ocaktaki sütümün taşmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın Allah iyiliğini versin
efenimmm banamı hitap ettinCan dostlarim eve yeni geldim hulusi hoca filgrastime 9.haftaya kadar devam edeceksin ilacini al demisti onu aldik Allahtan bir arkadas var ecza deposunda 860 liraydi 410 liraya aldik. Kac sayfa gecmis hepinize guzel dileklwriniz icin tesekkur ediyorum. Bana olan guzel dileklerinizin kat kat fazlasini Rabbim size nasip etsin.. Herkese tek tek yazicam cevap dedim ama telefondan giriyorum biraz zor olacak kusuruma bakmayin artik. Bu arada gulden sana midem bulaniyo iki gundur diyordum demek bundanmis ve erken basladi yemek yiyemiyorum kocisim yemek hazirladi ama midem agzimda erken degil mi bunlar icin diyorum ama saglikli olsunda bulansin dursun diyorum sonradaHepinizi cok seviyorum iyi ki hayatimdasiniz ♥♡♥♡♥
ayyyy gebe kalmışta kocası ona bakarmıştaaaEvet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo
benimdeee yiterrr beyime hizmet ettiğim 7.5 yıldırrrr ...sıra ona gelsin lütfennnnnnnnwauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım
Amin canim sag ol insallah darisi basina golge varsa insallah kendide vardir. Ben sigara isini hala bitiremedim ama 3 tanecik iciyorumonu da bitiricem insallah bu kadar emek verdim acilar cektim o pislik icin riske atamam
şey ben bütün sayfaları okuyamadm daAllah taze gebemize sağlık versin, bebişini kucağına almayı nasip etsin inş
aayyyyy nasıl uyku bastırdı, valla bakamıyorumazıcık koltukta mayışayım ben. öptüm sizi
nabıyonuz bakıyım:111:
Kizlar biraz dinlendim kendime geldim simdi abdestimi aldim fetih surelerim var 7 tane birde yasin okucam sonra yaninizdayim..
geçmiş olsun emeğim yoktur galiba o anda burda değildimmmm
efenimmm banamı hitap ettin
bişey değil canım benimm mevlam ol dedi çok şükür...
kızz okadar iğne hap bide frigrastimde yaapr bulantı hemide gebesin ya galiba ondanda olur
olsun olsun iyidir bende senii seviyorummm...hee bide kat kat demişin biz sana ikiz inş. dedik yani şimdi bizim dördüzmü olucak bebelerimizzz
ayyyy gebe kalmışta kocası ona bakarmıştaaane güselllll yaa gebe kalasım geldiii sırf bunlar için sadece buuu
benimdeee yiterrr beyime hizmet ettiğim 7.5 yıldırrrr ...sıra ona gelsin lütfennnnnnnn
tabikiii pislikkk aaaa at gitsinnnn
herşey bebeğin yada bebeklerin için nasılsaa....
geçmiş olsun emeğim yoktur galiba o anda burda değildimmmm
efenimmm banamı hitap ettin
bişey değil canım benimm mevlam ol dedi çok şükür...
kızz okadar iğne hap bide frigrastimde yaapr bulantı hemide gebesin ya galiba ondanda olur
olsun olsun iyidir bende senii seviyorummm...hee bide kat kat demişin biz sana ikiz inş. dedik yani şimdi bizim dördüzmü olucak bebelerimizzz
ayyyy gebe kalmışta kocası ona bakarmıştaaane güselllll yaa gebe kalasım geldiii sırf bunlar için sadece buuu
benimdeee yiterrr beyime hizmet ettiğim 7.5 yıldırrrr ...sıra ona gelsin lütfennnnnnnn
tabikiii pislikkk aaaa at gitsinnnn
herşey bebeğin yada bebeklerin için nasılsaa....
uyu tabisi bugünleri doğurunca çok arıyacan tadını çıkar şimdiden..
doğuranlar öle diyooo
sensiz buraların anlamı yok biliyomusun
Allah kabul etsinnnn
emeğin yok canım o gurup başka bi guruptu
doğuranlar öle diyooo
:
doğuranlar öle diyooo
Allah kabul etsinnnn
emeğin yok canım o gurup başka bi guruptu
Canim yaa erkekler daha tepkisizler bu konularda daha sert duruyorlar ama ben kocamin gozlerinin nasil parladigini gordum bugun hatta ilk idrartestimi gosterdigimde beni zaten eve geldigimden beri kaldirmiyordu. Simdi azcik da o bana hizmet etsin degil mi
ben geldimmm kızlarr...
komşudaydım ama yediğmede pişman oldum..
bulgura dayanamıyorum kıısrda acı olmuştu 1kase yedim bi dilimde börek yedim dahada bişi yemem ..
puff en zoruda diyette misafirliğe gitmek zaten...
ama akşam yine hareketlerimi yapıcammmm...
ma midem nasıl yanıyorrr yaaaa
sevindimmm
canım benimm yettim o zaman bende..
ayy sormayın dün işte biliyosunzu gesmelere gittim..ordaydım işte akşam eve 6 gibi geldim yemek yaptım yedide eşim geldi,
yemeği yedik sonra akşamda başka bi yere gittik bi türlü gelebelemedim ben düünn
Kizlar biraz dinlendim kendime geldim simdi abdestimi aldim fetih surelerim var 7 tane birde yasin okucam sonra yaninizdayim..
ayyy bu saydıklarının ikisine de bayılırıımm emme benimde midem sıkıntılı olduğu için..acı ve bulgur beni de mahfediyii ama dayanamıyorum...
bende naaptım biliomusunuz dün hayıtın hapını aldım.sabahları onu içiyom..
bu günde pazara indim hayıtın otunu aldım..aktarda onu öğüttürdüm..
akşamları çayını sabahları da hapını içiyim die düşündüm..
pazardan geldim ütü filan yaptım yemek işini halettim anca geldim aayyhh..
çok yazdım yoruldum
seni sevindirdiğime sevindim
yet tabisiii....
ama sen dünün raporunu vermişin bugünde yoktun sayılır ama niden...
kocana bu kadar hesap vermiyosun dimi
nasılsınız kızlar iyimisiniz..bugün güzel haberler almışsınız topiğimiz sevince boğulmus ne güzell:)
seni sevindirdiğime sevindim
yet tabisiii....
ama sen dünün raporunu vermişin bugünde yoktun sayılır ama niden...
kocana bu kadar hesap vermiyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?