Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar biraz dinlendim kendime geldim simdi abdestimi aldim fetih surelerim var 7 tane birde yasin okucam sonra yaninizdayim..

ocaktaki sütümün taşmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın Allah iyiliğini versin
geçmiş olsun emeğim yoktur galiba o anda burda değildimmmm
efenimmm banamı hitap ettin
bişey değil canım benimm mevlam ol dedi çok şükür...
kızz okadar iğne hap bide frigrastimde yaapr bulantı hemide gebesin ya galiba ondanda olur
olsun olsun iyidir bende senii seviyorummm...hee bide kat kat demişin biz sana ikiz inş. dedik yani şimdi bizim dördüzmü olucak bebelerimizzz
Evet yaa fena valla benim midem hep hassasti simdi daha fena oldu.. Sag olsun kocisim bakiyor bana bulasik makinem bozuk ya bak sunu da degistiremedik dedim tamam emelcim onlari da yikarim sen dusunme diyoo
ayyyy gebe kalmışta kocası ona bakarmıştaaane güselllll yaa gebe kalasım geldiii sırf bunlar için sadece buuu
wauwwwwwww süpperrr demek bulaşıklar içinde yıkarım diyooooo vaayyyy arkadaş hamile olmak gibisi yok acil hamile kalmalıyım
benimdeee yiterrr beyime hizmet ettiğim 7.5 yıldırrrr ...sıra ona gelsin lütfennnnnnnn
Amin canim sag ol insallah darisi basina golge varsa insallah kendide vardir. Ben sigara isini hala bitiremedim ama 3 tanecik iciyorum onu da bitiricem insallah bu kadar emek verdim acilar cektim o pislik icin riske atamam

tabikiii pislikkk aaaa at gitsinnnn
herşey bebeğin yada bebeklerin için nasılsaa....

komşudaydım bi tabak kısır yedim yandıı midem zerdeçal iyi gelirmikii..
ben şekersiz süt içerim hemde soğuk geçsin diye yanma..
tadı nasıl oluyorr:26:

uyu tabisi bugünleri doğurunca çok arıyacan tadını çıkar şimdiden..
doğuranlar öle diyooo

nabıyonuz bakıyım:111:

sensiz buraların anlamı yok biliyomusun

Kizlar biraz dinlendim kendime geldim simdi abdestimi aldim fetih surelerim var 7 tane birde yasin okucam sonra yaninizdayim..

Allah kabul etsinnnn

emeğin yok canım o gurup başka bi guruptu

ben geldimmm kızlarr...
komşudaydım ama yediğmede pişman oldum..
bulgura dayanamıyorum kıısrda acı olmuştu 1kase yedim bi dilimde börek yedim dahada bişi yemem ..
puff en zoruda diyette misafirliğe gitmek zaten...
ama akşam yine hareketlerimi yapıcammmm...
ma midem nasıl yanıyorrr yaaaa

Canim yaa erkekler daha tepkisizler bu konularda daha sert duruyorlar ama ben kocamin gozlerinin nasil parladigini gordum bugun hatta ilk idrar testimi gosterdigimde beni zaten eve geldigimden beri kaldirmiyordu. Simdi azcik da o bana hizmet etsin degil mi

uyu tabisi bugünleri doğurunca çok arıyacan tadını çıkar şimdiden..
doğuranlar öle diyooo

sensiz buraların anlamı yok biliyomusun
:

canım benimm yettim o zaman bende..
ayy sormayın dün işte biliyosunzu gesmelere gittim..ordaydım işte akşam eve 6 gibi geldim yemek yaptım yedide eşim geldi,
yemeği yedik sonra akşamda başka bi yere gittik bi türlü gelebelemedim ben düünn

adı üstünde erkek tabiki onlara mevla güçlü durmalarını emretmiş
biizm gibi salya sümük olsalar nolru halimiz...
bilmemmi emelim sevinmezmii eşim benle 2.negatifde nasıl ağladı ilk ke z gördümm anladımki nasıl içi yanıyor onunda.
mevlam senide geç güldürdü ama olsun vakti buymuş şimdiymiş inşaallahhhh
parlasın inşaallah evlatlarnı kucağınada alıcakkk canım benimmm...

Son düzenleme:
canm hayırlı ve sağlıklı olsun bebeğin Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inş..

nasılsınız kızlar iyimisiniz..bugün güzel haberler almışsınız topiğimiz sevince boğulmus ne güzell:)

ayyy bu saydıklarının ikisine de bayılırıımm emme benimde midem sıkıntılı olduğu için..acı ve bulgur beni de mahfediyii ama dayanamıyorum...

bende naaptım biliomusunuz dün hayıtın hapını aldım.sabahları onu içiyom..
bu günde pazara indim hayıtın otunu aldım..aktarda onu öğüttürdüm..
akşamları çayını sabahları da hapını içiyim die düşündüm..
pazardan geldim ütü filan yaptım yemek işini halettim anca geldim aayyhh..
çok yazdım yoruldum

seni sevindirdiğime sevindim

yet tabisiii....
ama sen dünün raporunu vermişin bugünde yoktun sayılır ama niden...
kocana bu kadar hesap vermiyosun dimi

canım ya ben o kağıdı çözemedim elinde varmı hala o kağıtdan birisine çözdürsen oralarda..
eşim baktı ama yazıcıya çıksa bile çok küçük yazılar dedi büyütncede bozulduuu:26:

bende bayılırım ama kendimin kısırı dokunmaz acısımı baharatımı farklıydı anlamadım..
zaten midem sorunlu,bağırsaklar sorunlu yani allah beterindenn korusun sağlam yerim azdır
ohhh şifa olsun canım benim..hayıt acıdır ama olsun şifası çok kuru kayısıyla ye canım..
incir demiyorumm bend ebu sene öğrendim bide yatkınlığım var prolaktini yükseltiyor...

seni sevindirdiğime sevindim

yet tabisiii....
ama sen dünün raporunu vermişin bugünde yoktun sayılır ama niden...
kocana bu kadar hesap vermiyosun dimi

bende sevindimmm bugün noldu bizee yaaa
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yani 6dan beri uyanığım ve enerjim bundan kesinnn
bide gebe haberi aldıkkii ohh hemen komşuma dedim sevinçleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…