Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol bebeeeem mersi..
inşallah şifa olur
kız kendim yanlış yazmışım sonra da diom ki ne dio bu kdr hatun..
hayıt otu dediğim işte tane tane olandan..
çay olarak demlenen var yaaa..oo
alla alla diom acı evet ama kuru kayısı ile nasıl yiycem onu o yenimiyodu die çeliştim yani..

bu arada nasıl olurda haticeyi döver şaşırdım şaşırmam şundan genelde haremde dayak dövme yok..
direk kesilme varr

hıııı canım ama star tv nin resmi sitesinde 2.fragman var ve o dövme sahnesi yok ama netten başak bi siteden dediğiniz sahneyi izledim fragman olarak

komşudaydım bi tabak kısır yedim yandıı midem zerdeçal iyi gelirmikii..
ben şekersiz süt içerim hemde soğuk geçsin diye yanma..
tadı nasıl oluyorr:26:

yok canım zerdeçal mide yanmasına iyi gelmez hele ülser ve gastrit varsa hiç iyi gelmez zerdeçallı süt soğuk algınlığına öksürüğe iyi geliyo

geçmiş olsun sanada mide yanması için nane kaynat ama içine ne şeker nede limon katma sadece naneyi iç çok faydasını göreceksin mideni hem rahatlatır hem yanmasını ve bulantısını önler

olsun biz bilelim nerdesin napıyosun eşinden daha çok bilmeliyiz zaten..
bu arada pazar günü sizi yeniyoz şimdiden söliimmmm şok olma

bu durumu özetleyen bissürü atasözü mevcut biliosun ama ben en masumunu sölicem sana..
çünkü seviyom seni ulen.
dereyi görmeden paçayı sıvama

cicim bebeemmm
sen öğüttrdüm demişin ama anladım demliycen işte oda acı oluyor kayısı yersin üstüne içersin demek
istedim ben...anladınmıııııı

kdr cim kısırı bende çok severim ama içinde pul biber biber salçası ve isot varsa tası çok güzeldir ama mideninde anasını ağlatır yani o yüzden ben bi müddettir pul biberi çıkardım hayatımdan çok sevdiğim halde

Bol bol duanızı bekliyorum bu gece ve yarın duanızı eksik etmeyin olurmu canlarımm allhımm inş iyi haberle dönmeyi nasip etsin melegimi görünce dunya benm olcak duam hepinize rabbim o güzel gönlünüze göre versin inş şimdi yemge gidyom ara ara bakrım öptüm hepinizii allhım sana sıgındım sana guvendim rabbim melegime saglıklı sıhatli gelişmesini nasip et amin

ya leblebimde yok ne sarı ne beyaz onlarda iyi geliyor yanmaya..
sağol cicimm...
midemde va rbişiler ama yıllardır gtimiyorum çok gittim zamanında...
başka yerlere gitmektenn çok hastanelik başka ağrılaırmda var ama bekliyorumm öylee...

saracım sorma..
benim eşimde acı yemez zaten yemeklerim acı olmaz...
benim mide harici hemeroidden .çekiyorum bide acı yiyince sorma..
pis boğazlık yaptım çokta yedimmm...

neysee bakayım çareme..
bugün beyim geç gelme günüü teee 22de nerdeyse çok sıkıcı..
takılırım burayada...
görüşürzz canlar ballarrr

hatunlar şöle bi plan yaptım kafamdan..
adet bitti sayılır..
dün sabah itibarı ile hayıt hapına başladım..
sabahları hayıtın hapını, akşamları da çay gibi demleyip içicem..
bir hafta sonra da soğan kürüne de başlıycam hem hayıt hem soğan bi arada nasıl olar acep???:26:

bu arada nasıl olurda haticeyi döver şaşırdım şaşırmam şundan genelde haremde dayak dövme yok..
direk kesilme varr

aaaa şekerim nasıl unutursun hürrem mahidevrana kuma geldiğinde mahi hürremi eşşek sudan gelinceye kadar dövmüştü önceleri dövme işi pek bi modaydı son zamanlarda kolayını yapıp direk kelle alıyorlar sende haklısın

bu durumu özetleyen bissürü atasözü mevcut biliosun ama ben en masumunu sölicem sana..
çünkü seviyom seni ulen.
dereyi görmeden paçayı sıvama

bende seni çok fena sevdiğimden ordunun dereleri aksa yukarı aksa diyorum alakasız bi şekilde konuya bağlama çekiyorum
bizim bi şarkımız var ya hani sizin edepsiz makamda sölediğiniz...
gücüne güç katmaya geldik formanda ter olmaya geldik...
işte bunu benim büyük paşam nasıl söylüyo biliyomusun...
dücüne düç katmaya deldik ormanda ter atmaya geldik diyooo

Son düzenleme:
neysee bakayım çareme..
bugün beyim geç gelme günüü teee 22de nerdeyse çok sıkıcı..
takılırım burayada...
görüşürzz canlar ballarrr

bende akşama olmayabilirim belli olmaz hürrem vae maç var neti açma durumum olmayabilir o sebepten belkide bugün ki son yazışmalarımız

yerim paşayı yaaaa..ormanda ter atmaya haaa

ama bak gerçekten tribündeki yaratıcılık anlamında beşiktaş trübünleri çok iyidir..
bu konuda hakları yenemez...
açtıkları pankartlar,besteleri verdikleri sosyal mesajlar..

pekii kimden öğrendi sabah akşammı olcekmiş hayıt??
dengeler sarsılabilir bence...
bende artık normal adetimi olayım inş. soğan yapıcamm yiter ya...
bari kür gibi bebelerimiz olur belkiii

hee çok izlemiyorum ya ben ondan...
eşim yok bu akşam izlerim ama çok merak ettim sahneyii..aynenn öyle kesen kesene
ya varyaaa senin büyük paşana bittim ne güzel demiş ne güldümmmmmmm
tamamm glere d diyor ama formanda niye demiyor...
aslında ormanda ter daha hoş olmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…