bu günün raporunu verdim canımm..
valla bildin ona bu kadar açıklama yapmıyom ben yaaa
bende bayılırım ama kendimin kısırı dokunmaz acısımı baharatımı farklıydı anlamadım..
zaten midem sorunlu,bağırsaklar sorunlu yani allah beterindenn korusun sağlam yerim azdır
ohhh şifa olsun canım benim..hayıt acıdır ama olsun şifası çok kuru kayısıyla ye canım..
incir demiyorumm bend ebu sene öğrendim bide yatkınlığım var prolaktini yükseltiyor...
bu saate mi kaldı yemek işinye de gel bakalımmmmenüyü saymadan gitmiş..
hee bne de bayıldım o sahneye amaaa ölüm büyüsü yaptırmış nankör hatçee..halbukim hürrem sayesinde evlendi ibraamla unutmuşş zamanında...
Star tv nin kendiisinde yayınlandı ya kız dün gecee işler güçlerin reklam arasında gördümm ben de
komşudaydım bi tabak kısır yedim yandıı midem zerdeçal iyi gelirmikii..
ben şekersiz süt içerim hemde soğuk geçsin diye yanma..
tadı nasıl oluyorr:26:
olsun biz bilelim nerdesin napıyosun eşinden daha çok bilmeliyiz zaten..
bu arada pazar günü sizi yeniyoz şimdiden söliimmmm şok olma
bu arada nasıl olurda haticeyi döver şaşırdım şaşırmam şundan genelde haremde dayak dövme yok..
direk kesilme varr
sağol bebeeeem mersi..
inşallah şifa olur
kız kendim yanlış yazmışım sonra da diom ki ne dio bu kdr hatun..
hayıt otu dediğim işte tane tane olandan..
çay olarak demlenen var yaaa..oo
alla alla diom acı evet ama kuru kayısı ile nasıl yiycem onu o yenimiyodu die çeliştim yani..
ben kayra arkadaşımıza gerçekten cok sevindim canm..iyiyiz canım çok şükür bugün güzel bir günü geride bırakıyoruz...
sen nasılsın
hıııı canım ama star tv nin resmi sitesinde 2.fragman var ve o dövme sahnesi yok ama netten başak bi siteden dediğiniz sahneyi izledim fragman olarak
yok canım zerdeçal mide yanmasına iyi gelmez hele ülser ve gastrit varsa hiç iyi gelmez zerdeçallı süt soğuk algınlığına öksürüğe iyi geliyo
geçmiş olsun sanada mide yanması için nane kaynat ama içine ne şeker nede limon katma sadece naneyi iç çok faydasını göreceksin mideni hem rahatlatır hem yanmasını ve bulantısını önler
kdr cim kısırı bende çok severim ama içinde pul biber biber salçası ve isot varsa tası çok güzeldir ama mideninde anasını ağlatır yani o yüzden ben bi müddettir pul biberi çıkardım hayatımdan çok sevdiğim halde
bu arada nasıl olurda haticeyi döver şaşırdım şaşırmam şundan genelde haremde dayak dövme yok..
direk kesilme varr
bu durumu özetleyen bissürü atasözü mevcut biliosun ama ben en masumunu sölicem sana..
çünkü seviyom seni ulen.
dereyi görmeden paçayı sıvama
ben kayra arkadaşımıza gerçekten cok sevindim canm..
ama ben kendimi pek iyi hissetmiyorum yaa
neysee bakayım çareme..
bugün beyim geç gelme günüü teee 22de nerdeyse çok sıkıcı..
takılırım burayada...
görüşürzz canlar ballarrr
aaaa şekerim nasıl unutursun hürrem mahidevrana kuma geldiğinde mahi hürremi eşşek sudan gelinceye kadar dövmüştü önceleri dövme işi pek bi modaydı son zamanlarda kolayını yapıp direk kelle alıyorlar sende haklısın
bende seni çok fena sevdiğimden ordunun dereleri aksa yukarı aksa diyorum alakasız bi şekilde konuya bağlama çekiyorum
bizim bi şarkımız var ya hani sizin edepsiz makamda sölediğiniz...
gücüne güç katmaya geldik formanda ter olmaya geldik...
işte bunu benim büyük paşam nasıl söylüyo biliyomusun...
dücüne düç katmaya deldik ormanda ter atmaya geldik diyooo
pekii kimden öğrendi sabah akşammı olcekmiş hayıt??hatunlar şöle bi plan yaptım kafamdan..
adet bitti sayılır..
dün sabah itibarı ile hayıt hapına başladım..
sabahları hayıtın hapını, akşamları da çay gibi demleyip içicem..
bir hafta sonra da soğan kürüne de başlıycam hem hayıt hem soğan bi arada nasıl olar acep???:26:
aaaa şekerim nasıl unutursun hürrem mahidevrana kuma geldiğinde mahi hürremi eşşek sudan gelinceye kadar dövmüştü önceleri dövme işi pek bi modaydı son zamanlarda kolayını yapıp direk kelle alıyorlar sende haklısın
bende seni çok fena sevdiğimden ordunun dereleri aksa yukarı aksa diyorum alakasız bi şekilde konuya bağlama çekiyorum
bizim bi şarkımız var ya hani sizin edepsiz makamda sölediğiniz...
gücüne güç katmaya geldik formanda ter olmaya geldik...
işte bunu benim büyük paşam nasıl söylüyo biliyomusun...
dücüne düç katmaya deldik ormanda ter atmaya geldik diyooo
bende akşama olmayabilirim belli olmaz hürrem vae maç var neti açma durumum olmayabilir o sebepten belkide bugün ki son yazışmalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?