sapğol canım sağlıkla bi doğsundaçook sevindim canım. kızın da senin gibi tatlı olur eminim.
gülden iyi akşamlar nasılsın? hiç bana cevap yazmıyorsun. bende yeni öğrendim.
benkayra anne oluyormuş nihayet çok sevindim darısı bebek isteyen herkese olsun öptüm.
eminiz kuzum
artık anasının ismiyle sevinsin yapcak bişii yok
amaa görmem mii hiiiççççç izledim maçı..
bu arada formamda geldi real formam real madrid storedan alınmış oporjinal formam dünkü galibiyetin üzerine mikemmel oldu..
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş..
Bzimki mutfakta diyorki annesine bitne daha bulyım böyle olmuyor diyor işleri yapmk zoruna gitmiş ben 7 sene sonra melgim gelmiş bişey olmasın diye dualr edrkn onun düşündüğüne bakrmısnz bide yarın kese içn gidecz beni çok üzüyortavıryla harektyle bide svyom gidemn diyor gidecm deynce bu nasıl sevmk inanmıyorum artık benm içn melgim var bi tek ztn ben onun içn hiç bişyim millet karısı hamle diye nelr yapıyor bu hep benm canımı yakıp uzup moralimi bozuyor ablm yzn glsinde konuscm meleğim sen gelde yuzum gulsun allhım onu bNa nasip ne olur artık aglmk istemiyorum
rahmetli oldu ya anası hayatta olsa olsa koymazdım belki ama şimdi kıyamıyorumcanıımmmm geçmişi okumadan direk yazıyorum ben..
benim olmadım zamanlarda topikte yazıyorsan görmüyorumdur..
sana yazmammı ben...
benkayra çok şükür 4.denemede mutlu sona ulaştı canım...
çok sevindik bugün darısı bizlere olur inşallah...
her şartta erkek tarafından isim olcak demek
sende demiyon hiç gülden koyalım diye
wauuwwwww süpperr geldi demek oporjinal forman harika zamanlama maç öncesi güle güle giy canımcım..
canıımmmm geçmişi okumadan direk yazıyorum ben..
benim olmadım zamanlarda topikte yazıyorsan görmüyorumdur..
sana yazmammı ben...
benkayra çok şükür 4.denemede mutlu sona ulaştı canım...
çok sevindik bugün darısı bizlere olur inşallah...
yeşekkür ederim. ikimize zaten 4. tüp yolu göründü. bizimkiler el bebek tüp bebek büyüycekler.
benkayranın kullandığı ilaçlar yönttem bizmkinden çok farklı takip ettinmi. ben hepsini not ettim.
akşam yokmuşsun biraz yazışalım bari. yokheye üzüldüm az önce evde onu üzüyorlar galiba. küçük evlenmiş.
Bzimki mutfakta diyorki annesine bitne daha bulyım böyle olmuyor diyor işleri yapmk zoruna gitmiş ben 7 sene sonra melgim gelmiş bişey olmasın diye dualr edrkn onun düşündüğüne bakrmısnz bide yarın kese içn gidecz beni çok üzüyortavıryla harektyle bide svyom gidemn diyor gidecm deynce bu nasıl sevmk inanmıyorum artık benm içn melgim var bi tek ztn ben onun içn hiç bişyim millet karısı hamle diye nelr yapıyor bu hep benm canımı yakıp uzup moralimi bozuyor ablm yzn glsinde konuscm meleğim sen gelde yuzum gulsun allhım onu bNa nasip ne olur artık aglmk istemiyorum
yeşekkür ederim. ikimize zaten 4. tüp yolu göründü. bizimkiler el bebek tüp bebek büyüycekler.
benkayranın kullandığı ilaçlar yönttem bizmkinden çok farklı takip ettinmi. ben hepsini not ettim.
akşam yokmuşsun biraz yazışalım bari. yokheye üzüldüm az önce evde onu üzüyorlar galiba. küçük evlenmiş.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya
ama bunun şakasımı olur ayıp etmiş gerçekten...
sana yaşanmış bir örnek anlatacam..
eskiden bir arakadaşımız vardı burda yazardı hamile kaldı tüp bebekle eşi buan benzer davranışlarda bulundu hatta daha öteye gidip
bebeği aldır demeye getirdi işi sebepte kız ailesi ile geçinemiyo sorun yaşıyormuş burnundan getirdi arkadaşımızın hamileliğine sevinemedi randevuya
gelmeyecem dedi son anda karar değiştirip gitti neler çekti anlatamam...
çok üzüldü..üzülme dedik teselli verdik bi sürü şey yaptık ama yaşayan o olduğundan biz derdine derman olamadık..
yoğun bir şekilde bir hafta bu üzüntüyü yaşadı...
sonrasında randevusu vardı ve döndüğünde yazdığı cümle aynen şuydu...
kızlar bebeğim beni bırakmış o kendimi bebeğimi unuttuğum üzüldüğüm günlerde bebeğimin kalbi durmuş dedi
hala yazarken gözlerim doluyor nasıl kötü oldum anlatamam..
olan bebeğe oldu...sonra kürtaj oldu ve bir hafta sonrada eşiyle barıştı...giden gitti ama...
demem o ki sen artık annesin olup biten herşey canını sıkabilir ama herşeyden önce bebeğin geliyor artık bu lafların kavgaların sonu gelmez birgün iyi bi gün kötü olursunuz karı kocanın arasına şeytan bile girememiş iki gün sonra düzelir herşey olan bebeğine olur lütfen kendini üzme canını sıkma herşey için...
inan bana geçer bugünler..
kızlar nasılsınız ? doktordaydım bugün erkek gibi görünüyo dedi ama kesin demedi....sağlıklı olsun da hayırlısıyla kız erkek ne olursa...
yokhecim sen 7 senelik mi evlisin? 23 yaşındasın şimdi erken evlenmişsin galiba.
neyse şimdi kafana takma.kendi akıllarınca espri yapıyorlar işte
ben senin çocuğunu doğurduktan sonraki durumunu merak etmeye başladım.
şimdiden böyle üzülürsen dokuz ay zor geçer. 7 yılı nasıl geçirdin bugünü de öyle idare edeceksin
beliki yarını da beliki bu yılı da. bilemem. ama senin düşünmem gereken başka birisi var.
annnesi zayıf davranırsa iyi olmaz. şöyle güçlü dursana. ama yaşın küçük ondan etkileniyorsun sen.
hayırlısı olsun canım bana bi erkek bi kız dediler bugün kız olduğu onaylandıkızlar nasılsınız ? doktordaydım bugün erkek gibi görünüyo dedi ama kesin demedi....sağlıklı olsun da hayırlısıyla kız erkek ne olursa...
sürekli girip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inan bana başka yerler tat vermiyor...inşallah sırayla sizin cinsiyet haberlerinizi de almak nasip eder allahım ...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...iyiyiz canım..
paşa geliyo demek büyük ihtimal tabikiii...
cinsiyet farketmez tabiki zaten zor buluyoruz bi de cinsiyetmi seçecez...
4.tüpe yol almadan inşallah kendiliğinden gelir diye dua ediyorum...
ben onunda kullandığı filgrastim denen iğneyi kullandım transferden 2 gün önce yapıldı...
ama o histeroskopi oldu başka ilaçlarda kullandı diye hatırlıyorum alerjik bi durumu vardı çünkü..
yokhe yi üzenleride Allah görsün
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya
nasıl bi adammış onca şey yaşa tüp bebek yaptır aldır de
vicdansız insanlar insan bile değil bunlar
barışmasaymış keşke
sürekli girip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inan bana başka yerler tat vermiyor...inşallah sırayla sizin cinsiyet haberlerinizi de almak nasip eder allahım ...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
çok acı bişiii insan olan kahrolur ama maalesef herkes sen ben değil benim okurken içim cız ettiaynen canım insanlığı tartışmaya açık bi şahıs işte..
ne üzülmüştüm anlatamam nasıl etkilendiysem artık yaşadıklarından hala aklımda bir yıl önceki bir olay bu..
rahmin içine mi yapıldı transfer günü yapılmadı mı? bana hiç yapılmadı
sadece göbekten çok az bişey yap dediler ilaç da çok pahalıydı.
ben paüye gitcem hist için sen yer baktın mı?haftaya paünün doktoruna gidcem lap ve hist için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?