Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bzimki mutfakta diyorki annesine bitne daha bulyım böyle olmuyor diyor işleri yapmk zoruna gitmiş ben 7 sene sonra melgim gelmiş bişey olmasın diye dualr edrkn onun düşündüğüne bakrmısnz bide yarın kese içn gidecz beni çok üzüyortavıryla harektyle bide svyom gidemn diyor gidecm deynce bu nasıl sevmk inanmıyorum artık benm içn melgim var bi tek ztn ben onun içn hiç bişyim millet karısı hamle diye nelr yapıyor bu hep benm canımı yakıp uzup moralimi bozuyor ablm yzn glsinde konuscm meleğim sen gelde yuzum gulsun allhım onu bNa nasip ne olur artık aglmk istemiyorum

gülden iyi akşamlar nasılsın? hiç bana cevap yazmıyorsun. bende yeni öğrendim.
benkayra anne oluyormuş nihayet çok sevindim darısı bebek isteyen herkese olsun öptüm.

canıımmmm geçmişi okumadan direk yazıyorum ben..
benim olmadım zamanlarda topikte yazıyorsan görmüyorumdur..
sana yazmammı ben...
benkayra çok şükür 4.denemede mutlu sona ulaştı canım...
çok sevindik bugün darısı bizlere olur inşallah...

eminiz kuzum

artık anasının ismiyle sevinsin yapcak bişii yok

her şartta erkek tarafından isim olcak demek
sende demiyon hiç gülden koyalım diye

wauuwwwww süpperr geldi demek oporjinal forman harika zamanlama maç öncesi güle güle giy canımcım..

yokhecim sen 7 senelik mi evlisin? 23 yaşındasın şimdi erken evlenmişsin galiba.
neyse şimdi kafana takma.kendi akıllarınca espri yapıyorlar işte
ben senin çocuğunu doğurduktan sonraki durumunu merak etmeye başladım.
şimdiden böyle üzülürsen dokuz ay zor geçer. 7 yılı nasıl geçirdin bugünü de öyle idare edeceksin
beliki yarını da beliki bu yılı da. bilemem. ama senin düşünmem gereken başka birisi var.
annnesi zayıf davranırsa iyi olmaz. şöyle güçlü dursana. ama yaşın küçük ondan etkileniyorsun sen.

rahmetli oldu ya anası hayatta olsa olsa koymazdım belki ama şimdi kıyamıyorum
sana bişii diyim mi ananem gülten kuzenim gülten ağbimin eşi gülten en yakın arkim memlekette gülden
5 tane gülden gülten çok gelir aileyezaten hepsi bizde kuzum be

kızlar nasılsınız ? doktordaydım bugün erkek gibi görünüyo dedi ama kesin demedi....sağlıklı olsun da hayırlısıyla kız erkek ne olursa...

ama bunun şakasımı olur ayıp etmiş gerçekten...
sana yaşanmış bir örnek anlatacam..
eskiden bir arakadaşımız vardı burda yazardı hamile kaldı tüp bebekle eşi buna benzer davranışlarda bulundu hatta daha öteye gidip
bebeği aldır demeye getirdi işi sebepte kız ailesi ile geçinemiyo sorun yaşıyormuş burnundan getirdi arkadaşımızın hamileliğine sevinemedi randevuya
gelmeyecem dedi son anda karar değiştirip gitti neler çekti anlatamam...
çok üzüldü..üzülme dedik teselli verdik bi sürü şey yaptık ama yaşayan o olduğundan biz derdine derman olamadık..
yoğun bir şekilde bir hafta bu üzüntüyü yaşadı...
sonrasında randevusu vardı ve döndüğünde yazdığı cümle aynen şuydu...
kızlar bebeğim beni bırakmış o kendimi bebeğimi unuttuğum üzüldüğüm günlerde bebeğimin kalbi durmuş dedi
hala yazarken gözlerim doluyor nasıl kötü oldum anlatamam..
olan bebeğe oldu...sonra kürtaj oldu ve bir hafta sonrada eşiyle barıştı...giden gitti ama...
demem o ki sen artık annesin olup biten herşey canını sıkabilir ama herşeyden önce bebeğin geliyor artık bu lafların kavgaların sonu gelmez birgün iyi bi gün kötü olursunuz karı kocanın arasına şeytan bile girememiş iki gün sonra düzelir herşey olan bebeğine olur lütfen kendini üzme canını sıkma herşey için...
inan bana geçer bugünler..

Son düzenleme:

4.tüpe yol almadan inşallah kendiliğinden gelir diye dua ediyorum...
ben onunda kullandığı filgrastim denen iğneyi kullandım transferden 2 gün önce yapıldı...
ama o histeroskopi oldu başka ilaçlarda kullandı diye hatırlıyorum alerjik bi durumu vardı çünkü..
yokhe yi üzenleride Allah görsün

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya
nasıl bi adammış onca şey yaşa tüp bebek yaptır aldır de
vicdansız insanlar insan bile değil bunlar
barışmasaymış keşke

kızlar nasılsınız ? doktordaydım bugün erkek gibi görünüyo dedi ama kesin demedi....sağlıklı olsun da hayırlısıyla kız erkek ne olursa...

iyiyiz canım..
paşa geliyo demek büyük ihtimal tabikiii...
cinsiyet farketmez tabiki zaten zor buluyoruz bi de cinsiyetmi seçecez...

Evt okurkn tanıstk cahil akılm şimdi olsa boyle olmzdı tabi gecmişi geride bıraklım tabi ben melegimi düşünüyorum 7 yıl zor gecti hep iyi olck diye neyse bunda geclim bn ztn iknci esym ailesine cok dskun bi ablsı var o evlndrp boştmş bnide istemdi ztn uzk durduk konsmuyoz neyse bunlarıda geclim artık bnm için sadece bebgim var o iyi olsnda bn onu. İçn aykta duruyorum ztn gecmişi unuttum artık onume bakıcm ama bu durmda bari ypmamlı sonucta bn ikimz için cablıyorum neyse duanızı eksik etmyin yarın inş iyi olur

iyiyiz canım..
paşa geliyo demek büyük ihtimal tabikiii...
cinsiyet farketmez tabiki zaten zor buluyoruz bi de cinsiyetmi seçecez...
sürekli girip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inan bana başka yerler tat vermiyor...inşallah sırayla sizin cinsiyet haberlerinizi de almak nasip eder allahım ...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

rahmin içine mi yapıldı transfer günü yapılmadı mı? bana hiç yapılmadı
sadece göbekten çok az bişey yap dediler ilaç da çok pahalıydı.
ben paüye gitcem hist için sen yer baktın mı?haftaya paünün doktoruna gidcem lap ve hist için.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canım ya
nasıl bi adammış onca şey yaşa tüp bebek yaptır aldır de
vicdansız insanlar insan bile değil bunlar
barışmasaymış keşke

aynen canım insanlığı tartışmaya açık bi şahıs işte..
ne üzülmüştüm anlatamam nasıl etkilendiysem artık yaşadıklarından hala aklımda bir yıl önceki bir olay bu..

sürekli girip okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı inan bana başka yerler tat vermiyor...inşallah sırayla sizin cinsiyet haberlerinizi de almak nasip eder allahım ...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...

Amin canım şimdi senin cinsiyet mesajlarını okuyoruz yakında da bizimkileri sen oku inşallah

aynen canım insanlığı tartışmaya açık bi şahıs işte..
ne üzülmüştüm anlatamam nasıl etkilendiysem artık yaşadıklarından hala aklımda bir yıl önceki bir olay bu..
çok acı bişiii insan olan kahrolur ama maalesef herkes sen ben değil benim okurken içim cız etti
allah ıslah etsin ne hayallerle evlendiğin insanın böyle davranması çok zordur allah yardımcısı olsun kızın

bu arda ankaraya gidemicez yazmışmıydım. çoook karnım ağrıyor.
yumurtalıklarda bir sorun oluştu galiba. hiç böyle ağrımazdı allhtan uyurken ağrımıyor.
bu durumda okadar yol çekemicem. zaten doktor gelmeden hafta içi ara
demişti ankara da olmayabileceği için. senle görüşemicez ama ben seni çok merak ediyorum.

muayene pozisyonunu düşün öyle yatıyorsun ve katater ile iğnenin içindeki ilacı rahime veriyor...
iğnenin ucu var ama sen yapmıyorsun 15 dakika dinlenip kalkıyorsun...
transferden sonrada hergün bir şırıngayı 10 günde vuruyorsun iğne ucunu değiştirip kullanıyorsun her defasında...
eğer gebe kalırsan 9.haftaya kadar kullanıyorsun..
ilacı anlaşmalı eczaneden aldım ben tanesine 130 tl ödedim..
henüz tedavi ile ilgili hiç birşey düşünmüyorum canım bi harekete geçip bişiler yapmam lazım ama o gücü kendimde bulamıyorum bu ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…