Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tızımmm bensenin gelecekteki annenim (allah nasip ederse)

bak canım eve tben sabırsız ve cok tezcanlı biiriyken senin le beklemeyi,elde etmek için savaşmayı,sabır etmeyi öğrendim annecim...
sen bana dogmadan bisürü sey ögrettin verdikelrini yanında aldıkalrında cok oldu annecim...
bilsen üzmessin beni ve bababını biliyorum ama yapma artık kuzum gel kollarımıza....
boynumuzu bükme artık egme basımızı dudakalrımızı bükme boğazımızı düğümleme göslerimiden selller aktırtma artık gel....

anneciğim sana bisürü şey vadedebilirm ama yazmama bile gerek yok sen gelemeden tek hayalimsin hayatıma girdiginde tek yaşama sebebim olucaksın benim dünyam senin yörüngen olucak seni seviyorum annecim martta gel

(not:seni cok seven anneciğin.............)

bak işte hastaneye gitti hemen gerilim yaratmışlar erken doğum diye aslında kız bugüne kadar rahat rahat gelmiş hemende bişi demişler
millet 2 li test 3 lü test o testler bu tahliller derken ne endişeler yaşıyorlar arkadaşın hemen doğum heyecanına girişti süpper valla eşide şanslıymış gebe nazından yırttı adam

evet canım hem yazması hem üzerine yorum yapılması zor bir olay Allah hiç bir arkadaşıma yaşatmasın diyorum..

amaannn sakııınnnn olmaazzz ne boşanması...
erkekler bizim gibi değiller canım nadirdir eşiyle her daim birlikte hareket eden...,işi gücü vardır her zaman gelemeyebilir bunu sen daha iyi bilirsin tabii ama bence her zaman seninle gelmesini beklememeliydin...derlerki annelik doğuştan babalık sonradan olmadır...erkekler eşleri hamile olana kadar durumun ciddiyetine varmıyorlar parayı spermi verip karşılığında bebek almak istiyorlar olay bu kadar kısa ve öz...babalık duygusu çok sonradan gelişiyor...baba olmak isterler evet ama bunun için çaba sarfedilmesi gerekiyorsa bastırır doktora parayı yaptırır bebeği yapamıyorsa doktor soğurlar tepki koyalar bizde sebeplerini araştırırız acaba neden olmuyo diye...duygusal bakmamak lazım ne kadar çok şey beklersek o kadar çok hayal kırıklığı yaşıyoruz.. bu arada bende yazdan önce 4.tüpe başlamam sanırım aynı zamanlarda başlarız yine

o zaman gününü güzel habaeir yarın senden gelecek Allahın izniyle

teşekkür ederim sen ne güzel moral veriyorsun böyle yaaaaa. hastanede sarışın güzel bir kız görmüştüm. şimdi o sen misin diye düşünüyorum böyle gittiğim tarih 28 ocaktı galiba ordamıydı ki?

merak etme sen bu avatarla martta bebeği yaparsın
ciddi ciddi okumaya başlıyorum mesajını ama avatarın gözüme ilişiyo mesajının duygu yoğunluğu kaçıyooo

ne piişşşttttt diyonn sen geliyon geliyon yazmadan gidiyon hep yine yazmamış sarı kafaları koymuş üşengeç tembel seni...
neyseki aşkısım ve diğer yarım olman münasebetiylen bişi demiyom avatarına bakıyım inceleyim yorum bildiririm..
hasretlen öperim

benim 4 nımara da senle aynı olcak gibi duruyor. bizim melekler de gelse artık.
ben yavaş yavaş kalkıyorum bilgisayarın başınadan. herkese iyi akşamlar. hepinizi öpüyorum.
allah gönlünüze göre versin.

vaayyyyyy eksik parçamız ve pazıl görünümlü kalp çok anlamlı manalı içli olmuş çok beğendim arz ederim

canım benim destek oluyoruz naçizene birbirimize..
bu arada ben hastaneye en son test günüm olan 15 ocakta gittim yani o sarışın ben değilim..
benim resmim topiğin 41.sayfasında bakabilirsin canımcım...

saka gibi gercekten allah saglik versin maşallah yaw saka gibi ama tekrar soylemeden edemiycem )

evet canım aynı zamanlarda birlikte başlarız 4.tüpe:13::13::13:
bende seni öpüyorum görüşmek üzere...
zaten beyim geliyooo bende kaçıyorummm...

sen beğen diye zatenn şişşt piştt ile girdimmm arayaaa napammm

ben senin herşeyini beğeniyorum biliyosun tam teyze güldene anne elife yakışan bi avatar olmuş yalnız sadece bi kısmı değiştirsen dahamı iyi olur sence..
eksik parçamız gel nolur demişin ya nolur kelimesi çok acıklı durmuş ağlayasım geliyiii ben seni her gördüğümde ağlakmı olcam yaa

vaayyyyyy eksik parçamız ve pazıl görünümlü kalp çok anlamlı manalı içli olmuş çok beğendim arz ederim

güzel avatar gerçekten nerden indircem ben bunları interneetten aradım bulamadım
hareketsiz iniyor sarı kafalar. bir avatarımız bileee olmadııııııı yaaaaaaaa öffffffffff

canım çoktebrik ederim rabbim senin yüzünüde benim gibi 4 de güldürdü inşallah hayırlısıyla kucaklarımızada alırız darısı burdaki bütün arkadaşlarımıza daha erken gelip bakamadım çünkü bu aralar çok kötüyüm miğdem bulanıyor sürekli istifrağ etmekten başımı kaldıramıyorum tekrar tebrikler

güzel avatar gerçekten nerden indircem ben bunları interneetten aradım bulamadım
hareketsiz iniyor sarı kafalar. bir avatarımız bileee olmadııııııı yaaaaaaaa öffffffffff

avatarı sonra hallederiz önce sarı kafaları bulalım dediklerimi uygula canım..

sayfanın sağ üst köşesinden kullanıcı kontrol paneline gir
açılan sayfanın sol tarafında hesabım menüsünden seçenekleri düzenleye gir
ve sayfanın aşağısında doğru mesaj editörü diye bir kısım göreceksin ordaki seçenekelerden GELİŞMİŞ DÜZENLEYECİ ya da STANDART EDİTÖRÜ seç
ve sayfanın en aşağısındaki değişiklikleri kaydeti tıkla ve bize bir mesaj yaz bakalım sarı kafalar ordamı...

iş yerimde sorun var arkadaşlar giremiyorum gelip gidi yo net..sadece sunu söylemek istedim..yarın için dualarınızı bekliyorum..
eğer olumlu sonuc alırsam saat 4 ten sonra nasipse aranızdayım ama malesef beklemediğim olumsuz sonucu alırsam ancak p.tesi aranızda olabilirm.. çünkü iş yerimden izin alıp dinlenmeyi düşünüyorum evimdede net yok..
şimdiden hepinizden Allah razı olsun.. k.i.b...

canım benim destek oluyoruz naçizene birbirimize..
bu arada ben hastaneye en son test günüm olan 15 ocakta gittim yani o sarışın ben değilim..
benim resmim topiğin 41.sayfasında bakabilirsin canımcım...

tamam ben 7 ocak sabahı da ordaydım seni görmüş gibiyim çok benziyorsun 7 ocakta ordamıydın?
resmin çoook güzel çıkmış elbise de güzel allahım sanada kucağındaki gibi bebeler versin.
ne çok soru sordum dimi yakında bir foto da ben göderiyim tanışmış oluruz burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…