uyu tabisi bugünleri doğurunca çok arıyacan tadını çıkar şimdiden..
doğuranlar öle diyooo
sensiz buraların anlamı yok biliyomusun
Allah kabul etsinnnn
emeğin yok canım o gurup başka bi guruptu
aynen nabıcam diyip duruyo hatta erken dogum riski avr demişler kızcaz yatıyo sanırım insan nababilirki heycandan telaştan ben dedim hastaneden veriyolar heycan yapma dedim ama onlarımı giydircem kız dedi
aynen bencede ay ne güzel ya ama şu kötü baharada dedim hiç hamileyim diye kocasına kök söktüremedi ya hemencik dogurcak nazlanamadı hiç kız cagız ayy canım ya cokta iyi biri allah gönlüne göre verdi
allah büyük canım adama cezasını vermiş ama kadına yazık olmuş
ama her işte hayır vardır belki bebek doğsaydı adam daha psikopat olucaktı bilemezsin ki allah büyük
okuması yazması bile çok zor
doğru söylüyorsun. valla ben bavulu hazırladım boşanıyordum o durumdaydım yani. hep benuğraşıyorum o bişey yapmıyor. git gel yolda mahvoldum zaten. olmayacağına inanınca boşanayım dedim. şimdi ben de karışığım. herşey yaza belli olacak bende. ööyleeeeee işşşşşteee
canımsınz rabbim onu göstersin inş o benim herseyim 8.30 ta cıkıcaz busemtahacım birz erkn cıkıcaz kuaföre gidecm çiykin çiykn gitmeyin dedim hemserime ardım sabh gelıp guzelşetrcek beni oyssss yerim hepinizi cansınz rabbim hepinizi mutlu etsin duamdasınz
bak işte hastaneye gitti hemen gerilim yaratmışlar erken doğum diye aslında kız bugüne kadar rahat rahat gelmiş hemende bişi demişler
millet 2 li test 3 lü test o testler bu tahliller derken ne endişeler yaşıyorlar arkadaşın hemen doğum heyecanına girişti süpper valla eşide şanslıymış gebe nazından yırttı adam
evet canım hem yazması hem üzerine yorum yapılması zor bir olay Allah hiç bir arkadaşıma yaşatmasın diyorum..
amaannn sakııınnnn olmaazzz ne boşanması...
erkekler bizim gibi değiller canım nadirdir eşiyle her daim birlikte hareket eden...,işi gücü vardır her zaman gelemeyebilir bunu sen daha iyi bilirsin tabii ama bence her zaman seninle gelmesini beklememeliydin...derlerki annelik doğuştan babalık sonradan olmadır...erkekler eşleri hamile olana kadar durumun ciddiyetine varmıyorlar parayı spermi verip karşılığında bebek almak istiyorlar olay bu kadar kısa ve öz...babalık duygusu çok sonradan gelişiyor...baba olmak isterler evet ama bunun için çaba sarfedilmesi gerekiyorsa bastırır doktora parayı yaptırır bebeği yapamıyorsa doktor soğurlar tepki koyalar bizde sebeplerini araştırırız acaba neden olmuyo diye...duygusal bakmamak lazım ne kadar çok şey beklersek o kadar çok hayal kırıklığı yaşıyoruz.. bu arada bende yazdan önce 4.tüpe başlamam sanırım aynı zamanlarda başlarız yine
canım tızımmm bensenin gelecekteki annenim (allah nasip ederse)
bak canım eve tben sabırsız ve cok tezcanlı biiriyken senin le beklemeyi,elde etmek için savaşmayı,sabır etmeyi öğrendim annecim...
sen bana dogmadan bisürü sey ögrettin verdikelrini yanında aldıkalrında cok oldu annecim...
bilsen üzmessin beni ve bababını biliyorum ama yapma artık kuzum gel kollarımıza....
boynumuzu bükme artık egme basımızı dudakalrımızı bükme boğazımızı düğümleme göslerimiden selller aktırtma artık gel....
anneciğim sana bisürü şey vadedebilirm ama yazmama bile gerek yok sen gelemeden tek hayalimsin hayatıma girdiginde tek yaşama sebebim olucaksın benim dünyam senin yörüngen olucak seni seviyorum annecim martta gel
(not:seni cok seven anneciğin.............)
teşekkür ederim sen ne güzel moral veriyorsun böyle yaaaaa. hastanede sarışın güzel bir kız görmüştüm. şimdi o sen misin diye düşünüyorum böyle gittiğim tarih 28 ocaktı galiba ordamıydı ki?
vaayyyyyy eksik parçamız ve pazıl görünümlü kalp çok anlamlı manalı içli olmuş çok beğendim arz ederim
tızlar selammmmmmmmmmmmmm
size bi mucize anlatıcam maşallah deyin ve dua edin arkadaşıma
başka topikten ve bursada oturan bi arkadaşım pkolu eşindede sperm azlıgı vardı yaza tüp ebebk için para biriktiriyolardı hatta doktorlar direk tüpbebek dedigi için asılamayla zman kaybetmeyelşim diyolardı neyse bu arkadasım dün doktora gitmiş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam tamına 6bucuk aylık hamişleymiş evet haftalık değil aylıkkkkkkkkkkksabah bei aradı ve beni şok etti koca gün saf saf dolandım 6buçuk aylık ya bide biraz topluyumya farketmedim diyoda doktorlardamıa nlamamış bilmem hormon testi yaptırmıştı en son cünkü bu arada dukan diyeti bile yapmıştı düşünsenize tüp ebebk için para biriktiriken doktora karın agrısıyla gidip 6bucuk aylık hamilesin ve bir kzınız olucak dendigini şaka gb dimi maşallah diyin arkadaşıma ve dua edin lütfene rken dogum riski avrmış arkadaşım şokta ben bile şoktayım zaten onu düşünemiyorum
benim 4 nımara da senle aynı olcak gibi duruyor. bizim melekler de gelse artık.
ben yavaş yavaş kalkıyorum bilgisayarın başınadan. herkese iyi akşamlar. hepinizi öpüyorum.
allah gönlünüze göre versin.
sen beğen diye zatenn şişşt piştt ile girdimmm arayaaa napammm
vaayyyyyy eksik parçamız ve pazıl görünümlü kalp çok anlamlı manalı içli olmuş çok beğendim arz ederim
güzel avatar gerçekten nerden indircem ben bunları interneetten aradım bulamadım
hareketsiz iniyor sarı kafalar. bir avatarımız bileee olmadııııııı yaaaaaaaa öffffffffff
canım benim destek oluyoruz naçizene birbirimize..
bu arada ben hastaneye en son test günüm olan 15 ocakta gittim yani o sarışın ben değilim..
benim resmim topiğin 41.sayfasında bakabilirsin canımcım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?