ama bunun şakasımı olur ayıp etmiş gerçekten...
sana yaşanmış bir örnek anlatacam..
eskiden bir arakadaşımız vardı burda yazardı hamile kaldı tüp bebekle eşi buna benzer davranışlarda bulundu hatta daha öteye gidip
bebeği aldır demeye getirdi işi sebepte kız ailesi ile geçinemiyo sorun yaşıyormuş burnundan getirdi arkadaşımızın hamileliğine sevinemedi randevuya
gelmeyecem dedi son anda karar değiştirip gitti neler çekti anlatamam...
çok üzüldü..üzülme dedik teselli verdik bi sürü şey yaptık ama yaşayan o olduğundan biz derdine derman olamadık..
yoğun bir şekilde bir hafta bu üzüntüyü yaşadı...
sonrasında randevusu vardı ve döndüğünde yazdığı cümle aynen şuydu...
kızlar bebeğim beni bırakmış o kendimi bebeğimi unuttuğum üzüldüğüm günlerde bebeğimin kalbi durmuş dedi
hala yazarken gözlerim doluyor nasıl kötü oldum anlatamam..
olan bebeğe oldu...sonra kürtaj oldu ve bir hafta sonrada eşiyle barıştı...giden gitti ama...
demem o ki sen artık annesin olup biten herşey canını sıkabilir ama herşeyden önce bebeğin geliyor artık bu lafların kavgaların sonu gelmez birgün iyi bi gün kötü olursunuz karı kocanın arasına şeytan bile girememiş iki gün sonra düzelir herşey olan bebeğine olur lütfen kendini üzme canını sıkma herşey için...
inan bana geçer bugünler..
bu arda ankaraya gidemicez yazmışmıydım. çoook karnım ağrıyor.
yumurtalıklarda bir sorun oluştu galiba. hiç böyle ağrımazdı allhtan uyurken ağrımıyor.
bu durumda okadar yol çekemicem. zaten doktor gelmeden hafta içi ara
demişti ankara da olmayabileceği için. senle görüşemicez ama ben seni çok merak ediyorum.
Sizde olmasanız bn iyi olmzdım sanırım ztn bebegimi düşünüyorum üzülmüyorum sırf onun içn hep duam var rabbime kndim içn bile degil o gelince mutlu olucm bn onu kucagımda uyutup seyredince huzr bulack içim onun için herseye herkese inat ayktayımo saglıklı sıhtli gelişp dogsun diye gulcek yuzum o benim minik mucizem onunla umudum bAglndı hayta onun benmle olması için herseyi yapıcam inş yarın onu görünce dunyalar bnm olck onu. O mink kalbim benım mutlulugum olcak hepinizin sayesinde iyi olcm cunku siz iyki varsınz rabbim hepimizi guldrsun inş sizi cok seviyorum
tızlar selammmmmmmmmmmmmm
size bi mucize anlatıcam maşallah deyin ve dua edin arkadaşıma
başka topikten ve bursada oturan bi arkadaşım pkolu eşindede sperm azlıgı vardı yaza tüp ebebk için para biriktiriyolardı hatta doktorlar direk tüpbebek dedigi için asılamayla zman kaybetmeyelşim diyolardı neyse bu arkadasım dün doktora gitmiş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam tamına 6bucuk aylık hamişleymiş evet haftalık değil aylıkkkkkkkkkkksabah bei aradı ve beni şok etti koca gün saf saf dolandım 6buçuk aylık ya bide biraz topluyumya farketmedim diyoda doktorlardamıa nlamamış bilmem hormon testi yaptırmıştı en son cünkü bu arada dukan diyeti bile yapmıştı düşünsenize tüp ebebk için para biriktiriken doktora karın agrısıyla gidip 6bucuk aylık hamilesin ve bir kzınız olucak dendigini şaka gb dimi maşallah diyin arkadaşıma ve dua edin lütfene rken dogum riski avrmış arkadaşım şokta ben bile şoktayım zaten onu düşünemiyorum
merhaba kızlar sonunda size yazmaya vakit bulabildim. benim ufaklıklar çok yaramazlar. tek başıma başa çıkmam imkansız :) ee hamile haberleri var mı? güldencim sende durumlar nasıl? anlatın bakalım benim bebişler uyanmadan :)
canım benim hulusi hocada tedaviye devam edeceğinden er yada geç geliceksin Ankaraya üzülme lütfen o zaman görüşürüz işte
adet tarihin ne zaman bu ağrı neden oluyo merak ettim..
çok acı bişiii insan olan kahrolur ama maalesef herkes sen ben değil benim okurken içim cız etti
allah ıslah etsin ne hayallerle evlendiğin insanın böyle davranması çok zordur allah yardımcısı olsun kızın
amin kuzum bide tüp bebek yaptırmışsın hadi kendiliğinden hamile kalabilse bi kaç çocuğu olup aldır dese belkiaynen canım eşine en fazla ihtiyacın olduğu dönemde ağır laflar işitmek kötü davranılması gerçekten çok zor heleki bebekle ilgili aldır vs..yorumlar yapması çok fena çok...
Allah eşlerimize vicdan merhamet versin doğru yoldan çıkarmasın...
canım adet tarihi diye bişey yok. 3. tüp tutumadı ya onları döküyorum geçen perşembe 0 almıştım ya.
ondan oluyor ama yumurtalık böye yapmazdı pazartesi dersim yok o zaman hastaneye gidicem.
hulusi konusunda ise tam emin değilim bilmiyorum. neden herkese farklı ilaçlar kullanıyor?
herkesin durumu farklı diceksin belki ama araştırmadan herkesin durumunun farklı olduğunu
bilemezki. sana hist yapmadı bana da yapmadı ben söylediğim halde.
geçen haftaki moralimi düşününce şimdi idare ediyorum.
okulda çok surat asıyorum yaaaa. boşver. yaza kaldı yine eşime de çok kızıyorum.
ankara ya gelmemiz biraz eşime bağlı. senin aklındaki soruların birazı ben de de var. öpüyorum.
tızlar selammmmmmmmmmmmmm
size bi mucize anlatıcam maşallah deyin ve dua edin arkadaşıma
başka topikten ve bursada oturan bi arkadaşım pkolu eşindede sperm azlıgı vardı yaza tüp ebebk için para biriktiriyolardı hatta doktorlar direk tüpbebek dedigi için asılamayla zman kaybetmeyelşim diyolardı neyse bu arkadasım dün doktora gitmiş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam tamına 6bucuk aylık hamişleymiş evet haftalık değil aylıkkkkkkkkkkksabah bei aradı ve beni şok etti koca gün saf saf dolandım 6buçuk aylık ya bide biraz topluyumya farketmedim diyoda doktorlardamıa nlamamış bilmem hormon testi yaptırmıştı en son cünkü bu arada dukan diyeti bile yapmıştı düşünsenize tüp ebebk için para biriktiriken doktora karın agrısıyla gidip 6bucuk aylık hamilesin ve bir kzınız olucak dendigini şaka gb dimi maşallah diyin arkadaşıma ve dua edin lütfene rken dogum riski avrmış arkadaşım şokta ben bile şoktayım zaten onu düşünemiyorum
Evt okurkn tanıstk cahil akılm şimdi olsa boyle olmzdı tabi gecmişi geride bıraklım tabi ben melegimi düşünüyorum 7 yıl zor gecti hep iyi olck diye neyse bunda geclim bn ztn iknci esym ailesine cok dskun bi ablsı var o evlndrp boştmş bnide istemdi ztn uzk durduk konsmuyoz neyse bunlarıda geclim artık bnm için sadece bebgim var o iyi olsnda bn onu. İçn aykta duruyorum ztn gecmişi unuttum artık onume bakıcm ama bu durmda bari ypmamlı sonucta bn ikimz için cablıyorum neyse duanızı eksik etmyin yarın inş iyi olur
amin kuzum bide tüp bebek yaptırmışsın hadi kendiliğinden hamile kalabilse bi kaç çocuğu olup aldır dese belki
bilmiyorum zor durum inan
heh şöleee iyi ol lütfen..
dediğim gibi tartışmalar bitmez keşke böle davranmasa Allah ıslah etsin aklını başına getirsin...
bizde seni seviyoruz çıtır annemiz
Misafirmz geldi görümcem ben yatmdn önce yazrım yine allh hepinzden razı olsunnn iyki burdayımm cook mutluyum sizlerle olmktanduamdasınz duanızı hiç eksik olmasın BENİM GENİŞ AİLEM
pko lu olunca adet görmemesini doğal karşıladı kuşkulanmadı demek arkadaşın şaka gibi yaaa farkında olmadan 6 ayı devirmiş gebelikte maşallahhh...
e hemen hazırlıklara girişsinler bebek geliyoooo
6.5 aylık maşallah gerçi güzel olmuş yok keseydi yolk kalp atışıydı hiç uğraşmamış
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah mucize buna denir herhalde
allah büyük canım adama cezasını vermiş ama kadına yazık olmuşen çok o koyuyo insana işte tüp bebekle zorla yavruna kavuş kalp atışını duy herşey yolunda ama olaylar yaşa ve o olaylar sırasında bebeğin kalbi dursun içim bi tuhaf oluyo yazarken bile...bi de dediki kız bir haftadır ölüymüş karnımda bebeğim bir hafta önce kalbi durmuş o olaylar sırasında dedi
geçen hafta negatif aldığını biliyorum acaba hala adet olamadınmı diye sormak istedim aslında sancılı olur tabii benim bi denememde zor olmuştu kırmızıların gelişide gidişide fenaydı yanii..
aklında sorular tereddütler varsa devam etme zaten...bende histeroskopiyi onda yaptırayım ama tüpü başka zaman başka bir yerde denerim diyorum karışığım anlayacağın...bence acele etme doktor gelin dedi diye hemen ona göre hareket etmek zorunda değilsiniz..olay çok taze eşinide anlamak lazım biraz zaman ver negatifi yeni aldın daha...zamana bırakınca seninle birlikte hareket etmesi bence daha kolay olur...
canım benim kendine ve bebeğimize iyi bak bundan sonra senden ve bebeğinden daha önemlisi yok unutma...
öpüyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?