Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm benimmmm baktımm kibar kibarr gelmiyoo sıpaa bende yalvarmaya geççtim artık napammm..Sen ağlama genede kıyamamm biliyosunn..YAKARIMMM BU GEZEGENİİİİİ

gülden teşekkür ederim evet sarı kafalar oldu.
mikrofonda deneme 1 2 3 derler ya ben de onu yapmaya çalıştım.

tüp bebek hikayem

deneme 1 deneme 2 deneme 3:2:
bakalım deneme 4 nasıl olacak
(moralin düzelsin diye espiriyle karısık cevap vereyim dedim canm alay ediyomuşum gibi anlama tamammı)
canm benm ses kontolü yaparken bile 1.2.3 deneme demiyolarmı 3.den sonrası ii olacak inş.. bu sefer gelecek bebeğin....

yok canım benim benim. aynı şeyleri düşünmüşüz. gülden bana sarı kafa eklemeyi öğretiyor da bende deneme mesajı yazayım dedim.
teşekkür ederim inşallah dediğin gibi 3 ten sonra güldenle 4. yapcaz tutar inşallah.
:13:senin de en kısa zaman da herşey yoluna girer inşallah senin ilk denemen miydi?
:13::13::13::13::13::13:

eevet canm ilk denememdi pozitifi alınca kavustum küçük yavruma dedim herşey yolunda değerlerim artıyodu 6binlere kadar çıktı keseyi bebeği gördük içinde ama kalp atışını duyamadık geçen hafta dr kürtaj dedi ben beklemek istedim çünkü agrım acım sancım lekelenmem hiç bişeyim yok..yarın ise büyük gün canm ya bebeğim iyi haberini alıp döneceğim herşey iyi olacak.yada kötü sonuç alıp kürtaj olup geleceğim canm..mucizemin sonu geri kalan hayatımın devamı olacak

durumundan haberim var çok üzgünüm. yine tutunabiliyor bunda olmazsa diğerinde olur diye düşünebilirsin.
benim var ya tutunmanın t si bile olmuyor hani diyorum tutsun boşuna da razıyım falan (kimse istemez tabi de benim durum farklı). heeeep kocama bir sıfır 0 alıyoruz.ilk denmelerde iki ay ağlardım bu üçüncüde işte 1 haftada atlatırım belki en az bunda ağladım.

üzülmeni istemem ama eğer yarın sonuç iyi olmazsa artık diğer denemen de tutunabileceğini düşünürsün. üzgünüm zor bir durum.
hem daha gençsin evleneli de çok olmamış 1 yıl 8 ay yazıyor galiba. benim hcg 1 bile olmadı öyle bir sorun var yani. arkadaşlarımın birinci boş ikinci dolu çok oldu. olumlu düşün birazcık. şimdi hayal ediyorum benim 4. böyle olsa ne yapardım diye ilk defa bir tutunma görmüş olurdum. çoook üzülürdüm. inşallah kalp atışını duyarsınız belki yeni geiişiyordur allah bilir biz bilemeyiz. öptüm.

Canimm Allah razi olsun insallah saglikla devam eder inan hep aklimda bu var.. Allahim kimseyi boyle sinamasin darisi herkese olsun.. Benim midem 3 gundur fena bugun yemek yiyemedim

Çoooooooooooooooooooook tebrik ederim canım benim. bugünleri de gördük.
daha önce senin opu da yaşadıklarını okumuştum. çok üzülmüştüm.
uyuyamamışsın nihayet çektiğin acılara değdi. bugün senin günün, inşallah
hiç bir sorun yaşamadan tamlarsın. avatarında iki melek bekliyorum yazıyor ya
geliyor bak meleklerin allah herkese nasip etsin. çok öpüyorum.

canm inanki her ay umutlanıp test bakmaktan, negatif görmekten daha kötü bi durumdur diye düşünüyorum çünkü seviniyosun beklediğin için hayaller kuruyosun usg de görüyosun herşey iyi derkeeennn hoooppp hadi bakalım tepe taklak oluyosun...
hem benm bi daha denemem için 1 sene daha beklemem gerek canm maddi acıdan pek iç acıcı değil durumum..kendim biriktiriyorum paramı 5 kurus detek almadan hemde iş yerinde yeni basladım kadrolu olarak o yüzden 1 senede ancak olur tabi bu arada rabbim nasip ederse bilemiyorum canm..
ama cok zormus böylesi gerçekten cok zor kelimeler bogazıma düğümleniyo konusamıyorum konussam kimse beni anlamayacakmıs gibi geliyo susuyorum olmuyo evime giremiyorum bişey uzaklastırıyp beni eşimin yanında duramıyorum daha bunun gibi bi sürü sey canm

Canim Allah yardimcin olsun insallah mucizen seninledir. Dualarim seninle..
saol canm benm Allah razı olsun geçmiş sayfalarda yazdımmı hatırlamıyorum ama seninde hayırlı olsun bebeğin canm..umarım hiç sıkıntı yaşamazsın sorunsuz alırsın bebeğini kucagına canm

çok üzgünüm haklısın. şuan allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. inşallah kalp atışı duyulur.
senin doğal yoldan hamile kalma şansın var mı yani sorun eşin de mi yoksa ikinizde de sorun yoksa doğal da olabilir
bu bir haftalık süre içinde başka doktorlara göstermeyi düşünmedin mi başka yerlere gittin mi tek doktor mu bakıyor.

merak etme sen bu avatarla martta bebeği yaparsın
ciddi ciddi okumaya başlıyorum mesajını ama avatarın gözüme ilişiyo mesajının duygu yoğunluğu kaçıyooo

avatarım olay oldu seneye enlerde bekliyorum adımı

Canim Allah yardimcin olsun insallah mucizen seninledir. Dualarim seninle..

tebrikler rabbim kucagınada almayı nasip etsin çalıştıgım için takip edemiyorum ama sizin sevinciniz bizim umuumuz dualarınız da unutmayın biz olmayanalrıda melekler korusun snei ve yavrularını

canım sorun mu cıktı senin ya uff ne sevinmiştikama kesin bellid eğil yarın belli olcak sanırım lütfen üzme kendini yıpratma demek kolayda illaki üzülceksin biliyorum ama umudunu kaybetme hayırlısı bu dmeekkid e sürekli ya hayırsız ya saglıksız evlat olsa nabardım rabbim bunu hayırlı gördü dmek de kendi kendini ferahlatmaya çalış çok zor dayanması ama sabrımızın sonu selamet olcak inşallah hamile kalsam sevinemicem sanki heran bi kaybetme korkusu ne zor yarabbim kimselere vermesin bu derdi dua edicem canım inşallah yarın bebeğin sana bi mucizeyle tutunmuş olsun hiçbi sorun cıkmasın bugün süper bi haber aldım yarında sen güldür yüzümüzü inşalllah

canm baska dr a gitmeye cesaret edemedim çünkü gerçekten korkuyorum duyacaklarımdan..
bizim ikimizdede var sorun canm ama nrmal yoldanda gebe kalabilirim fakat bu baya zaman alır dedi dr um..
eşimin sperm sayısı az sınırın alında hareketlilik az morfoloji bozuk canm..
bende de bas belası pko var..
bu yüzden asılama değilde tüp denedik canm..

canm benm cok saol ii dilekerin için.. ne zamadır görüşemiyoruz..
bebeğimin kalp atısını gecen hafta duyamadık canm dr um umudu kesti kürtaj dedi ama ben 1 hafta daha beklemek istedim yarın gideceğim bakılacak iste ona göre kürtajda olabılırım canm..
evet hamile kalsan bile sevinmemen hep bi süphe duyman gerekiyomus Rabbim nasip edermi acaba diye bunu bi kez daha anladım canm..

kızlar nerdesinizzzz ??bugün çok yoğundum gelemedim hemen geçmişi okucam hazır topikte tek başımayken:)

ayşegülcüm yazdımmı hatırlamıyorum ama kızın oluyomuş galiba dimi canm hayırlı olsun prensesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…