canım benim seni hamiş görene kadar topikten ayrılmaya niyetim yok ve içimden bi seste bu en yakın zamanda olacak diyor
canım bence hamiş görene kadar değil gülden doğurana kadar beklemek lazım.
canım bence hamiş görene kadar değil gülden doğurana kadar beklemek lazım.
yakın zamanda topikten ayrılcan yani ölemiiiii
bu güzel mesajın takıldığım kısmına bakarmısın
saol canım benim inşallah hislerinde haklı çıkarsın ve o yakın zaman bu ay olur
ama beni gebe görene kadar değil her daim yanımda ol olurmu
günaydın arkadaşlar.çok güzel dileklerle başlamılsınız güne ama ben biraz moral bozacak bişi sormak istiyorum.sizlerinde düşüncesini almak istiyorum.ben ayın 19 unda kan testi yaptırdım sonuç:920.2 çıktı ondan 6 gün sonra siyah ara bir iki kerede pembe lekelenmem oldu doktorumu aradım adamı çok bunalttım ki en sonunda çarşamba günü kan ver birdaha dedi ve sonucum>1000.0 çıktı önemli bişi yok normal değer 1000 den büyük dedi ve pazartesi kontrole gitcem ama gelen kanın oranı az daha arttı ama siyah doktorda normal diyo ne yapmalıyım o kanı görüne her lavaboda morali çok bozuluya. böyle bişi başına gelen varmı?
aynen derincim...biz her zaman yanındayız canım birbirimize ihtiyacımız var siz olmasanız ben kime anlatcam bunları duvarlaramı konuşayım daha kimseye söyleyemedik bi kalbide duyalım öyle söyleriz dedik ama tüp bebek olduğunuda söylemeyi düşünmüyorum
günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnn...
Kanamalı gebelik geçiren o kadar çok arkadaşımız olduki bence hiiiiiç endişelenme...
Kanama alanı oluşabiliyor kesenin yanında ve bu da zamanla atılıyor...
Sendeki kanama alanı bile olmayabilir çünkü ped kullanmak zorunda kalan gebelerimiz oldu bildiğin parçalar gelirdi onlardan
önemli olan kan değerin ve kesenin durumu aklına kötü şeyler getirme lütfen...
Canım benimde çok kanamam oldu daha keseyi görmeden ama hep iğne oldum sana iğne bişii vermedi migünaydın arkadaşlar.çok güzel dileklerle başlamılsınız güne ama ben biraz moral bozacak bişi sormak istiyorum.sizlerinde düşüncesini almak istiyorum.ben ayın 19 unda kan testi yaptırdım sonuç:920.2 çıktı ondan 6 gün sonra siyah ara bir iki kerede pembe lekelenmem oldu doktorumu aradım adamı çok bunalttım ki en sonunda çarşamba günü kan ver birdaha dedi ve sonucum>1000.0 çıktı önemli bişi yok normal değer 1000 den büyük dedi ve pazartesi kontrole gitcem ama gelen kanın oranı az daha arttı ama siyah doktorda normal diyo ne yapmalıyım o kanı görüne her lavaboda morali çok bozuluya. böyle bişi başına gelen varmı?
Herkese günaydıııııınnnn güldenim bak erken geldim aslında 9 da kalktım kadın geldi temizliğe nihayet temiz evim olacak
Herkese günaydıııııınnnn güldenim bak erken geldim aslında 9 da kalktım kadın geldi temizliğe nihayet temiz evim olacak
Bak kuzum iyi bak gördün göreceğin bugünaydın canım gözlerime inanamıyorum biri beni çimdiklesin
temizlik var diye erkencisin işteeeee
ay canım inşallahdediğin gibidir. Kendi kendime hep aklıma kötü şeyler geliyor.bu yüzden de fırsat bulduğum zaman buraya geliyorum.ay inşallah öyledir rabbim hepimize hayırlı hamilelik ve bebek versin kucamıza almayı nasip etsin.inşallah hibirşeycikler olmaz.
Yok kuzum temizlik gibisi bide kendin yapınca ayrı güzelgünaydın canım...
temizlik olmasaydı yine gelmiyecediiin işte
ohh miss valla temizlik gibisi varmı..
benimde girişesim var kocam gelene kadar..
Bak kuzum iyi bak gördün göreceğin bu
Hiç sevmem erken uyanmayı napıyım ama gecelerin kadınlıyımbanada öle gibi geliyooo iyicene bakıp tadını çıkarayım bu anın:82::82::82::82::82:
Hiç sevmem erken uyanmayı napıyım ama gecelerin kadınlıyım
gece yatmaz sabah kalkmazlardanım
ay canım ya bizde kimseye söylemeyelim diyorduk ama herkes duydu tedavi boyunca annem yanımda kaldı bu yüzden teyzem,ananem,amcamlar herkes duydu.herkes de bebek bekliyor bizden hemen anlıyorlar.bende dedim en son bebişi görelim kalp atışını görelim sonra söyleyelim diye ama durmadılar ki hergün tetefon öğrendiler kanamam oluncada baya üzüldüler bakalım inşallah güzel allahı ne bizleri ne onları nede bu hasretle yananları üzmez hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli bebişleri verir.aynen derincim...
Demek kimseye demediniz iyi ettiniz aslında kalp atışını duyduktan sonra söylemek daha mantıklı...
Tüp baby yaptırdığınızı kimse bilmiyo dimiiii bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?