ya işte bende o duygularla gidip geliyrum dünden beri..sürekli dua ediyorum..hayırlısı ama inşallah hamileyizdir
inşallahh canımmm bebişlerimiz tutunurrr annelerinee senin iki tanemii..
nasılsın bakem taze hamiiiş..
sana havaya uçmak yasak otur oturduğun yerde
Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo
inşallah çift olduğu günleride görürüz güldencim..
hem ben otur die sana demedim benkayraya dedim
havaya uçmak istiyodu bende yasak sana otur oturduğun yerde dedim...
allhım beni güldürn şu güzel iyi kalpli kulluna bir bebiş yolla inş
aynen güldenimm... elimde testt dolaşıyorumm var ikinci silik çizgiyi görüyorum diyorum eşim bakıyoo hiç birşey yok deyip moralimi alt üst ediyooo...
he gülden heeeeeee
ayyy evet evetttt öle oluyooo benimmde tekk çünküü
Iyiyim bebekimm yarin da guzel sonuc alirsam daha da iyi olucam insallah..Sen nasilsin datlumm
Valla guzel haber alsam yasak falan dinlemezdim ucardimm
inşallah canım..
iyide sen bana dedin demedimki otur diyeee feci bi yanlış anlama var
ayyy demek tek bebek bekliyom ben
o zaman sen ve ben tek bebek bekliyoz benkayra çift çizgiyi gördü o ikiz bebek bekliyoooo
evet 2 embrio transferi oldu.umutla ikizler mi acaba diyorum..
iyiyim valla nasıl olayım..heyecanla akşamı bekliyoruz işte kocişle beraber saat 7 olsun die..
hatuna bak süledi ve bide üstelik tasdik etti..
inşallah canım..
Aminnn canım hepimize yollasın
aaa eşin halt etmiş bi kere sen var diyosan vardır
bazen görmek istediğimiz gibi görüyoruz herhalde...
o zaman sen ve ben tek bebek bekliyoz benkayra çift çizgiyi gördü o ikiz bebek bekliyoooo
inşallah canım..
Aminnn canım hepimize yollasın
aaa eşin halt etmiş bi kere sen var diyosan vardır
bazen görmek istediğimiz gibi görüyoruz herhalde...
Yaa benim hic bu kadar koyu renkli test cizgim olmamisti. Bu kadar sene sonra o cizgileri gormek nasil mutlu ediyo hala alip alip bakiyorum. Allahim hepinize nasip etsin ben kendim icin hala temkinliyim ve Allah nasip eder guzel devam ederse sonuna kadar da boyle tedirgin olucam herhalde.. Onun icin sadece Allahim hepimize saglikli hamislik gecirip meleklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin diyebiliyorum..
herkese merhaba arkadaşlar geçen ay ilk tüp bebek denememizdi malesef düşük yaptım 6.haftada , dün tekrar 2 embriyo transfer edildi, 12 gün sonra sonucu öğreneceğim. inş bu sefer sağlıklı olurbütün sonuç bekleyenler pozitif sonuç alır sağlıcakla bebeğimizi dünyaya getiririz inş...
herkese merhaba arkadaşlar geçen ay ilk tüp bebek denememizdi malesef düşük yaptım 6.haftada , dün tekrar 2 embriyo transfer edildi, 12 gün sonra sonucu öğreneceğim. inş bu sefer sağlıklı olurbütün sonuç bekleyenler pozitif sonuç alır sağlıcakla bebeğimizi dünyaya getiririz inş...
Elacım ikinci denemede ne kadr ara veriliyor yapmk için iknciyi bide aynı doktoramı gidyosun
Duamz hepmzle inş rabbimn izniyle saglıklı sıhatli olsun bebişlerin allhım hepimize nasip etsinmerhaba millet, yarın veya salı günü transferim var, bana dua edin .....
merhaba millet, yarın veya salı günü transferim var, bana dua edin .....
derbi saati yaklaşıyoooo hazırlık yapmam lazım sonra görüşürüz cancağızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?