Tüp Bebek Günlüğümüz !

nasılsın bakem taze hamiiiş..

Iyiyim bebekimm yarin da guzel sonuc alirsam daha da iyi olucam insallah..Sen nasilsin datlumm

sana havaya uçmak yasak otur oturduğun yerde

Valla guzel haber alsam yasak falan dinlemezdim ucardimm

Bir idrar testim daha negatif zorlarsam pozitif görebiliyom ama
hayata bakış açısını pozitife çevirince idrar testide pozitif görünüyooo

Yaaa belkide hayalet cizgi vardir guldenim ne dersin

inşallah çift olduğu günleride görürüz güldencim..
hem ben otur die sana demedim benkayraya dedim
havaya uçmak istiyodu bende yasak sana otur oturduğun yerde dedim...

inşallah canım..
iyide sen bana dedin demedimki otur diyeee feci bi yanlış anlama var

allhım beni güldürn şu güzel iyi kalpli kulluna bir bebiş yolla inş

Aminnn canım hepimize yollasın

aynen güldenimm... elimde testt dolaşıyorumm var ikinci silik çizgiyi görüyorum diyorum eşim bakıyoo hiç birşey yok deyip moralimi alt üst ediyooo...

aaa eşin halt etmiş bi kere sen var diyosan vardır
bazen görmek istediğimiz gibi görüyoruz herhalde...

he gülden heeeeeee

ayyy demek tek bebek bekliyom ben

ayyy evet evetttt öle oluyooo benimmde tekk çünküü

o zaman sen ve ben tek bebek bekliyoz benkayra çift çizgiyi gördü o ikiz bebek bekliyoooo

Iyiyim bebekimm yarin da guzel sonuc alirsam daha da iyi olucam insallah..Sen nasilsin datlumm

Valla guzel haber alsam yasak falan dinlemezdim ucardimm

iyiyim valla nasıl olayım..heyecanla akşamı bekliyoruz işte kocişle beraber saat 7 olsun die..
inşallah canım..
iyide sen bana dedin demedimki otur diyeee feci bi yanlış anlama var

ayyy demek tek bebek bekliyom ben

o zaman sen ve ben tek bebek bekliyoz benkayra çift çizgiyi gördü o ikiz bebek bekliyoooo

hatuna bak süledi ve bide üstelik tasdik etti..

iyiyim valla nasıl olayım..heyecanla akşamı bekliyoruz işte kocişle beraber saat 7 olsun die..

hatuna bak süledi ve bide üstelik tasdik etti..

Hii sorma benim kocamda maci gorumcekin kocasiyla izlicek bende gidicem onla yatarim orada degisiklik olur dedim

evet canımm eşim hat etmişş testlerimii göstermiyorummm moralimi bozuyoo ben kızıncada gülüyooo:)))

Cift olsa hiiic itiraz etmem valla bi tasla iki minnak kus

herkese merhaba arkadaşlar geçen ay ilk tüp bebek denememizdi malesef düşük yaptım 6.haftada , dün tekrar 2 embriyo transfer edildi, 12 gün sonra sonucu öğreneceğim. inş bu sefer sağlıklı olur bütün sonuç bekleyenler pozitif sonuç alır sağlıcakla bebeğimizi dünyaya getiririz inş...

Merhaba canimm ilk deneyimin kotu olmus insallah bu sefer saglikla kucagina alirsin.. Hamilelik takvimin durunca sasirdim acaba yanlis mi okudun diye

Elacım ikinci denemede ne kadr ara veriliyor yapmk için iknciyi bide aynı doktoramı gidyosun

derbi saati yaklaşıyoooo hazırlık yapmam lazım sonra görüşürüz cancağızlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…