Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım düşük yaparken kananma oluyor o kanama bitiyor yaklaşık 35 gün sonra normal adet oluyorsun işte ozaman adetin 2. günü başlıyor tedavi

Ama aklıma takıldı bi iki ay yada 3 ay ara vermedn yapmk iymi yada bunyeni kötü etkilmzmi içn temzlnmedn feln ne bilm ben herseyi yoluna girmdn iknciyi düşmmüyorum kndime gelmem lzım cunku her yonden bide aynı doktora gitmyi dusnmuyorum bn inş senin için sonuç iyi olur rabbim bu sefr güldrsün yuzunu

Selam kızlarr nasılsınız?

Gülden bugün günlerden BEŞİKT AŞKKKKK günü başarılarrr takımıza canımm

evet canım aynı doktora gidiyorum çünkü o merkezde 2 tane dondurulmuş embriyomuz vardı onlar transfer edildi dün
Bebiş olsunlar saglıklı sıhtli buyusunler içnde sımsıkı tutunsnlar sana sonra inş kucana almk nasip olusunda gece uytmasınlar seni benimkiler mlk oldular parcalr sabh düştü üç parca bide dn düşmüştü hayırlısı ne diylm salı gunu bklım ne dick doktor efndi

canım ben özel bi tüp bebek merkezine gidiyorum adanada, merkezden ve doktorumdan çok memnunum. ilk denememiz düşükle sonuçlandı fakat bu konuda doktoru suçlamak doğru değil, tabi ilgisi alakası konusunda memnun değilsen ve güvenmiyorsan o seni çelişkiye düşürebilir.

Canım biz özl bi hastanede yaptık ilkti bu ztn şöyle diym bn 4 subtta trnsfer oldum 2 gun günlk embiryo oluyo sanırm 13 cü gun ilk testimi yaptılar 21.98 ikinci testimde 59.42 11 gun sonra kese içn cagrdılar gittim kese bozulmuş dedi 12 gun degrimi bktrdım 561.65 cıktı ben alkasz oldugunu düşndüm şu yönden cünkü burdaki arkadslar dan okuduma göre düşk degr takp edilip onlem alınması gerk oldugunu gördüm bilmyorum tabi ne olursa olsn allh verck tabiki hayırlısı olsun inş

Oncelikle iki meleginede kavusman dilegiyle...bende baskent hulusi beyin hastasiyim yarin testgunum sen testi ordami yaptirdin nekadar surede cikiyor sonuc onu merak ettim

Kızlaaaarrrrr:))) merhabalaaar... Ben beş yıllık evliyim soerm sayımız 2 milyon morfoloji bozuk tüp bebeğe başladk alman hastanesinde çarşamba yumurta toplandı 27 tane dendi 19 olgun çıktı 16 sı döklendi doktor blasa gidicez beşinci güne dedi bugun 4. Gün 15 tane yarın dondurulucak çünkü ohss oldum dr bi kere adet ol rahım yenılensın oyle transfer yapalım dedi tahmini mart ortaları transferim olucak benide aranıza alınnn.. Çok korkuyorum çünkü tutmazsa borç harç yapıyoruz zor olucak bizim için

hoşgelsin canım benim 5 dk uğradım topiğe mesajını gördüm yazmadan çıkmak istemedim...
bende ohss mağduruyum ama benim transferim hemen yapıldı aslında beklenmesi gerekirdi bir ay sana doğru bir uygulama yapılmış hiç endişelenme..
ohss dışında maşallah herşey süpper 15 tane blast embriyo harika bir sayı...
şimdi çıkıyorum ama bol bol sohbet ederiz gelince...
aramıza katılmana sevindim canım...

Kızlar transferin 9.günü ve 11.günü test yaptım tek çizgi yarın kan testi yaptırıcağim ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var kaçıncı günlerde test yaptınız benim gibi olan var mı

:26::26::26::26::26:

Kızlar transferin 9.günü ve 11.günü test yaptım tek çizgi yarın kan testi yaptırıcağim ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var kaçıncı günlerde test yaptınız benim gibi olan var mı

hemen seni topiğin ilk sayfasına yönlendiriyorum...
ilk sayfada ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ LİSTE TOPİĞİ var oraya gir listeye bak mutlaka bir fikir edinirsin...

Son düzenleme:

Benimde yarin test gunum hayirlisi ikimizede...ben test konusunda abarttim :) 7.gunden beri hergun yaptim 7.gun hayalet 8.gun pembe 2.cizgi cikti sonrasindaysa bugune kadar hicbisey cikmadi.once cikanlar ilaclardandi heralde diye tahmin ediyorum 12gun bana cabuk gecti ama bugun gecmiyoooooorrrrr yarin sonuca kadar nasil gecer bilmem

ama ben bunu yerim yaaaaaaaa böyle bi oğlum olsun istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…