kızlarrrrr benimm yüzümde hepp sivilceler çıktııııı( adet olacagım zaman çıkar normalde kızıcaksınız bana ama benimmm hiçç umudumm yokk sonucuu tahminn edebiliyorumm hiçbişey hissetmiyorumm üzülmicem diyorumm kendi kendimee durumumuzu biraz toparlayaıpp tekrar deneriz diye konuşuyoruz eşimleee (
burada çekinmene gerek yok nazoşum burada hepimizin derdi aynı ortak noktamız aynı kızlarda çok içten ve samimi
ohhhhhhh en güzelini yapıyosun o zaman olacak demektir bu iş
ben memnunum canım bu ara böyle tercih ediyorum kimse zorla evde tutmuyor beni iyi geliyorsunuz bana...
ve söylediklerine imzamı attırıyorumEki Görüntüle 646825
ya ama benim intikam aldığım oluyor o zaman zayıfım
affetiğim daha çok oluyo güçlüyüm
umusamadığım daha da çok oluyooo zekiyim
gülüp geçemiyom kendimi bilmez birimiyim yaniii
çok karıştı nasıl bişiyim ben yaaaa
kızlarrrrr benimm yüzümde hepp sivilceler çıktııııı( adet olacagım zaman çıkar normalde kızıcaksınız bana ama benimmm hiçç umudumm yokk sonucuu tahminn edebiliyorumm hiçbişey hissetmiyorumm üzülmicem diyorumm kendi kendimee durumumuzu biraz toparlayaıpp tekrar deneriz diye konuşuyoruz eşimleee (
evet canım çok samimi bir ortam sağolsunlar
inşallah okadar sene taktık bişey değişmedi
bari kendi haline bırakalım dedik
bu arada burası tüp bebek topiği ama ben hiç tüp yaptırmadım :44:
ben memnunum canım bu ara böyle tercih ediyorum kimse zorla evde tutmuyor beni iyi geliyorsunuz bana...
ve söylediklerine imzamı attırıyorumEki Görüntüle 646825
ya ama benim intikam aldığım oluyor o zaman zayıfım
affetiğim daha çok oluyo güçlüyüm
umusamadığım daha da çok oluyooo zekiyim
gülüp geçemiyom kendimi bilmez birimiyim yaniii
çok karıştı nasıl bişiyim ben yaaaa
Sen cook tatlisin bebekimsin benim ayrica imzana da bayildim yanii
iyi akşamlar balım...iyi akşamlar canım
kızlar coştu bu gece herkes ekşın planı yapıyoooo bu istekte olsalardı hep şimdiye bebeleri olardı
hoşbulduk...hoşgeldin kdr cim nasılsın biz beşiktaş galibiyetiyle gaza gelip çocuk yapma telaşına girdik
sen dışarı çıkma stoklarını yap eksik bişey olursa ben alır yoolarım sana sen evde otur yeğen yap bize asosyalliğide boş ver burda daha sosyaliz birbirimizi çıkarsız menfaatsiz seviyor ve iyiliğini istiyoruz
Hoşgeldin canım ne yapalımm ekşinn muhabbetiyle geçiyor valla
canım hesap tamam
son test 272 idi ikiz olduğunu düşünüyorum o zaman 2 kattan fazla artar değerin 600 ü geçer...
sen çok şekey çok sevimli çok tatlımı tatlı bi insansın ballıkaymağım menim
Sen cook tatlisin bebekimsin benim ayrica imzana da bayildim yanii
iyi akşamlar balım...
hee bizde yok öyle bir plan malum adetim gecikti her an olucam istekte yok zatii...:18:
hoşbulduk...
hee coşmuşunuz ne deyim hepinizinki tutsunnn inşallaaahhhh
evetttt rastgele bakalımmm
Insallah guldenim sabah 8.30 da kan vericem 1 saate hayirli bir sonuc daha aliriz insallah..
Insallah guldenim sabah 8.30 da kan vericem 1 saate hayirli bir sonuc daha aliriz insallah..
canım bende ilk tüp bebekte senin ruh haline sahiptim beklemek zor bi de olumsuz düşünüyorsan zaman hiç geçmiyor...
istersen bi baktır kanda yarın ama erken olduğundan canın sıkılabilir bu halinde üzüyor beni...
bi gebelik varsa değerin kendini iyi hissetmeni sağlayabilir...
sensin onlar taammmııııııı
bende sana bayılıyorum kızımmmmm ama bebeklerine daha çok
taze ikiz bebek annesi nasılsın bakim duygularını alalım hemen
benkayracım sen okunmuştun ya acaba onunda etkisi oldumu bebeklerin tutunmasında :44::44::44::44::44:
aaaa hayatta inanmam saat 8.30 da kan verecekmişşşş aradığımda kesin daha çıkamadık kocamın makyajının bitmesini bekliyorum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?