Tüp Bebek Günlüğümüz !

şimdi bu sivilce, memelerde büyüme gibi belirtiler progesteron hormonunun etkileri..bu hormon yükseldikçe bu tür belirtiler oluyor. gebelik döneminde rahim dokusunun selameti açısından yüksek seyrediyor.adet görmek bir progesteron çekilme kanaması..eee, yani, senin vücudunda progesteron var arkadaşım. tabiki herseye hazırlıklı olmalıyız ama %50 gebesin testi görene dek:) bende 9. günümdeyim.aynı şeyleri yaşıyoruz. dua edelim..

aaaaaa niye istek yok ne ayıp hemen senin çayınada ilaç atıyoruz o zaman

belkim hamilesin test yaptın gecikmiş diyosun tızıııııım

bilmemmmm kocamda yanaşmıyo ondan galiba bide ruh halim adet olucam gibi ondan istemiyom çay ilaçç
amann sara nerdee yada inşaallah diyorum keşke diyorum balkaymak olur diyorummm ama bilmiyorummm..
geçen ay 62 günd eoda ilaçla oldum inş. çok geickmez oldu bi 34 gün:18:

Son düzenleme:
aaaa hayatta inanmam saat 8.30 da kan verecekmişşşş aradığımda kesin daha çıkamadık kocamın makyajının bitmesini bekliyorum dersin

Haha yarin hayatta oyle bisey yapamaz sabah kisa bir toplantilari var en gec 9da ofiste olmasi gerek

canımm nasılsınn inşaallah güzel bi değr çıkcakkkk

Canimcim iyiyim hamd olsun sadece midem inletiyo beni nasil yaniyo anlatamam bisey yerken de bulaniyoinsallah yarin guzel haberler veririm yine

benimkide çok umutlu değil
bende 15 yıllık evliyim
ilk 7 yıl vajiydim
8. yılında hamile kaldım 6 haftalık düştü
9. yılımda dış gebelik geçirdim tedavisi 2 ayı buldu bir sene korundum doktor öyle istedi
10. yılımdan itibarende tedavilerle uğraşıyorum iğne ilaç doktorlar hiç sorun yok dediler
ama 2 sene önce tüpe başladığımda yumurta rezervim azalmış dendi ama yinede tedaviye başladım
ama doktor yumurta baskılayıcı iğne vermediği için yumurtam erken çatladı ve tüp iptal oldu
aşılama yapıldı tedavi boşa gitmesin diye ama oda tutmadı
işte benimde hikayem kısaca bu

tabi canım ben yinede tüp yaptırmadığımı belirtmek istedim

iyi bari erkenci yani..
canım benimm benim midemde hasta çok zor yanması bilirm sendede vardı ztane değilmi sorun midende..
yanii bende aynı olurumm sne gibi..
inş. zmaanla geçerr....inşaallah vericeksin yerim ben teyzoşları kurban onlaraaa

Sorma canimcim yaa bulaniyordu simdi daha cok yanma var yemek yedigimde ikisi bir oluyor.. canim benimm yaa yirim bak seni ama midem yaniyii

olsun be canım sen yinede bi test yap hiç bişey belli olmaz dimi

canım menim olacak bu sefer bu gece sende dene tamam mı

tatlım herşey Allahdan belkide sebep olmuştur olmuşsa ne güzel işte inşallah ikizlerin olur biri kız biri erkek olur canım

Son düzenleme:

yoookk yapasımda yokk amannn bakarım olmazsam daha...
beklerim ben direk giidp kese kalp atışı görücem canım ne acelesi varr...

kızlar ben çıkıyorum malum işimiz gücümüz var

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Eki Görüntüle 646845
iyi geceler xnm

Ne olmuski canım kadına?
kalp krizi gecirmis kadin mutfaga dusmus kocasida yasli hasta uyuyormus o sekil kadin baya bi kalmis hastaneye yetirstirmisler ama olmamis iste ...

ben yeniyim diye mi anlamıyorum niye herkes ekşın peşinde bu gece..yada nasıl çıktı bu konu..
hosgeldun cnm.yooo iste pazar ya o yuzden denk geldi bi bjk kazaninca patlama yasandi:)))yoksa cok eksin konusan hatunlardan degiliz:)))

iyi akşamlar balım...
hee bizde yok öyle bir plan malum adetim gecikti her an olucam istekte yok zatii...:18:

hoşbulduk...
hee coşmuşunuz ne deyim hepinizinki tutsunnn inşallaaahhhh

evetttt rastgele bakalımmm

benimde tüpten sonraki ilk adetim 34 gün oldu ne gelen var ne giden gayet gerginim..

doğru yaniii..
enişte bizi ilk testde verem etmiştiii..
zaten test sonuçlarınız sonuçlarım yüüznden kalbim ağrıyor heyecandan bide verem olmuştm

delimisin kızım sen ne biçim hastalıklar yakıştırmış kendine deme öleee töbe töbe...

tam eksina giditorduk ki tel caldi bi akraba var cok yakin degil ama cok sevdigimiz bi kadindi olmus kalp krizi gecirip uzulduk ona vazgectik yapmaktan.

aaaaa Allah rahmet eylesin

Haha yarin hayatta oyle bisey yapamaz sabah kisa bir toplantilari var en gec 9da ofiste olmasi gerek

Canimcim iyiyim hamd olsun sadece midem inletiyo beni nasil yaniyo anlatamam bisey yerken de bulaniyoinsallah yarin guzel haberler veririm yine

o zaman mecbur tabii erken hareket etmeye sevindim valla erkenden öğrenelim bu kez..

bebek CV in epek kalabalık
6 haftalık düşüğe üzüldüm...
tüp maceran olmuş bak bi de tüp bebek topiği burası ben tüp yapmıyorum ki diyorsun gerçi ne farkeder tüp yapsanda yapmasanda
derdimiz ortak anne olamıyoruz işte destek oluyoruz birbirimize iyiki geldin sende
bu zor süreçten sonra bebeklerimiz kendiliğinden geliverse ne güzel olur tedavi yollarına düşmesek...
bir çok arkadaşımız hamile kaldı doğurdular bizede nasip olcak inanıyorum ama sabretmek bazen zor oluyor...

kızlar ben çıkıyorum malum işimiz gücümüz var

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Eki Görüntüle 646845

iyi geceler canı benim...
yoğun bir hafta olacak senin için Allah işlerini rast getirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…