kızlarrrrr benimm yüzümde hepp sivilceler çıktııııı( adet olacagım zaman çıkar normalde kızıcaksınız bana ama benimmm hiçç umudumm yokk sonucuu tahminn edebiliyorumm hiçbişey hissetmiyorumm üzülmicem diyorumm kendi kendimee durumumuzu biraz toparlayaıpp tekrar deneriz diye konuşuyoruz eşimleee (
aaaaaa niye istek yok ne ayıp hemen senin çayınada ilaç atıyoruz o zaman
belkim hamilesin test yaptın gecikmiş diyosun tızıııııım
niyekiiiiiiiiiiiiiiii:44::44::44::44::44::44:
neden olcak gazozuna attığı ilacı fazla kaçırdı adam komple bayıldı iş görmez artık
aaaa hayatta inanmam saat 8.30 da kan verecekmişşşş aradığımda kesin daha çıkamadık kocamın makyajının bitmesini bekliyorum dersin
canımm nasılsınn inşaallah güzel bi değr çıkcakkkk
canım sanırım sende bebek mağdurusun...
ahhhhh ah diyorummmmm
7 buçuk senelik evliyim ne yumurtlama günleri hesapladım bir bilsen...
sebepsiz infertilite dendi kendiliğinden olur dendi ama olmadı...
2 aşılamam var negatif
3 tüp denemem var birinde kimyasal gebelik oldu diğerleri negatif
1 tanede dış gebelik maceram var
ama bebek yok...
sende durum ne...
olsun canım buranın kapısında tüp yaptırmayanlar giremez yazmıyoki
inşallah tüp tedavisizn gelir bebeklerimiz hepimizin isteği bu ama olmazsada bu zor süreçte birbirimize yardımcı olmak bildiklerimiz paylaşarak sıkıntılarımızı hafifletmek amacımız
tam eksina giditorduk ki tel caldi bi akraba var cok yakin degil ama cok sevdigimiz bi kadindi olmus kalp krizi gecirip uzulduk ona vazgectik yapmaktan.
Haha yarin hayatta oyle bisey yapamaz sabah kisa bir toplantilari var en gec 9da ofiste olmasi gerek
Canimcim iyiyim hamd olsun sadece midem inletiyo beni nasil yaniyo anlatamam bisey yerken de bulaniyoinsallah yarin guzel haberler veririm yine
iyi bari erkenci yani..
canım benimm benim midemde hasta çok zor yanması bilirm sendede vardı ztane değilmi sorun midende..
yanii bende aynı olurumm sne gibi..
inş. zmaanla geçerr....inşaallah vericeksin yerim ben teyzoşları kurban onlaraaa
bilmemmmm kocamda yanaşmıyo ondan galiba bide ruh halim adet olucam gibi ondan istemiyom çay ilaçç
amann sara nerdee yada inşaallah diyorum keşke diyorum balkaymak olur diyorummm ama bilmiyorummm..
geçen ay 62 günd eoda ilaçla oldum inş. çok geickmez oldu bi 34 gün:18:
benimkide çok umutlu değil
bende 15 yıllık evliyim
ilk 7 yıl vajiydim
8. yılında hamile kaldım 6 haftalık düştü
9. yılımda dış gebelik geçirdim tedavisi 2 ayı buldu bir sene korundum doktor öyle istedi
10. yılımdan itibarende tedavilerle uğraşıyorum iğne ilaç doktorlar hiç sorun yok dediler
ama 2 sene önce tüpe başladığımda yumurta rezervim azalmış dendi ama yinede tedaviye başladım
ama doktor yumurta baskılayıcı iğne vermediği için yumurtam erken çatladı ve tüp iptal oldu
aşılama yapıldı tedavi boşa gitmesin diye ama oda tutmadı
işte benimde hikayem kısaca bu
tabi canım ben yinede tüp yaptırmadığımı belirtmek istedim
Saracim canim benim ilk olarak saglikli olsun ama ikiz olsun valla Allah biliyor hep gonlumde ikiz bebek yatmistir. Okunma isine gelince ben cok inanarak gittim belkide bu da sifa oldu bilmiyorum ayrica teyzeme dedem 25 sene once bir muaka yaptirmis hamile kalinca bebegini korusun diye transferden hemen sonra karnima taktim hala karnimda duruyor. Allahim korusun kuzumu mu desem kuzularimi mi desem
olsun be canım sen yinede bi test yap hiç bişey belli olmaz dimi
canım menim olacak bu sefer bu gece sende dene tamam mı
tatlım herşey Allahdan belkide sebep olmuştur olmuşsa ne güzel işte inşallah ikizlerin olur biri kız biri erkek olur canım
iyi geceler xnmkızlar ben çıkıyorum malum işimiz gücümüz var
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Eki Görüntüle 646845
kalp krizi gecirmis kadin mutfaga dusmus kocasida yasli hasta uyuyormus o sekil kadin baya bi kalmis hastaneye yetirstirmisler ama olmamis iste ...Ne olmuski canım kadına?
hosgeldun cnm.yooo iste pazar ya o yuzden denk geldi bi bjk kazaninca patlama yasandi:)))yoksa cok eksin konusan hatunlardan degiliz:)))ben yeniyim diye mi anlamıyorumniye herkes ekşın peşinde bu gece..yada nasıl çıktı bu konu..
kızlar ben çıkıyorum malum işimiz gücümüz var
Eki Görüntüle 646845
tam eksina giditorduk ki tel caldi bi akraba var cok yakin degil ama cok sevdigimiz bi kadindi olmus kalp krizi gecirip uzulduk ona vazgectik yapmaktan.
iyi akşamlar balım...
hee bizde yok öyle bir plan malum adetim gecikti her an olucam istekte yok zatii...:18:
hoşbulduk...
hee coşmuşunuz ne deyim hepinizinki tutsunnn inşallaaahhhh
evetttt rastgele bakalımmm
doğru yaniii..
enişte bizi ilk testde verem etmiştiii..
zaten test sonuçlarınız sonuçlarım yüüznden kalbim ağrıyor heyecandan bide verem olmuştm
Haha yarin hayatta oyle bisey yapamaz sabah kisa bir toplantilari var en gec 9da ofiste olmasi gerek
Canimcim iyiyim hamd olsun sadece midem inletiyo beni nasil yaniyo anlatamam bisey yerken de bulaniyoinsallah yarin guzel haberler veririm yine
benimkide çok umutlu değil
bende 15 yıllık evliyim
ilk 7 yıl vajiydim
8. yılında hamile kaldım 6 haftalık düştü
9. yılımda dış gebelik geçirdim tedavisi 2 ayı buldu bir sene korundum doktor öyle istedi
10. yılımdan itibarende tedavilerle uğraşıyorum iğne ilaç doktorlar hiç sorun yok dediler
ama 2 sene önce tüpe başladığımda yumurta rezervim azalmış dendi ama yinede tedaviye başladım
ama doktor yumurta baskılayıcı iğne vermediği için yumurtam erken çatladı ve tüp iptal oldu
aşılama yapıldı tedavi boşa gitmesin diye ama oda tutmadı
işte benimde hikayem kısaca bu
tabi canım ben yinede tüp yaptırmadığımı belirtmek istedim
kızlar ben çıkıyorum malum işimiz gücümüz var
Eki Görüntüle 646845
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?