olsun be canım sen yinede bi test yap hiç bişey belli olmaz dimi
canım menim olacak bu sefer bu gece sende dene tamam mı
tatlım herşey Allahdan belkide sebep olmuştur olmuşsa ne güzel işte inşallah ikizlerin olur biri kız biri erkek olur canım
ayyy bu ne rahatlıkk yoksa buda bir belirtimii gebemiyimmmm
iyi geceler nazemircim...
benimde tüpten sonraki ilk adetim 34 gün oldu ne gelen var ne giden gayet gerginim..
delimisin kızım sen ne biçim hastalıklar yakıştırmış kendine deme öleee töbe töbe...
bebek CV in epek kalabalık
6 haftalık düşüğe üzüldüm...
tüp maceran olmuş bak bi de tüp bebek topiği burası ben tüp yapmıyorum ki diyorsun gerçi ne farkeder tüp yapsanda yapmasanda
derdimiz ortak anne olamıyoruz işte destek oluyoruz birbirimize iyiki geldin sende
bu zor süreçten sonra bebeklerimiz kendiliğinden geliverse ne güzel olur tedavi yollarına düşmesek...
bir çok arkadaşımız hamile kaldı doğurdular bizede nasip olcak inanıyorum ama sabretmek bazen zor oluyor...
iyi geceler canı benim...
yoğun bir hafta olacak senin için Allah işlerini rast getirsin...
inş. daha fazla gecikmez kuzummm...
gerginliği sormaa....
eşimde diyor yine deli gibi oldun adama sataşıp duruyomuşum diyoki ben varım diye yanında bana kzııyon ..
yazık kocamaaa
dedim duvarlarlamı kavga edeyimkurbanım sensin...
olsam bende rahtlaayıp pamuk olucamdaa
hee öyel didim ama kalbim nasıl çarpıyor siz arkdaşlarımının sonuçlarındaa
İiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermediaysgulum.napion cnm disari ciktin mi bugun?
aaaaa Allah rahmet eylesin
o zaman mecbur tabii erken hareket etmeye sevindim valla erkenden öğrenelim bu kez..
bu size gelsinn vahşi hatunlaarr
Eki Görüntüle 646797 Eki Görüntüle 646798 Eki Görüntüle 646799 ayy bu sonuncu da nerden karışmış araya sanırsam müzüğü duyup gelmişş
o bebişlerden hepimize varmı acaba birer ikişer verelim siparişlerini
inşaallah ömrün boyunca hatırlayacağın bir gün olur canımm ..Eki Görüntüle 646800 bebişinin önce müjdesini alırısn sonra da kucağına sağlıkla alırsınn Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800 Eki Görüntüle 646800
İiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermedi
Evet canım bebek odası bakmaya çıktık
başınız sağolsun turkuazım mekanı cennet olsun
aaaaa Allah rahmet eylesin
o zaman mecbur tabii erken hareket etmeye sevindim valla erkenden öğrenelim bu kez..
saolun canlarim benim amin insallah..Canım başınız sagolsun yaa
10.000 ci sayfaya 5 sayfa kalmışşşşşş
Kafana takma canım oluruna bırk bırkki oda etkilenmesi varya kızlar aslında tup yapınca tatile cıkar gbi olcaz boş bi aile üyesiyle kafa dinlicen arbn olck bn öyle yapmk isterdim sahsen herseyden uzk eglnip gülücez üç ayı devirene dek bol bol moralle döncez ve hep te oyle olcz dogurana kdr ama nirdeeeeesen umudunu yitrmeyi bırk kuzm kendine bak bkki bebişin annm geldim desin demi
e tabii birinden bu gerginliğin çıkması lazım bende yarın bi alışverişe gideyimde kredi kartından alayım hırsımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?