Tüp Bebek Günlüğümüz !

İiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermedi
Evet canım bebek odası bakmaya çıktık

aaa görmedim canım kusura bakma bebek odası baktınızmı

10.000 ci sayfaya 5 sayfa kalmışşşşşş

kalıp kutlamak istiyorum ama gitmem lazım benim yerimede kutlayın benyarın dansöleri gönderirim size

evet evet ben kesin yarınn kan veriyimm yoksa yok varsada var yanii bölee beklemek daha kötüü yaa varsa biraz bişeylerr çıkar galibaa ne dersinizz..

sağol canım sende enişteme ilaçlı bi çay hazırla anladın sen onu

hiç öyle şeylere ihtiyacımız yok çok şükür azıcık süslenip şık giyinsem yetiyor adama
hatta bazen paspal bile olsam adam seksi kıyafetle beklemişim gibi bakıyor nuri alço edasıyla

evet canım CV im kalabalık inşallah ailemizde kalabalık olur
sağol canım dertler bir sevinçlerimizde bir olur

seninde yarın test günün anladığım kadarıyla inşsallah pozitif olurda hep birlikte seviniriz

iyi geceler nazemircim...
gel artık bırakma bizi olurmuuu

inşallah sık sık gelmeye çalışırım

iyi gecelr herkese

İiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermedi
Evet canım bebek odası bakmaya çıktık
aaaaaaa dimediler haaa kizarim.ben.onlara uzulme.tatlimmmaa anlatsana cnm neler vardi kacaydi?siz tam.bi oda yapicakmisiniz?

Canım yaa Valla görmedim balımmm ben çıkıyorum iyi akşamlar sizleree
yaaaaa eniste ne guzel izin.veriodu nereye gidion...

kalıp kutlamak istiyorum ama gitmem lazım benim yerimede kutlayın benyarın dansöleri gönderirim size
Evet kuzum bakalım dedik 1 1.5 ayda teslim oluyormuş en az 2 ayda evde tutmak lazım dedi alanlar gittik baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalıydı 5000 bin falandı sonra başka yerde 3000 civarı bakalım beğendim 1tane Nisan da alıcaz

ama kızlar ben artık kaçıyorum aaaaaaa tocam bekler meni byyyyy

Eki Görüntüle 646876

Tam iyi geceler diyip cikacaktim kiii 10.000 sayfayi duydum insallah sizmam koltukta..

sızma sızma az daha dayan

tamam şekerim yerine kutlarım acil çıkış kapısını kullanmazsam

canım teşekkür ederimmm böle düşünmemişti inşallah gebeyizdirr :)) benim yarın 9 günümm kafaya koydummm kanda baktırıcamm az da olsa çıkar bişeylerr....

Ama pes etmdik biz güçlü kadınlarız canımcım allhım birgun elbet bizede verck bebişlerimzi ozamn bizde dunyanın en mutlu annelri olucaz buarda nafiyeyle aynı yastaymışız oda 23 bnde inş 24 demden glir bzm sıplar tabi bi tek bizm değl hepimz glsin inş rabbimden tek duamız bu bnde uyuyayım gari öptüm iyi gecler tatlı ruyalr görün inş sabha mutlu huzrlu uyanın

ben son negatifimi 15 ocakta aldım canım bir ayı geçti yani beklemedeyim...

haydii yazın doldurunda kutlamaya gelirim bennn...

namazım duruyor dün yorudm misaifrlerden bugünde gezdik üşüdükkk

aaaaaaa dimediler haaa kizarim.ben.onlara uzulme.tatlimmmaa anlatsana cnm neler vardi kacaydi?siz tam.bi oda yapicakmisiniz?

yaaaaa eniste ne guzel izin.veriodu nereye gidion...
Evet canım tam oda yapıcam boş odam var canım maskotu gittik orda 4500 5000 tl civarında sonra Eyüp mobilyacılar sitesine baktık orda 2500 3000 civarında bi tane beğendim altın varaklı işlemeli 3000 tl onu alıcaz her halde ama kafam karıştı bebeğe göremi beğenmeli kendime göremi

valla bebek mağazalarına çok girmişliğim var iki paşa teyzesi olunca almadığımız ürün çeşidi kalmadı herhalde..
kedime bişey almaya çıksamda bi şekilde hep yolum bebek mağazalarına düşüyor...
bu aralar oyuncakçılarda geziyorum ama

Begenmek onemli ama o kadar para vereceksin kullanisli bisey al derim

bende baharıma çok aldım gezdimm ama...
benimde yolum düşüyor aynenn...
ne bileyim bizaman sonra içleniyorummm hepmi başkaısna alcam diyee işteee
ne oyuncağı bakıyosunnn

evet evet ben kesin yarınn kan veriyimm yoksa yok varsada var yanii bölee beklemek daha kötüü yaa varsa biraz bişeylerr çıkar galibaa ne dersinizz..

ver canım baksana böyle daha kötü oluyorsun belirsizlik kötü etkiliyor seni inşallah az da olsa bişiler çıkar

ben son negatifimi 15 ocakta aldım canım bir ayı geçti yani beklemedeyim...

özür dilerim ben başkasıyla karıştırdım galiba ama belli olmaz abdala malum olmuştur
bu sefer kesin gidiyorum eşim geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…