İiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermedi
Evet canım bebek odası bakmaya çıktık
10.000 ci sayfaya 5 sayfa kalmışşşşşş
canım bende ilk tüp bebekte senin ruh haline sahiptim beklemek zor bi de olumsuz düşünüyorsan zaman hiç geçmiyor...
istersen bi baktır kanda yarın ama erken olduğundan canın sıkılabilir bu halinde üzüyor beni...
bi gebelik varsa değerin kendini iyi hissetmeni sağlayabilir...
sensin onlar taammmııııııı
bende sana bayılıyorum kızımmmmm ama bebeklerine daha çok
sağol canım sende enişteme ilaçlı bi çay hazırla anladın sen onu
bebek CV in epek kalabalık
6 haftalık düşüğe üzüldüm...
tüp maceran olmuş bak bi de tüp bebek topiği burası ben tüp yapmıyorum ki diyorsun gerçi ne farkeder tüp yapsanda yapmasanda
derdimiz ortak anne olamıyoruz işte destek oluyoruz birbirimize iyiki geldin sende
bu zor süreçten sonra bebeklerimiz kendiliğinden geliverse ne güzel olur tedavi yollarına düşmesek...
bir çok arkadaşımız hamile kaldı doğurdular bizede nasip olcak inanıyorum ama sabretmek bazen zor oluyor...
iyi geceler canı benim...
yoğun bir hafta olacak senin için Allah işlerini rast getirsin...
iyi geceler nazemircim...
gel artık bırakma bizi olurmuuu
aaaaaaa dimediler haaa kizarim.ben.onlara uzulme.tatlimmmİiyim canım iyikide geldin az önce iyi akşamlar dedim kimse cevap vermedi
Evet canım bebek odası bakmaya çıktık
yaaaaa eniste ne guzel izin.veriodu nereye gidion...Canım yaa Valla görmedim balımmm ben çıkıyorum iyi akşamlar sizleree
evet evet ben kesin yarınn kan veriyimm yoksa yok varsada var yanii bölee beklemek daha kötüü yaa varsa biraz bişeylerr çıkar galibaa ne dersinizz..
Evet kuzum bakalım dedik 1 1.5 ayda teslim oluyormuş en az 2 ayda evde tutmak lazım dedi alanlar gittik baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalıydı 5000 bin falandı sonra başka yerde 3000 civarı bakalım beğendim 1tane Nisan da alıcazaaa görmedim canım kusura bakma bebek odası baktınızmı
kalıp kutlamak istiyorum ama gitmem lazım benim yerimede kutlayın benyarın dansöleri gönderirim size
Tam iyi geceler diyip cikacaktim kiii 10.000 sayfayi duydum insallah sizmam koltukta..
aaa görmedim canım kusura bakma bebek odası baktınızmı
kalıp kutlamak istiyorum ama gitmem lazım benim yerimede kutlayın benyarın dansöleri gönderirim size
şimdi bu sivilce, memelerde büyüme gibi belirtiler progesteron hormonunun etkileri..bu hormon yükseldikçe bu tür belirtiler oluyor. gebelik döneminde rahim dokusunun selameti açısından yüksek seyrediyor.adet görmek bir progesteron çekilme kanaması..eee, yani, senin vücudunda progesteron var arkadaşım. tabiki herseye hazırlıklı olmalıyız ama %50 gebesin testi görene dek:) bende 9. günümdeyim.aynı şeyleri yaşıyoruz. dua edelim..
evet kuzumm en iyisi oluruna bırakmak aslında amaa bazenn bırakıyosunda öyle bi an oluyo ki durup dururken hıçkırıklara boguluyosunnn(ayyy bu dediğinede sonuna kadar katılıyorummm hep beraber ayy ne güzell olardıı:)))
hiç öyle şeylere ihtiyacımız yok çok şükür azıcık süslenip şık giyinsem yetiyor adama
hatta bazen paspal bile olsam adam seksi kıyafetle beklemişim gibi bakıyor nuri alço edasıyla
evet canım CV im kalabalık inşallah ailemizde kalabalık olur
sağol canım dertler bir sevinçlerimizde bir olur
seninde yarın test günün anladığım kadarıyla inşsallah pozitif olurda hep birlikte seviniriz
inşallah sık sık gelmeye çalışırım
Eki Görüntüle 646891
iyi gecelr herkese
Evet canım tam oda yapıcam boş odam var canım maskotu gittik orda 4500 5000 tl civarında sonra Eyüp mobilyacılar sitesine baktık orda 2500 3000 civarında bi tane beğendim altın varaklı işlemeli 3000 tl onu alıcaz her halde ama kafam karıştı bebeğe göremi beğenmeli kendime göremiaaaaaaa dimediler haaa kizarim.ben.onlara uzulme.tatlimmmaa anlatsana cnm neler vardi kacaydi?siz tam.bi oda yapicakmisiniz?
yaaaaa eniste ne guzel izin.veriodu nereye gidion...
valla ben bugün gittim güyaa...
ama kendime biakç atlet dışında bişi almadım canımda istemediii..
ama doğuranlara hediye lazımdı kocaman bi bebek mağazasına girdim çıkamadımmm..
bayıldım bayıldımm ciiclere..
iki arkdaşa aldım hediye ama eşim beni uzaktan izliyor diyorkii" yüzünde bi hüzünel geziyosun canım"
aslında seviyom kıyafetleri eskiden beri alırımda arkdaşlara v...
ama kendi bebeme alıcammı diye içlendim farketmeden galibaaa
al hırsınıı bacımmm...
ben hala burdayım ama bu sefer cidden gittim
Evet canım tam oda yapıcam boş odam var canım maskotu gittik orda 4500 5000 tl civarında sonra Eyüp mobilyacılar sitesine baktık orda 2500 3000 civarında bi tane beğendim altın varaklı işlemeli 3000 tl onu alıcaz her halde ama kafam karıştı bebeğe göremi beğenmeli kendime göremi
valla bebek mağazalarına çok girmişliğim var iki paşa teyzesi olunca almadığımız ürün çeşidi kalmadı herhalde..
kedime bişey almaya çıksamda bi şekilde hep yolum bebek mağazalarına düşüyor...
bu aralar oyuncakçılarda geziyorum ama
evet evet ben kesin yarınn kan veriyimm yoksa yok varsada var yanii bölee beklemek daha kötüü yaa varsa biraz bişeylerr çıkar galibaa ne dersinizz..
ben son negatifimi 15 ocakta aldım canım bir ayı geçti yani beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?