Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende havai fişeklerii çok seviyorummmmmm...
bide seniiii...
bide diğer kızları...
ama banada patlat bigün inş. bunlardannnnnnnnnn

Canim benim yaa bende seni ve tum dostlarimi cooook seviyorum Veee artik yatagimla bulusmaya gidiyorum iyi geceler sabah gorusuruz

bende havai fişeklerii çok seviyorummmmmm...
bide seniiii...
bide diğer kızları...
ama banada patlat bigün inş. bunlardannnnnnnnnn

sen gebe kal bak ben neler neler yapıyorum kutlamada..

inşallahh kuzummm erkendde gitmeyizzz öglen falan veririm kanıı merak etmeyinn sakınaaa sonucu alır almazzz haber ederimm sizeeee

tamam canım güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim..

10,000.sayfanın ilk meacı da benden

sadece 10000.sayfanın ilk mesajını değil bu mesajınlada 100 bininci mesajını yazmış bulunuyorsun topiğin...
bu mesajın sağ üst köşesine bak görürsün yani kend, mesajının:13::13::13:

Son düzenleme:
Gençler ne güzel kutlamalar yapıyorsunuz siz öyle. :)))

Güldeeeeennnnn duy sesimi...
Az önce özelden sesleniverdim sana görmedin beni...

Nabıyonuz kızlar ?

kizlar ben de cikiyorumm bi.msji bi saatte yaziorum internetim cok yavas uyuz oldummm.opuyorum.hepinizi funda, emel guzel haberlerinizi bekliyoruz insallahhh
iyi gecelerrr

bilerek yapmadım beeee
ayy ne güldüm Allah seni gebe etsin emiii
inşallahh kuzummmm inşallahh allahımm benimle beraber nerde nekadar bebiş isteyen varsa ALLAHIM hepsine versinnn kimseyi kimseye imrendirmesinnnn bitanecik olsun versinnn inşallahh
amiin canıımmm inşaallahEki Görüntüle 646983
Gençler ne güzel kutlamalar yapıyorsunuz siz öyle. :)))

Güldeeeeennnnn duy sesimi...
Az önce özelden sesleniverdim sana görmedin beni...

Nabıyonuz kızlar ?
hoşgeldin bebişim sayfa kutlaması yaptık 10.000. sayfamızı kutladıkk rekora doğru giidyoruz kk da
ben kaçtım kızlar süpperdiniz bu akşam...
iyi geceler...

Allah rahatlık versinn bebeğimm.benim koca da duşunu aldı traşını oldu haydi yatalım deyir..ben de kaçarımsüperdk evet tatlım her zamn öyleyiz gerçi bu akşam da süperkulade oldukk
Eki Görüntüle 646981 Eki Görüntüle 646982

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…