Cook tesekkur ederim canim insallah sende kavusursun yarin pozitifi gorursun.. Canimcim ben istanbulda yasiyorum testimi burada yaptirdim ben 1 saatte sonuc aliyorum. Orada biraz daha uzun surede cikiyor diye biliyorum..Sonuctan bizide haberdar et hayirli haberlerle gel..
olmadı arkadaslar....sonuc negatif ! Hepinizin bir gun anne olmanizi cani gonulden diliyorum. Benim dunyalara degismeyecegim 6 yasinda bir oglum var Allah ona saglik sihhat versin acisini gostermesin, bir kardesi olsun istemistim ama kismet degilmis
normal yoldan hamile kalip anne olmus biri olarak, sizin su anda cabaladiginiz yoldan ben de gecmis oldum gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun hepinizin emekleri bosa gitmez ve insallah yavrulariniza kavusursunuz...Hepinizin guzel yurekleri anne olmayi hakediyor
saglicakla kalin
günaydınlaaaaaarr diiyiip kaçıciiiim zira kaffaltı etmem gerkii kurt gibi açım
Offfff offfff kasıgım fena agrıyor parclar geliyor ya yarın doktora gidecz baklım ne diyck offff sol tarfım fena
sanırım vücudun atmaya çalışıyor canım üzülme artık az kaldı bitecek bu zor süreç sonra beraber toplanacaz ayağa kalkacaz
nasılsınız canlar?
nasılsınız canlar?
canım olucak o kadar doktora gittin mi?Ama agrım oldundan diyemiyom yinede buna şukur iyim canm sen
yapma canım koyver gitsin ben alıştım sende boşver nasılsa hamile kalıcan yapmıcan bişiicik alışsınlarev işi yapması gerekn fakat hiç canı isyemeyn biriyim
canım olucak o kadar doktora gittin mi?
yapma canım koyver gitsin ben alıştım sende boşver nasılsa hamile kalıcan yapmıcan bişiicik alışsınlar
canım o kadar ağrın varsa bence bugün git belki bişiiler yaparDoktora agrım oluck tabde bnide öldürck sanki ayklrım buz gbi oldu
yapma canım koyver gitsin ben alıştım sende boşver nasılsa hamile kalıcan yapmıcan bişiicik alışsınlar
keşke canım olur merak etme önümüzde ki ay olucak inşallahaaaaaah ah bebebğim seninki gibi bi nazeretim olsa da bende yapmasam..
ama işte hiçbişeyim yokken yapmayınca da rahat edemiyom..batıyo valla heryanıma bişiler
canım o kadar ağrın varsa bence bugün git belki bişiiler yapar
allah ıslah etsin canım onu ne denir ki böle insanlarda varmış şaştım kaldım vallahiDye umursanmıyorum malesf kndin git diyor ölsem ztn umursanmıyorumki allhım bksın bnda
Bişey merak ettim 15 gun bna 13 gunde cagrmışlardı senin tedavn nasıl oldu paylşırmısn canım
canım bulansada ye bebeğin ihtiyacı varslm kızlar nasılsınız? ben okuldan geldim karnımı doyurdum uyuşuk uyuşuk oturuyorum yine midem başladı bulanmaya benimki yemek yiyince bulanıyo ama karnım acıkıyo ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?