Tüp Bebek Günlüğümüz !

olmadı arkadaslar....sonuc negatif ! Hepinizin bir gun anne olmanizi cani gonulden diliyorum. Benim dunyalara degismeyecegim 6 yasinda bir oglum var Allah ona saglik sihhat versin acisini gostermesin, bir kardesi olsun istemistim ama kismet degilmis

normal yoldan hamile kalip anne olmus biri olarak, sizin su anda cabaladiginiz yoldan ben de gecmis oldum gercekten cok zor Allah yardimciniz olsun hepinizin emekleri bosa gitmez ve insallah yavrulariniza kavusursunuz...Hepinizin guzel yurekleri anne olmayi hakediyor

saglicakla kalin

Offfff offfff kasıgım fena agrıyor parclar geliyor ya yarın doktora gidecz baklım ne diyck offff sol tarfım fena

Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömürler versin...
canın saolsun söylenecek çok söz yok bi çok kez bu duyguyu yaşadığımdan neler düşündürüyor
hissettiriyor insana iyi biliyorum maalesef...
çok güzel sözlerle bitirmişsin mesajı çooook teşekkür ediyorum kendi adıma...
inşallah doğal yolla gelir yine bebeğin...

Offfff offfff kasıgım fena agrıyor parclar geliyor ya yarın doktora gidecz baklım ne diyck offff sol tarfım fena

sanırım vücudun atmaya çalışıyor canım üzülme artık az kaldı bitecek bu zor süreç sonra beraber toplanacaz ayağa kalkacaz

sanırım vücudun atmaya çalışıyor canım üzülme artık az kaldı bitecek bu zor süreç sonra beraber toplanacaz ayağa kalkacaz

Sol tarfmdan söküyolar sanki ayklrım buz kesti ısndımda birz agrıyor suan ztn geliyor atıyor işte allhım saglık versin inş ablcım hayırlısyla atlatalım bunu

aaaaaah ah bebebğim seninki gibi bi nazeretim olsa da bende yapmasam..
ama işte hiçbişeyim yokken yapmayınca da rahat edemiyom..batıyo valla heryanıma bişiler
keşke canım olur merak etme önümüzde ki ay olucak inşallah
selenyum aldın mı tatlım spermlere iyi geliyo yazmıştım okudun mu bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız? ben okuldan geldim karnımı doyurdum uyuşuk uyuşuk oturuyorum yine midem başladı bulanmaya benimki yemek yiyince bulanıyo ama karnım acıkıyo ne yapayım

slm kızlar nasılsınız? ben okuldan geldim karnımı doyurdum uyuşuk uyuşuk oturuyorum yine midem başladı bulanmaya benimki yemek yiyince bulanıyo ama karnım acıkıyo ne yapayım
canım bulansada ye bebeğin ihtiyacı var
çok yapıcak bişii yok ben midem bulanınca ayran içtim iyi geldi
bide hep tuzlu peynir yedim

doktor tuzu yasakladı tuzlu bişeyde yiyemiyorum tatlıda midemi bulandırıyo geriye bi ekşi kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…