evet canım öyle bide gardolabın üstünde taç olan yerde varak var zatenaaaa yok yok guzelmis tatlim.bi tek.kulplari varakmis hos duruyo hem.de acilabilen yatakmis...
guzel cnm guzel asil.duruyo.evet canım öyle bide gardolabın üstünde taç olan yerde varak var zaten
sen dün bitirmemişmiydin ütüleriniguzel cnm guzel asil.duruyo.
ben de simdi utunun fisini taktim.seni yadettim aysegule bi opucuk atim de utume baslim dedimmuckkkkkk
bitirmistim bacim ama ayni gun camasir asmistim ve dolabinda dunya pantolion dunya gomlek var gitmis ipten toplamis utu masasisinin ustune koymus bunlari istiyorum diye.diyorum ya sana taktigina takio....sen dün bitirmemişmiydin ütülerini
ooofff offf işin zor senin sen ütü masasını toplama boşuna bırak hep açık kalsınbitirmistim bacim ama ayni gun camasir asmistim ve dolabinda dunya pantolion dunya gomlek var gitmis ipten toplamis utu masasisinin ustune koymus bunlari istiyorum diye.diyorum ya sana taktigina takio....
hic kapatmam ki zaten cnm bos odadaa duruyo vllaooofff offf işin zor senin sen ütü masasını toplama boşuna bırak hep açık kalsın
giyse ya dolaptan bişii
inşallah doğurursun biran önce de ütü masasını kapatırsın oda ne bulursa onu giyerhic kapatmam ki zaten cnm bos odadaa duruyo vlla
bebis gelene kadar cocuk odasi utu masamin:)))iste goruyosun cnm dolaptakini giymio.
insallahhhhh canimmmm nerde o gunlerrr...aaa yarin sonucunmu cikio bise cikmicak insallah merak etme korkma cnm.cogu kisi yaptirmiyo bile.inşallah doğurursun biran önce de ütü masasını kapatırsın oda ne bulursa onu giyer
saat 6 ya kadar dışarıdaydık geldik uyudum 9:30 da kalktım
yarında 3lü test sonucum çıkıcak ama ben çok korkuyorum
inşallahhh canım ya bunuda bi atlatsam rahatlıycaminsallahhhhh canimmmm nerde o gunlerrr...aaa yarin sonucunmu cikio bise cikmicak insallah merak etme korkma cnm.cogu kisi yaptirmiyo bile.
ederim.tabi.kuzum merak etme hadi sen yat ii geceler cnm ben ntv de bi program vat o bitsib yaticim.bunu da atlaticaksin insallh optiummmminşallahhh canım ya bunuda bi atlatsam rahatlıycam
dua et sendee kuzum
uyuyalım artık saat 2 olmuş gene
hadi öptüm canım iyi geceler
ikramaya geldin mi cnm hosgeldin
anam kizkar dun eksindan yorgun dusmusler uyanamamislar galiba:)))tabi benimki son anda iptal olunca cin gibi ayaktayim baksana:)))
Günaydın şekerler, bugün transferimin 15. günü ilk tahlil 188 ikincisi 360 çıktı 18 martta kalp atışını dinlemek için gideceğiz ama yüreğim ağzımda bi aksilik olursa diye ne bilim kimyasal gebelik yada dış gebelik falan offf beklemek çok zor yaaa.
gunaydinn kizlarrrrr...
ama bu saat oldu herkes nerde?topikte benden baska kimse yokkkk!!!
Günaydın şekerler, bugün transferimin 15. günü ilk tahlil 188 ikincisi 360 çıktı 18 martta kalp atışını dinlemek için gideceğiz ama yüreğim ağzımda bi aksilik olursa diye ne bilim kimyasal gebelik yada dış gebelik falan offf beklemek çok zor yaaa.
Herkese gunaydın guzel gunlerimiz olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?