Tüp Bebek Günlüğümüz !

bitirmistim bacim ama ayni gun camasir asmistim ve dolabinda dunya pantolion dunya gomlek var gitmis ipten toplamis utu masasisinin ustune koymus bunlari istiyorum diye.diyorum ya sana taktigina takio....
ooofff offf işin zor senin sen ütü masasını toplama boşuna bırak hep açık kalsın
giyse ya dolaptan bişii

hic kapatmam ki zaten cnm bos odadaa duruyo vlla
bebis gelene kadar cocuk odasi utu masamin:)))iste goruyosun cnm dolaptakini giymio.
inşallah doğurursun biran önce de ütü masasını kapatırsın oda ne bulursa onu giyer
saat 6 ya kadar dışarıdaydık geldik uyudum 9:30 da kalktım
yarında 3lü test sonucum çıkıcak ama ben çok korkuyorum

insallahhhhh canimmmm nerde o gunlerrr...aaa yarin sonucunmu cikio bise cikmicak insallah merak etme korkma cnm.cogu kisi yaptirmiyo bile.

inşallahhh canım ya bunuda bi atlatsam rahatlıycam
dua et sendee kuzum
uyuyalım artık saat 2 olmuş gene
hadi öptüm canım iyi geceler
ederim.tabi.kuzum merak etme hadi sen yat ii geceler cnm ben ntv de bi program vat o bitsib yaticim.bunu da atlaticaksin insallh optiummmm

Herkese gunaydın guzel gunlerimiz olması dileğiyle

Günaydın şekerler, bugün transferimin 15. günü ilk tahlil 188 ikincisi 360 çıktı 18 martta kalp atışını dinlemek için gideceğiz ama yüreğim ağzımda bi aksilik olursa diye ne bilim kimyasal gebelik yada dış gebelik falan offf beklemek çok zor yaaa.

ikramaya geldin mi cnm hosgeldin
anam kizkar dun eksindan yorgun dusmusler uyanamamislar galiba:)))tabi benimki son anda iptal olunca cin gibi ayaktayim baksana:)))

ikramaya geldin mi cnm hosgeldin
anam kizkar dun eksindan yorgun dusmusler uyanamamislar galiba:)))tabi benimki son anda iptal olunca cin gibi ayaktayim baksana:)))

Ekşıncı hatunlar yorgun kimse yok mi ne kasıgım agrıyor yaf yarın doktora gidyoz baklım ne diyeck

Bişey merak ettim 15 gun bna 13 gunde cagrmışlardı senin tedavn nasıl oldu paylşırmısn canım

Güüünnnaaayyddııınnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallahhhhhh
Benkayra arkadaşımızın değeri 515 çıkmış doktorla görüşecek bir daha test
isteyecekmi ya da kese görmek için ne zamana gün verecek o belli olcak..
Fundaonr da kan vermeye gidecekti inşallah güzel haberlerle gelir...

bu ne güzel iştah açıcı bi günaydın böleeee...
kolay gelsin canım yoğun bir hafta olcak senin açından..

gunaydinn kizlarrrrr...
ama bu saat oldu herkes nerde?topikte benden baska kimse yokkkk!!!

erken kalktım ama bazı işlerim vardı o sebepten şeyedemedim...
bi arkadaşımdan haber bekliyorum haber gelmezse evdeyim ütü yapcam...

aslında bir test daha istemesi lazımdı...
sen doktora demeden bi test daha yaptır canımcım

Herkese gunaydın guzel gunlerimiz olması dileğiyle

günaydınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…