o zaman ayran iç canım kendin yap tuzsuzdoktor tuzu yasakladı tuzlu bişeyde yiyemiyorum tatlıda midemi bulandırıyo geriye bi ekşi kaldı :))
o zaman ayran iç canım kendin yap tuzsuz
o zaman ye ekşiye yap ayşe yi:)))
Canım duyulması gerekiyor dediğim gibi duyulmazsa stres yapma ultrason kalitesi çok önemli ama duyacaksın Allah I'n izniylevalla bu gidişle çocuk mecbur ayşe olcak yarın inşallah duyarım kalp atışınıda gerçi merkez perşembe gel dedi ama ben başka yere yarına randevu aldım yarın 6+3 oluyorum duyulurmu sence
Canım 3ten sonra çıkacakmışçıkacakmış:18::18::18:kizlar ya birsuy alinti yapmistim onlara cvp yazmistim hepsi silindi.
yoke iyiyim.cnm utu yaptim.biraz parcalardan korma ben kasimda negatifi aldim gala koca koca parca dusuyo sanci ile birlikte.
emelim masallah degerine Allah sonunu getirsin insallah
aysegulum sonucun ne cikti?
keşke canım olur merak etme önümüzde ki ay olucak inşallah
selenyum aldın mı tatlım spermlere iyi geliyo yazmıştım okudun mu bilmiyorum
Canım hayırlı olsun ben 2gün hep yattım oturmak yasaktı 2saat yattım 15 dak dolaştım evin içindearkadaşlar merhaba herkese..
benim yarın transferim var inşallah. dualarınızı bekliyorum.
bir kaç sorum var.
1. transferden sonra yatmak gerekiyor mu? günümü nasıl geçirmeliyim?
2. 5-6 gün kadar evde olacağım, sonra işe başlamam gerekiyor. bu sakıncalı mı?
3. namazı nasıl kılacağız? ayakta mı yoksa oturarak mı?
4. nasıl beslenmeliyim?
lütfen yardım edinhiç fikrim yok napcam bilmiyorum.
Selam kizlar ben geldim
selenyun ne cnm?keşke canım olur merak etme önümüzde ki ay olucak inşallah
selenyum aldın mı tatlım spermlere iyi geliyo yazmıştım okudun mu bilmiyorum
o zmn dayan tursuya:)))))doktor tuzu yasakladı tuzlu bişeyde yiyemiyorum tatlıda midemi bulandırıyo geriye bi ekşi kaldı :))
iyiyim.cnm az kalmis 3 e.sen napiosun?Canım duyulması gerekiyor dediğim gibi duyulmazsa stres yapma ultrason kalitesi çok önemli ama duyacaksın Allah I'n izniyle
Canım 3ten sonra çıkacakmışçıkacakmış:18::18::18:
Sen nasılsın
Canım hayırlı olsun ben 2gün hep yattım oturmak yasaktı 2saat yattım 15 dak dolaştım evin içinde
ananas yedim günde 2dilim kuru kayısı incir ceviz ve fındık yedim
test günüme kadar duş almadım
2 gün sonra oturdum evde yattım başkada bişii yapmadım canım
Canım bizde morfoloji 1di keçiboynuzu bayağı bi içtiCanisim okudum da almadim onu. Haslais nohut yiyo ikigundur.sabah aksam keçiboynuzu pekmezi. Hicbirinide isteyerek degil ha..
Alsammi ki acep. Siz ne kadar kullandiniz
Harekete mi yoksa kaliteye mi iyi geliyo.spermlerde de biraz sıkıntı var
Selam canim hosgeldin. . Kokla prensesi olar mi
Canım bizde morfoloji 1di keçiboynuzu bayağı bi içti
sonra doktor bi sürü vitamin verdi 3ay kullan dedi paşam bi ay zorla kullandı midesine dokunmuş
sperm sonuçları çıktığında doktor bile şaşırdı morfoloji 3olmuş sayı artmış
Selam canim hosgeldin. . Kokla prensesi olar mi
sağol canım bilgilendirmen için. duş almak yasak mı yaaa
Hosbulduk canimm.prenses uyuyo.kendini acsmadi bi turlu.bende bi bakayim dedim ne var ne yok
Canım yazmıştım ya sana bi sürü ilaç onlarda selenyumda var önceden de duymuştum selenyum iyi geliyo diyo vitaminselenyun ne cnm?
o zmn dayan tursuya:)))))
iyiyim.cnm az kalmis 3 e.sen napiosun?
Canım 5.gün alabiliyorsun dediler ama pozitif sonuç alan bi arkadaş test günüme kadar yıkanmadım yazmıştısağol canım bilgilendirmen için. duş almak yasak mı yaaa
Anladim canim kardeşim eczaneye hidiyor soyleyimde alsin.. adi neydi sizin kullandiginizin. Solgar filan mi yoksa normal ilac gibi olandan mi[/QUOTE
canım vitamin selenyum desin verirler daha da ilaçlar vardı başka vitaminler ama en iyi selenyummuş
seleno muydu adı öyle bişiidi
Canım yazmıştım ya sana bi sürü ilaç onlarda selenyumda var önceden de duymuştum selenyum iyi geliyo diyo vitamin
evet canım az kaldı bi alsam sonuc U rahatlıycam sen gene ütü yapmışsın
Canım 5.gün alabiliyorsun dediler ama pozitif sonuç alan bi arkadaş test günüme kadar yıkanmadım yazmıştı
Anladim canim kardeşim eczaneye hidiyor soyleyimde alsin.. adi neydi sizin kullandiginizin. Solgar filan mi yoksa normal ilac gibi olandan mi[/QUOTE
canım vitamin selenyum desin verirler daha da ilaçlar vardı başka vitaminler ama en iyi selenyummuş
seleno muydu adı öyle bişiidi
Seleno 6 sanirim bahsettigin ilac. Alalim bakalım şifa olsun inşallah
Galiba canım denemekte fayda var ama içerse al benim ki çok Nazlı hiç içmedi doğru dürüstCanım yazmıştım ya sana bi sürü ilaç onlarda selenyumda var önceden de duymuştum selenyum iyi geliyo diyo vitamin
evet canım az kaldı bi alsam sonuc U rahatlıycam sen gene ütü yapmışsın
Canım 5.gün alabiliyorsun dediler ama pozitif sonuç alan bi arkadaş test günüme kadar yıkanmadım yazmıştı
Seleno 6 sanirim bahsettigin ilac. Alalim bakalım şifa olsun inşallah
sanki ben bakılarak yedim onca iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?