Tüp Bebek Günlüğümüz !

herkese iyi geceler

ben kaçtım arkadaşlar.. herkese iyi geceler...

iyi geceler kızlarrr papatyacım sana teşekkür ediyorum içimi rahatlattınnn...

kimse benimle konuşmuobende küstüm iştee sizee

kız ben seni yerimmm...topiğin bi köşesinde tek başına kalıp küstünmü sennn...hiiii kıyamam yaaa...kendi derdime düştüm okumuşsundur...malum tedavi yaklaşıyooo aklımda sorular olsun istemedim...papatyayı yakalamışken sordum...sen nasıl oldun daha iyimisin???

tatlım daha önce pek çok kez yazdım ben hulusi bey den çok memnundum. olumsuz olsaydı ikinciye yine ona giderdim. ayrıca adam o yoğunluğa rağmenn herşeyle kendi ilgileniyo. ben nerdeyse hergün ultrasona girdim ve kan verdim. hepsine hulusi bey kendi bakıyo. bide okada alçakgönüllü ve cana yakınki insana pozitif enerji veriyo

ya bişey sorcam hulisi bey acaba benim bildiğim başkent üniversitesindekimi

eet bi köşede kaldım öle oturuomolsun canım sen sor sorularını tabi..iim ya napayım benim kociş ucağı kaçırdı.yarım saat önce check-in kapanıo ya oda 20 dk kala orda olmuş ALLAHTAN başka bilet bulmuşta almış ama tabi bi dünya para werdi.çık dedim geç kalcan dinlemedi bende işşallah kaçırısında geri gelirssin yanıma dedimsaatime gelmiş sölediğim oldu ama geri gelmedi başka bilet alıp ewe wardı bile çok şükür...böle işte başka bişi yapmıom öle oturuomm

bunu duyduğuma çoook sevindimmmm ama İNŞALLAHHHHH gerek kalmaz eğer gerekli olursa sana çok danışıcam canım:) doğrudur bu topiğe arada giriorum bazen kişileri unutabilio,bazende yazıları kaçırabiliorum. kusura bakma akasyacımm
kızlar ben bişey sorcam sizee raporla ilaç almış olanlar varsa raporum henüz çıkmadı acaba gonal fleri fazladan 2 tane falan yazdırabiliomuyum bari dğr tedaviye ilacım olsun elimde:26::26::26::26:
yok mu bu soruma cvp veren

eveeettttt sen nasıl biliyosun kiiiiii:26:

ya hakkında kötü bişy duymadım teyzem ebe onun arkadaşı 3kez tedaviye gitmiş 3 tane çocuğu var bende araştırmadayım cnm tedavi ücretleri nasıl gidince tahlilleri en baştan yapıyomu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim

egunal ve ben gözümüzü diktik ekrana ne yazıcan diye bekliyoruz

he he he evettttt...

adamın gözü arkada kaldığı için vakitlice çıkamamış işteee...nasıl içten dua etmişsen artık uçağı kaçırmışşşş...bi dünyada para gitti...olsun napalım senin için herşeye değer...

bende bir hafta sonra başlayacam henüz hastaneye gitmedim doktorlada görüşmedim...ön bi görüşme için hafta içi gidecem...o zaman neler yaşayacam görecez..herkes çok iyi diyor...bende yeniyim anlayacağın...

kızlar merhaba nasılsınız sayfalar almış başını gitmiş bikaçgündür giremiyordum size bişey sormak istiyorum salı günü doktorla randevumuz var kese için ama etrafımdakiler biraz daha gitme diyor alttan bakılan ultrason zarar verir diyorlar siz duydunuzmu böyle bişey kafam karıştı benimde diğer düşüklerimde keseyi gördük bikaçgün sonra düştü korkuyorum bende şimdi acaba ondanmı diye buarada başka hamile yokmu okuyamadım diğer sayfaları

canım ücretler oldukça uygun. ben raporsuz yaptırdım 2300 + ilaçlara para ödedim ilaçlarıda anlaşmalı eczaneden uygun fiyata aldım. testlerin çoğunu devlet karşılıyo sadece genetik testine yüksek mebla ödedim. ilk gidince kan testi yapıyolar bide sperm örneği. benden başka bi test istemedi sadece kan değerlerime bakınca genetik testi istedi. e2 ye ve bazı şeylere gergün bakılıyo ama onlar ücretsiz. ben öyle hatırlıyom.

tatlım ben ilk kontrolüme 6 haftamda gittim hem keseyi hem kalp atışını gördüm. ve jinekolojik ultrasonla bakıldı. şuan 14+4 üm.

cnm ya bi sorum daha var sen demeden kan tahlillerini hepsini baştan kendisimi istedi benim durumum farklıda biraz ondan soruyorum

cnm ya bi sorum daha var sen demeden kan tahlillerini hepsini baştan kendisimi istedi benim durumum farklıda biraz ondan soruyorum

canım ben tedaviye başlarken kelimenin tam anlamıyla sıfırdım hiç bişey bilmiyodum. tamamen dr.un iyisine denk geldiğim için herşey yolunda gitti. yani benim hiçbi talebim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…