Tüp Bebek Günlüğümüz !

Hepinizin tedavisi hayırlı uğurlu olsun bayanlar..kafanızı çok karıştırmayın iyi bir doktora denk gelince salın gitsin...Onlar daha iyi biliyor valla ben saldım doktorum ne derse o sorgulamıyorum bile artık....hepinize iyi geceler tatlı rüyalar

sıkıntı neydi peki sizde akasyacım. özet geçermisin?

sperm azlığı ve hareketsizliği bizim sorunumuz. bende de ( pek çok dr. iki düşükten sonra bu testi yaptırıyomuş) kan pıhtılaşması çıktı. ama allahtan benim dr. kandeğerlerime bakıp ne olur ne olmaz diye bu testi yaptırdıda olumsuz sonuçlar almadım. çünkü bakılan 3değerden ikisi heterozigotmuş yani taşıyıcıymışım. bu sebebten transferi tutmayan yada düşük yapan yüzlerce kadın var.
çok şükür ben ilk denememde hamile kaldım bu arad nıckimden de anlaşılacağı üzere 78 doğumluyum.. 34 yaşındayım demek pek hoşuma gitmiyoda

iyi geceler canım...

cnm inşallah kucağına hayırlısıyla alırsın benim eltimde 2düşük yaptı ondada kan pıhtılaşmsı varmış yeni doğum yaptı

:))) canım genciz hala tabikim söle gitsin. bravo doktoruna. çoğuna yapılmıo bile bu test doğru sölüosun. ben de kendi isteğimle yaptırmıştım. 2 düşükte bende var
fsh kaçtı akasyacım?

ahh canım kıyamam ben sana:))bil in başında olsam ben yazardım ama degildim..demek kocan ucagı kacırdı ha,yazık olmuş..neyse sagsalim eve varmış ya..tek başına takıl bakalım sende..

evet canım aynı anda yazıyomuşuz:))canım iştahımın olmadıgını söledim dr lara ama vermiyolar hap falan napıyım..bende şaştım,belki ilerleyen haftalarda gecer..omega haplarınıda vermediler,ben sadece elevit içiyorum o kadar..haftada bi defa balık yiyorum işte..bi daha ki gidişime bi daha söyliyim bakalım,eşimde iç diyo omega3 hapından ama dr bişey vermeyince içmiyorum bende..neyse canım başını agrıtmıyım,benden şimdilik bu kadar..gidip yatayım..

:))) canım genciz hala tabikim söle gitsin. bravo doktoruna. çoğuna yapılmıo bile bu test doğru sölüosun. ben de kendi isteğimle yaptırmıştım. 2 düşükte bende var
fsh kaçtı akasyacım?

canım onu hiç bilmiyom... ben her sabah gittim, kanımı verdim ultrasona girdim. saat 4 den sonra arıyodum hulusi beyin hemşiresi deniz hanımı. o bana sonuçlar iyi şu kadar doz iğne yapıcaksın diyodu:))) beniki kısa protokoldü 9günüm bu rutinle geçti:)))

ya walla ayrılamadı benden..bende ondan ayrılamadım ama yaa..
ahh canım kıyamam ben sana:))bil in başında olsam ben yazardım ama degildim..demek kocan ucagı kacırdı ha,yazık olmuş..neyse sagsalim eve varmış ya..tek başına takıl bakalım sende..

çok şükür vardı canım..bende teyzoşumla takılıoom öle...senin bebişlerin napıo ya senin çift yumurta ikizi dimi?

canım omega3 ü ben kendi isteğimle aldım genellde hamileler hep kullanıyo.... dr. vitamin ve folikasit verdi sadece. yat dinlen tatlım ben hep buralardayım... öptüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…