Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam canım iyiyim sen nasılsn adet olmayı bekliyorum tatlım 2 gündür çok sıkıntı çekiyorum anlıyacagın sen nasılsın tatlımm

napıyım bende yalnızları oynuyorum evde bi başıma..
kocişim yok iş seyahatinde..
bende soğan kürüne başladım 5. günüm 10 gün daha içicem kistlerin gitmesi inşallah..
inşallah giderler..
nie olamadın ki.. stres mi yaptın aceba..
tedaviye başlıycaktın dimi bu ay..

niye pimpirikli dolaşıosun:)))inşallah iyi çıkar canımmm ...isim buldum kızıma: mina

amannnn tek mi kaldın cnm korkarmısın tek kalmaktan..desene eşin bizim buralardaymış:)

Canım yaaaa adet olamadım çok gerginim karnım şişti sancım çok ama olamadım yaaaa sen bu gidişle benden önce olucan heralde bacımm
ohoo kuzu benim inceden sancı başladıvalla yakalıcam senikv gitmedi mi kız daha?

evet bebeğim valla tek kaldım evde bu gün..evet canım bu gün mersine gitti.yarında işte sırasıyla adana antep urfa diyarbakır gezicek işte..

evet bebeğim valla tek kaldım evde bu gün..evet canım bu gün mersine gitti.yarında işte sırasıyla adana antep urfa diyarbakır gezicek işte..
oooo yarın memleketimde dğer gün de yaşadığım sehire geliomuş:))kardeşin kaçta gelio?sabah mı gelir artık?

Sanırım tatlım yaa stresden olabilir diye düşünüyorum bekliyorum bakalım canım yaa olucam elbet eninde sonunda hahahahha
Canım yaa arada eşinin uzakta olması iyi olur boşver 10 gün degilde 3,5 gün falan olsun tatlım hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda kavuştursunn canım sogan kürünü rahat adet olabilmek içinmi içiyorudun bende ara ara hayıt çayı içiyorum içtim ay çok güzel söküldüm ama 2 gündür olamadım bu aya hayıtta fayda etmedi

canım Allah sana sabır versin ya, benim kociş bir gece seyehate çıksa gıcıklık yapıyorum hep, o da üzülüyor geçen gün trabzona gitti. sabah 6 uçağıyla gidip 23.30 da döndü

isim çok güzelmiş canım, anlamı ne ki?
göğüs kafesimde ve kalbimde ağrı var ama bebiş yüzünden mi bilmiyorum. bu %5 lik riskim ve test sonuçlarını beklemekten böyle pimpirikli oldum işte

Canım sogana başlamışsın bende nisan ayında başlıcam nasıl bi gelişme vrmı için temzlenmesinde rabbim şifa versin inş

Bencede bacımmm ben böyle geç,kmeye devam edersem bebişlerimiz aynı günde dogucak sanırımm

oooo yarın memleketimde dğer gün de yaşadığım sehire geliomuş:))kardeşin kaçta gelio?sabah mı gelir artık?
evet kuzum sabah gelir..112 de çalışıyo çağrı karşılama..
canımcım ben zaten hep rahat adet olurumda kist oluşmuş yumurtalıklarda onlar için içiorum soğan suyunu.. bi kaç günde hayıt demledim içtim ama bilmiyorum bakalım inşallah gider kidtler..

Canım sogana başlamışsın bende nisan ayında başlıcam nasıl bi gelişme vrmı için temzlenmesinde rabbim şifa versin inş

başladımda canım valla yeni yeni fayda ediyor.akıntılar filan olmaya başladı..

evet kuzum sabah gelir..112 de çalışıyo çağrı karşılama..
canımcım ben zaten hep rahat adet olurumda kist oluşmuş yumurtalıklarda onlar için içiorum soğan suyunu.. bi kaç günde hayıt demledim içtim ama bilmiyorum bakalım inşallah gider kidtler..

başladımda canım valla yeni yeni fayda ediyor.akıntılar filan olmaya başladı..
ben hayıtın hapını almıştım günde 1 tane de ondan içiyorum bakalım..
şifa olur inşallah..
bu arada shalke atmış ya la

mina Türkçede gökyüzü anlamına geliyormuş cnm.Arapçada da temenni fiilinin şahsi olaarak kullanım şekliymiş yani Allah'tan hayırla istenen ,murad edilen manasındadır.
ve Mekkede ki mina bölgesi var .o bölgenin ismi Rasullah efendimzin orada ümmeti için Allaha niyaz ve yakarışlarda bulunması ve çokça dua etmesinden dolayı koyulmuş

Bencede bacımmm ben böyle geç,kmeye devam edersem bebişlerimiz aynı günde dogucak sanırımm
yok kız daha benim ilacım bitmedi sen bugün yarın olursun..benimki nerden baksan pazartesiy bulur

Şifa olsun canım yarasın yumişlere can kan olsunda bebiş olsunlar bİZlere rabbimn izniyle

ooooooo senin kız kardeşinde ne hikayeer vardır dimi?he ya attı schalke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…