Tüp Bebek Günlüğümüz !

ooooooo senin kız kardeşinde ne hikayeer vardır dimi?he ya attı schalke

hemide ne hikayeler var bi bilsen..
çocuğuna telefonda konuşmayı öğretenleri mi ararsın..
en ilginç diyalog çok gülmüştüm buna..
-112 buyrun..
-alooo aloo abla ablaa ambulans var mı abla(telaşlı ve heyecanlı)..
-var......
-bende de var kapıştıralım mı

derya goooooooooooooollllllllllllllllllllll

yanı benım ıcın cok onemlı su an. . . :) oncelıkle tatlı huzurlu geceler dılıyorum hepicenize. . . Su an 6 haftalık hamısım sızın de bıldıgınız gıbı. . . Ve benım acılen agdaya gıtmem lazımm. . . Ama korkuyorummm. . . Bebısıme bı zararı olur mu dıye. . . Doktorum da erkek, cekınıyorum soramıyorum. . . Sızın doktorlarınız ne dedı. . .sakıncası varmıdır? Kasılırım felan bebegım bı zarar gorur mu? Nolur bıldıklerınız noktasında yardımcı olun. . .noluuuyyy teyzeleyii

deryacımmmmmmmmmm bi daha gollllllllll

bence olmaz be tatlım ağdacya gidiceksen 5 dakka da yapıolar zaten..ama yaptırmazsan da doktor bakmıo zaten...yerini ezberlemiş benden ii bilio lop diye sokuyoama yine bana güvenme hamişlere bi soralım cnm?

Kızlar kayınvalidemle çay keyfi yapıyoruz muhabbet o biçim sormayın Valla ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler turkuaz yarın arıcam seni hepinizi iyi gecelerr öpttttt

Kızlar kayınvalidemle çay keyfi yapıyoruz muhabbet o biçim sormayın Valla ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler turkuaz yarın arıcam seni hepinizi iyi gecelerr öpttttt
tamam tatlım öğleden sonra ara sabah kv deyim.hadi slm söle öptüm ii geceler...

Arkadaşlar selam nasılsınız?? Yeni hamiş haberi var mı? Keyifler nasıl?

ben fiat doblu geniş aile reklamını şikayet etmek istiyorum bu arada. yine çıktı. ne ayıp ya. bebek olmadan gerçek bir aile olamıyor muyuz? saçma sapan reklamlar yapıyorlar. alacağım varsa da almam fiat falan :)

canım ben doğumdan sonra lazere devam edeceğim için ağda yasak ama buradaki kızlardan duymuştum, özellikle sir ağda yaptırmayın diyorlardı, sıcak olduğu için. hem doktorun erkek olsa ne çıkar sor valla, bebişinden daha önemli değil

bence yaptırma... ben 3. aydan itibaren ağdaya devam ettim

bence olmaz be tatlım ağdacya gidiceksen 5 dakka da yapıolar zaten..ama yaptırmazsan da doktor bakmıo zaten...yerini ezberlemiş benden ii bilio lop diye sokuyoama yine bana güvenme hamişlere bi soralım cnm?

soralım canımmm. . . . dogru dıon ama kararsızıımmm

Bnce aldırma derim tedaviylmi oldu bilmiyorumda normlse sorun olmz ama genlde tup bebek yapınca ilk üç at gecmeli bna göre cunku tedaviyle oluyor bide gerilmesin agda sakınclı oluyor o dönmde tabi bilen arkadslar daha iyi bilgi verirler sana canım

canım dogru dıosun da jılet kullanmak da ıstemyrm. . . .bıde cok afedersın vajınal sıkıntılar cekıyorum tedavıye basladgmdan berı. . . Kasıntı kuruluk acı sızı ne varsa ıste. . . Gecelerı uyutmuyo o denlı. . . . Jılet ıyıce tahrık ederse dıye de korkuyorumm

aleyküm slm tatlım tamam aysegüle slmını iletirim görürsem..öptümmmm
geç yazmamın sebebi kocise meyve tabasııı hazırladım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…