ooooooo senin kız kardeşinde ne hikayeer vardır dimi?he ya attı schalke
derya goooooooooooooollllllllllllllllllllllhemide ne hikayeler var bi bilsen..
çocuğuna telefonda konuşmayı öğretenleri mi ararsın..
en ilginç diyalog çok gülmüştüm buna..
-112 buyrun..
-alooo aloo abla ablaa ambulans var mı abla(telaşlı ve heyecanlı)..
-var......
-bende de var kapıştıralım mı
deryacımmmmmmmmmm bi daha gollllllllllhemide ne hikayeler var bi bilsen..
çocuğuna telefonda konuşmayı öğretenleri mi ararsın..
en ilginç diyalog çok gülmüştüm buna..
-112 buyrun..
-alooo aloo abla ablaa ambulans var mı abla(telaşlı ve heyecanlı)..
-var......
-bende de var kapıştıralım mı
bence olmaz be tatlım ağdacya gidiceksen 5 dakka da yapıolar zaten..ama yaptırmazsan da doktor bakmıo zaten...yerini ezberlemiş benden ii bilio lop diye sokuyoyanı benım ıcın cok onemlı su an. . . :) oncelıkle tatlı huzurlu geceler dılıyorum hepicenize. . . Su an 6 haftalık hamısım sızın de bıldıgınız gıbı. . . Ve benım acılen agdaya gıtmem lazımm. . . Ama korkuyorummm. . . Bebısıme bı zararı olur mu dıye. . . Doktorum da erkek, cekınıyorum soramıyorum. . . Sızın doktorlarınız ne dedı. . .sakıncası varmıdır? Kasılırım felan bebegım bı zarar gorur mu? Nolur bıldıklerınız noktasında yardımcı olun. . .noluuuyyy teyzeleyii
tamam tatlım öğleden sonra ara sabah kv deyim.hadi slm söle öptüm ii geceler...Kızlar kayınvalidemle çay keyfi yapıyoruzmuhabbet o biçim sormayın Valla ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler turkuaz yarın arıcam seni hepinizi iyi gecelerr öpttttt
tamam tatlım öğleden sonra ara sabah kv deyim.hadi slm söle öptüm ii geceler...
yanı benım ıcın cok onemlı su an. . . :) oncelıkle tatlı huzurlu geceler dılıyorum hepicenize. . . Su an 6 haftalık hamısım sızın de bıldıgınız gıbı. . . Ve benım acılen agdaya gıtmem lazımm. . . Ama korkuyorummm. . . Bebısıme bı zararı olur mu dıye. . . Doktorum da erkek, cekınıyorum soramıyorum. . . Sızın doktorlarınız ne dedı. . .sakıncası varmıdır? Kasılırım felan bebegım bı zarar gorur mu? Nolur bıldıklerınız noktasında yardımcı olun. . .noluuuyyy teyzeleyii
yanı benım ıcın cok onemlı su an. . . :) oncelıkle tatlı huzurlu geceler dılıyorum hepicenize. . . Su an 6 haftalık hamısım sızın de bıldıgınız gıbı. . . Ve benım acılen agdaya gıtmem lazımm. . . Ama korkuyorummm. . . Bebısıme bı zararı olur mu dıye. . . Doktorum da erkek, cekınıyorum soramıyorum. . . Sızın doktorlarınız ne dedı. . .sakıncası varmıdır? Kasılırım felan bebegım bı zarar gorur mu? Nolur bıldıklerınız noktasında yardımcı olun. . .noluuuyyy teyzeleyii
bence olmaz be tatlım ağdacya gidiceksen 5 dakka da yapıolar zaten..ama yaptırmazsan da doktor bakmıo zaten...yerini ezberlemiş benden ii bilio lop diye sokuyoama yine bana güvenme hamişlere bi soralım cnm?
bence yaptırma... ben 3. aydan itibaren ağdaya devam ettim
Bnce aldırma derim tedaviylmi oldu bilmiyorumda normlse sorun olmz ama genlde tup bebek yapınca ilk üç at gecmeli bna göre cunku tedaviyle oluyor bide gerilmesin agda sakınclı oluyor o dönmde tabi bilen arkadslar daha iyi bilgi verirler sana canım
erken oldugu ıcın mı? Ilık yapmasını rıca edeymo zaman ben :) sıcak yapmasın agdayı. . .
illa yaptırıcam diyosun yani
boyle saldım çayıra mevlam kayıra mı gezeyım gıızzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?