Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba duru. kayınvalidene çok üzüldüm. çok zor yatalak olmak allah korusun.

benim kayınvalidem 6 ay önce kan kanserinden öldü çok zordu gerçekten

hastanaye git gel. 10 ay çekmişti o da. allah rahmet eylesin. sen doğuma kadar raporlu
olacaksın? ayakta durman yasak mı benim yanıma gelemicek misin yani?
ben de çok isterdim raporlu olmayı bugün okula bir veli geldi bir arkadaşımıza saydı sövdü

odadan zor çıkardılar. öğrenciyi yok yazdı diye gelmiş. kötü bir gündü.
şahsen hamile olsam okula adım atmak istemem. ne bu velilerden çektiğimiz.

ben de rapor istiyorum. acil hamile kalmam lazım. bu tip velilerden kurtumak için

kızlar doktordan geldim ama anca yazıyorum herşey güzel dedi doktorum kalp atışı hızlanmış kanama alanım küçülmüş ve düşük tehlikesi olacak boyutta değilmiş kalbimizde artık daha hızlı atıyor doktor düşcek olan bebeğin kalp atışı yavaşlar seninki hızlanmış bile dedi yalnız ultrasyonda biraz eksik çıktık yani 6+5 çıktık ama ben 7+3 üm doktor bu o kadar önemli değil buna takılma dedi bakalım cuma günüde gidicem yine bu arada iğnelere devam dedi oh içim rahatladı biraz içerde kıpırdanıyo bebişim kıpır kıpır

derincim maşllh herseyin yolunda olmasına sevindim allhım daim etsin canım dikat et ama kendine dinlenmene bak keyfini yaşa

gecmiş olsun cnm ..
çok üzüldüm..Rabbim şifa versin..çok zor

hayırlısı olsun cnm.
çok sevindim herşeyin iyi gitmesine..
sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına alırsın inşallah

Başınız sağolsun cnm..
Allah mekanını cennet etsin..

Kızlar yarın doktora gidecm degrim 178.59 cıktı düşmemiş hadi hayırlısı olsun derin naptı haber varmı

canım geçmiş olsun, umarım müdaheleye gerek kalmaz

canım çok sevindim, benim de ilk haftalarda kanama alanım vardı çok korkmuştum. gelişim haftasına takılma, benimki de bir hafta önde gidiyor. iyi beslemişim demek isterdim ama dooplerde çentikler çıktı, beslenemeden nasıl büyüdü anlayamadım

canım en kısa zamanda bu mutluluğu yaşarsın inş. ama rapor için çok heveslenme, biliyorsun bizim yıllık rapor hakkımız 30 gün. ben de 8 günlük hakkımı doldurdum, bu dönem nasıl bitecek bilmiyorum

Kanaman falan var mi peki? Dr.la gorustun mu?

canım parcalrı felan düşürdüm ztn doktorda baktı düşmüş dedi en son alınca değrim 236 ya dşmüş tü bugunde sıfrlnmış diye bekledim ama daha 178.59 a düşmüş dedim yarın kontorle cagırdı işte kanamam var halada kahverngi leke gbi oluyor ilçların etkisi felan varmı bilmiyorum sen naıslsın canım kendine dikat et iyi beslen

sagol cnım inş gerk kalmadan atlatırım

merhaba teşekkür ederim iyi dileklerin için. canım annenin ve bebeklerin durumuna göre versinler işte.

30 dan sonra verilmiyor mu? neyse duru gelince ayrıntılı açıklar belki

benim canımı bugünkü veli sıktı da ondan etkilendim. insan gibi davransalar

birşey olmaz da. öptüm canım

Son düzenleme:

Ohh cok sukur canim.gozun aydin Allahim saglik versin melegine..

Anladim canim insallah sorunsuz sifirlanir. Ben iyiyim hamd olsun uyanik oldugum surece besleniyorum

maasallahhh.minik duzuma sabah kendini hissetiriyo dedim sanakipir kipir ha cinsiyetini soyluyorum erkek... turkuaz demisti dersin:)))))
yine de degerin dusmus bu iyi vise iyicene duser 0 lanir insallah...

canım çok sevindim herşeyin yolunda bak. hiç birşeye de kafana takmamaya çalış annesi

Ohh cok sukur canim.gozun aydin Allahim saglik versin melegine..

Anladim canim insallah sorunsuz sifirlanir. Ben iyiyim hamd olsun uyanik oldugum surece besleniyorum

sen de mi uykucu oldun:))))aysegulle bulusun pasta borek yiceginize birklikte uyuyun iki uykucu:))))

Canım allah rahmet eylesin kayinvalidene
Ayakta durma konusunda bişey soylemedi ama günde 15-16 saat yatılacakmış detayları haftaya konusacaz dün ayaküstü konuştuk ben sana gelirim sen merak etme kontrole mecbur gidicemde ya. Devamlı değil nerdeyse hiç yatmadim bugün yemek vs mecbur yaptım
Rapor da heyet raporu 21 günlük verdiler bitince tekrar verecekler doğuma kadar böyle
Ben de memurum canım heyet raporu olmazsa yıllık 7günden fazlası maaştan kesiliyor bizde

Canım maşallah sevindim herşey yolunda gidecek inşallah

canım sen anladın beni sana anlatayım bali dediğin 450lik olanın yanındada 75 yazıyo evet ama onu acmadıkkk onun içindeki şırıngaları kullanıyorum şuan küçük kutudaki 75 yazan kutuyu açtım tozuyla karıştırdım bana şırındgada 100 görmen önemli dedi şırıngaya 100 çekiyorum bitmiyo anlamadım yaa valla nabayım bu akşamda vurunayım yarın dogrusunu öğrenirim kendimi aptal gb hissediyorum ama benim şucum yok doktorum yoktu vcuamrtesi başka doktor vardı anlamtamadı bi öyle dedi bi böyle en son dedi aslında hemşireler anlatıyo ben pek bilmiyorum ama şöyle böyle yaparsın felan filan dedi eee dedim yap sen bitane ben göreyim öğreneyim yok yok sen evde yap dedi sinir oldum kalbimi karartmak istemiyorum hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…