Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkür ederim canım. doktor 15 saat yatıcan diyorsa öyledir.

senin ikiz olduğundan galiba böyle. çoğul gebelikler daha zor oluyor.

incirim de merak diyordu 30 günden sonra rapor hakkım yok diye

heyet olunca sorun olmuyor demek ki. sen dinlen boşver beni

o gün gelince nasip olursa görüşürüz belki. öpüyorum.

sen de mi uykucu oldun:))))aysegulle bulusun pasta borek yiceginize birklikte uyuyun iki uykucu:))))

Sorma tatlim yaa elimden gelse butun gun uyurum yani uyaninca da yemek yiyorum zaten bana uyar valla aysegul de mi cok uyuyor

Canim ben kacirdim mi acaba neden bu kadar erken rapor aldin bir sorun yoktur insallah

siringaya 100 cekmeme ragmen bitmio diosun himmm peki geriye 2 sonuc kalio...
1. senin gonal f epey bereketli cikmis
2. siringaya 100 cekiosun ya icinde yarisi hava oluyo havasini alip tamamliosun tekrar cekerek.o zmn tatlis seninkinin icinde hava kalio
yani aklima baska bise gelmio

Sorma tatlim yaa elimden gelse butun gun uyurum yani uyaninca da yemek yiyorum zaten bana uyar valla aysegul de mi cok uyuyor

Canim ben kacirdim mi acaba neden bu kadar erken rapor aldin bir sorun yoktur insallah
sorma canım sürekli uyku halindeyim
sabah kalkıyorum kahvaltı ediyorum sonra tekrar uyuyorum yemek yiyorum
günüm bundan ibaret ama senin benim 3 katım uyumam lazım sen 4 canlısın kuzum

yawyum valla bu akşam eşimde yok kendim vurucam iğneyi şimdi hazırlayıp resmini çekip göstersemmi sana nabsam bilemdim yarın salak durumuna düşmektende çok korkuyorumhepsini kakıcam şimdi karnıma benim iğne fobim var eşim vurdu 3 gündür bayılcam şimdi valla remini çekip koyayım buraya hava felan kalmıyo kız eşim de bakıyo hatta vuruyo böyle hemşire gb

niye salak gibi olsun cnm kirk yillik ignecimitiz ayol koy bakim resmini dur ben de sana resim koyabilirsem kotim.ignen kacta

sorma canım sürekli uyku halindeyim
sabah kalkıyorum kahvaltı ediyorum sonra tekrar uyuyorum yemek yiyorum
günüm bundan ibaret ama senin benim 3 katım uyumam lazım sen 4 canlısın kuzum

Senle ayni evde olsak ne komik olurmus surekli uyuyan uyanikkende yemek yiyen tipler birde bende inanilmaz bir halsizlik var hasta olursunda hep dinlenmek istersin ya iste oyle ayakta durmaya halim yok cok rahatsiz oluyorum boyle olunca

niye salak gibi olsun cnm kirk yillik ignecimitiz ayol koy bakim resmini dur ben de sana resim koyabilirsem kotim.ignen kacta

anaaaa turkuaz seni pek göremiyodum, sevindirik oldum nasılsın canım, senin bu aralar tedavin başlamıyor muydu?

Senle ayni evde olsak ne komik olurmus surekli uyuyan uyanikkende yemek yiyen tipler birde bende inanilmaz bir halsizlik var hasta olursunda hep dinlenmek istersin ya iste oyle ayakta durmaya halim yok cok rahatsiz oluyorum boyle olunca

ihihihih ben de size gelip bir köşeye kıvrılabilir miyim

moon canım sen renkli dopplere girdin mi hiç. ya bende çift taraflı çentiklenme gözlendi, doktorum tuzu kes dedi. netten araştırdım bu ne diye, meğer bebiş iyi beslenemiyormuş. ama ilginçtir gelişimi 1 buçuk hafta önde. beslenemeden nasıl gelişiyor ki

canım sana resim çekicem diye korkumu bile yendim hazırlamışken vurdum gitti:18::18::18: ay bayılcam şimdi

bak cnaım bu kutudaki 4.100lğk vurdum bu gece hayla bitmediiiiiiiiiiiiiiiiiii:44:

Canımm naberrr yaa ne var yok özledim sizleri kayınvalidem bende kalıyor giremiyorım çok dün 5 dk girdim yoktun ne var yokk

tamam 100 lük çekmişsin işte önemli olan da o ama niye bitmio anlamadım hahahah:))))ben de sana foto çektimdi:)))))))

iyiyim cnmm pazartesi adet olurum heralde senden ne var ne yok?

Canımm naberrr yaa ne var yok özledim sizleri kayınvalidem bende kalıyor giremiyorım çok dün 5 dk girdim yoktun ne var yokk
ben de özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosun adet oldun mu?

yaa bütün ailem arkadaşlarım dört bi koldan okuyup üflüyolar bana ilaçlara yan etki yaptı bitmiyo yawwwwwwwwyarın öğrencem artık nabayım hakkımızda hayırlısı olsun kafaya takmıcam ya pufffff

iyiyim cnmm pazartesi adet olurum heralde senden ne var ne yok?

ben de özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosun adet oldun mu?

aynı valla pimpirikli pimpirikli dolanıyorum ortalıkta yarın muhtemelen 2li testimin sonuçları için arayacak doktor, zaten zor bir dönem geçiriyorum umarım sonuç iyi olur :18:

yaa bütün ailem arkadaşlarım dört bi koldan okuyup üflüyolar bana ilaçlara yan etki yaptı bitmiyo yawwwwwwwwyarın öğrencem artık nabayım hakkımızda hayırlısı olsun kafaya takmıcam ya pufffff

ihihih canım boşver, bebişinin bereketi işte bu

inşallah çabuk atlatırsın canım.

Sagol canım inş yarın baklım iyi bişey der belki hayt ne grip hmile olunca değrim çıkaın diye dua edriz düşük yapıncada değerimiz sıfrlnsın dye dua ediyoZ rabbimmm ne olursun şifanı ver hepimze saglık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…