cnm elifnie nickli bi arkadasimiz topik acmis dua topigi diye birbirimize 10 yasin 40 ayetel kursi vs. okuyalim demis bende yardimci olurum baslayalim dedim.Ne oldu ki anlamadım
Canım allah rahmet eylesin kayinvalidene
Ayakta durma konusunda bişey soylemedi ama günde 15-16 saat yatılacakmış detayları haftaya konusacaz dün ayaküstü konuştuk ben sana gelirim sen merak etme kontrole mecbur gidicemde ya. Devamlı değil nerdeyse hiç yatmadim bugün yemek vs mecbur yaptım
Rapor da heyet raporu 21 günlük verdiler bitince tekrar verecekler doğuma kadar böyle
Ben de memurum canım heyet raporu olmazsa yıllık 7günden fazlası maaştan kesiliyor bizde
sen de mi uykucu oldun:))))aysegulle bulusun pasta borek yiceginize birklikte uyuyun iki uykucu:))))
Canım allah rahmet eylesin kayinvalidene
Ayakta durma konusunda bişey soylemedi ama günde 15-16 saat yatılacakmış detayları haftaya konusacaz dün ayaküstü konuştuk ben sana gelirim sen merak etme kontrole mecbur gidicemde ya. Devamlı değil nerdeyse hiç yatmadim bugün yemek vs mecbur yaptım
Rapor da heyet raporu 21 günlük verdiler bitince tekrar verecekler doğuma kadar böyle
Ben de memurum canım heyet raporu olmazsa yıllık 7günden fazlası maaştan kesiliyor bizde
siringaya 100 cekmeme ragmen bitmio diosun himmm peki geriye 2 sonuc kalio...canım sen anladın beni sana anlatayım bali dediğin 450lik olanın yanındada 75 yazıyo evet ama onu acmadıkkk onun içindeki şırıngaları kullanıyorum şuan küçük kutudaki 75 yazan kutuyu açtım tozuyla karıştırdım bana şırındgada 100 görmen önemli dedi şırıngaya 100 çekiyorum bitmiyo anlamadım yaa valla nabayım bu akşamda vurunayım yarın dogrusunu öğrenirim kendimi aptal gb hissediyorum ama benim şucum yok doktorum yoktu vcuamrtesi başka doktor vardı anlamtamadı bi öyle dedi bi böyle en son dedi aslında hemşireler anlatıyo ben pek bilmiyorum ama şöyle böyle yaparsın felan filan dedi eee dedim yap sen bitane ben göreyim öğreneyim yok yok sen evde yap dedi sinir oldum kalbimi karartmak istemiyorum hayırlısı olsun
Kızlar yarın doktora gidecm degrim 178.59 cıktı düşmemiş hadi hayırlısı olsun derin naptı haber varmı
sorma canım sürekli uyku halindeyimSorma tatlim yaa elimden gelse butun gun uyurum yani uyaninca da yemek yiyorum zatenbana uyar valla aysegul de mi cok uyuyor
Canim ben kacirdim mi acaba neden bu kadar erken rapor aldin bir sorun yoktur insallah
siringaya 100 cekmeme ragmen bitmio diosun himmm peki geriye 2 sonuc kalio...
1. senin gonal f epey bereketli cikmis
2. siringaya 100 cekiosun ya icinde yarisi hava oluyo havasini alip tamamliosun tekrar cekerek.o zmn tatlis seninkinin icinde hava kalio
yani aklima baska bise gelmio
niye salak gibi olsun cnm kirk yillik ignecimitiz ayol koy bakim resmini dur ben de sana resim koyabilirsem kotim.ignen kactayawyum valla bu akşam eşimde yok kendim vurucam iğneyi şimdi hazırlayıp resmini çekip göstersemmi sana nabsam bilemdim yarın salak durumuna düşmektende çok korkuyorumhepsini kakıcam şimdi karnıma benim iğne fobim var eşim vurdu 3 gündür bayılcam şimdi valla remini çekip koyayım buraya hava felan kalmıyo kız eşim de bakıyo hatta vuruyo böyle hemşire gb
sorma canım sürekli uyku halindeyim
sabah kalkıyorum kahvaltı ediyorum sonra tekrar uyuyorum yemek yiyorum
günüm bundan ibaret ama senin benim 3 katım uyumam lazım sen 4 canlısın kuzum
niye salak gibi olsun cnm kirk yillik ignecimitiz ayol koy bakim resmini dur ben de sana resim koyabilirsem kotim.ignen kacta
Senle ayni evde olsak ne komik olurmus surekli uyuyan uyanikkende yemek yiyen tiplerbirde bende inanilmaz bir halsizlik var hasta olursunda hep dinlenmek istersin ya iste oyle ayakta durmaya halim yok cok rahatsiz oluyorum boyle olunca
tamam 100 lük çekmişsin işte önemli olan da o ama niye bitmio anlamadım hahahah:))))ben de sana foto çektimdi:)))))))Eki Görüntüle 655733 Eki Görüntüle 655732 Eki Görüntüle 655734 Eki Görüntüle 655735 Eki Görüntüle 655736 Eki Görüntüle 655737
canım sana resim çekicem diye korkumu bile yendim hazırlamışken vurdum gitti:18::18::18: ay bayılcam şimdi
bak cnaım bu kutudaki 4.100lğk vurdum bu gece hayla bitmediiiiiiiiiiiiiiiiiii:44:
iyiyim cnmm pazartesi adet olurum heralde senden ne var ne yok?anaaaa turkuaz seni pek göremiyodum, sevindirik oldumnasılsın canım, senin bu aralar tedavin başlamıyor muydu?
ihihihih ben de size gelip bir köşeye kıvrılabilir miyim
moon canım sen renkli dopplere girdin mi hiç. ya bende çift taraflı çentiklenme gözlendi, doktorum tuzu kes dedi. netten araştırdım bu ne diye, meğer bebiş iyi beslenemiyormuş. ama ilginçtir gelişimi 1 buçuk hafta önde. beslenemeden nasıl gelişiyor ki
ben de özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosun adet oldun mu?Canımm naberrr yaa ne var yok özledim sizleri kayınvalidem bende kalıyor giremiyorım çok dün 5 dk girdim yoktunne var yokk
iyiyim cnmm pazartesi adet olurum heralde senden ne var ne yok?
ben de özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıosun adet oldun mu?
yaa bütün ailem arkadaşlarım dört bi koldan okuyup üflüyolar bana ilaçlara yan etki yaptı bitmiyo yawwwwwwwwyarın öğrencem artık nabayım hakkımızda hayırlısı olsun kafaya takmıcam ya pufffff
inşallah çabuk atlatırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?