Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay gece gece iğrençleşmek istemiyorum ama bebiş ordan nasıl çıkıcak kızım

evet bir beşiktaşlı olarak galatasarayı tebrik ederim, en çok da babam sevindiği için seviniyorum
cnm onu halledicektik doğumdan önce güzel bi fön çektirirdik ne bilim boncuklarla ördürürdükayyyyyyyyyy nasıl iğrençleştimmmmmmm kim açtı bu konuyu yaaa mehlik kız hep senin başı ın altından çıktı

valla yaa boyle bısey yasayan varmı? Progestan fıtıl kullanyrm ya o mu yaptı acaba? Cok sızlıyo acıyo kasınıyo. . . . Napsam bılemıyorumm. . . .yasayan yokmu bunu?
evet cnm o fetil beni de çok kötü yapmıştı cok ağrıyprdu tahriş olmuştu artık..

hamıle kalmak ıcın totemlerım vardı zaten :) altına işe, kocişi kokla sonucu sakla :) ama yapamadımmmm. . . Bunu yapmaıyımm haklısııınnnn. . . . :-* fantazı degılmı sanane laaannnn derımm :)
kocanı koklamanı sonucu saklaman filan ok de ...altını işeyemeyi anlayamadım

tatlım bu dönemde en ufak enfeksiyon bile riskli. bence önemli bir şey değildir ama doktoruna mutlaka sor.

kızlar çok çok öpüyorum sizi, kendinize dikkat edin
ben de yatıcam şimdi öptümmmmm

yarın bu konuları bılahare konusalım tatlım :) hadı uyu muaaahhhh

selam kızlaarr bugünn dünden kocamın kırdığı kolonun ve evde heryerde bıraktığı döküntülerle uğraşma günümdüü...gündüz de elektrikler gitti ....gelemedimm.akşama kadar baçşım ağrıdı yattım uyudum kocama dedimm ben uyucam başım tuttu beni gelince uyandırmaa gece 10 gibi uyandır..sağolsun uyandırmadı kalktım çay falan içtikk meryemimi okuyp yatıcamm da bi bakiim dedim maşallah baya kaynatmışsınız son 3 sayfayı okuudm sadece ...kıl tüy muhabbetinize koptum ama mehlikacımm alerji kaşıntı varsa doktoruna sor ona göre temeizlenn bence de.... malum riskli dnemdesimm...enfeksiyon kapmadan yap ne yapacaksan..bir de ufak bir tüyo vereyimm iççamaşırını ütüleyip giy ve pamuklu kullan enfeksiyondan korunmuş olurusnn bu dönemde...
herkese iyi gecelerr Allah rahatlık versinn kızlaar

Son düzenleme:

aaah ahh. . Yarama barnah bastııınnnn cok canım yanıyooo. . . Ic camasır gıyemıyorum, tenıme bıseyın degmesıne tahammul edemıycek kadar cok tahrık oldu devamlı pıjama tayt falan gıyıp onu degıstırıyorum. . . Cok zor durumdayım da aglayanım yoooohhhh :)

Kolay gelsin cnm zordur evde tadilat iyi geceler tatlım yorulmuşsundur

iyi geceler cnm geçmiş olsun ...yalnız bişe sorcm eşin neden kolonu kırdı??
Aleykümselam canım denk gelemedik yine
hıı hıı çok kalmadı zaten kv si kendisinde yatıyo ya ondan dolayı çıkmak zorunda kaldı..

Canım benimde öyle oldu sonra eşim bi krem yazdı çok iyi geldi doktorumda kullanabilirsin dedi adını vericim al istersen yarın

kızlarrrrrrrr bi site keşfettim harika pastalar varrrrrrrrrr o kadar estetik tablo gibi pasta yapmış kadın ve de malzemeleri gayet evde olanlar ya da bulunması kolay şeyler...

mehlik kız doktorun ayagına geldi hadi iyisinnnn:)))))))ağdayı da sor bari ayşegüle hele bi kocasına sorsun

Yok canım benim eşim doktor yoksa yazar mı zor bulmuşuz pimafucin deri pomadı 15 g
Çok içine sürmeden kullan süper bişii

aaaayyyy mınnettarr oluruummm. . . . Allah razı olsuuunnnn. . . Allah bebegının kokusunu hayrlısıyla sana duyursun yuvandan mutluluk eksık olmasınnnn dusmanların catır catır catlasııınnnn cennetlık ol ınsaallaaaaahhhhhhh. . . . . . .:)

mehlik kız doktorun ayagına geldi hadi iyisinnnn:)))))))ağdayı da sor bari ayşegüle hele bi kocasına sorsun

mehlik ne gııı. . . Kısaltcaksan mehli de barı :) hahayy . . . Valla dogru dıyonn. . . .dohtooorrrr. . . Hamıleyken Agda yapmak caiz midiiirrr :)

ahahahah hiç aklıma gelmemişti aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızzzzzzzzzzzz sen nerden çıktınnnn resmen bastın bizi tam da senin dedikodunu yaaklısıda pıodukkkkkk ahahahahahahahahaha

Size baskın yaptımmmmmmmmmmmm ayy çok bunaldımm sormyın ama neden kaynanamı kapı kapı gezdirmektenn kızlar Valla inanmıyacaksınız ama kadın benden daha gezentiii çok şükür güzel zaman geçiriyoruz pazara kadar bende kahvaltıda 2 tane komsum ve annem geldi sohbet kahkaha Valla kaynanamla çok şükür kafamızda sarıyor o yemekleri yapıyorr bende temizlik sonra 6 ya kadar geziyoruz eltim meraklısıda saatte bi arıyor teftişe çekiyor bizi hahahhaahhahahah ayyy çok özledim yaaaa sizleri gece sohbetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…