Tüp Bebek Günlüğümüz !

niçin erken yatıyon nereye gidicen yarın
iyi geceler canım allah rahatlık versin
kız kv deme gidicem ya :) niye erken çıkıon dio saat 1.30 olmuş

ii tamam kız biraz daha kalim de gidim

hıııhhhh hiç te bikerem biz dopustan kılsısız tamam mıııııı

Kıll kıll bu muhabbet bitmez canlarrr bu arada benkayranın 3üzlerinede çokk sevindim şok oldum Valla monss canımm kesin kızımız olucak demi Allahın izniylee
Turkuzla benimde kızım olucak İNŞALLAH turkuazınki Mina benimkini henüz karar veremedikk ama aynı gün çatırr çatırrr doguracağı İNŞALLAH demi SEDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

evet emele çok sevindik valla bu zamana kadar topikteyim ilk üçüz haberim kendi adıma..valla tatlım benim bugün rüyamda oğlum oldu seninle dünür olmayı düşünüorum

daha değişmesin canım yeter maymun etti zaten bizi
allah hayırlısını versin canım en önemlisi 0

evet emele çok sevindik valla bu zamana kadar topikteyim ilk üçüz haberim kendi adıma..valla tatlım benim bugün rüyamda oğlum oldu seninle dünür olmayı düşünüorum

Bi düşünmem lazım canımm hıı şunu baştan söyleyim antepe kız vermem oglumuzu istanbula alırız canımmm onlara ev ,yat,kat herşey, bendenn hazır veririmm İNŞALLAH bacımm saglıklı saatli olsunda şaka bi yana erkek olsun ne yapalım onada şükürr ayy töbe töbee çarpılcam VALLA kaynanamda sabah uyanmıs aynı senin gibi rüyasında erkek bebiş görmüş beninmiş çok güzel sarısın mavişmişş

sarısın maviş olması için kime çekmesi lazım?bende öyle bi ihtimal yok mesela..

kalkın hadiiiiiiiiiiiiiiii hep birlikte yatıyoz o zamannnnnnnnnnn
öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah kısmet ederse yarın yine konusalım
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İnş güzel birgün olur hepimz için ben doktora gidiyorum tek basıma onun için çıkıyorum kendinze iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…