e tatlım ne güzel yaptırmıssın lazer neden yine jilet vuruyosun 4 5 ayda bir ayda yap o zaman..
kız kv deme gidicem ya :) niye erken çıkıon dio saat 1.30 olmuşniçin erken yatıyonnereye gidicen yarın
iyi geceler canım allah rahatlık versin
ii tamam kız biraz daha kalim de gidimAşkolsun yaaaaaaaaaaaaaaa nereye ben sizler için laptopu yatagıma koynuma aldımmkocam ben ,laptop üçümüz mutlu bi şekilde yatıyoruz kocamı uyuttuk tabi kız ışık bile yakmadım benimki kızdı Valla dedim kızlarla dertleşicem biraz kusura bakma dedimm hıııı ona göre gidersen ayıp edersinn
hıııhhhh hiç te bikeremCanım tüp bebekte kullandıgım hormon ilaçları tetikledi anlıyacagın az az çıkıyor çıktıkca yapıyorumm ama bu durumada şükür yanii sizin kadar kıl yumagı degilimdirr
hıııhhhh hiç te bikerembiz dopustan kılsısız tamam mıııııı
evet emele çok sevindik valla bu zamana kadar topikteyim ilk üçüz haberim kendi adıma..valla tatlım benim bugün rüyamda oğlum oldu seninle dünür olmayı düşünüorumKıll kıll bu muhabbet bitmez canlarrr bu arada benkayranın 3üzlerinede çokk sevindim şok oldum Valla monss canımm kesin kızımız olucak demi Allahın izniylee
Turkuzla benimde kızım olucak İNŞALLAH turkuazınki Mina benimkini henüz karar veremedikkama aynı gün çatırr çatırrr doguracağı İNŞALLAH demi SEDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
daha değişmesin canım yeter maymun etti zaten biziKıll kıll bu muhabbet bitmez canlarrr bu arada benkayranın 3üzlerinede çokk sevindim şok oldum Valla monss canımm kesin kızımız olucak demi Allahın izniylee
Turkuzla benimde kızım olucak İNŞALLAH turkuazınki Mina benimkini henüz karar veremedikkama aynı gün çatırr çatırrr doguracağı İNŞALLAH demi SEDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
evet emele çok sevindik valla bu zamana kadar topikteyim ilk üçüz haberim kendi adıma..valla tatlım benim bugün rüyamda oğlum oldu seninle dünür olmayı düşünüorum
daha değişmesin canım yeter maymun etti zaten bizi
allah hayırlısını versin canım en önemlisi 0
sarısın maviş olması için kime çekmesi lazım?bende öyle bi ihtimal yok mesela..Bi düşünmem lazım canımm hıı şunu baştan söyleyim antepe kız vermem oglumuzu istanbula alırız canımmm onlara ev ,yat,kat herşey, bendenn hazır veririmmİNŞALLAH bacımm saglıklı saatli olsunda şaka bi yana erkek olsun ne yapalım onada şükürr ayy töbe töbee çarpılcam VALLA kaynanamda sabah uyanmıs aynı senin gibi rüyasında erkek bebiş görmüş beninmiş çok güzel sarısın mavişmişş
sarısın maviş olması için kime çekmesi lazım?bende öyle bi ihtimal yok mesela..
kızlar ben kaçar öpüyorum sizi çok
bebeksiz son ayınız olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?