Âmin canım inşallah cümlemizinaaaayyyy mınnettarr oluruummm. . . . Allah razı olsuuunnnn. . . Allah bebegının kokusunu hayrlısıyla sana duyursun yuvandan mutluluk eksık olmasınnnn dusmanların catır catır catlasııınnnn cennetlık ol ınsaallaaaaahhhhhhh. . . . . . .:)
ne bilim anam değişik bş nick kndimce kısalttım iştemehlik ne gııı. . . Kısaltcaksan mehli de barı :) hahayy . . . Valla dogru dıyonn. . . .dohtooorrrr. . . Hamıleyken Agda yapmak caiz midiiirrr :)
Hoşgeldin yakalandık dedikodunu yaparken
ben hiç yaptırmadım enfeksiyon kaparım diye kendimde yapamıyorum ağdamehlik ne gııı. . . Kısaltcaksan mehli de barı :) hahayy . . . Valla dogru dıyonn. . . .dohtooorrrr. . . Hamıleyken Agda yapmak caiz midiiirrr :)
Âmin canım inşallah cümlemizin
bana çok iyi geldi bende crinone jel kullanırken oldum felaket bişii gece uyumuyordum kaşıntıdan
ama sen protestanı ağızdan alabilirsin çokkötüysen ben hep içiyorum halada devam
ben hiç yaptırmadım enfeksiyon kaparım diye kendimde yapamıyorum ağda
başka yöntemlerle halletmeye çalışıyorum ama zor oluyo göbiş büyüdükçe daha da zor
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffSizi gidi kıllılar siziiuzatınn kılları ben fön çekmeye gelirimm güzel fün çekerim hamilelere bedava bendennn
ayyyyyyyyyyyyyyyy mehtapppppppppppppppppppppSizi gidi kıllılar siziiuzatınn kılları ben fön çekmeye gelirimm güzel fün çekerim hamilelere bedava bendennn
tabi canım ben günde 400 mg içiyorum progestanıalınabılırse nıye bıze bu ıskenceyı yapıyolaaaayyyyy yaaaaa
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
alınabilir tabi cnm ama mideye bi yan etki yapar miden bulanır filan diye vermiolar diye biliom ben ama ağızdan da alan çok...alınabılırse nıye bıze bu ıskenceyı yapıyolaaaayyyyy yaaaaa
yok be gülüm bu kadar olmazdı..normal yolla hamıs kalsak da bu kadar endısemız olurmuydu kı?
ayyyyyyyyyyyyyyyy mehtappppppppppppppppppppp[/QUOTE
Canın çekti heralde gel sanada fönn çekeyimmmmmmmmmmm
yok şekerim saol benim fönlenicek bişeyim yokturayyyyyyyyyyyyyyyy mehtappppppppppppppppppppp[/QUOTE
Canın çekti heralde gel sanada fönn çekeyimmmmmmmmmmm
canım çok zor alamıyorum lazerde yaptırmadım eşim sağolsuncanım ben 6 sene önce lazer epilasyon merkezinde çalışırken yaptırmıstım bi süre hiçççç çıkmadı sonra tedavilere başlıyınca hafiften çıkıyot yinede 2 ayda 3 ayda falan jilet yapıyorum ama çok az bölgede varr lazer ayrı bi rahatlık Valla ama hamişken çok zorlanıyordum son aylardaa
niçin erken yatıyonkızlarrrr size doyum olmazzzzzzz aha ben yatimmmm yarın erkenciyim acık da benim arkamdan dedikodu yapınnnnnn
e tatlım ne güzel yaptırmıssın lazer neden yine jilet vuruyosun 4 5 ayda bir ayda yap o zaman..canım ben 6 sene önce lazer epilasyon merkezinde çalışırken yaptırmıstım bi süre hiçççç çıkmadı sonra tedavilere başlıyınca hafiften çıkıyot yinede 2 ayda 3 ayda falan jilet yapıyorum ama çok az bölgede varr lazer ayrı bi rahatlık Valla ama hamişken çok zorlanıyordum son aylardaa
kızlarrrr size doyum olmazzzzzzz aha ben yatimmmm yarın erkenciyim acık da benim arkamdan dedikodu yapınnnnnn
yaaaaa ne demek bi bilgiler bizde her zaman mevcut arada gel sor bize beyin fırtınası yapalım yinebılgıler ıcın tesekkurler canlar. . . . Tatlı geceleeeerrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?