Tüp Bebek Günlüğümüz !

Âmin canım inşallah cümlemizin
bana çok iyi geldi bende crinone jel kullanırken oldum felaket bişii gece uyumuyordum kaşıntıdan
ama sen protestanı ağızdan alabilirsin çokkötüysen ben hep içiyorum halada devam

mehlik ne gııı. . . Kısaltcaksan mehli de barı :) hahayy . . . Valla dogru dıyonn. . . .dohtooorrrr. . . Hamıleyken Agda yapmak caiz midiiirrr :)
ben hiç yaptırmadım enfeksiyon kaparım diye kendimde yapamıyorum ağda
başka yöntemlerle halletmeye çalışıyorum ama zor oluyo göbiş büyüdükçe daha da zor

alınabılırse nıye bıze bu ıskenceyı yapıyolaaaayyyyy yaaaaa

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım ben 6 sene önce lazer epilasyon merkezinde çalışırken yaptırmıstım bi süre hiçççç çıkmadı sonra tedavilere başlıyınca hafiften çıkıyot yinede 2 ayda 3 ayda falan jilet yapıyorum ama çok az bölgede varr lazer ayrı bi rahatlık Valla ama hamişken çok zorlanıyordum son aylardaa

kızlarrrr size doyum olmazzzzzzz aha ben yatimmmm yarın erkenciyim acık da benim arkamdan dedikodu yapınnnnnn

canım çok zor alamıyorum lazerde yaptırmadım eşim sağolsun
sen en güzelini yaptırmışsın acaip rahatlık lazer bende jiletle yapmaya çalışıyorum işte

e tatlım ne güzel yaptırmıssın lazer neden yine jilet vuruyosun 4 5 ayda bir ayda yap o zaman..

kızlarrrr size doyum olmazzzzzzz aha ben yatimmmm yarın erkenciyim acık da benim arkamdan dedikodu yapınnnnnn

Aşkolsun yaaaaaaaaaaaaaaa nereye ben sizler için laptopu yatagıma koynuma aldımm kocam ben ,laptop üçümüz mutlu bi şekilde yatıyoruz kocamı uyuttuk tabi kız ışık bile yakmadım benimki kızdı Valla dedim kızlarla dertleşicem biraz kusura bakma dedimm hıııı ona göre gidersen ayıp edersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…