Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydınnlarrr
benkayra rüyana bayıldım tekrar söyliimm

Valla bende bayildim julim cok gercekti bak aklima yeni detaylar geldi. Galiba 9.gun degerin 99 musbenimkini de gecmis diyordum. Allahim guzelnhaberlerini almayi nasip eder insallah.. Ben hic ruyamda gormezdim boyle seyler dua ediyorum gercek olsun bana malum olmus olsun

ayy vallahi heyecan yaptım hee..
hayırlısı cnm..hamile olduğun için rüyalarına daha da itibar ediyorum
Allahım hayırlara cıkarsın inşallahhh..
ben kahvaltı ve temizlik olayına girişiyorum cnm görüşürüzz

Gunaydin kizceler ben hastaneden ciktim simdi banka islerimi halledicem. lucrin depot kullandigim icin yumislerim daha yeni gelisiyomus igne tedavin 4-5 gun uzayacak dedi doktrum. O uzadikca ben de uzuyorum extradan heyecan cikti bana.insallah bu kadar bekledigime deger...

Gunaydin canim gec olaun sonu guzel olsun insallah hic stres yapma hersey cok guzel olsun insallah..

Günaydın şekerler

Gunaydin canimcimm

slm kızlar herkese güzel bir gün diliyorum dün baya bi ağda muhabbeti olmuş özellikle mehlika canım bunu bende her doktora gidişimde soruyorum dünde sordum kesinlikle yasak dedi bende jilet vurmak istemiyorum çünkü ağdayla çok azalmıştı biz sıkılıyoruz ama onların umrunda değil onlar bakmıyo bile bende şimdilik bişey yapamıyorum canım elim kolum bağlı

canım doktorumu aradım sorun olmaz ama sıcak olmasın dedı. . .sana neden yasak dedıler kı

Kızlar nasılsınz ben gldim doktordn muayne oldum sıvı var dedi krında bide bişeyden şüpelndim dedi kan degrim düşmediği için olbilir dedi cuma gunu bidaha vercem inş sıfrlanırda içm temz olur rahımde sorun yok dedi şukur iymiş değrim inş düşer sizde ne var ne yok agda muhabeti komikti gercketen vala hamiş arkadslarım hele tedviyle oluyorsa bırkın herşey yolunda olna kadr tuylu olsun sonucta tuyler nasıl olsa alınır ama bebk Or bulunuyor caba para harcıyoz yeterki bebeğim olaun ben 4 ay tuylu gezerim o derce cekiyoz sıkıntlrı ama bebk için herseye deger tabiki tem olmk isteriz hele doktorlarımZ yanımDayken ama onlarda biliyorlarki tedavi olduk ve 3 4 ay dikat etmeliyz onlar için sorun olmuyor anlıyolar halden ya kıZlar bebişinz olsunda tek dersin kıl tuy olsun demi

kız benımde umurumda degıl, 9 ayda oyle gezerım zaten kocişle kardeş kardeş yaşıyoz daaa. . . . . Cok tahriş oldu o yuzden rahatsız edıyo benıııı yawwff napcam bılemedııımmm

canım doktorumu aradım sorun olmaz ama sıcak olmasın dedı. . .sana neden yasak dedıler kı

Canım tabi senin bilecen bişey az öncede yaZdım gbi ama şunu anlatyım olan bişey benm görümcemgil orda bi kdın tup bebk yapmış hlıyle hersey yolunda olmuş ama doktor demişki dikat edecksin tabi yorgan döşek ytma ama bişey yapıp cok yorulma evin içinde 15 dakka yuru demiş buda bişey olmz diye her yere gitmiş gezmiş bebk 6 mı 7 ne aylık olmuş gez gez çocuk karnında ölmüş haberi olmamış doktora gidnce demişki doktor ben sana gez dedim de evin içinde 15 dka gez dedim sen heryere gitmiş gezmişsin semiş şuan kadının cocugu yok olmamış görümcem dedi benm diğer görümcem yapmış tup bebek ben bu kadr Zor oldugunu bilmiyodum bacımda gördüm dedi kynanama onun için ne olursa olsun bebgim onmli olsunda yetrki tek sıkıntımz tuy kıl olsun onlar elbt herzamn alınr tabi yinede senin kararın canım biZ isteriz hep iyi oln onun içn söylmk istedim rabbim inş bebğini ve seni korusun saglıklı sıhtli gelsin kucana

benim kanama alanım var düşük tehlikem olduğu için 2 doktorada sordum ikiside 3 ay boyunca yasak dedi benimde 1 ayım kaldı napayım beklicem artık zaten doktorlar beni eve hapis etti yürümek yasak devamlı yatcakmışım dışarda hava güzel içim gidiyo pazartesi raporum bitiyo almıcam artık rapor gitcem okula yoksa evde patlıcam seyretmediğim televizyon kanalı kalmadı

kız benımde umurumda degıl, 9 ayda oyle gezerım zaten kocişle kardeş kardeş yaşıyoz daaa. . . . . Cok tahriş oldu o yuzden rahatsız edıyo benıııı yawwff napcam bılemedııımmm

Canım cok rahtsızsan tuy dökücü kremler var egr zararı olmzsa onunla yp derim tabi doktorada sor yada netten arstr kocalrmızda sabır etsin canım biZde onlar için nelere katlanıp cablyıp duruyoz oda sabrdeck bebgi için ah bu irkekler benm ki gun saymış düşük yaptım ben hamile olsam napcktı acep

canımmm. . . Tabıkı hıcbısey bebegımden onemlı degıılll. . .ben memurum evıme 45 dk uzaklıkta bı koyde calısıyorum . . . Sımdı tayın ıstedım hep raporluyumm. . . Halk otobuslerıne bınmıyorumm bı yere gıtmıyorum . . .yavas yavas ıs yapyrmmm. . .dıkkatlıym yanı datlumm

kac gun rapor kullandın canımm. . .sen nasıl yapıosunagda ısını :)

evet canım cok uzuldumm. . .rabbım hayrlısını versn. . .ıns olur yne. . Tuy dokuculer kımyasal ya kesın yasakmıs

evet canım cok uzuldumm. . .rabbım hayrlısını versn. . .ıns olur yne. . Tuy dokuculer kımyasal ya kesın yasakmıs

Şimdi okudum dünkü muhabbetinizi bende jiletten bıktım artık agdaya başlayacaktım sorayım doktora bari
Canım ben de de kaşıntı falan çok olur fitil yapıyor zaten onun için doktor ilaç veriyo benim geçenlerde oldu mantar felaket kaçınıyordu bi ilaç verdi tek kullanımlik anında kesti daha da olmadı

Canimcim nasilsin? Niye bu kadat erken rapor verdi hulusi hoca hayirdir ? Yazmistim ama gormedin sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…