Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet insan beklerken saatleri sayıyıo... korku..heyecan..stres.. mutluluk..mutsuzluk.. her türlü duygu insanı esir alıyo...... inşallah pozitifi alıcaksın ve tüm bu beklemelere değicek.....

geçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun

ala ala ya afedersiniz kızlar ama ne manyak bunlar kızım yaa neden adam akıllı herşeyi belirtip yazmaMIŞLAR Kİ evrağaa..sen sölemesen uyarmasan ölee vericeklerr başlarından savar gibi..ALLAHIM böyle insanların eline düşürmesin hayırlı ve ALLAH korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bizi yaa...umarım yeni merkezin sana hayırlı uğurlu olur canım..

günaydınn canımcım..aynen ya bursa da da yağmur varr ve işe gelmek çok zor geldi bana da..hava tam uyumak içinn

aynen canım hala evam ediyor ve benimed çok uykum varrrrrrrrr

hadı güzel haberler gel diyecem ama sen gelişsin ben geç kalmışım

hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler vermeni nasip etsin

ttünaydın arkadaşlar.... umarım güzel bi r hafta başlangıcı olur herkez için....
tunaydın uykucu güzel maşallah toto yataktan hiç kalkmıyo

hoşgeldiniz bayanlarr....umarımm canım herşey gönlünce olurr...bende şimdi yemeğe gidiorum iştee oh olsunn hadi görüşürüz tekrar minnoşlarr
hadı canım ben yedim siz de yemege gidin yoksa kafamız çalışmaz

afıyet olsun balımmm ben 1 de gıdecem bugunnnn sen gelırsın ben gıderım topıgı yalnız bırakmayalım dımı ama

git canım aç kalma ben burdayım yabancıları sokmam

canım inşallah
rabbim bebeğide korusun ya dert bitmezki sürekli yeni şeyler çıkıyo allah ama sabrınıda veriyo

geçmiş olsun canım ya napacan içinde bir tane pıtırcık var bizar sabır

Cnm hayrlisi olsun bosver hersey yeniden yapilick hiç takılma maalesef bu is böyle insllh bu son olucak senin cın Rabbimn izniyle hersey istediğin gibi olsun inşallah bu sefer çok öptüm seni ben kaçtım aksam üstü Dr da özlucm eve gelince durumu yazarım size

canım inşallah şu bulantılardan da çabucak kurtulursun.... neyseki az kaldı 12 haftadan sonra azalırmış bu sorunlar... dr.a gidicekmişsin bebişinle sana keyifli saatler diliyorum.....

aman canım boş ver sen evraklarını aldınya o bize yeter ben tüp bebek raporu alırken dahiliye uzmanı beni bir ara kalp hastası bile yaptı beni direk siyami hersek kalp hastanesine sevk etti ben kalp hastasıymışım sonra gittim doktor suratıma baktı tekrar ekg çekti ve sadece güldü benim rapor aldığım hastanedeki ekg çeken hemşire aletleri tam oturtmamış oturtmadığı içinde çizgiler farklı çıkmışaman işde insanlar ne kadar vurdum duymaz sinir oluyorum

Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz

inşallah canım hoş geldin

Cnmm nasilsn ilaç ısını hallettiniz mı bn sana özelden msj attım eczane No yolladım İzmir de haklisin cnm sabır eıyorum zaten unutmaya çalışıyorum Rabbim sizide boğurtsun insllh bak bulari hep dua olarak algıla beddua değil cnmm

canımmm

bunun içinmi bekletmişler bunca gun ...
aman olsun yenı tedavıne odaklan canım..
tum tahlıllerı baştanmı yaptırıcaksın

canım inşallah şu bulantılardan da çabucak kurtulursun.... neyseki az kaldı 12 haftadan sonra azalırmış bu sorunlar... dr.a gidicekmişsin bebişinle sana keyifli saatler diliyorum.....

tatlımm hayırlı haberlerinizi bekliyoruzz öptümm

hadi inşallah canımmm. hayırlı uğurlu veee bebişli olsun inşallahhhh.
valla böle dedin benimde yarama bastın kuzummm.benim embriyolarında akıbeti benim kafamı karıştırıo aslında.
bendeee sonuçlarımı aldım şükür kromozomlarda bi sorun yok.pıhtılaşma testlerinden de bi tanesi hariç gerisi çıktı onarda da sorun yok.bakalım dr gidip bi sorcam ne dicekkk.belikde beraber başlarızzzz veeee beraber doğururuz kuummmmmm.
cumadan beri kayınvalidemler bizdeydi otur kalk hazırla öldümmmm.yeni gittiler bendeee buraya koştum.ösledim sizi kuzucuklarımmmm.

ben pozitiftim de hastaneye girene kadar neyse halletimm..,

heeee anladımmm..tamam o zaman öle yaparım

gunaydın canım
ınsalllah senden ve dıger arkadaslarımızdan guzel haberler alırız bugun hazırlamaları bıle guzel eee korktular bızden yawww

heee topiği başınıza musallat ederim deyince korktular zaar...

hoşgeldin canım...inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun...

al da gel dosyalarını vermezlerse bugün kavga etme yarın birlikte saldıralım...

eksikte aldım bişiler işteeee..

ay canım yaaaa ben çok üzülüyorum böyle haberlere...yavrum benim...rabbim şifa versin...

kız ösledimmm seniii..midem bulanıyo deyip ortalıktan kayboluyosun...fundaonr sana bişiler sormak istiyo bi türlü dek gelemiyonuz...eşlerinizin ameliyatları ve sonrasıyla ilgili...sen özelden bi irtibata geçiversen tam süper olur yaniii...

canımmm

ne güzel seni görmekkkk...
evet canım alt tarafı elle yazılmış bi saçmalık için beni bu kadar gün beklettiler...
bende kapatıyorum geçmişi zaten...
ben olup biteni yeni doktoruma anlatacam ve yapılmasını talep edecem...o ne gerekiyorsa yönlendirecektir diye düşünüyorum...belki hepsine gerek duymaz...

kızlarrrr nasılsınız çok fazla takip edemiyorum işler youn okuyabılıyorum ... ama bugun sanırım buralardayım fazla bi iş yok...

karasu 81 - canımm nasılsınız hala evde ıstırahattemısın kanamarın nasıl olsu geçtimi...

su1838 - canım geçen eşin test yaptırıcaktı sonuçları nasıl... sanırım umutta başlamışsın tedavıye hayırlı olsun...

Cnm insllh çabuk gecer bulantım var ama maşallah kiloda kayıp yok 64oldum sonunda tebrikler bana bn tam bir yıl icinde 10 kilo almış oldum tedaviler ve hamilelikle doguma kadar kendime 6kilo daha veriyorum cnm bunun icinde hava düzelsin yürüyüşe başlıcam Dr a kontrolle gidicez bakalım hayrlisi ay merak eıyorum nasıl diye 10gun önce gormuştum 5dk uyuyordu ufaklik yazıcım aksam siz ben diktim öptüm hepinizi hi sen nasılsın bebesin nasıl

sağol canım arkadaşım kk den arkadaş kargoyla gönderecek bugun yarın elime geçer inşallah evet numarası duruyor suan hallettik gibi gerekli olunca arayıp rica edecem çok sağol canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun tuzlu beyaz leblebi ye o biraz yatırştırı miğdeni

canımmm

ooooooooooooooooooo kimleri görüyoruz nelerelerdesiniz hanımefendi hiç görünmüyosunuz
nasılsın canım neler yapıyosun bebişin nasıl

Datlummmm burdayım bugun sanırım fazla bi iş yok....

nezaman gıdıceksın yenı merkeze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…