herkese slm lar kızlaaaaaar
bu bekleme aşaması ne kadar zormuş yha günler geçmiyo perşembe transferim oldu bgn daha 4. gün sanki bna ay gbi geliyo 6mart gelirmi acaba :44: fazla giremiyorum nete ama arada bi uğrayıp takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. beni de unutmayın
Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz
geçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun
günaydınn canımcım..aynen ya bursa da da yağmur varr ve işe gelmek çok zor geldi bana da..hava tam uyumak içinn
hadı güzel haberler gel diyecem ama sen gelişsin ben geç kalmışımarkadaşlarım bildiğiniz üzere bugün eski hastanemden dosyamdaki bilgileri almaya gidiyorum...sabah aradım hazırlamışlar istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz dediler neyseki bi gerginlik olmadan helledecem gibi görünüyor...bir saate kadar çıkacam ilk fırsatta aranıza katılırım...
hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler vermeni nasip etsinbende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler
haftaya cumartesi yumurta toplamam olucak.
tunaydın uykucu güzel maşallah toto yataktan hiç kalkmıyottünaydın arkadaşlar.... umarım güzel bi r hafta başlangıcı olur herkez için....
hadı canım ben yedim siz de yemege gidin yoksa kafamız çalışmazhoşgeldiniz bayanlarr....umarımm canım herşey gönlünce olurr...bende şimdi yemeğe gidiorum iştee oh olsunnhadi görüşürüz tekrar minnoşlarr
afıyet olsun balımmm ben 1 de gıdecem bugunnnn sen gelırsın ben gıderım topıgı yalnız bırakmayalım dımı ama
canım inşallahkızlarr hello melloooooooooooooooo nasılsınızz herkesler iyimi...gülden dosyasını almaya gitmiş okudum hadi hayırlısı inşallah rabbim herkesi sevindirsin inşallahhh güzel haberlerle dolu muhteşem bir hafta olsun................
ben böleee halen bi garibim 2 haftada 7 kişinin hamile haberini almışım :)))) bunlardan eğer 3 tanesi kız olursa adı elif olacak :)))) çünkü bebeklerine benim desteğim yardımlarımla kavuştuklarını sölüyorlar sağolsunlar çok sevindim allah banada nasip etsin inşallahhh ....ve isteyen herkese aminnn aminnn .....cumartesi bi tanıdğım doğum yaptı çok yakın değil ama tanıyorum kızı yazık dün gece bebek çok ağarlaşmış koma derecesinde kuvezde şu an çok üzüldüm büyük ihtimalle bebekte şeker varmış allah herkese hayırlısını nasip etsin yani hamile kal doğrulada bitmiyor allah evlatla sınamasın kimseyi....
bunun dışında bişi yok....ben halen hamile değilim((
geçmiş olsun canım ya napacan içinde bir tane pıtırcık var bizar sabırSlm arkadaslarım nasilsinz ben idare ederim çok iyi değilim midem bu saatlerde kuduruyor resmn aksam üstü kontrole gidicez Dr a bn de çok kilo aldım koca göbekli oldum artık herkes fark ediyor hamile oldugumu bu kilolardan insllh eski kilomuza dönebiliriz doğumdan sonra
Egunalim dosya almaya gitmiş hadi hayırlısı olsun insllh
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun
Slm arkadaslarım nasilsinz ben idare ederim çok iyi değilim midem bu saatlerde kuduruyor resmn aksam üstü kontrole gidicez Dr a bn de çok kilo aldım koca göbekli oldum artık herkes fark ediyor hamile oldugumu bu kilolardan insllh eski kilomuza dönebiliriz doğumdan sonra
aman canım boş ver sen evraklarını aldınya o bize yeter ben tüp bebek raporu alırken dahiliye uzmanı beni bir ara kalp hastası bile yaptı beni direk siyami hersek kalp hastanesine sevk etti ben kalp hastasıymışım sonra gittim doktor suratıma baktı tekrar ekg çekti ve sadece güldü benim rapor aldığım hastanedeki ekg çeken hemşire aletleri tam oturtmamış oturtmadığı içinde çizgiler farklı çıkmışgeçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz
aynen canım hala evam ediyor ve benimed çok uykum varrrrrrrrr
hadı güzel haberler gel diyecem ama sen gelişsin ben geç kalmışım
hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler vermeni nasip etsin
tunaydın uykucu güzel maşallah toto yataktan hiç kalkmıyo
hadı canım ben yedim siz de yemege gidin yoksa kafamız çalışmaz
git canım aç kalma ben burdayım yabancıları sokmam
canım inşallah
rabbim bebeğide korusun ya dert bitmezki sürekli yeni şeyler çıkıyo allah ama sabrınıda veriyo
geçmiş olsun canım ya napacan içinde bir tane pıtırcık var bizar sabır
Cnm hayrlisi olsun bosver hersey yeniden yapilick hiç takılma maalesef bu is böyle insllh bu son olucak senin cın Rabbimn izniyle hersey istediğin gibi olsun inşallah bu sefer çok öptüm seni ben kaçtım aksam üstü Dr da özlucm eve gelince durumu yazarım size
canım inşallah şu bulantılardan da çabucak kurtulursun.... neyseki az kaldı 12 haftadan sonra azalırmış bu sorunlar... dr.a gidicekmişsin bebişinle sana keyifli saatler diliyorum.....
hepsinden bugun güzel haberler alırız inşallah...papatyac canmm allah senınde yardımcın olsun...
güldencim umarım sende sorunsuz bir şeklide alırr gelirsinn..bi sıkıntı olmaz bencee pozitif düşünn öpüldün
Yenildiğinizi düşünüyorsanız, yenilmişsinizdir.
Cesur olmadığınızı düşünüyorsanız, korkaksınızdır.
Kazanmak istiyor, fakat kazanamayacağınızı düşünüyorsanız,
Kesinlikle kazanamazsınız.
Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız, çoktan kaybettiniz demektir.
Başarı ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir.
Her şey insanın kafasında biter.
Yükselmek için yüksek düşünmelisiniz.
Bir ödülü kazanmadan önce kendinizden emin olmalısınız.
Hayat savaşını kazanan her zaman, en güçlü ya da en hızlı olan değildir.
Er ya da geç kazanan kişi, kazanacağını önceden düşünen kişidir.
( Arnold Palmer )
gunaydın canım
ınsalllah senden ve dıger arkadaslarımızdan guzel haberler alırız bugun hazırlamaları bıle guzel eee korktular bızden yawww
bende tüp bebek tedavisi görüyorum. ayın 21inde başladık.25 yaşındayım. endometriosiz şikayetim var. kistlerim o kadar çok ki bütün pelvisi kaplamış durumda. 4 tane ve birbirine yapışık toplamda 14 cm ler
haftaya cumartesi yumurta toplamam olucak.
al da gel dosyalarını vermezlerse bugün kavga etme yarın birlikte saldıralım...
kızlarr hello melloooooooooooooooo nasılsınızz herkesler iyimi...gülden dosyasını almaya gitmiş okudum hadi hayırlısı inşallah rabbim herkesi sevindirsin inşallahhh güzel haberlerle dolu muhteşem bir hafta olsun................
ben böleee halen bi garibim 2 haftada 7 kişinin hamile haberini almışım :)))) bunlardan eğer 3 tanesi kız olursa adı elif olacak :)))) çünkü bebeklerine benim desteğim yardımlarımla kavuştuklarını sölüyorlar sağolsunlar çok sevindim allah banada nasip etsin inşallahhh ....ve isteyen herkese aminnn aminnn .....cumartesi bi tanıdğım doğum yaptı çok yakın değil ama tanıyorum kızı yazık dün gece bebek çok ağarlaşmış koma derecesinde kuvezde şu an çok üzüldüm büyük ihtimalle bebekte şeker varmış allah herkese hayırlısını nasip etsin yani hamile kal doğrulada bitmiyor allah evlatla sınamasın kimseyi....
bunun dışında bişi yok....ben halen hamile değilim((
Slm arkadaslarım nasilsinz ben idare ederim çok iyi değilim midem bu saatlerde kuduruyor resmn aksam üstü kontrole gidicez Dr a bn de çok kilo aldım koca göbekli oldum artık herkes fark ediyor hamile oldugumu bu kilolardan insllh eski kilomuza dönebiliriz doğumdan sonra
canımmm
bunun içinmi bekletmişler bunca gun ...
aman olsun yenı tedavıne odaklan canım..
tum tahlıllerı baştanmı yaptırıcaksın
canım inşallah şu bulantılardan da çabucak kurtulursun.... neyseki az kaldı 12 haftadan sonra azalırmış bu sorunlar... dr.a gidicekmişsin bebişinle sana keyifli saatler diliyorum.....
Cnmm nasilsn ilaç ısını hallettiniz mı bn sana özelden msj attım eczane No yolladım İzmir de haklisin cnm sabır eıyorum zaten unutmaya çalışıyorum Rabbim sizide boğurtsun insllh bak bulari hep dua olarak algıla beddua değil cnmm
canımmm
bunun içinmi bekletmişler bunca gun ...
aman olsun yenı tedavıne odaklan canım..
tum tahlıllerı baştanmı yaptırıcaksın
ne güzel seni görmekkkk...
evet canım alt tarafı elle yazılmış bi saçmalık için beni bu kadar gün beklettiler...
bende kapatıyorum geçmişi zaten...
ben olup biteni yeni doktoruma anlatacam ve yapılmasını talep edecem...o ne gerekiyorsa yönlendirecektir diye düşünüyorum...belki hepsine gerek duymaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?