Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldiniz bayanlarr....umarımm canım herşey gönlünce olurr...bende şimdi yemeğe gidiorum iştee oh olsunn hadi görüşürüz tekrar minnoşlarr

herkese merhaba nasılsnız ? hepinize küstüm işte (( dün akşam birşey istedim ama kimse istediğimi yapmamış.

korkma canım benim de alttan baktılar.

akasyacığım yalnız değil ben de tombişlerden birii oldum. 60 a merdiven dayadım...göbişte 5 aylık gibi oldu :)bebişerimiz sağlıklı olsunda bu sorun değil. belki aynı gün doğuracağız :)

günaydınlar topiğn güzel anneleri nasılsınız akşam maç sohbetleri olmuş ben tabiki gs yilim

istanbulda feçi bir şekilde yağmur yağıyor haftaya güzel başlamak dileğiyle öpüldünüz
günaydın tatlım....

Bir uyku yolunun daha sonuna geldik Yayında ve yapımda emeği geçen tüm yastık, yorgan, çarşaf ve rüyamda oynayan artistlere teşşekür ederimmmmmmmm GÜNAYDINn ulenn
alem kıssın..... sanada g
Günaydın kızlar güzel bir hafta olması dileğiyle
günaydın zuzum...
sana da cicim....
al da gel dosyalarını vermezlerse bugün kavga etme yarın birlikte saldıralım....

herkeze künaydınnnnnnnnnn kuzularımmmmmm.........
günaydınnn...

günaydın kızlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
günaydın annecik...

tedavin hayırlı sonucu bebişli olsun...

Selam ben geldim, hemen bi bakıp geliim yokluğumda neler olmuş
hoşgeldiiinnnn......

ben 70 devirdim göbeğimde son iki günde sanki dahada kocaman oldu..... ama pek takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda....
evet aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek.....

ben 70 devirdim göbeğimde son iki günde sanki dahada kocaman oldu..... ama pek takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda....
evet aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek.....

sevsinler senin göbüşünü...... kaç kilo ile tedaviye başlamıştın?

kızlarr hello melloooooooooooooooo nasılsınızz herkesler iyimi...gülden dosyasını almaya gitmiş okudum hadi hayırlısı inşallah rabbim herkesi sevindirsin inşallahhh güzel haberlerle dolu muhteşem bir hafta olsun................

ben böleee halen bi garibim 2 haftada 7 kişinin hamile haberini almışım :)))) bunlardan eğer 3 tanesi kız olursa adı elif olacak :)))) çünkü bebeklerine benim desteğim yardımlarımla kavuştuklarını sölüyorlar sağolsunlar çok sevindim allah banada nasip etsin inşallahhh ....ve isteyen herkese aminnn aminnn .....cumartesi bi tanıdğım doğum yaptı çok yakın değil ama tanıyorum kızı yazık dün gece bebek çok ağarlaşmış koma derecesinde kuvezde şu an çok üzüldüm büyük ihtimalle bebekte şeker varmış allah herkese hayırlısını nasip etsin yani hamile kal doğrulada bitmiyor allah evlatla sınamasın kimseyi....

bunun dışında bişi yok....ben halen hamile değilim ((

ınsallah canım aynı gunde super olur valla topıkte cıkte kutlama olur yaaaaa ne guzellll....

oyy kuzummm tez zamanda sen de bu güzel haberi alacaksın... çokk geçmiş olsun minik meleğe
ınsallah canım aynı gunde super olur valla topıkte cıkte kutlama olur yaaaaa ne guzellll....

kızlar ben birazkitap ou-kuyacağım. gece kaptırmışım kendimi...şimdi devam edeyim.öpüruz hepinizi...

Slm arkadaslarım nasilsinz ben idare ederim çok iyi değilim midem bu saatlerde kuduruyor resmn aksam üstü kontrole gidicez Dr a bn de çok kilo aldım koca göbekli oldum artık herkes fark ediyor hamile oldugumu bu kilolardan insllh eski kilomuza dönebiliriz doğumdan sonra

Egunalim dosya almaya gitmiş hadi hayırlısı olsun insllh

herkese slm lar kızlaaaaaar
bu bekleme aşaması ne kadar zormuş yha günler geçmiyo perşembe transferim oldu bgn daha 4. gün sanki bna ay gbi geliyo 6mart gelirmi acaba :44: fazla giremiyorum nete ama arada bi uğrayıp takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. beni de unutmayın

valla canım sabırr napalım beklemekten baska care yokk..bak ben daha tedavi günümü bekliyorum bana da zaman geçmiyor gibi geliyor ama burda kızlarla yazışmak iyi geliyor insanaa...bugunde topikte kilo sorununu tartışıyoruz sanırımm...bi kilodur gidiyorr kızlarr boşverelimm ya ne demişlerrr yemeğin salçalısı kadının etli butlusuu hi hi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…