iyiyim canım tşk ederim,sen nasılsın,,kullanmıyorum hiç,,artık daha rahatım sanırım,aklıma gelmiyor,birde artık hareketlerini duyabiliyorum içimde,,çok güzel bir şey,,,kızım olucak bu arada,,sen,n belli oldumu
canım çok sevindik allah 4 gözle sevindirsin nazar değmesin ve bozulmasın
çok şükür canımmm...şimdilik iyiyiz...
inşallah sorunsuz geçer zaman...
ben çok takıp edemıyorum... neyı beklıyosun canım adetınımı ?
Cnmmm Slm ay ne güzel birşey duydum bende özlüyorum seni ama hep dua ediyorum size giremesemde aklimdasinz bn şimdi funda ya özelden msj attım senin de cooook sevindim cnm hadi hadii Mart bebeği geliyor aa neguzel oğlak olucak burcu bebeğininben pozitiftim de hastaneye girene kadar neyse halletimm..,
heeee anladımmm..tamam o zaman öle yaparım
heee topiği başınıza musallat ederim deyince korktular zaar...
hoşgeldin canım...inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun...
eksikte aldım bişiler işteeee..
ay canım yaaaa ben çok üzülüyorum böyle haberlere...yavrum benim...rabbim şifa versin...
kız ösledimmm seniii..midem bulanıyo deyip ortalıktan kayboluyosun...fundaonr sana bişiler sormak istiyo bi türlü dek gelemiyonuz...eşlerinizin ameliyatları ve sonrasıyla ilgili...sen özelden bi irtibata geçiversen tam süper olur yaniii...
cnm yok artık ayaktym fakt istirahat devam hiçbirşey yapmiyorm yemek dısında bugün ense kalınlığı için gidicez Dr aksam üstü kanama şükür yok melikecm fakat küçükte olsa kanama alanım dürüyorkızlarrrr nasılsınız çok fazla takip edemiyorum işler youn okuyabılıyorum ... ama bugun sanırım buralardayım fazla bi iş yok...
karasu 81 - canımm nasılsınız hala evde ıstırahattemısın kanamarın nasıl olsu geçtimi...
su1838 - canım geçen eşin test yaptırıcaktı sonuçları nasıl... sanırım umutta başlamışsın tedavıye hayırlı olsun...
yok be tatlım raporumuuu...bu doktorlar bana rapor verdiler sonra geçersiz dediler meğer yaşta sıkıntı varmış ama saolsunlar ona dıkkat etmeden raporumu çıkarmışlar tedaviye başlıcaz olmaz dedilerr...ee maddı sıkıntı var bizde de ev aldık borc dolu dırek ozelde yaptıramadık..o yuzden mayısın sonunu bekliyorum yaşımı doldurmak için..sizin iyi olmanıza sevindim...
bende istiyooommmmm...... çok özendim şimdi........ net bi şekilde duyuyosun dimi? kaç tl ye aldın?[/Q
canım 10.haftadan sonra duyuluyormuş,,fiyatı 100 tl,aile hekimliğindede oluyor genelde,ben gitmiştim ilk haftalarda duyulmuştu,ama artık ben duyuyorum onun sesini içerden
10 şubat geçti canım 10 mart olmasın
çok çok sevindim.. yok canım daha bellı değil.. dr 10 şubatta gel dedi.. ozaman bellı olur dedi... bakalım ..
aman saglıklı olsunlarda yeter bıze....
bende istiyooommmmm...... çok özendim şimdi........ net bi şekilde duyuyosun dimi? kaç tl ye aldın?[/Q
canım 10.haftadan sonra duyuluyormuş,,fiyatı 100 tl,aile hekimliğindede oluyor genelde,ben gitmiştim ilk haftalarda duyulmuştu,ama artık ben duyuyorum onun sesini içerden
bende bır an once hareketlensın istiyorum...
depik atıyomu hissedıyomusun :))))
10 şubat geçti canım 10 mart olmasın
çok çok sevindim.. yok canım daha bellı değil.. dr 10 şubatta gel dedi.. ozaman bellı olur dedi... bakalım ..
aman saglıklı olsunlarda yeter bıze....
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan inşallah.
ve güzel haberler ver inşallah.
heee olsun canım bak bişey kalmadı... 2-3 ay kaldı...
hayırlısı olsun...
sende bu arada işte tecrube edınıyosun :))) dr dan daha bilgili olursun:))
ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı
ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı
bende bır an once hareketlensın istiyorum...
depik atıyomu hissedıyomusun :))))
ben 2 haftadır hissediyorum,depik değil de :) kıpırtılarını hissediyorum,çok hoşş
Cnm insllh çabuk gecer bulantım var ama maşallah kiloda kayıp yok 64oldum sonunda tebrikler bana bn tam bir yıl icinde 10 kilo almış oldum tedaviler ve hamilelikle doguma kadar kendime 6kilo daha veriyorum cnm bunun icinde hava düzelsin yürüyüşe başlıcam Dr a kontrolle gidicez bakalım hayrlisi ay merak eıyorum nasıl diye 10gun önce gormuştum 5dk uyuyordu ufaklik yazıcım aksam siz ben diktim öptüm hepinizi hi sen nasılsın bebesin nasıl
hee 10 mart....
annnaammmmm güzunden de bişey kaçmıyo :))))))
canımsın...
inşal bebeklerini alacaksın ve onlarda sıkı sıkı tutunacaklar....
ben 70 devirdimgöbeğimde son iki günde sanki dahada kocaman oldu..... ama pek takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda....
evet aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek.....
kızlarr hello melloooooooooooooooo nasılsınızz herkesler iyimi...gülden dosyasını almaya gitmiş okudum hadi hayırlısı inşallah rabbim herkesi sevindirsin inşallahhh güzel haberlerle dolu muhteşem bir hafta olsun................
ben böleee halen bi garibim 2 haftada 7 kişinin hamile haberini almışım :)))) bunlardan eğer 3 tanesi kız olursa adı elif olacak :)))) çünkü bebeklerine benim desteğim yardımlarımla kavuştuklarını sölüyorlar sağolsunlar çok sevindim allah banada nasip etsin inşallahhh ....ve isteyen herkese aminnn aminnn .....cumartesi bi tanıdğım doğum yaptı çok yakın değil ama tanıyorum kızı yazık dün gece bebek çok ağarlaşmış koma derecesinde kuvezde şu an çok üzüldüm büyük ihtimalle bebekte şeker varmış allah herkese hayırlısını nasip etsin yani hamile kal doğrulada bitmiyor allah evlatla sınamasın kimseyi....
bunun dışında bişi yok....ben halen hamile değilim((
herkese slm lar kızlaaaaaar
bu bekleme aşaması ne kadar zormuş yha günler geçmiyo perşembe transferim oldu bgn daha 4. gün sanki bna ay gbi geliyo 6mart gelirmi acaba :44: fazla giremiyorum nete ama arada bi uğrayıp takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı. beni de unutmayın
geçmişi okumadan önce bugün yaşadıklarımı bi özet geçeyim size..
evet sonunda eski hastanemle ilişiğimi kestim ALLAH bi daha düşürmesin AMİNNNNN....
tabiki elle yazılmış baştan savma saçma sapan bir belge elime tutuşturdular itiraz ettim bazı bilgileri eklettirdim..2 aşılama 1 tüp yapıldı 3 üde negatif sperm normal ultrason normal sebep açıklanamayan kısırlık diye yazmışlar imzalamışlar..ne kan tahlillerim var ne ohss belirtilmiş ne yapılan sperm sonuçları var ne uygulanan iğne ve dozları var hiç bişi yok..delirdim tabii...düzeltilmesi istedim bazı evrakları verdiler embriyoloğu bulun bana benim 12 embriyoma ne oldu anlatsın dedim hemen çağırdılar...2.güne kadar hepsi kaliteli gelmiş 3.gün gelişimlarinde yavaşlama olmuş bana 1.kalite 8 hücreli bebe koymuşlar diğerleride 5.güne kadar takip edilmiş bi çoğu yaşamış ama dondurulacak kalitede değillermiş...hala inanasım gelmiyooo...neyse istediğim evrakları eksikte olsa aldım..zaten ben herşeyin baştan yapılmasını istiyorum bunların verdiği sonuçları baz alarak hareket etmek istemiyorum...şükür bitti birazdan yeni hastanemi arayıp randevu alacammm...hadi bana hayırlı olsun
Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz
aynen canım hala evam ediyor ve benimed çok uykum varrrrrrrrr
hadı güzel haberler gel diyecem ama sen gelişsin ben geç kalmışım
hayırlı olsun canım rabbim mutlu haberler vermeni nasip etsin
tunaydın uykucu güzel maşallah toto yataktan hiç kalkmıyo
hadı canım ben yedim siz de yemege gidin yoksa kafamız çalışmaz
git canım aç kalma ben burdayım yabancıları sokmam
canım inşallah
rabbim bebeğide korusun ya dert bitmezki sürekli yeni şeyler çıkıyo allah ama sabrınıda veriyo
geçmiş olsun canım ya napacan içinde bir tane pıtırcık var bizar sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?