Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok çok sevindim.. yok canım daha bellı değil.. dr 10 şubatta gel dedi.. ozaman bellı olur dedi... bakalım ..
aman saglıklı olsunlarda yeter bıze....

çok şükür canımmm...şimdilik iyiyiz...
inşallah sorunsuz geçer zaman...
ben çok takıp edemıyorum... neyı beklıyosun canım adetınımı ?

yok be tatlım raporumuuu...bu doktorlar bana rapor verdiler sonra geçersiz dediler meğer yaşta sıkıntı varmış ama saolsunlar ona dıkkat etmeden raporumu çıkarmışlar tedaviye başlıcaz olmaz dedilerr...ee maddı sıkıntı var bizde de ev aldık borc dolu dırek ozelde yaptıramadık..o yuzden mayısın sonunu bekliyorum yaşımı doldurmak için..sizin iyi olmanıza sevindim...

Cnmmm Slm ay ne güzel birşey duydum bende özlüyorum seni ama hep dua ediyorum size giremesemde aklimdasinz bn şimdi funda ya özelden msj attım senin de cooook sevindim cnm hadi hadii Mart bebeği geliyor aa neguzel oğlak olucak burcu bebeğinin
cnm yok artık ayaktym fakt istirahat devam hiçbirşey yapmiyorm yemek dısında bugün ense kalınlığı için gidicez Dr aksam üstü kanama şükür yok melikecm fakat küçükte olsa kanama alanım dürüyor
sen ve bebeğin nasılınız cnm

heee olsun canım bak bişey kalmadı... 2-3 ay kaldı...
hayırlısı olsun...
sende bu arada işte tecrube edınıyosun :))) dr dan daha bilgili olursun:))

çok çok sevindim.. yok canım daha bellı değil.. dr 10 şubatta gel dedi.. ozaman bellı olur dedi... bakalım ..
aman saglıklı olsunlarda yeter bıze....

10 şubat yazmışsın ama 10 mart demek istedin sanırım dimi canım,en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet önemli değil

heee olsun canım bak bişey kalmadı... 2-3 ay kaldı...
hayırlısı olsun...
sende bu arada işte tecrube edınıyosun :))) dr dan daha bilgili olursun:))

ama çok özeniyorumm kızz bende sizin gibi olmayıı nese yapacak bisey yokk...siz hayırlısınla atlatınn ben başınızı çok ağrtıcam gıbıı

bende bebişimde gayet iyiyiz canım... ikili testimiz iyi çıkmıştı. en son gittiğimde yapılan ölçümlerde gelişim olarak 4gün öndeydi benim tosuncuk

canımsın...
inşal bebeklerini alacaksın ve onlarda sıkı sıkı tutunacaklar....

inşallah hayatımmmmmm..... cok sagol kuzummm

ben 70 devirdim göbeğimde son iki günde sanki dahada kocaman oldu..... ama pek takılmıyorum bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda....
evet aynı gün doğurma ihtimalimiz çok yüksek.....

evet saglıklı olsunda gerısı bos bencede yeterkı olsun yavruslarımız...

ayyy cok uzuldum yaaaa ALLLAHIMMMMM bır an once ıylesır ınsallah canımmmm o melegımız...

ınsalllah guzel haberler alacaksın hayatımmmmm ve hep bırlıkte kutlayacagız...

ohhhh cok sevındımmm cnm benım artık hadı hayırlsı olsun dıyelım bızde sanaaaa

Herkese gunaydinlar arkadaslar dilerim guzel gunler geciririz

selam cnm hosgeldınnnnnnnnnn

gedlım cnm gozum arkada kalmamıs bızım kızlar gelmıs zatennnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…