hadi inşallah canımmm. hayırlı uğurlu veee bebişli olsun inşallahhhh.
valla böle dedin benimde yarama bastın kuzummm.benim embriyolarında akıbeti benim kafamı karıştırıo aslında.
bendeee sonuçlarımı aldım şükür kromozomlarda bi sorun yok.pıhtılaşma testlerinden de bi tanesi hariç gerisi çıktı onarda da sorun yok.bakalım dr gidip bi sorcam ne dicekkk.belikde beraber başlarızzzz veeee beraber doğururuz kuummmmmm.
cumadan beri kayınvalidemler bizdeydi otur kalk hazırla öldümmmm.yeni gittiler bendeee buraya koştum.ösledim sizi kuzucuklarımmmm.
sağol canım arkadaşım kk den arkadaş kargoyla gönderecek bugun yarın elime geçer inşallah evet numarası duruyor suan hallettik gibi gerekli olunca arayıp rica edecem çok sağol canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun tuzlu beyaz leblebi ye o biraz yatırştırı miğdeni
ooooooooooooooooooo kimleri görüyoruz nelerelerdesiniz hanımefendi hiç görünmüyosunuz
nasılsın canım neler yapıyosun bebişin nasıl
canımmm
bunun içinmi bekletmişler bunca gun ...
aman olsun yenı tedavıne odaklan canım..
tum tahlıllerı baştanmı yaptırıcaksın
Datlummmm burdayım bugun sanırım fazla bi iş yok....
nezaman gıdıceksın yenı merkeze...
kızlarrrr nasılsınız çok fazla takip edemiyorum işler youn okuyabılıyorum ... ama bugun sanırım buralardayım fazla bi iş yok...
karasu 81 - canımm nasılsınız hala evde ıstırahattemısın kanamarın nasıl olsu geçtimi...
su1838 - canım geçen eşin test yaptırıcaktı sonuçları nasıl... sanırım umutta başlamışsın tedavıye hayırlı olsun...
ASK OLSUN MELİKECİMMM...nasılsn diyorum cvp vermiyosunn
saol kuzum..ohh gittiler demek...söylemiştin geliyorlar hazırlık yapacam diyeee..
çok sevindim canım sonuçların güzel çıkmış...inşallah beraber başlayabiliriz...
birazdan doktoru arayıp çarşambaya randevu alacam canım...bu arada işin olmamasına ve bize takılmana çok sevindimmm
canım sağol sorduğun için evet eşim test yaptırdı ve spermi 0 çıktı normalde eşimin değerleri 48.000 filandı ama 0 olmuş bizde şaşırdık ben tedeviye başlamıştım ama tedavim iptal oldu eşime 3 aylık gonal f ve preglin verdi doktor gonal f varda preglin üretilmiyomuş ama allah razı olsun burdaki bir arkadaş gönderecek kargoyla
kızlar nasılsınız sonunda leptobum geldi
canımmmmmmmm
gormedımmmmm.... hiç okumadım zaten ...
iyyimmm sen nasılsın...
kızlar nasılsınız sonunda leptobum geldi
hee görmediysen tamam canımm bende dedım yazmıo bana heraaldeeben iyiyim valla beklemedeyim hala siz nasılsınız şekercimm mercimeğin nasılll
nasılsın canım???
nasılsınnnn
angelsounds kullanıyomusun... duyabılıyomusun pıt pıt ları bende alıcam sorıyım sana dedim...
evet canımm preglin bulunmuyor... benım bı arkadaşım aşılama yapılacagı zaman ıstemış dr...3 - 4 yer gezdi..
zor buldu 2 tane ıkısınıde almıştı...
eşine mı verdı ıgneleri.. benmı yanlış anladım...
canım çok sevindik allah 4 gözle sevindirsin nazar değmesin ve bozulmasın
kızlar sizlere bir adres vermek istiyorum,tedaviye yeni başlayacaklar ve devam edenler ,hepinizin seveceği bir site,
www.dorikus.com,tavsiye derim okumanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?