canımmm yazdıkların çok mantıklı aman benımde aklıma takılan bışey var...
eger boyle bişey varsa tup bebekde yumurtalar dollenırmı ??
ozaman hiç tutmaz yada ben yanlış duşunuyorum...
canımmm yapma bişey boşver... benımde bugun fazla işim yok... lak lak yapım dedim...
sakın cam sıldım deme .... :))))
akşam kar gelıyomuş...
Hoşbulduk canım. İşlerden bir türlü giremedim ama hepiniz burnumda tüttünüzAma sonunda kavuştum topiğime Çok şükür ben iyiyim. akşam üzeri bebişimi görmeye gideceğiz. Umarım sizde iyisinizdir..
ala ala canım ne olduu kii???
ne oldu güzel arkadaşım...
KIZLAR ya gülden uzun bir cvp verecekk yada hala burda deill....merakla ne oldu dıye soruyoruz ses yok:26:
Herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra girebildim. Umarım herkesin keyfi yerindedir.Geçmişi okumak gibi saçmalık yapmaya niyetim yokta
2008 yılı itibariyle kendiliğinden bekledğimiz bebeğimiz gelmeyince harekete geçtik sperm testleri tahliller ultrasonlar rahim filmleri vs....
her defasında sperm testinin normal olduğu söylendi...
2 aşılama ve tüp bebekte dahil olmak üzere ve her türlü tetkik sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
böyle dendiği için sperm testi sonuçlarının peşine hiiiçççç düşmedim çünkü birden fazla doktor sonuçları yorumlamıştı...gelelim sadede...
tüp bebekte kullanılan sperm örneğinin sonucunu yazıyorum size bi değerlendirin lütfen...
toplam sayı:292 milyon yıkamadan sonra:251 milyon
motilite%: 89 yıkamadan sonra: %95
ileri hareketli %: 4 yıkamadan sonra : %20
yavaş hareketli :%82 yıkamadan sonra :%75
şimdi bu sonuca göre toplam sayı iyi ama ileri hareketlide bence sorun görünüyooo..yavaş hareketli sayısı fazla...yıkamadan sonra olan değerler tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama doğal yolla gebe kalmak için yıkanmamış olan değerler benim için önemli...toplam sayı:292 ileri hareketli %4 bu da 7 yıldır sebepsiz diye bilinen durumun aslında bir sebebi olduğunumu gösteriyor sizce.....
2008 yılı itibariyle kendiliğinden bekledğimiz bebeğimiz gelmeyince harekete geçtik sperm testleri tahliller ultrasonlar rahim filmleri vs....
her defasında sperm testinin normal olduğu söylendi...
2 aşılama ve tüp bebekte dahil olmak üzere ve her türlü tetkik sonunda sebepsiz infertilite teşhisi kondu...
böyle dendiği için sperm testi sonuçlarının peşine hiiiçççç düşmedim çünkü birden fazla doktor sonuçları yorumlamıştı...gelelim sadede...
tüp bebekte kullanılan sperm örneğinin sonucunu yazıyorum size bi değerlendirin lütfen...
toplam sayı:292 milyon yıkamadan sonra:251 milyon
motilite%: 89 yıkamadan sonra: %95
ileri hareketli %: 4 yıkamadan sonra : %20
yavaş hareketli :%82 yıkamadan sonra :%75
şimdi bu sonuca göre toplam sayı iyi ama ileri hareketlide bence sorun görünüyooo..yavaş hareketli sayısı fazla...yıkamadan sonra olan değerler tüp bebek için fazlasıyla yeterli ama doğal yolla gebe kalmak için yıkanmamış olan değerler benim için önemli...toplam sayı:292 ileri hareketli %4 bu da 7 yıldır sebepsiz diye bilinen durumun aslında bir sebebi olduğunumu gösteriyor sizce.....
Hoşbulduk canım. İşlerden bir türlü giremedim ama hepiniz burnumda tüttünüzAma sonunda kavuştum topiğime Çok şükür ben iyiyim. akşam üzeri bebişimi görmeye gideceğiz. Umarım sizde iyisinizdir..
tatlım ben kendimle kıyaslarsam bizim yıkmadan önce(sonrasını bilmiyom) sperm sayımız düşüktü en az 20milyon olmalıymış doğal yolla hamile kalmak için.
bizim en son 5milyon civarydı sanırım. herneyse bizim ileri hızlı hareketlimiz %0 yada %1 di ileri hareketlimiz %20 lerdeydi ve hulusi bey aşılama tutumaz dedi
valla canım bende bazen acaba cok mu ınce dusunuyoruz die dusunuyorum cnku aslında ALLAHIM OL DESE OLURR...ama ınsan dusunmeden edemıyor dimi...baksana ne kadr dikkatli bir şekilde öğrenip bunları bizimle paylaştın ama görünürde sorun gözükmüyor gibi gözüksede aslında neden kaynaklanıyor bilmiyoruzz...
canım hoşgeldin...
doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...
doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...
kızlarrr umutta fiyatları bılen varmı ??
bı arkadaşım bıdahakı ay tup bebek deniycek?
hoşgeldinn..her daim bız hamıleler burdayız dedınn sonra kayboldunnese canım işlerın cokmuş yoğunluk olmuş girememişsindir doğrudurr..aa ne güzel bebişi görcen demek bızm yerımıze de sev onu annesii...
2 aşılama yapıldı bana demek yeterli görüldü diyorum sperm ama aşılamada yıkanmış sperm kullanılıyooo...valla aklım çok karışık nette araştırmaya girecem yaklaşık 10 milyon ileri hareketli spermle doğal yolla hamile kalınabiliyormu diye bakacam...
valla normalmi değilmi anlamadım aklım karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?