Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm yazdıkların çok mantıklı aman benımde aklıma takılan bışey var...
eger boyle bişey varsa tup bebekde yumurtalar dollenırmı ??
ozaman hiç tutmaz yada ben yanlış duşunuyorum...

sperm kalitesinde bişey yok canım..zaten hastanede herkese mikro enjeksiyon yönetimi uygulanıyooo...o yüzden bu dediğini anlamamız mümkün değil...

canımmm yapma bişey boşver... benımde bugun fazla işim yok... lak lak yapım dedim...

sakın cam sıldım deme .... :))))

akşam kar gelıyomuş...

Sildim vallaaa.Hemde cif ve çamaşır suyu ile Olsun çerçeveler terrtemiz olduu..Artık napıtimm camları gene silerim havalar düzelince..Cumartesiye misafirim var 20-25 kişi kadar..Ondan dip köşe temizlik olayına giriştimm..Eee malum kışınn isi tozu varrr heryerdee..Ama ben böyleyimdir zaten geçen hafta güneşşlee ısındık bu haftada kar geliyormuşş.Oldu olna artıkk..

Bizlerde iyiyiz canım sağol..Ayy ne güsellll demek bebişini görmeye gidecekksin maşallahh sizee

ala ala canım ne olduu kii???

ne oldu güzel arkadaşım...

KIZLAR ya gülden uzun bir cvp verecekk yada hala burda deill....merakla ne oldu dıye soruyoruz ses yok:26:

yazdım kızlar bugün aldığım belgelerle ilgili aklıma takılanlar var...

Herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra girebildim. Umarım herkesin keyfi yerindedir.Geçmişi okumak gibi saçmalık yapmaya niyetim yokta

hoşgeldin canım...çok ara verdin amaaaa....

valla canım bende bazen acaba cok mu ınce dusunuyoruz die dusunuyorum cnku aslında ALLAHIM OL DESE OLURR...ama ınsan dusunmeden edemıyor dimi...baksana ne kadr dikkatli bir şekilde öğrenip bunları bizimle paylaştın ama görünürde sorun gözükmüyor gibi gözüksede aslında neden kaynaklanıyor bilmiyoruzz...

tatlım ben kendimle kıyaslarsam bizim yıkmadan önce(sonrasını bilmiyom) sperm sayımız düşüktü en az 20milyon olmalıymış doğal yolla hamile kalmak için.
bizim en son 5milyon civarydı sanırım. herneyse bizim ileri hızlı hareketlimiz %0 yada %1 di ileri hareketlimiz %20 lerdeydi ve hulusi bey aşılama tutumaz dedi

doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...

sizin değerlerle aslında sebepsiz denmez ileri hareketlide bir problem olduğu aşikar ama bu değerlerle normal yolla hamile kalınmaz diye bir şeyde yok açıkçası. aslında ileri hareket çok kötü değil ama tüp bebekte zaten bunların önemi yok

hoşgeldinn..her daim bız hamıleler burdayız dedınn sonra kayboldun nese canım işlerın cokmuş yoğunluk olmuş girememişsindir doğrudurr..aa ne güzel bebişi görcen demek bızm yerımıze de sev onu annesii...

2 aşılama yapıldı bana demek yeterli görüldü diyorum sperm ama aşılamada yıkanmış sperm kullanılıyooo...valla aklım çok karışık nette araştırmaya girecem yaklaşık 10 milyon ileri hareketli spermle doğal yolla hamile kalınabiliyormu diye bakacam...

valla normalmi değilmi anlamadım aklım karıştı...

doktorcuğum bu hafta yurt dışındaymış en erken 5 marta randevu alabildim o günde ben bi aksilik olmazsa adetli olacam...adet öncesi görüşelim istemiştim ama olmadı maalesef...

hayırlısı olsun canımm yaaa..geç olsun güç olmasın...olmadı telefonla konuşursun öncee

Hadii hayırlısı olsun bitanemmm..Gördüğün gibi herkez aynı fikirdee..Normal yolla olmayışının sebebi bu diyebiliriz belki ama tüpte önemli olmadığını zaten sende biliyorsunn..Bu arada bu konuya fazla takıpp benim yaptığım gibi tahlil kağıtları elinde o site bu site gezinmenden korkuyorumm...Beynini negatif şeylerle ne kadar meşgul edersen biliyorsun o kadar enerjimiz aşağı düşüyor..Senin enerjin herşeye yeter diyorum hep amaaa artık bak randevunu da almışsınn,sen bebişinin hayalini kurmaya başla bilee..Valla şahsen benn o ferah evinin güzel balkonundaa gelmişimm şöyle sana,elimde bebişinn bebek mevlüdündeyizzz..Ohh missss vallaa..Hayali bile yüzümü gülümsetiyorrrr güldenimmmm..

Aynen canım valla hiç bukadar ayrı kalmamıştım topikten.Ama işlerden hiç fırsatım olmadı heyecanlıyım bebişimi özledimm inşallah hepiniz en kısa zamanda kendi bebişlerinizi seviceksiniz

Bak işte ben bilmezmiyim cann arkadaşımıııı..Gömülmeeeeee kızıyoorumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bakma boşunaa gülümmmmmmmm nolurrr takma kafana bu kadarr.......Kanıtlayınca veya tam tersi çıkınca gene elimizde var 0 olucazzzz..Sen artıkk başka şeyler araşştırr meselaa kaçıncı ayda bebiş ne kadar büyürr falann gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…