Tüp Bebek Günlüğümüz !

hep mutlu ol ins cnmmm ...annem geldi 12 gun sonra cnm.ben hemen ilac icerim valla adet olunca..

Ohh ne güzel canım anneciğinde yanında bol bolmuhabbet edersiniz artık sağdan soldann bende anamı babamı çokkk özledim yaaa bizi kızlarda beni kafaya almaya çalışıyorlar başl diye hepsi aynı agızdan planlı konusuyorlar ama ben çokk kararsız ve korkularım çokk kafam çokk karışıkk

iyiyim cnmm düğünden geldim şimdi sen nasılsınn bende seni özledim balımm gel bi sarılalım

Canım bende ablmdaydım 4 kız kardeş ablamda toplandık bizim bitane eloşumuz var ablmın 6,5 aylık kızımız onun yanınmnda nasıl zaman geçiyor anlmıyoruz yaaa canımm nasıl gidiyor hamişlikk dikkat et dügünlerda sakin dur hee canımcıgımm bende sana sarılayımm bii

iyi geceler canım...

ben iyiyim sanırım galiba herhalde kararsız gördüm kendimi:44::44::44:
asıl sen nasılsın kaç gün kaldı 15. gün bekliyoruz yaaa

deme öylee sen hep iyi ol güldenim moralsiz olma ki negatifleri yükleme üstünee geçti dimi ses sorunun
bende bilmiyorum ki nasıl olduğumu zaman geçmiyo sanki şafak sayıyorum resmen bi doktor bulmam lazım beni 9 ay uyutsun bi açim gözümü aa o da ne bebiş doğmuş olsun

Nasıl var mı hareket göbişte hehe test yapim mi demişsin bugün yap yap çıkar

bende bi test yapayım diyorum kırmızılar bugün gittiler belki geçen aydan kalma bi gebelik vardır için için büyüyen üzerine görümüşümdür kırmızılarda ondandır dimi

napıyosnuz ayollaaaarrrrr..
nassınız bakem...
aayyy biz bu gün maç saatine kdara dışardaydık kocişle..
gızgardaşıma ev baktık ..bir iki yere baktık ama pahalı beee..
sonra da maç başladı kafaları yedik kocişle..
hakem yine katletti maçı..
kısacası kurgu yapılmış baştan senaryo yazılmış..
işte ortaya çıkıp bikaç oyuncu oynuyo..yok yaa olamaz böle bişi ya...

ne güzell benimde keşke sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşabileceğim ablam ya da kızkardeşim olsaydıoyy yerim onu ben çok tatlı maşallah onun yanında zaman yetmez insana cimcimevalla hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ki daha kendisini göremedim ya bebişin herhalde ondan kimseye de diyemiyorum bu yüzden ben hamileyim diye bi kaç kişi bilio o kadar. yok zaten pek sevmem oynamayı sıkıntı yokohhh miss gibi kokuyosun parfümünün markası ne

iyilik canımcımm noolsun sen nasılsınn..

hoşgeldiiiiinnnnnnn
hosbuldum cnm:))

Nasıl var mı hareket göbişte hehe test yapim mi demişsin bugün yap yap çıkar
he ya kipir kipr beni uyutmuyolar:))))
gidim cubuga bi cis yapim gelim teste:)))
kendini ii hissedince basla tatlim.annemle daha olaylara dalamadik tek kalmadik ya:))

insallah olucak canim hepiniz anne olucaz.gulden sana yazdiguni gordun mu 3 sayfa oncesinde filan:)))))

geçmiş geçmişte kalmıştır yeniden yaz ben anlamam
bi gidip bakayım 3 sayfa geriye giderim sadece daha fazlasına gidemem ona göre

iyiyim canım çok şükür yatasım var hareketli birgündü bugün...
ses sorunumu Allaha havale ediyorum artık tam geçti bitti diyorum akşam yatmaya doğru travesti gibi çıkıyo sesim bende kendisini takmıyorum artık genelde iyiyim konuşabiliyorum...
ama 9 ay uyursan bebeğinin göbüşünde büyüdüğü göremezsin ultrasondaki buluşmalarınızı iple çekeceksin aşk yaşayacaksınız hiç bu önemli ve özel anlar uyuyarak geçirilirmi

iyiyiz cnmm seni sormalı ama sen anlatmışsın iyi olduğunu ne güzel ya kocişinle maç izlemelerinize hayranım Allah daim etsin muhabbetinizi valla ev alınacak gibi değil iyi bir ev için 200 ü gözden çıkarmak lazım

hosbuldum cnm:))

he ya kipir kipr beni uyutmuyolar:))))
gidim cubuga bi cis yapim gelim teste:)))
kendini ii hissedince basla tatlim.annemle daha olaylara dalamadik tek kalmadik ya:))

hehe bak sen yaramazlara inşallah o günlerde geleceeekk benim bi 15 gün gelmedi ama senin geleceeekk

Bepanthen krem pijamadan sonra hayatta parfüm sıkmam yoksa koca yataga almaz valla

ortada bi yannış anlama var..hemen düzeltmek lazım geliiiii...
evi kiralamak için bakıyoz anam..
nerde daha 1,5 senelik memurda ev alacak para..
bide istanbul gibi bi yerde...
gardaşım artık ev açıcam dii normalde benim yanımda kalıyodu..
e biz de ne diyek.. hatun gitmk istiyo bağlıyak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…