hep mutlu ol ins cnmmm ...annem geldi 12 gun sonra cnm.ben hemen ilac icerim valla adet olunca..
Canımmm nasılsın çok özledim seniii
Nasılsınız bakalım iyi geceleriniz olsun
sen nasılsın cnm konuşamadık bayadır
Dery iyi akşamlar nsısln cnm?
kizlarrr bn geldimmmmmm
insallah olucak canim hepiniz anne olucaz.gulden sana yazdiguni gordun mu 3 sayfa oncesinde filan:)))))aramızdan biri daha anneliğe adım attı bizimde sıramız gelcekmi acaba:26::26::26:
iyiyim cnmm düğünden geldim şimdi sen nasılsınn bende seni özledim balımm gel bi sarılalım
iyi geceler canım...
ben iyiyim sanırım galiba herhalde kararsız gördüm kendimi:44::44::44:
asıl sen nasılsın kaç gün kaldı 15. gün bekliyoruz yaaa
Nasıl var mı hareket göbişte hehe test yapim mi demişsin bugün yap yap çıkar
iyilik canımcımm noolsun sen nasılsınn..
İyi çok şükür canım ablamdaydım beylikdüzü tarafında bebiş sevdim geldimm çok zor ayrıldım Valla çirkin eloşdan bol bol saçlarımı yoldu Valla tatlım önceki gün AMH tahlil degerini gördüm yaklaşık benimkide aynı Rabbim tez zamanda hepimizi kalbine göre nasip eder İNŞALLAH canım dr ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz İNŞŞŞ
Canım bende ablmdaydım 4 kız kardeş ablamda toplandık bizim bitane eloşumuz var ablmın 6,5 aylık kızımız onun yanınmnda nasıl zaman geçiyor anlmıyoruz yaaacanımm nasıl gidiyor hamişlikk dikkat et dügünlerda sakin dur hee canımcıgımm bende sana sarılayımm bii
iyilik canımcımm noolsun sen nasılsınn..
İyi çok şükür canım ablamdaydım beylikdüzü tarafında bebiş sevdim geldimm çok zor ayrıldım Valla çirkin eloşdan bol bol saçlarımı yoldu Valla tatlım önceki gün AMH tahlil degerini gördüm yaklaşık benimkide aynı Rabbim tez zamanda hepimizi kalbine göre nasip eder İNŞALLAH canım dr ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz İNŞŞŞ
valla hayatım bana kalsa ben bu aydan itibaren gitmeyecektim ama kocişim bu ayda gidelim dedi..
napiim bu ayda onun için gidicem..
ilaç kullanıyorum zten bu ay fsh düşerse başlarık rabbimin izni ile..
sen hatırlıyormusun peki kaçtı senin amh değerin ve ne zaman yaptırdın..
hosbuldum cnm:))iyilik canımcımm noolsun sen nasılsınn..
hoşgeldiiiiinnnnnnn
he ya kipir kipr beni uyutmuyolar:))))Nasıl var mı hareket göbişte hehe test yapim mi demişsin bugün yap yap çıkar
kendini ii hissedince basla tatlim.annemle daha olaylara dalamadik tek kalmadik ya:))Ohh ne güzel canım anneciğinde yanında bol bolmuhabbet edersiniz artık sağdan soldannbende ana mı babamı çokkk özledim yaaa bizi kızlarda beni kafaya almaya çalışıyorlar başl diye hepsi aynı agızdan planlı konusuyorlar ama ben çokk kararsız ve korkularım çokk kafam çokk karışıkk
insallah olucak canim hepiniz anne olucaz.gulden sana yazdiguni gordun mu 3 sayfa oncesinde filan:)))))
deme öyleesen hep iyi ol güldenim moralsiz olma ki negatifleri yükleme üstünee geçti dimi ses sorunun
bende bilmiyorum ki nasıl olduğumu zaman geçmiyo sanki şafak sayıyorum resmen bi doktor bulmam lazım beni 9 ay uyutsun bi açim gözümü aa o da ne bebiş doğmuş olsun
napıyosnuz ayollaaaarrrrr..
nassınız bakem...
aayyy biz bu gün maç saatine kdara dışardaydık kocişle..
gızgardaşıma ev baktık ..bir iki yere baktık ama pahalı beee..
sonra da maç başladı kafaları yedik kocişle..
hakem yine katletti maçı..
kısacası kurgu yapılmış baştan senaryo yazılmış..
işte ortaya çıkıp bikaç oyuncu oynuyo..yok yaa olamaz böle bişi ya...
hosbuldum cnm:))
he ya kipir kipr beni uyutmuyolar:))))
gidim cubuga bi cis yapim gelim teste:)))
kendini ii hissedince basla tatlim.annemle daha olaylara dalamadik tek kalmadik ya:))
ne güzell benimde keşke sıkıntılarımı sevinçlerimi paylaşabileceğim ablam ya da kızkardeşim olsaydıoyy yerim onu ben çok tatlı maşallah onun yanında zaman yetmez insana cimcime valla hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ki daha kendisini göremedim ya bebişin herhalde ondan kimseye de diyemiyorum bu yüzden ben hamileyim diye bi kaç kişi bilio o kadar. yok zaten pek sevmem oynamayı sıkıntı yok ohhh miss gibi kokuyosun parfümünün markası ne
iyiyiz cnmm seni sormalı ama sen anlatmışsın iyi olduğunune güzel ya kocişinle maç izlemelerinize hayranım Allah daim etsin muhabbetinizi valla ev alınacak gibi değil iyi bir ev için 200 ü gözden çıkarmak lazım
hehe bak sen yaramazlara inşallah o günlerde geleceeekk benim bi 15 gün gelmedi ama senin geleceeekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?