Allah razı olsun canım amin inş Allah yardımcın olsun:)Ayy ne güzel bir haber oldu bugünmaşallah canım Allah kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın günleri göstersin çok sevindimm
Maşallah sana da cnm benimmİnşallah yavruların sımsıkı tutunacak sana ikiz annesi olacaksın şafak 12
iyikii sizlerle tanıştım birbirimize ettiğimiz dualarla hepimizin bebeği olcak sağlıkla hayırlısıyla:) Teşekkür ederim canım herkese dua ediyorum Rabbim kabul edicek inşTebrik ederim canim darisi tum isteyen arkadaslara
Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah
çok güzelmişş.....
aynen canım ben de daldan dala konarım başalrım yarım bırakırımm....bayıldım balkonun manzarası da missler giib içaçıcı ..orda karşılıklı çay ne güzl içilir şimdiiiBen el isleri konusunda cok ayrangonullu mu derler oyleyim ne gorsem heveslenir baslarim sonra da yarim birakirim bu da 2 sene once basladigim bisey mutlaka gormussunuzdur boncuktan sehpa ortusu falan yapiliyo. Resmini koymaya calisayim dur bakayim
Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...
sizede maşallah subhanallah Sedacımm 9 ay boyunca hiç ayrılmayın inşaallah canımmm....2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
Dimi ama melegim bana tutundunda benimde her yerim mosmor olsun canim insallah hayiri haberi vercem size sizde bize verceniz ben inaniyorum mevlam hepimize yasaticak bu duyguyu izi görüyo rabbim eyupede beyefendi bugun cok kalabalikdir diyip duruyo ama gidersem aklimdasiniz hepinize dua etcembenim de evim temzile benii diye baırıyor ama ben bu haldeyimmaz önce laptopun üstünde karınca geziyordu...ekrana çıktı yaramaz...ben kalkıyorumm ve mutfaktan başlıyorumm olmayacak böylee karınca mevsimi gelmiş..hergün temzilik ister atıkın oyyy oyyy....kolay gelsin güldenimmm pırıl pırıl yap evini .. de kıralım 2 muhabbetin belini gerçi kocam dersten gelecek öğlden sonra dışarı çıkabiliriz belkii...adamın mevsimlik pantolonlarını hep atmışım geçen yaz eskidiler ya da yırttığı için falan....alışverişe çıkmak lazımm....onsuz da lamadım o kadar pazar gezdim amaaa güveneemdim totosuna denemeden almayı :9ima
Dmİ
Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861 Eki Görüntüle 677861
buuzn da faydası olur merak etmee... inşaallah aylarca iğneye devam etmen gerekir olmadı jele hapa geçersinn..bebişin seni bırakmasın hiçç taam mıı mosmor olsun totonla göbüşünn ....eyüp e tam gitme havası...dualarında unutma biiz de canımm....ama türbede tadilat varmışş içeri almıyorlar cai de ve avluda dolaşırsın inşaallah... havası bile iyi geliyor insanaaa mekanın...
maşallah yumoşlarına firesiz devam ediyorlar ..inşallah sana bebi,ş olurlar kalanlarda beişlerine kardeşş..canım ..sanırım transferden çıkmıştır ama telefonu vermezler eline etrafı kalabalık gidecekti... akşama yazar ancakk....güzel haberleri turkuaz hatunn
Hem elişin hem de bahçeniz çok güzel duru bebişlerin burda rahat rahat koşturup oynarlar ne güzel
Masallah canim
Sana gunler gecmez simdi heyecan da olur ben 3kere yasadim hepsin de de ayni heyecan vardi sakin biriyim aslinda ama o gun tatli bir heyecan oluyo. Hayirlisiyla alir gelirsin bebisleri
Turkuazcim da insallah sorunsuz gecirmistir transferini
2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...
2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...[/QUOT
Ohhhh masallah masallah bol bol yat dinlen bebislerini yorma canim onlar seni birakmicak allahin izniyle dualarimiz seninle
canlarim elden giriyorum artik bir suru alinti yaptim tel calinca hepsi silindi..
hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin amin diyorum ve cok tesekkur ederimmm..
moreblue hayorli olsun tatlim Allah kucagina almayi nasip etsin.darisi bana olsun:))degerin kac cikti?
ikramaya duan icin cok saol bende sana edicem ins cnm.
ayyy gözün aydın canım yaaa Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah buyuk gün bugündü ve güzel oldu canımKızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...
kuzum 2 meleğinde bırakmasın seni ve babalarını inşallah...şimdi geçmek bilmez o 12 gün Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?