Tüp Bebek Günlüğümüz !

Allah razı olsun canım amin inş Allah yardımcın olsun:)

Tebrik ederim canim darisi tum isteyen arkadaslara
Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah
iyikii sizlerle tanıştım birbirimize ettiğimiz dualarla hepimizin bebeği olcak sağlıkla hayırlısıyla:) Teşekkür ederim canım herkese dua ediyorum Rabbim kabul edicek inş

kocamın dersi bitmiş geliyormuş kızlar ben kaçar mutfağım beni bekler...güzel bişeyler haziırlim açlıktan karnım gurulduyor sabah sadece neskafeyle bisküi atıştırıdm çünkü öpüldünüz görüşrüz inşaalah

çok güzelmişş.....
Ben el isleri konusunda cok ayrangonullu mu derler oyleyim ne gorsem heveslenir baslarim sonra da yarim birakirim bu da 2 sene once basladigim bisey mutlaka gormussunuzdur boncuktan sehpa ortusu falan yapiliyo. Resmini koymaya calisayim dur bakayim
aynen canım ben de daldan dala konarım başalrım yarım bırakırımm....bayıldım balkonun manzarası da missler giib içaçıcı ..orda karşılıklı çay ne güzl içilir şimdiii
Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...
:118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:Maşallah subhanallah Rabbim kucağına lana kadar sağlıkla devamını nasip etsin inşaallah
2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
sizede maşallah subhanallah Sedacımm 9 ay boyunca hiç ayrılmayın inşaallah canımmm....

acil mutfağa ışınlanıyorum hava da güzel eşim gelince de dışarı atacam kendimii
görüşürüz kızlar

Dimi ama melegim bana tutundunda benimde her yerim mosmor olsun canim insallah hayiri haberi vercem size sizde bize verceniz ben inaniyorum mevlam hepimize yasaticak bu duyguyu izi görüyo rabbim eyupede beyefendi bugun cok kalabalikdir diyip duruyo ama gidersem aklimdasiniz hepinize dua etcem

Ayyy hemde nasil. Varya dakikalar bile gecmiyo ya bi an once gelsinler istiyorum rabbim hepize yasatsin sonuna kadar insallah da hastaneden aradilarya moralim bozildu ya 1 kalite keske biraz daha fazla olsaydi acaba 4 dende daha azalirmi bide o ikinci kalitelerden 5 gune kalan olursa onlarida donduruyolarmi acaba kizlar yaa

Kızlar Allaha çok şükür pozitifimizi aldık. Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder.. sizlerin duaları, yasin-i şerifleri sayesinde Rabbim sesimi duydu. Furkan 74. ayete devam...

Canim tebrikler allah herkese yasatsin bu duyguyu bizleride icinden ayirmasin insallah hqyirlisiyla pozitifi aldinya canim geriside gelir insallah kucagindada seversin bebisini

mrb.kacinci gun embriyosu olacagi istege goremi dr.un gorusune goremi belirleniyo acaba.bana bastan beri 2. gun embriyosu daha iyi dedi dr.ama ben 5. gun daha iyi diye duydum dedim.istersen 5. gun de olur ama 2. gun daha iyi deyip durdu.bende cok bilmislik yapmiyim dedim siz oyle diyosaniz oyle olsun dedim.gerci kismetse kacinci gun oldugu farketmez olcagi varsa olur.

canlarim elden giriyorum artik bir suru alinti yaptim tel calinca hepsi silindi..
hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin amin diyorum ve cok tesekkur ederimmm..
moreblue hayorli olsun tatlim Allah kucagina almayi nasip etsin.darisi bana olsun:))degerin kac cikti?
ikramaya duan icin cok saol bende sana edicem ins cnm.

öncelikle benim için dua eden herkese binlerce teşekkürler turkuazım seninde güzel haberlerini burdan duymak nasip olur inşallah bugün sizlere güzel haberlerim var doktora gittik yine bu sefer benim daha önce senelerdir gittiğim kadın doğumcuya gittim bebişim gayet iyi 2 gün ilerden gidiyomuş gelişmesi büyük ihtimalle kız olcak dedi 2 li test ve ense kalınlığını ölçtür dedi ölçtürmeye gittim ama daha önceden ameliyatlı olduğum için ve 11 hafta 0 gün olduğum için net göremedi haftaya gel dedi neyse doktorumda artık progestan fitil kullanma folik asitte kullanma onun yerine bana elevit diye bi vitamin verdi belli bi süreden sonra zarar veriyomuş bu progestan cinsiyetini bozarmı dedi öyle bişey dedi orayı tam anlayamadım ama merkezdeki doktor bana bişey dememişti kullanma diye şimdi iklemde kaldım merkezi aradım doktorum çıkmış pazartesiye kaldı bende pazartesiye kadar kullanayım diyorum bu konu hakkında bi fikri olan var mı?

turkuazcım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcın olsun

çok güzel durucum bende bunlardan yatak odası takımı yaptım şimdide masa örtüsü yapıyorum

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Son düzenleme:
ayyy gözün aydın canım yaaa Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah buyuk gün bugündü ve güzel oldu canım

2 melegimle hala hastanede yatiyorum gecmisi okumadim evde ojicam ballar...
kuzum 2 meleğinde bırakmasın seni ve babalarını inşallah...şimdi geçmek bilmez o 12 gün Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

canım meleklerini göbüşüne almışsın Rabbim kucağına alana kadar ayırmasın sizi test günün ne zaman? inşallah mutlu haberini alırız senin de dualarım hepinizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…