akdim aldim tatlim:)insallahhh cnmmmm ben de hepimize dua ediyorum cnm.12 gun sonra:))canım meleklerini göbüşüne almışsın Rabbim kucağına alana kadar ayırmasın sizi test günün ne zaman? inşallah mutlu haberini alırız senin de dualarım hepinizle..
hissediyo musun:) bakalim beni ruyanda gorcen mi:))insalllahhh cnmmmturkuaz cnm bnm geri sayım başladı hayrılısıı ileee..inşşş çok güzel haberler alıcaz sendennn hissediyorummm
moreblue canm hayırlı olsunn..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasişb etsin gülüm
mills canımmm Allah razı olsun:)) teşekkür ederim canım benim şu an çok bişey hissedemiyorum test sonucumu almaya erken gittik çıkmamıştı artık 1 ayın yorgunluğuyla bi ağlama krizi geçirdim eşim sakinleştirdi.. 5 dakika daha bekledik ama zaman geçmedi inan sekreter sonuç çıkar çıkmaz bana seslendi önce kendisi baktı sonra ben pozitifi görünce 2. bi ağlama krizinden sonra kendime gelebildim. çok uzun yorucu ve zorlu bi süreç Allahım bu topikteki herkesin dualarını kabul etsin inşallah hepimiz neler yaşıyoruz.. bu ay sıra bendeymiş hepimizin göbişi bebişle dolcak inşallah:)turkuaz cnm bnm geri sayım başladı hayrılısıı ileee..inşşş çok güzel haberler alıcaz sendennn hissediyorummm
moreblue canm hayırlı olsunn..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasişb etsin gülüm
Allahım razı olsucn canım inşallah gerisini de görürüm severim prensesimi:) içimde öyle bi his var:)Canim tebrikler allah herkese yasatsin bu duyguyu bizleride icinden ayirmasin insallah hqyirlisiyla pozitifi aldinya canim geriside gelir insallah kucagindada seversin bebisini
turquoissem canım saolll .. senin de hayırlı olsun minişlerin:)))) inşallah seni hiiiç bırakmazlarcanlarim elden giriyorum artik bir suru alinti yaptim tel calinca hepsi silindi..
hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin amin diyorum ve cok tesekkur ederimmm..
moreblue hayorli olsun tatlim Allah kucagina almayi nasip etsin.darisi bana olsun:))degerin kac cikti?
ikramaya duan icin cok saol bende sana edicem ins cnm.
Allah razı olsun tatlım dualarınızı eksik etmeyin inş:)turkuazcım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım Allah yardımcın olsun
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
nfyeeee evettt gerçekten büyük gün oldu benim için:))) bu güzellik devam eder inşallah:)ayyy gözün aydın canım yaaa Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah buyuk gün bugündü ve güzel oldu canım
kuzum 2 meleğinde bırakmasın seni ve babalarını inşallah...şimdi geçmek bilmez o 12 gün Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ayy ne güzel bir haber oldu bugünmaşallah canım Allah kucağına sağlıkla sıhhatle aldığın günleri göstersin çok sevindimm
Maşallah sana da cnm benimmİnşallah yavruların sımsıkı tutunacak sana ikiz annesi olacaksın şafak 12
Tebrik ederim canim darisi tum isteyen arkadaslara
Hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah
maşallaaaaahhhh canımm Rabbim kucağna almayıda nasip etin..
9 aylık yolculuk başladı ha seda...
Rabbim yardımcın olsun..sımsıkı tut onları bırakma sakın
çok güzelmişş.....
aynen canım ben de daldan dala konarım başalrım yarım bırakırımm....bayıldım balkonun manzarası da missler giib içaçıcı ..orda karşılıklı çay ne güzl içilir şimdiii
:118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124: Maşallah subhanallah Rabbim kucağına lana kadar sağlıkla devamını nasip etsin inşaallah
sizede maşallah subhanallah Sedacımm 9 ay boyunca hiç ayrılmayın inşaallah canımmm....
mrb.kacinci gun embriyosu olacagi istege goremi dr.un gorusune goremi belirleniyo acaba.bana bastan beri 2. gun embriyosu daha iyi dedi dr.ama ben 5. gun daha iyi diye duydum dedim.istersen 5. gun de olur ama 2. gun daha iyi deyip durdu.bende cok bilmislik yapmiyim dedim siz oyle diyosaniz oyle olsun dedim.gerci kismetse kacinci gun oldugu farketmez olcagi varsa olur.
ahhhh cnm cok saolun cok tesekkur ederim ablanlara da ..insallah cnm ..ii etmissin aramamakla acamazdim cnm basim kalabalikti..kurtlu gibi kicimin ustunde yatamiom arada gezinip duruyom:) sen napion cnm?Canımm nasılsınn bugünden beri aklımdsın aramak istemedim bebişlerin hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar İNŞALLAH bugün eloşdaydım kızlarla bol bol dua ettik sana canım benim
ahhhh cnm cok saolun cok tesekkur ederim ablanlara da ..insallah cnm ..ii etmissin aramamakla acamazdim cnm basim kalabalikti..kurtlu gibi kicimin ustunde yatamiom arada gezinip duruyom:) sen napion cnm?
gordun di mi?
Güldennnnnnnnnnn senden naber canımm dualarında benide unutmussun aşkolsun şekerrrr
çok şükür görüyom
tamam bundan sonra liste topiğinden listeyi getirir buraya kopyalar öle dua eder hayal kurarım
hep mutlu ol ins cnmmm ...annem geldi 12 gun sonra cnm.ben hemen ilac icerim valla adet olunca..Canım eloşla geçirdigim günler mutluyum biliyosunnseni çokk merak ettim tatlım yaaa annen geldimi canım test günün ne zaman canım bende hasta oldum çokk sancım var dayanamasım ilaç içtimm
Tamam canımm ilgililere duyrulurrcnım ya morublr çokkk sevindim darısı hepimizin başına inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?