Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım geçen ilk baharda almıştım saksıları tohumları çiçek ektim oldu ama ön balkonda yandılar bakamadım arkaya
alsamda nafiel..
ben de boş durmasın dedim soğan tohumu aldım marketden ama maydanozda aklımda benim bikaç kova bulur ekerim..
ohh mis olmuştur bahçen valla gelesim geldii çok yakında olmasakta var yine 4 saat galiba:26:anamdan yakınsın bana...
arabayla gelsek daha çabık gelirizde..

artıkk bilmiyorum yaniii
bu ara hassasım yine öyle içleniyom arada beni unuttular diyeee
bakalım bekliyorum..
anam keşke kalaydıkda cihanıda unutaydık demii
ek tabiki ohh toprakla oynadım rahatladım iyi geliyor bence...
hemde doğal besleniriz...

Son düzenleme:
Pazar akşamı sebebiyle herkesler dağılmış bende iki lafın belini kırarız diye geldim...
Tedaviye kadar kürlerle gebelik elde etmek için bişiler yapalımmı beraber ne dersiniz kızlar...
Mesela ben vitamin ve minerallerle yüklü bir hap içiyorum bu ara yanında bişeyler daha yapmak istiyorum...
Fikirleri olanlar söylesinler birbirimize destek verelim yen, tedavilerimize kadar belki doğal yolla gebelik elde ederiz hiç olmadı yumilerimizin kalitesini artırmış oluruz:129::129::129:

]

ee didim ya ben 1.5 sene önce yaptırıdğım özelde ankaradada 5 milyar tuttu hemde raporlu hemde ilaçlarım çok azdı folikasit bile kullanmadım onda..
ama başkentte ilaçlarım her çeşittii herşeyiyle raporsuz 5 milyar..

canım merkez ve doktor nasıl kalabalık biliyorsun bak benide kimse aramıyor en son test günümde görüştüm doktorla 27 ocaktı sanırım 2 ay ı geçti hiç dertlenmiyorum yanii..bana eşinle gel demişti daha ne desin arayıp neden gelmiyosun diyecek değil ya..eskiden olsa derdi belki ama şimdi başını kaşıyacak durumu yok sende biliyorsun...

millet gündüzde yokki herkes kocayla geziodu herhalde..
bu konuyla ilgilenecek insanlardan biride benim haliylee...
biliyosun...
ben varımmmmmmmmmmm
çok isityorum doğal olsun olmasada tedavimizde bol kaliteli yumimiz olsun...
daha ne isterimki benn...
ama elimde bişey patlamasından korkuyorummmmmm
kendime bal karışımı hemd içind eyok yok yapıtğım ay adetim gecikti ama zaten gecikcekmiş..
ama istiyorum bi gaza gelmeyi artık bişiler yapmayı..
ikramayamlada konuştuk bende alıcam arginmax ilk adım bu olmalı..
tüpten önce donanmalıyız...

biliyorum canımmm...
çok dertlenmiyorum okadar canım bende..
çok çok yoğunlar..
işte hulusi hoca farkı başka doktor olsa beklemeyiz bileee

ilanına katılanları bekliyorum bakalım ne fikirler çıkcak..
ara ara soğan v.s denemelerim oldu ama yaparsam ilk kez ciddi bişiler yapıcam inşallah..
namaza gidiyorum ben sonra gelirsem gelebilirim kociş alıyor pcyide..

Son düzenleme:

doğru diyosun sen 5 bine yaptırdın çok önce tüpü o zaman uygun oluyooo işteee..

bugün herif günü ya kızlar gezmedeler...
kür konusunda kızlardan bir fikir gelmezse ben bişiler bulcam...
sen en son ne zaman adet oldun ona göre hareket edelim..
arginmax iyi bişi gerçekten azcık pahalı ama baktınmı netten..
bu arada bal tarçın çörekotunu yapmayacam ben başka bir kür bulmalıyım...

biliyorum canımmm...
çok dertlenmiyorum okadar canım bende..
çok çok yoğunlar..
işte hulusi hoca farkı başka doktor olsa beklemeyiz bileee

aynen doktorumuzun ilgisinden ve her daim ulaşılır olmasından dolayı zaman geçince ilgilenmiyormuş gibi geliyor aslında öle değil..

çok uygun oyüzden diyorum bidahamı orda denesem diye..
he bize değil herif günüü
benmii bidakka düşüneyim adetimii inşallah bu ay hemen olruum gecikmez allahımmm
17 mart canım benim...
yok bakmadım ama eşimede alayım diyorum hapa bişi demiyor kociş..
benim balda yok yoktu çakşır,zencefil zerdeçal,fıstık tozu hem keçiboynuzu pekmezi hem bal...v.s..
ama bitmedi kocamada zorla yediyorudm adet geçkince bırakıyodum kist v.s varsa diye...

tamam canım Allah kabul etsin bende alternatif tıpa bi eğileyim...
soğan kürüyle başlamak mantıklı geliyor bana..

tamam canım Allah kabul etsin bende alternatif tıpa bi eğileyim...
soğan kürüyle başlamak mantıklı geliyor bana..

son şunuda diyeyim bir adet miyomcuğum var..
bide aarada yükselen prolaktinim maalesef..
ki en son adet gecikicne sınırın üstüydü doktor hapa gerek duymadı yine..
hayıt hapı olabilir bunada galibaaa:44:
haydi bakalım tembelliğe son diyelimmm

Oda yapicam canim bos odalarimiz var. Bizde sadece besik alicaz iki tane.
dolap ve sifoniyer var genc odasi takiminin duruyo simdilik boyle yapicaz tam takim almayiz biraz daha buyusunler genc odasi aliriz.

Kızlar yarışma için bişi demediniz katılmayı düşüneniniz yokmu...
Zeytinyağlılar ve salatalar yarışması bakınız ekranın sağ ve sol tarafındaki bilgilendirme yazısı var...
Gerçi yarısı tedavide yarısı hamile kimsenin mutfağa gircek durumu yok eşlerimiz sağolsunlar dimi ama
Neyse kızlar kalabalıklaşınca fikirlerini söylerler ben sara nın yarışmaya katılmasından yanayım

İyi akşmlar kızlar ohhh sohbet çok güzell nerden girrsem acaba kızlar bugün bir düştüm anlatamam düşmek ne kelime havada uçtum sonr duvara çakıldım sonrada oturdugun yerde bi süre agladım suan belimin sag tarafı ve sag bilegim çok agrıyor mutfak camım çokk uzun 1 ayagım sandalyeye basıyordun diger ayagım tezgahdydı tam sandalyeye inerken nasıl oldu anlamadım ters uçtum sandalyemi kaydı anlamadım sonra duvara dayalı mutfak masam var altına gşrdim basımı vurmadım zor kurtardım kendimi bunada şükür ama çok agladım eşim geldi aradım sonra bakındı sagıma soluma bişey yok dr gidelim dedi ferek yok dedim çok kızdı valla nediye siliyormusum falan camlar için niye kadını çagırmıyormusum falan filan neyse evi süpürdü giyindik çıktık biraz alıoşveriş yemek falan yedik biraz önce eve geldik ama biraz agrım var zaten adette olmustum dün dölülüyorum anlıcagınınz Valla daha kötü şeylerde olabilirdi neyse ucuz anlattım canlarr sizler nasılsınızzz

prolaktinin aklımı karıştırıyo zaten kullanacağımız herhangi bişeyin prolaktine etkisi olup olmadığını nerden bilecez onu düşünüyorum..aklımdakiler hayıt,soğan kürü zaten...içerde bi temizlik şart önce..hayıtın sallama çay halinde olanları var çok kullanışlı ama çok pahalı diye hatırlıyorum kızlar hap olarak kullanmışlar bi de çay olarak içiliyo biliyosun ama o uğraştırıyormuş..

çooooook geçmiş olsun Allah korumuş eminsin dimi doktorluk bişeyin olmadığına...
benimde başıma buna benzer bişi geldi sağ kolumun dirsek kısmı soyuldu büyük bi alan hemde sağ bacağım iş görmezlik raporu aldı totomun bir kısmı hurdaya çıktı fena bişi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…