eşim yemek hazırlıyor ben bişeyler yemeye çalışayım gelirim
canım geçen ilk baharda almıştım saksıları tohumları çiçek ektim oldu ama ön balkonda yandılar bakamadım arkayakdr cim bende balkonma yarın maydanoz ekecem soğandamı eksem kız
bide yazın açan çiçeklerden ektim kılınç çi,çeği zinya çiçekleri rengarenk papatya gibi oluyolar karanfil veee pembe zambak ektim çıkınca resimlerini gösteririm size balkonum çok şahane olacakyarın ititbarıyle masa sandalyelerimide çıkarıyorum balkona balkon sefası yapacam kdr bi koşu gel kız en yakın sensin bana
bende çiçek saksılarını boşalttım yeşillik ekmek istiyorum bu sene tarla yapcam balkona
bence daktır seni unutmadı canım sana 2 aya gelirsin demişya gelmeyince hamile kaldın diye düşünür bana öle sitem etmişti uzun bana şu ay gel dediğinden ben 2 ay geç gidince hamile kaldında ondan bizi aramıyosun diye düşündüm ya da başka bir merkeze gittin dimi dedi bana resmen trip atmıştı...seninde öle yaptığını düşünmüş olabilir..
eşim yemek hazırlıyor ben bişeyler yemeye çalışayım gelirim
canım Ankara da özel merkezlerin fiyatları daha fazla o nedenle uygun dedim..
mesela yeni düşündüğüm merkez nerdeyse 2 kat fazla ücret talep ediyor...
sgk ile anlaşması olmayan hastanelerde adımın para oluyor tahliller vs..herşey için para ödüyorsun...
3 tüp denememide üniversite hastanelerinde yaptırdım kızların özellerdeki fiyatlarını duyunca ben epey uygun yaptırmışım dedim...
canım geçen ilk baharda almıştım saksıları tohumları çiçek ektim oldu ama ön balkonda yandılar bakamadım arkaya
alsamda nafiel..
ben de boş durmasın dedim soğan tohumu aldım marketden ama maydanozda aklımda benim bikaç kova bulur ekerim..
ohh mis olmuştur bahçen valla gelesim geldii çok yakında olmasakta var yine 4 saat galiba:26:anamdan yakınsın bana...
arabayla gelsek daha çabık gelirizde..
artıkk bilmiyorum yaniii
bu ara hassasım yine öyle içleniyom arada beni unuttular diyeee
bakalım bekliyorum..
anam keşke kalaydıkda cihanıda unutaydık demii
ek tabiki ohh toprakla oynadım rahatladım iyi geliyor bence...
hemde doğal besleniriz...
Pazar akşamı sebebiyle herkesler dağılmış bende iki lafın belini kırarız diye geldim...
Tedaviye kadar kürlerle gebelik elde etmek için bişiler yapalımmı beraber ne dersiniz kızlar...
Mesela ben vitamin ve minerallerle yüklü bir hap içiyorum bu ara yanında bişeyler daha yapmak istiyorum...
Fikirleri olanlar söylesinler birbirimize destek verelim yen, tedavilerimize kadar belki doğal yolla gebelik elde ederiz hiç olmadı yumilerimizin kalitesini artırmış oluruz:129::129::129:
canım merkez ve doktor nasıl kalabalık biliyorsun bak benide kimse aramıyor en son test günümde görüştüm doktorla 27 ocaktı sanırım 2 ay ı geçti hiç dertlenmiyorum yanii..bana eşinle gel demişti daha ne desin arayıp neden gelmiyosun diyecek değil ya..eskiden olsa derdi belki ama şimdi başını kaşıyacak durumu yok sende biliyorsun...
]
ee didim ya ben 1.5 sene önce yaptırıdğım özelde ankaradada 5 milyar tuttu hemde raporlu hemde ilaçlarım çok azdı folikasit bile kullanmadım onda..
ama başkentte ilaçlarım her çeşittii herşeyiyle raporsuz 5 milyar..
millet gündüzde yokki herkes kocayla geziodu herhalde..
bu konuyla ilgilenecek insanlardan biride benim haliylee...
biliyosun...
ben varımmmmmmmmmmm
çok isityorum doğal olsun olmasada tedavimizde bol kaliteli yumimiz olsun...
daha ne isterimki benn...
ama elimde bişey patlamasından korkuyorummmmmm
kendime bal karışımı hemd içind eyok yok yapıtğım ay adetim gecikti ama zaten gecikcekmiş..
ama istiyorum bi gaza gelmeyi artık bişiler yapmayı..
ikramayamlada konuştuk bende alıcam arginmax ilk adım bu olmalı..
tüpten önce donanmalıyız...
biliyorum canımmm...
çok dertlenmiyorum okadar canım bende..
çok çok yoğunlar..
işte hulusi hoca farkı başka doktor olsa beklemeyiz bileee
ikiz bebek arabasi alcan dimi:))al al bana da fikir okur malum ikizlere gebeyim insallahh :)))))))ahahaha boyle konusuyom ama ins Allahin gucune gitmez...
doğru diyosun sen 5 bine yaptırdın çok önce tüpü o zaman uygun oluyooo işteee..
bugün herif günü ya kızlar gezmedeler...
kür konusunda kızlardan bir fikir gelmezse ben bişiler bulcam...
sen en son ne zaman adet oldun ona göre hareket edelim..
arginmax iyi bişi gerçekten azcık pahalı ama baktınmı netten..
bu arada bal tarçın çörekotunu yapmayacam ben başka bir kür bulmalıyım...
aynen doktorumuzun ilgisinden ve her daim ulaşılır olmasından dolayı zaman geçince ilgilenmiyormuş gibi geliyor aslında öle değil..
ilanına katılanları bekliyorum bakalım ne fikirler çıkcak..
ara ara soğan v.s denemelerim oldu ama yaparsam ilk kez ciddi bişiler yapıcam inşallah..
namaza gidiyorum ben sonra gelirsem gelebilirim kociş alıyor pcyide..
ehehehe:))))))katil katil oylarimuz sana:))Zeytinyağlılar ve salatalar yarışması yapılıyo kk da bendemi katılsam ne
kesin kazanırım o sebeple kimsenin üzülmesine vesile olmak istemediğimden katılma fikrini bi gözden geçireyim
tamam canım Allah kabul etsin bende alternatif tıpa bi eğileyim...
soğan kürüyle başlamak mantıklı geliyor bana..
iyi yapmışsın tatlım kaça aldınız
odamı yapıcaksın canım benim evim şuan 2+1 oda takımı almicam eşim oturma odasını bozalım istersen diyo orayı yapalım çocuk odası ama ben salonda oturamam o yüzden sağdece beşik alıcam odalarıda kısmetse büyük evim olunca
son şunuda diyeyim bir adet miyomcuğum var..
bide aarada yükselen prolaktinim maalesef..
ki en son adet gecikicne sınırın üstüydü doktor hapa gerek duymadı yine..
hayıt hapı olabilir bunada galibaaa:44:
haydi bakalım tembelliğe son diyelimmm
İyi akşmlar kızlar ohhh sohbet çok güzell nerden girrsem acaba kızlar bugün bir düştüm anlatamam düşmek ne kelime havada uçtum sonr duvara çakıldım sonrada oturdugun yerde bi süre agladım suan belimin sag tarafı ve sag bilegim çok agrıyor mutfak camım çokk uzun 1 ayagım sandalyeye basıyordun diger ayagım tezgahdydı tam sandalyeye inerken nasıl oldu anlamadım ters uçtum sandalyemi kaydı anlamadım sonra duvara dayalı mutfak masam var altına gşrdim basımı vurmadım zor kurtardım kendimi bunada şükür ama çok agladım eşim geldi aradım sonra bakındı sagıma soluma bişey yok dr gidelim dedi ferek yok dedim çok kızdı valla nediye siliyormusum falan camlar için niye kadını çagırmıyormusum falan filan neyse evi süpürdü giyindik çıktık biraz alıoşveriş yemek falan yedik biraz önce eve geldik ama biraz agrım var zaten adette olmustum dün dölülüyorum anlıcagınınz Valla daha kötü şeylerde olabilirdi neyse ucuz anlattım canlarrsizler nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?