Tüp Bebek Günlüğümüz !

O ne oyle kizim tup bebek parasi ben iki bebegimi daha ucuza yaptirdim
Aksamustu baktik biraz ikizler icin tek tek ve istendiginde birlesen arabalar var piere cardinde 600 tl civari iki tanesi hemde. Yatak bakmaya gittik hic mobilya yoktu hep park yatak koymuslar mobilyalari katologdan gosteriyolar onu ben netten de goruyorum. Sen nasil besik aldin canim.

çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ALLAH KORUMUŞ benim eşimde çok kızar cam silmeme enişteye aferin fırçayı attıktan sonra gönlünüde almış

sana mesaj yazdım görmedin sen şekerim...

biliyomusun dün zeytinyağlı sarma yaptım yaparkende keşke resimlerini çekseydim dedim yarışmadan haberim yoktu ama sonra vazcaydım bugün bi baktım zeytinyağlılar ve salatalar diye yarışma varmış

gel canım hatta çiçeklerim açsın öyle gel misafirim ol ne güzel olur

toprakla uğraşmak banada iyi geliyo negatif enerjiyi alıyo toprak bu gerçek

ne gibi kür yapsakki benim adete bi hafta var ben şimdi kür mür yapmıyım bi hafta sonra size katılırım

geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış
bizim topikten ya ben ya sara katılalım oylar bölünmesin

buna sen katıl bi dahakinede ben katılırım oylarımız bölünmez nasıl bu yarışmalar değişik kategorilerde daha çok yapılacağa benzer

Hiim bilemedim simdi sen mi sara mi. Sara da becerikli hatun kendi ne diyor ki katilmak istiyor mu acep

katılmak iyi fikir canım ama her aşamayı tek tek resimlemek bana biraz zahmetli gibi geliyo

ben saranın eline su dökemem o nedenle sara katılsın istiyorum yarışmaya biz de hep destek tam destek oluruz oylamada

estağfurullah canım ne demek ama hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim

Oluruz tabii. Sara bacim ne diyon yarismaya sokuyoz seni haberin olsun oylar sana

sağolun canım menim ben bu gazla yarışmaya katılırmışım yok yok bu sefer güldenim girsin bi dahaki sefere ben katılayım

oluruz tabiki katılın becerikli hatunlar ama gerçekten sara bayağı bilgili verdiği tarifleri okuyorum bağzen

teşekkür ederim canım menim

ben bu kez girmeyim diyorum ilk önce sen gir diye düşündüm haliyle sen benden iyisin tecrübeli hatunsun sonrakilere ben girerim dedim...bilmiyorum valla girsem hangi tarifle gircem iyice bi düşünmem araştımam lazım...bu kez sadece oylamada olurum sen katılmazsan bi dahakilerde girerim sanırım...kür konusunda da zaten hemen başlamıyoruz kdr inde adeti bir haftaya gelir ben sizi beklerim...

Egunal sogan kürü birinci canim maydanoz suyu 2 ben civan percemli. İnc incir 3 bide ben aktardan yumurtalik calistiran ne vardemistim opudan once balli civanpercemli bi karisim vermisti o da iyi geldi ben pkoluyum tembellik var yumilerde drum aferin sana yemeye devam et demisti hem incir yiuodum hemde onu yiyodum tabi eslerde onemli onlarada yedirin en onemlisi keciboynuzu beyler icin

sana mesaj yazdım görmedin sen şekerim...

Canımm şimdi geldim yatak odasında nevresim degiştiriyordum sagol canımm benim tamponda kötü gibi morarma yok cnım yaa olsaydı giderdim zaten geçer heralde şekerimm bu arada anladıgım kadarıyl sara ve sende marifetler çokmus canımm keşke bir gün hep bi araya gelsek şöylee bi gün yapsak ne iyi olurdu beee herkes hünerlerini sergilerdi be canımmm

Naber canımcım topikten birini yarışmaya sokmaya çalışıyorum ama sara olmaz diyooo bende bu kez kendimi hazır hissetmiyorum acaba millstone mi katılsa güzel yemek yapar o...senin işin gücün var bu ara ondan demiyorum...

şu her aşamayı tek tek resimlemek varya o biraz zahmetli olur gibi geliyo bide sıkı bi tarif bulmak gerek etli yemekler olsa istemediğin kadar tarif yazarım ama etli yemekler kategorisinde yapılmış yarışma

ben mesajımı tekrarladım gör diye sonra selam vermiyonuz düştüm bişi demiyonuz diye trip atarsın
bir araya gelsek hayalim hep var azar azar bir araya geliyoruz ama hep birlikte olmak harika olurdu..

süppersin canım saol bilgiler için...
incir kürü bende düşündüm ama e2 hormonunu yani östrojeni etkilediğinden artırdığından sorun olabilir dedim benim tedavilerimde e2 değerim fırlıyo birden ohss riskim oluyoo hep maydonoz ve incirden uzak durdum o dönemler..ama tedavide değilim sonuçta sanırım zararı değil faydası olur bunlarıda yazdım bi köşeye toplu halde yazarım ortak fikirle neler yapacağımıza karar verir başlarız...

şu her aşamayı tek tek resimlemek varya o biraz zahmetli olur gibi geliyo bide sıkı bi tarif bulmak gerek etli yemekler olsa istemediğin kadar tarif yazarım ama etli yemekler kategorisinde yapılmış yarışma

aynen saracım fotoğraflama kısmı zor olur gerçekten...
etli yemeklerde süpersin gerçekten ama geçti işte...
içimizden birileri katılsa eğlenceli olurdu yokmu kendine güvenen

Kızlar ben beyimle ilgileneyim azcık sanırım gelemem sabahta erkenden işlerim var dışarda ne zaman eve dönerim bilmiyorum...Yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…