ehehehe:))))))katil katil oylarimuz sana:))
Bızım arabamız maxı mıma tavsıye ederım cok kullanıslı hemde sık gercı bız 2600 tl ye aldık ııkız ıcın olanın fıyatı ne bılmıyorum dayısı sımdıdrn bır sahın parası oder herhalde ıkız ıcın olanakullanımıda cok rahat hatta ben 40 cıkana kadarhepevın ıcınde gezdırerek uyuttum alıstırırsan rahatedersın benm anam saglsun alıstrdı kucaga ayaga basımıza dert actı
bizim topikten ya ben ya sara katılalım oylar bölünmesin
Hiim bilemedim simdi sen mi sara mi. Sara da becerikli hatun kendi ne diyor ki katilmak istiyor mu acep
İyi akşmlar kızlar ohhh sohbet çok güzell nerden girrsem acaba kızlar bugün bir düştüm anlatamam düşmek ne kelime havada uçtum sonr duvara çakıldım sonrada oturdugun yerde bi süre agladım suan belimin sag tarafı ve sag bilegim çok agrıyor mutfak camım çokk uzun 1 ayagım sandalyeye basıyordun diger ayagım tezgahdydı tam sandalyeye inerken nasıl oldu anlamadım ters uçtum sandalyemi kaydı anlamadım sonra duvara dayalı mutfak masam var altına gşrdim basımı vurmadım zor kurtardım kendimi bunada şükür ama çok agladım eşim geldi aradım sonra bakındı sagıma soluma bişey yok dr gidelim dedi ferek yok dedim çok kızdı valla nediye siliyormusum falan camlar için niye kadını çagırmıyormusum falan filan neyse evi süpürdü giyindik çıktık biraz alıoşveriş yemek falan yedik biraz önce eve geldik ama biraz agrım var zaten adette olmustum dün dölülüyorum anlıcagınınz Valla daha kötü şeylerde olabilirdi neyse ucuz anlattım canlarrsizler nasılsınızzz
ben saranın eline su dökemem o nedenle sara katılsın istiyorum yarışmaya biz de hep destek tam destek oluruz oylamada
ben saranın eline su dökemem o nedenle sara katılsın istiyorum yarışmaya biz de hep destek tam destek oluruz oylamada
Oluruz tabii. Sara bacim ne diyon yarismaya sokuyoz seni haberin olsun oylar sana
oluruz tabiki katılın becerikli hatunlar ama gerçekten sara bayağı bilgili verdiği tarifleri okuyorum bağzen
çooooook geçmiş olsun Allah korumuş eminsin dimi doktorluk bişeyin olmadığına...
benimde başıma buna benzer bişi geldi sağ kolumun dirsek kısmı soyuldu büyük bi alan hemde sağ bacağım iş görmezlik raporu aldıtotomun bir kısmı hurdaya çıktı fena bişi yani...
Sara canım sen yarışmaya katılmalısın bence ne düşünüyorsun başvuru içinde zaman daralıyor acaba katılsakmı aklımda zeytinyağlılar ve salatalar uçuşuyo şu an değişik bir şey olmalı ama:44::44::44:
canım geçen ilk baharda almıştım saksıları tohumları çiçek ektim oldu ama ön balkonda yandılar bakamadım arkaya
alsamda nafiel..
ben de boş durmasın dedim soğan tohumu aldım marketden ama maydanozda aklımda benim bikaç kova bulur ekerim..
ohh mis olmuştur bahçen valla gelesim geldii çok yakında olmasakta var yine 4 saat galiba:26:anamdan yakınsın bana...
arabayla gelsek daha çabık gelirizde..
artıkk bilmiyorum yaniii
bu ara hassasım yine öyle içleniyom arada beni unuttular diyeee
bakalım bekliyorum..
anam keşke kalaydıkda cihanıda unutaydık demii
ek tabiki ohh toprakla oynadım rahatladım iyi geliyor bence...
hemde doğal besleniriz...
Pazar akşamı sebebiyle herkesler dağılmış bende iki lafın belini kırarız diye geldim...
Tedaviye kadar kürlerle gebelik elde etmek için bişiler yapalımmı beraber ne dersiniz kızlar...
Mesela ben vitamin ve minerallerle yüklü bir hap içiyorum bu ara yanında bişeyler daha yapmak istiyorum...
Fikirleri olanlar söylesinler birbirimize destek verelim yen, tedavilerimize kadar belki doğal yolla gebelik elde ederiz hiç olmadı yumilerimizin kalitesini artırmış oluruz:129::129::129:
İyi akşmlar kızlar ohhh sohbet çok güzell nerden girrsem acaba kızlar bugün bir düştüm anlatamam düşmek ne kelime havada uçtum sonr duvara çakıldım sonrada oturdugun yerde bi süre agladım suan belimin sag tarafı ve sag bilegim çok agrıyor mutfak camım çokk uzun 1 ayagım sandalyeye basıyordun diger ayagım tezgahdydı tam sandalyeye inerken nasıl oldu anlamadım ters uçtum sandalyemi kaydı anlamadım sonra duvara dayalı mutfak masam var altına gşrdim basımı vurmadım zor kurtardım kendimi bunada şükür ama çok agladım eşim geldi aradım sonra bakındı sagıma soluma bişey yok dr gidelim dedi ferek yok dedim çok kızdı valla nediye siliyormusum falan camlar için niye kadını çagırmıyormusum falan filan neyse evi süpürdü giyindik çıktık biraz alıoşveriş yemek falan yedik biraz önce eve geldik ama biraz agrım var zaten adette olmustum dün dölülüyorum anlıcagınınz Valla daha kötü şeylerde olabilirdi neyse ucuz anlattım canlarrsizler nasılsınızzz
bizim topikten ya ben ya sara katılalım oylar bölünmesin
Hiim bilemedim simdi sen mi sara mi. Sara da becerikli hatun kendi ne diyor ki katilmak istiyor mu acep
Oluruz tabii. Sara bacim ne diyon yarismaya sokuyoz seni haberin olsun oylar sana
oluruz tabiki katılın becerikli hatunlar ama gerçekten sara bayağı bilgili verdiği tarifleri okuyorum bağzen
biliyomusun dün zeytinyağlı sarma yaptım yaparkende keşke resimlerini çekseydim dedim yarışmadan haberim yoktu ama sonra vazcaydım bugün bi baktım zeytinyağlılar ve salatalar diye yarışma varmış
gel canım hatta çiçeklerim açsın öyle gel misafirim ol ne güzel olur
toprakla uğraşmak banada iyi geliyo negatif enerjiyi alıyo toprak bu gerçek
ne gibi kür yapsakki benim adete bi hafta var ben şimdi kür mür yapmıyım bi hafta sonra size katılırım
geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış
buna sen katıl bi dahakinede ben katılırım oylarımız bölünmez nasıl bu yarışmalar değişik kategorilerde daha çok yapılacağa benzer
katılmak iyi fikir canım ama her aşamayı tek tek resimlemek bana biraz zahmetli gibi geliyo
estağfurullah canım ne demek ama hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim
sağolun canım menim ben bu gazla yarışmaya katılırmışım yok yok bu sefer güldenim girsin bi dahaki sefere ben katılayım
teşekkür ederim canım menim
canım merkez ve doktor nasıl kalabalık biliyorsun bak benide kimse aramıyor en son test günümde görüştüm doktorla 27 ocaktı sanırım 2 ay ı geçti hiç dertlenmiyorum yanii..bana eşinle gel demişti daha ne desin arayıp neden gelmiyosun diyecekderdi belki ama şimdi başını kaşıyacak durumu yok sende biliyorsun...
Caniiiim Allah soyletiyo ikiz olur insallah tek de olsa cok sevinecez biliyosun
sana mesaj yazdım görmedin sen şekerim...
ben bu kez girmeyim diyorum ilk önce sen gir diye düşündüm haliyle sen benden iyisin tecrübeli hatunsun sonrakilere ben girerim dedim...bilmiyorum valla girsem hangi tarifle gircem iyice bi düşünmem araştımam lazım...bu kez sadece oylamada olurum sen katılmazsan bi dahakilerde girerim sanırım...kür konusunda da zaten hemen başlamıyoruz kdr inde adeti bir haftaya gelir ben sizi beklerim...
çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ALLAH KORUMUŞ benim eşimde çok kızar cam silmeme enişteye aferin fırçayı attıktan sonra gönlünüde almış
Canımm şimdi geldim yatak odasında nevresim degiştiriyordumsagol canımm benim tamponda kötü gibi morarma yok cnım yaa olsaydı giderdim zaten geçer heralde şekerimm bu arada anladıgım kadarıyl sara ve sende marifetler çokmus canımm keşke bir gün hep bi araya gelsek şöylee bi gün yapsak ne iyi olurdu beee herkes hünerlerini sergilerdi be canımmm
Egunal sogan kürü birinci canim maydanoz suyu 2 ben civan percemli. İnc incir 3 bide ben aktardan yumurtalik calistiran ne vardemistim opudan once balli civanpercemli bi karisim vermisti o da iyi geldi ben pkoluyum tembellik var yumilerde drum aferin sana yemeye devam et demisti hem incir yiuodum hemde onu yiyodum tabi eslerde onemli onlarada yedirin en onemlisi keciboynuzu beyler icin
şu her aşamayı tek tek resimlemek varya o biraz zahmetli olur gibi geliyo bide sıkı bi tarif bulmak gerek etli yemekler olsa istemediğin kadar tarif yazarım ama etli yemekler kategorisinde yapılmış yarışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?