ben mesajımı tekrarladım gör diye sonra selam vermiyonuz düştüm bişi demiyonuz diye trip atarsın
bir araya gelsek hayalim hep var azar azar bir araya geliyoruz ama hep birlikte olmak harika olurdu..
dogru söylüyon bacımmm trip atardım vlla canım yaa evet süper olurdu eşlerimiz uçak biletlerini alsa şöyleee ortak bi noktada 3,5 günlüğüne bi araya gelsek yinede doymayız biribirimize heralde süper olurdu valla yana kampa falan gitsek kızlar kampı
Canımm şimdi geldim yatak odasında nevresim degiştiriyordumsagol canımm benim tamponda kötü gibi morarma yok cnım yaa olsaydı giderdim zaten geçer heralde şekerimm bu arada anladıgım kadarıyl sara ve sende marifetler çokmus canımm keşke bir gün hep bi araya gelsek şöylee bi gün yapsak ne iyi olurdu beee herkes hünerlerini sergilerdi be canımmm
ben mesajımı tekrarladım gör diye sonra selam vermiyonuz düştüm bişi demiyonuz diye trip atarsın
bir araya gelsek hayalim hep var azar azar bir araya geliyoruz ama hep birlikte olmak harika olurdu..
süppersin canım saol bilgiler için...
incir kürü bende düşündüm ama e2 hormonunu yani östrojeni etkilediğinden artırdığından sorun olabilir dedim benim tedavilerimde e2 değerim fırlıyo birden ohss riskim oluyoo hep maydonoz ve incirden uzak durdum o dönemler..ama tedavide değilim sonuçta sanırım zararı değil faydası olur bunlarıda yazdım bi köşeye toplu halde yazarım ortak fikirle neler yapacağımıza karar verir başlarız...
Kızlar ben beyimle ilgileneyim azcık sanırım gelemem sabahta erkenden işlerim var dışarda ne zaman eve dönerim bilmiyorum...Yarın görüşmek üzere
Allahtan ne gelirse raziyim cnm insallah guzel sonuc alirim da havalara ziplariz..
ne güzel olurdu canım ya keşke öyle bi imkanımız olsa hep beraber kadınlar kulübü günü yapsak
gülden doktorum bana pko lu olduğumu söyledi biliyosun ama ben incir kürü uyguladım bi ara ve o ay yumurtladığımı ciddi ciddi hissettim ve ondan sonraki aylardada adetim bayağı düzene girdi sonra bıraktım ve ben düzenli de yapmamıştım ama pko lularda sorun olabilirmiş anladıım kadarıyla ben bilmeden kendmi riskemi atmış oluyorum şimdi bide maydanozdan uxzak durdum demişsin o nedenki ben maydanozu çok severim kahvaltıda bile yerim :44::44::44::44:
Kizlar pkolulara incir maydanoz zararlimi ya ben bilmiyodum bayada tukettim tedavide yumiler cok olsun diye eee dr da ye aferin dediydi bana ne zarari varmiskine güzel olurdu canım ya keşke öyle bi imkanımız olsa hep beraber kadınlar kulübü günü yapsak
gülden doktorum bana pko lu olduğumu söyledi biliyosun ama ben incir kürü uyguladım bi ara ve o ay yumurtladığımı ciddi ciddi hissettim ve ondan sonraki aylardada adetim bayağı düzene girdi sonra bıraktım ve ben düzenli de yapmamıştım ama pko lularda sorun olabilirmiş anladıım kadarıyla ben bilmeden kendmi riskemi atmış oluyorum şimdi bide maydanozdan uxzak durdum demişsin o nedenki ben maydanozu çok severim kahvaltıda bile yerim :44::44::44::44:
oyyyyy yavrummm gecmis olsun balim.basina nelee gelmis ne geregi var cama cikip silmenin askolsun.dugune de gittin ya nazarlaera geldin bacim.bi sadaka ver hemen yarin bi telleselim konusamadik ne zamandur o aysegul gelsin gostercem ona hic benimle ilgilenmio:)))İyi akşmlar kızlar ohhh sohbet çok güzell nerden girrsem acaba kızlar bugün bir düştüm anlatamam düşmek ne kelime havada uçtum sonr duvara çakıldım sonrada oturdugun yerde bi süre agladım suan belimin sag tarafı ve sag bilegim çok agrıyor mutfak camım çokk uzun 1 ayagım sandalyeye basıyordun diger ayagım tezgahdydı tam sandalyeye inerken nasıl oldu anlamadım ters uçtum sandalyemi kaydı anlamadım sonra duvara dayalı mutfak masam var altına gşrdim basımı vurmadım zor kurtardım kendimi bunada şükür ama çok agladım eşim geldi aradım sonra bakındı sagıma soluma bişey yok dr gidelim dedi ferek yok dedim çok kızdı valla nediye siliyormusum falan camlar için niye kadını çagırmıyormusum falan filan neyse evi süpürdü giyindik çıktık biraz alıoşveriş yemek falan yedik biraz önce eve geldik ama biraz agrım var zaten adette olmustum dün dölülüyorum anlıcagınınz Valla daha kötü şeylerde olabilirdi neyse ucuz anlattım canlarrsizler nasılsınızzz
sara olsa iyiydi ama kabul etmio aslinda derya da degisik seyler yapio ona da mi teklif etsek?bizim topikten ya ben ya sara katılalım oylar bölünmesin
ayyyy canim.benim.cok saol tatlim Allah razi olsunnnnnnYa sen bir anne adayisin artik kötü sonuc düsünm allahin izniyle ikiz annesi olucan canim sen boyle dusunki bebislerinde bunu hissetsin bu arada eyup sultana gittim bugun kizlar hepimize dua ettim sedoş senide unutmadim rabbiim ikizlerini kucaginda gormeyi nasib et dedim
oyyyyy yavrummm gecmis olsun balim.basina nelee gelmis ne geregi var cama cikip silmenin askolsun.dugune de gittin ya nazarlaera geldin bacim.bi sadaka ver hemen yarin bi telleselim konusamadik ne zamandur o aysegul gelsin gostercem ona hic benimle ilgilenmio:)))
sara olsa iyiydi ama kabul etmio aslinda derya da degisik seyler yapio ona da mi teklif etsek?
ayyyy canim.benim.cok saol tatlim Allah razi olsunnnnnn
Naber canımcım topikten birini yarışmaya sokmaya çalışıyorum ama sara olmaz diyooo bende bu kez kendimi hazır hissetmiyorum acaba millstone mi katılsa güzel yemek yapar o...senin işin gücün var bu ara ondan demiyorum...
yemek yedim benim miğdem yine dönme dolapa döndü lavabodan gelemiyorum ben çıkim gelebilirsem gelirim yine yarın 2li testimiz var dualarınızda benide unutmayın kızlar iyi akşamlar
aynen cnm nzara geldin.saga sola donebilirsin dedoi dokr.hiiii bugun donduler mui acababelkide yoldadirlar ama cok gec gelio ben artik erken yatiom kuzum 11 de fitilim var sonra biraz takilip yatiom aysegul 12 den sonra gelior.Ne bilim yaaa bacım balıkesrilerde nazaramı geldim neee hep tanıstırıken gelinin arkadaşı evli diye tanıstırdılat amaneyse iyiym tatlım yaaa özledim seni gece muhabbetlerini yegenlerimede iyi bak bozusmayalım seninle sga sola çok dönüyormussun haberlerini aldım dikkat et bacım yaaa evevt ayşegülhanım evinle hasret gideriyor sanırım bugün dönücektiya evine hanımefendi o bu gece buraya gelicek hiççç pas vermiyelim ona küselim hatta sen ne yapıyon canım annenle hasret gider bol boll ayyyy totoşumn üstü çok agrıyorr
unutmayiz cnm .iste hamilielik boyl bise kuzu napucan idare et bi sure tatlim.yemek yedim benim miğdem yine dönme dolapa döndü lavabodan gelemiyorum ben çıkim gelebilirsem gelirim yine yarın 2li testimiz var dualarınızda benide unutmayın kızlar iyi akşamlar
banyon çok güzelmişş gile güle oturun içini bebişlerinin ağlaması kahkahalrı ile doldurun inşaallah...bu banyoya kırmızı beyaz klozet takımı süperkulade yakışır bence mobilya mağazalarında simli taşlı çok şık takımlar var hatta dantelli gpürlüleri bile gördüm insan orayaa nasıl şedecek üstünde yürüyecek bilemiyorumm...Eki Görüntüle 678709 Eki Görüntüle 678710 Kızlar siyah beyaz böle bir banyoya illa siyah ya da beyaz klozet takımımı olmalı bana bi fikir verin sabahtan beri nette dolanıyorum...kırmızı en çok yakışan siyahla beyaza ama netten istediğim gibi takım bulamadım...
güzel canım 3-5 gün dikkat et sonra yavaş yavaş yaparsın işlerini bir de sakın sinirlerini yorma sinirlenince karın kasları öyle bir kasılıyormuş kii tüm vücuda zarar mışş..neme lazım hiç birşey bebişlerinden önemli değil unutma tatlımm..sal gitsin tüm dertleriii..aaa tmm cnm aklima bulunsn..tatlim dusebilir sayi ben gecen gun sana 4 tane birinci kalitem var dedim ya dun gittik dr bi tane cok iyi digeri de ondan biraz daha az iyi dedi.ama sonuc olarak cnm 5.gune kadar yasayabilmis embriyolar.ve de donmusumuz kalnadi hic yani vardi fakat dondurulucak kadar kaliteli degiller dedi ama sakin bnmle kiyaslama kendini cunku bu bana ozel bu durum baskasinin olsa 5 6 tane dondurulurdu.galiba bizim spermlerle alakali.sen simdi bunu kafana takma hayat ne getirirse onu yada kalmazsa da kalmasin insallah bi daha gerek kalmicak.tatlim sadece ayakta yuruyorum o kadar.yatiyirum yuruyorum yemek yiyorum tuvalete gidiyorum.
valla baştan bana bi katalog gibi bişi getirmişti evi siteyi tanıtıyo öel bişi ordaki örnek dairede farklı duvar kağıtları vardı yapılan daha farklı oldu ama kendisi şikayetçi değil 8 yıldır krem kahve üzerine bir evimiz vardı aslında bu evi tercih etmemin sebebi ilk gelin gittiğim muhitte ben ordan taşınırken çok zor koptum son bir buçuk yıldır şu an ki evimde kiradayım 2 sene dolunca hooppp yeni evime ama eski muhitime gidicem ev o sebeple bana daha bi güzel görünüyooo
aynen cnm nzara geldin.saga sola donebilirsin dedoi dokr.hiiii bugun donduler mui acababelkide yoldadirlar ama cok gec gelio ben artik erken yatiom kuzum 11 de fitilim var sonra biraz takilip yatiom aysegul 12 den sonra gelior.
unutmayiz cnm .iste hamilielik boyl bise kuzu napucan idare et bi sure tatlim.
tatlim kaljiyorum ama asla is yapmiyorum sadece geziniyorum arada cunku sirtim agriyo yat yat derdim de yok be gulum cok sukur annem de yanim da ya fulll dedikodu:))))))banyon çok güzelmişş gile güle oturun içini bebişlerinin ağlaması kahkahalrı ile doldurun inşaallah...bu banyoya kırmızı beyaz klozet takımı süperkulade yakışır bence mobilya mağazalarında simli taşlı çok şık takımlar var hatta dantelli gpürlüleri bile gördüm insan orayaa nasıl şedecek üstünde yürüyecek bilemiyorumm...
güzel canım 3-5 gün dikkat et sonra yavaş yavaş yaparsın işlerini bir de sakın sinirlerini yorma sinirlenince karın kasları öyle bir kasılıyormuş kii tüm vücuda zarar mışş..neme lazım hiç birşey bebişlerinden önemli değil unutma tatlımm..sal gitsin tüm dertleriii..
aaa çok güzel bir haber buu demek yeni eve geçiliyor..yeni evin bebiş dolsun inşaallah canımm hayırlı uğurlu gelsinn aileniz koskocaman olsunn..
ben de bir bakayım dedim inceliyorumm inşaallah güzel birşeyler .çıkar ama aslına bakarsan katılsam mı diye de düşünmüyor değilim...ben zeytinyağlı ve salata çok fazla yaparım değişik tarifler denerim..geçen gün karnabaharla havucu birleştirdimm yoğurtlu salata yaptım kızkardeşim le arkadaşı bayıldı...tadı çok gzel olmuştu gitmeden bir kez daha yaptımm..tarifini deverdim ayrıcaa...neyse bir düşüneyim kendime uyarladığım tariflerime belki değişik birşey çıkarıırsam paylaşırım bana da uğraş olur...Kızlar yarışma için bişi demediniz katılmayı düşüneniniz yokmu...
Zeytinyağlılar ve salatalar yarışması bakınız ekranın sağ ve sol tarafındaki bilgilendirme yazısı var...
Gerçi yarısı tedavide yarısı hamile kimsenin mutfağa gircek durumu yok eşlerimiz sağolsunlar dimi ama
Neyse kızlar kalabalıklaşınca fikirlerini söylerler ben sara nın yarışmaya katılmasından yanayım
ama nedennnnnnnnnnnn????Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrr
tamam cnm iyi geceler sen de dinlerdir totonu kocan masaj yapsin:))) mehtos kiz Allas akina yarin nereye gidicen de de cikCanımcıgımm bencede fitilden sonra oynasma bileeyat geç saatlere kadar dinlen bol bol canımm bebişlere iyi bak annesiii çok öpüyorum canım bende çıkıyorum zaten yarın görüşmek üzere inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?