kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
Kizlar ben dusundum bana faydasi olan seyleri sizlerle paylasayim diyorum. Gunluk dersleri
size aktarabildigim kadariyla anlatmaya calisicam. Odevlerimiz de olacak katilmak isteyenler bunlari mutlaka yapmali faydali olmasi icin.
Egitimin adi "tup bebek tedavisinde farkindaliga dayali stres yonetimi"
Belki bu isimde bir topik acmaliyim burda paylasirimbildiklerimi. Burda da anlatirim ama burda muhabbet koyu oluyo arada girip bakmak isteyenlere bulmasi zor olur belki. Orda sadece bu konuya yonelik sohbet ve sorular olabilir. Gevseme egzersizlerini isteyenler bana ozelden mail adreslerini yazsinlar cunku boyutlari cok buyuk ses dosyalari.
Ben boyle dusunuyorum fikri olan varsa soylerse sevinirim.
canım bence süper olur stres bizim en büyük düşmanımız bence yapmalısın benim bekleme sürecim berbattı her saatim ağlayarak geçti olmadı diye
herkesin işine yarar bence..
ayyyyy çok güzel olmuş canım bayıldım sağlıkla giysin bebişin kız olunca insan daha istekli oluyo değil mi
onu okumuştu tatlım bizim hamilelikteki ruh halimiz bebeğin kişiliğini belirliyomuş ben sana yollıcam mail adresimi atarsan sevinirimBu arada sadece tedavidekiler degil hamis arkadaslarda yapmali bence. Egitimde ilk ogrendigimiz sey bu olmustu hayat boyu faydasi olacak seylerdi.
Mesela stres yasadigimizda beynimizden bir hormon salgilaniyo ve kana karisiyo vucuttan atilmasi da yaklasik birbucuk ay suruyormus. Bebeklerde bizim kanimizdan beslendigine gore stresimiz direk yansiyo.
durulifecım buna en cok sevinen ben olurum heralde gerci bu sorun hepimizde var ama bende daha cok heralde hele su yasadıgımdan sonra hep tedirgin olucam zaten bi negatiflik vardı ama içmdeydi kendimden bile gizliyodum simdi tavan yaptı desem inan aslında ben psikologtan destek almak istemiştim ama drum simdi bi faydası olmaz daha erken baslaman gerekliydi dedi bizde bıraktık ama bu benim için çok iyi olur özelden mailimi yazarım birazdan canım en kısa zamandada baslarız ve iyi gelir inşallah canım simdiden cok sagol
Bence yinede gidebilirsin psikologa onunde en az bir ayin var. Ben bu egitime basladim hemen pesinden tedavi basladi ikisi beraber gitti yani. Hatta transferimin ikinci gunu derse gittim. gec kalmis sayilmazsin. Nerde tedavi oluyodun canim sen. Bizde tup hastalarina ucretsizdi psikolog.
kızlar bende pek becerikli sayılmam sabahtan beri daha 1 tekini örebildim benim boyun fıtığım var o yüzden elime fazla örgü alamıyorum bu konuda bende biraz cahilim ama boş durmaktan iyidir diye düşündüm:)
Tatlımm sıkma canını bak çok şükür 5 tane bebişin bekliyor seni rahim inceliğini gözünde büyütme canım kolay çözülebilicek bişey Allahın izniyle bu ay olmaz diğer ay olur her işte vardor bir hayırr üzülme arkadaşım beni göz önüne al bak 2 yumişim hiçç döllenmdi trasfer bile olmdı senin İNŞALLH 1 ay sonr olucak ve bebişleri Allahın izniyle kucagına alıcaksın geç olsun güç olmasın canımmm
kızlar ne tuaf insanlarıZ demi zor bebek sahibi oluyoruz ama herşeyden de nem kapıyoruz bi raht yüzü göremiyoruz her anmız stersli sorunlu geçiyor allhım yardımcımz olsun ben hasta oldum yine boğaZım agrıyor yün yıkadığımda ayklrım buz kesmişti ondan oldu sanırım bu sene çabuk geçsin istiyorum çünkü uğrsz bi sene diye düşünyorum çünkü haytımda olmadığım kadr mutsuz huzrsuz stersli sorunlu bir yıl benm için gerçi diğer yıllarda farklı değildi ama son üç senem zehir zıkkım oldu içine ettiler haytımın lanet olasıca ömrümsde hiç çekmedim kadr üstüme üstüme geldiler isyan etmiyorum diyemem yaln olur ama dayanamıyorum artık yetr diyorum yok üstüme geldikçe geliyorlar hayır yani destk olupta elimden tutanıp yokmuş ona yandım keşke tek derdim çoçuk olmaması olsaymış ama nerde bütn dertler sorunlar beni bulmuş ne zamn bitcek diyorum ya ölünce bitck sanırım çok isynkar karmsarsın dersinz blki ama işte elimden bişide gelmiyor duamda da diyorum hep ama artık cidden yoruldum artık ipin ucunu bırakcam ellerim çok acıyor çünkübazen uzakkk bi yer olsa diyorum gitsem de huzrlu bi uykum olsa diyorum ama yok allhın gazabından da korkmuyorlar insanların hayatını mahvedip huzrsuz etmk onlar için mutlu olmk demkmiş allhım onlara öyle bir vursunki başkalarının canlarını yakamasınlar herkesi kendim gibi bilip guvendim için yazıklar olsun bana diyorum artık kimseye güvenmiyorum AZ İNSAN ÇOK HUZUR ALLH KİMSEYİ BAŞKALARININ ACILARINDN MUTLU OLMAYA ÇALIŞANLAR KADAR ACİZ ETMESİN BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİLİM DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM.....
Sagol. Canim haklisin ama biliyosun iste bi an once gelsinler istiyodum bide dollenmeme ihtimali oldugunu burdan ogrenmistim ona hazirlikliydim ama boyle bisey olabilecegi hic aklimda yoktu cok hazirlamistim kendimi onlara boyle de olunca cok kotu oldum canim drum ozan bey benim sen serdar beye gittin heralde soylerim canim druda sizden saklimmi var
onu okumuştu tatlım bizim hamilelikteki ruh halimiz bebeğin kişiliğini belirliyomuş ben sana yollıcam mail adresimi atarsan sevinirim
benim çok stresli geçti hamileliğim bundan sonra rahatlamaya çalışıyım tatlım
kızlar ne tuaf insanlarıZ demi zor bebek sahibi oluyoruz ama herşeyden de nem kapıyoruz bi raht yüzü göremiyoruz her anmız stersli sorunlu geçiyor allhım yardımcımz olsun ben hasta oldum yine boğaZım agrıyor yün yıkadığımda ayklrım buz kesmişti ondan oldu sanırım bu sene çabuk geçsin istiyorum çünkü uğrsz bi sene diye düşünyorum çünkü haytımda olmadığım kadr mutsuz huzrsuz stersli sorunlu bir yıl benm için gerçi diğer yıllarda farklı değildi ama son üç senem zehir zıkkım oldu içine ettiler haytımın lanet olasıca ömrümsde hiç çekmedim kadr üstüme üstüme geldiler isyan etmiyorum diyemem yaln olur ama dayanamıyorum artık yetr diyorum yok üstüme geldikçe geliyorlar hayır yani destk olupta elimden tutanıp yokmuş ona yandım keşke tek derdim çoçuk olmaması olsaymış ama nerde bütn dertler sorunlar beni bulmuş ne zamn bitcek diyorum ya ölünce bitck sanırım çok isynkar karmsarsın dersinz blki ama işte elimden bişide gelmiyor duamda da diyorum hep ama artık cidden yoruldum artık ipin ucunu bırakcam ellerim çok acıyor çünkübazen uzakkk bi yer olsa diyorum gitsem de huzrlu bi uykum olsa diyorum ama yok allhın gazabından da korkmuyorlar insanların hayatını mahvedip huzrsuz etmk onlar için mutlu olmk demkmiş allhım onlara öyle bir vursunki başkalarının canlarını yakamasınlar herkesi kendim gibi bilip guvendim için yazıklar olsun bana diyorum artık kimseye güvenmiyorum AZ İNSAN ÇOK HUZUR ALLH KİMSEYİ BAŞKALARININ ACILARINDN MUTLU OLMAYA ÇALIŞANLAR KADAR ACİZ ETMESİN BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİLİM DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM.....
canım gülü güle giyinsin kızın çoooook güzel olmuş ellerine sağlıkkızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?