Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bende pek becerikli sayılmam sabahtan beri daha 1 tekini örebildim benim boyun fıtığım var o yüzden elime fazla örgü alamıyorum bu konuda bende biraz cahilim ama boş durmaktan iyidir diye düşündüm:)

durulifecım buna en cok sevinen ben olurum heralde gerci bu sorun hepimizde var ama bende daha cok heralde hele su yasadıgımdan sonra hep tedirgin olucam zaten bi negatiflik vardı ama içmdeydi kendimden bile gizliyodum simdi tavan yaptı desem inan aslında ben psikologtan destek almak istemiştim ama drum simdi bi faydası olmaz daha erken baslaman gerekliydi dedi bizde bıraktık ama bu benim için çok iyi olur özelden mailimi yazarım birazdan canım en kısa zamandada baslarız ve iyi gelir inşallah canım simdiden cok sagol

Bu arada sadece tedavidekiler degil hamis arkadaslarda yapmali bence. Egitimde ilk ogrendigimiz sey bu olmustu hayat boyu faydasi olacak seylerdi.
Mesela stres yasadigimizda beynimizden bir hormon salgilaniyo ve kana karisiyo vucuttan atilmasi da yaklasik birbucuk ay suruyormus. Bebeklerde bizim kanimizdan beslendigine gore stresimiz direk yansiyo.

onu okumuştu tatlım bizim hamilelikteki ruh halimiz bebeğin kişiliğini belirliyomuş ben sana yollıcam mail adresimi atarsan sevinirim
benim çok stresli geçti hamileliğim bundan sonra rahatlamaya çalışıyım tatlım

Bence yinede gidebilirsin psikologa onunde en az bir ayin var. Ben bu egitime basladim hemen pesinden tedavi basladi ikisi beraber gitti yani. Hatta transferimin ikinci gunu derse gittim. gec kalmis sayilmazsin. Nerde tedavi oluyodun canim sen. Bizde tup hastalarina ucretsizdi psikolog.

Canim ben fulyada istanbul cerrahi hastanesine gidiyorum ve ucretsiz bi psikolog yok olsa hic kacirmazdim biliyosun psikologlar da ücretli malum birazda ona dayali oldu aslinda

Tatlımm sıkma canını bak çok şükür 5 tane bebişin bekliyor seni rahim inceliğini gözünde büyütme canım kolay çözülebilicek bişey Allahın izniyle bu ay olmaz diğer ay olur her işte vardor bir hayırr üzülme arkadaşım beni göz önüne al bak 2 yumişim hiçç döllenmdi trasfer bile olmdı senin İNŞALLH 1 ay sonr olucak ve bebişleri Allahın izniyle kucagına alıcaksın geç olsun güç olmasın canımmm

kızlar ne tuaf insanlarıZ demi zor bebek sahibi oluyoruz ama herşeyden de nem kapıyoruz bi raht yüzü göremiyoruz her anmız stersli sorunlu geçiyor allhım yardımcımz olsun ben hasta oldum yine boğaZım agrıyor yün yıkadığımda ayklrım buz kesmişti ondan oldu sanırım bu sene çabuk geçsin istiyorum çünkü uğrsz bi sene diye düşünyorum çünkü haytımda olmadığım kadr mutsuz huzrsuz stersli sorunlu bir yıl benm için gerçi diğer yıllarda farklı değildi ama son üç senem zehir zıkkım oldu içine ettiler haytımın lanet olasıca ömrümsde hiç çekmedim kadr üstüme üstüme geldiler isyan etmiyorum diyemem yaln olur ama dayanamıyorum artık yetr diyorum yok üstüme geldikçe geliyorlar hayır yani destk olupta elimden tutanıp yokmuş ona yandım keşke tek derdim çoçuk olmaması olsaymış ama nerde bütn dertler sorunlar beni bulmuş ne zamn bitcek diyorum ya ölünce bitck sanırım çok isynkar karmsarsın dersinz blki ama işte elimden bişide gelmiyor duamda da diyorum hep ama artık cidden yoruldum artık ipin ucunu bırakcam ellerim çok acıyor çünkü bazen uzakkk bi yer olsa diyorum gitsem de huzrlu bi uykum olsa diyorum ama yok allhın gazabından da korkmuyorlar insanların hayatını mahvedip huzrsuz etmk onlar için mutlu olmk demkmiş allhım onlara öyle bir vursunki başkalarının canlarını yakamasınlar herkesi kendim gibi bilip guvendim için yazıklar olsun bana diyorum artık kimseye güvenmiyorum AZ İNSAN ÇOK HUZUR ALLH KİMSEYİ BAŞKALARININ ACILARINDN MUTLU OLMAYA ÇALIŞANLAR KADAR ACİZ ETMESİN BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİLİM DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM.....

Kız derinn sen delimisinn ne marifetli değilim falann..Bayıldımm çok güzel olmuş bacımmm..Ellerine sağlıkk..

Sagol. Canim haklisin ama biliyosun iste bi an once gelsinler istiyodum bide dollenmeme ihtimali oldugunu burdan ogrenmistim ona hazirlikliydim ama boyle bisey olabilecegi hic aklimda yoktu cok hazirlamistim kendimi onlara boyle de olunca cok kotu oldum canim drum ozan bey benim sen serdar beye gittin heralde soylerim canim druda sizden saklimmi var

canım çok dolmuşsun sen kıyamam sana. bazen herşey üst üste gelir önemli olan senin bunların üstesinden gelmen canım.
yarın başlamayı düşünüyorum stres eğitimine canım. sen de katıl istersen ödevler olacak, stresli olay analizi de yapılacak. benim bu eğitimden önce hayatımda kafaya taktığım şeyler şimdi çok basit geliyo.

Son düzenleme:

Canım hasan serdaroglu gittigim dr nişantasında muayahanesi var ist cerrahide işlemi yapıyordu tatlım ama 1 kere muayahane oldun o kadar herşey yoluna giricek tatlımm ben inanıyorum dualarım seninlee

kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. ben şimdi düşündüm de böyle bir el becerim yok, incik boncuk yapamam, yemek kültürüm geniş değil (yeme kültürüm süperdir bu arada :) uzun süredir temizlik de yapmıyorum. Allahım ben ne biçim kadınım

ayyyyyy hamileliğimdeki ruh halim oğluşuma yansıyacaksa işim var valla. ben hep gezmek istiyorum, gezmediğim zamanlarda da hep ağlayasım var

kuzuuuummmmm neye dellendin yine

kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
canım gülü güle giyinsin kızın çoooook güzel olmuş ellerine sağlık

tatlım ya kıyamam seni yine kim üzdüyse rabbim versin cezasını lütfen öyle ölüm kelimesini düşünme daha çok gençsin bu kötü günlerde geçer

canım transferin ertelenmiş ama sakın üzülme sağlıklı embriyoların var sonuçta geç olsun güç olmasın doktorun yine ALLAH korkusu biliyormuş ya sana söylemeden transferini yapsaydı ozamanda sorunu bilmeden tutmadı diye üzülücektin

çok şükür 2 li testimizde güzel çıktı dün ultrasondan baktı bide kan aldılar bugünde doktorum aradı tahliller temiz dedi ama şu bulantıma bi çözüm bulamadık içim dışıma çıkıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…