Anaaam kizlar taze annelerimiz hep ayni seyi soyluyo sipalardan ne uyku var ne gece gunduz
Ben iki tane sipayla nasil basedicem bilmiyom valla. Simdiden yaramazlar suan da tepisiyolar
Allahim hepinize nasip etsin de siz de uykusuz kalin emi
canım hrkesin başına gelecek birşey değil... 10 kişiden belki de brinde olabiliyor o senin bünyenin bağışıklık sisteminin bir tepkiis oluyor...traşlama falan yaptırma onu kesinlikle söyleyebilrim kistlerini alıp bıraksın doktorun neme lazımm...nolur ne olmaz...benim polipler faan vardı ufak ufak onları da kazımış doktor cd de seyrettim o da bitirmiş tabii rahimi...Gözünü korkuttum ama riskleri bilmende fayda var diye düşünüyorumm..ben öğrendiğimde artık çok geçti...bilsem sadece tüpleri alın istereskopiye gerek yok der bir de ısrar ederdim ne biliimm...vücudumun böyle bir tepki vereceğini aylarca adet bile olamayacağımız nasipten ötesi yokmuş işte napsak boş...inşaallah senin bebişine giden yolu açar bu operasyonn canımm Rabbim kimseye yaşatmasınn bu durumu...
saol canım kalktım şimdi mutfağa geçtim ocağımı falan temizledimm abdest alıp duamı okuyup manava gidecem eksiklerimi almaya sonra ver elini mutfak....
bir de müzik açiimm hadi size....ama kısık dinleyecem kardeşim nöbetten geldi..uyuyor içerde akşama ziyafet var kendisinee..
evet tatlım 24 olduk bana öle kolay geçmiyo günler ama bunada şükürmaşallah tatlım sen de 24 haftalık olmuşsun bile.
oğlum yanımda kıpırdanıp duruyo,uyandı uyanacak.
bu arada karnında taşımak da ayrı bir şey.ayrıcalık.tadını çıkar.
ama kucağında olması da tarifsiz.
günlerin çabucak,sağlıkla geçsin.
bebeğini hayırlısıyla kucağına al canım.
kalınlaşmaz olur mu hiç. şimdi sana progesteronu verirler oooh mis rahmin yatak gibi olur sen merak etmeKizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
sedacım hoş geldin özlemiştim seni kaan paşayı da çok kokla benim yerimeselaaaaam.
upuzuuun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum.hiç vaktim olmuyo.
bir gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo hiç anlamıyorum.
doğum,eve gelen ziyeretçiler ve tabi Kaan'ım çarçabuk geçip giden 49 gün.
özeti bu olsa gerek.
hepinizi çok özledim,herkesi çok merak ediyorum.
bazılarını face den takip edebiliyorum ama burada olanlardan haberim yok.
umarım herkes çok iyidir.
birazdan misafir gelecek.oğlum uyurken selam vereyim dedim.
ama benim pıtırcık kıpırdanmaya başladı bile.
sanırım çıkmam lazım.hepinizi öpüyorum.
geçmiş olsun canım üzülme herşeyde bi hayır vardır bu şekilde transferin yapılsa tutmasa daha çok üzülecektinKizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
Anaaam kizlar taze annelerimiz hep ayni seyi soyluyo sipalardan ne uyku var ne gece gunduz
Ben iki tane sipayla nasil basedicem bilmiyom valla. Simdiden yaramazlar suan da tepisiyolar
Allahim hepinize nasip etsin de siz de uykusuz kalin emi
Canim gercekten moralim cok bozuldu bebislerim almadan birakip geldim simdi olsalardi beraber olucaktikAaa canim sakin birakma kendini vardir bundada bir hayir. Bu sekliyle transfer yapilsa tutmayacak bosa uzuleceksin moralin daha da bozulacak. Bende seni merak etmistim ne yapti acaba diye soracainktim simdi.
Ne bilim canim bakmadimi anlamadimi bende daha oncede vardi bu sorun eski dr asilamalarinda bu yuzden tutmadi muhtemelen dedi kizlar hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin ama moralim kotu yanicanım çok şaşırdım ee bakmamışmıydı kalınlığına ama üzülme canım bak şanslısın 5 tane dondurulmuş maşallah önümüzdeki ay olur transferin her işte bi hayır vardır tatlım
ozim, sedamu,durulife sağolun kızlar önerileriniz için kendimi kızıma patik örmeye verdim aklımı oraya getirmemeye çalışıyorum bu arada tusemin canım benimde ilk tedaviye başladığımda kist çıkmıştı ve ertelenmişti tedavim bende çok üzülmüştüm ama bak bundada bi hayır varmış seninde hayırlısı budur belki canım üzme kendini
sedacım hoş geldin özlemiştim seni kaan paşayı da çok kokla benim yerime
geçmiş olsun canım üzülme herşeyde bi hayır vardır bu şekilde transferin yapılsa tutmasa daha çok üzülecektin
maşallah kıyamam şimdiden tepişiyolar ha yandın tızım sen dünyaya geldiklerinde vay haline
Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
ozim, sedamu,durulife sağolun kızlar önerileriniz için kendimi kızıma patik örmeye verdim aklımı oraya getirmemeye çalışıyorum bu arada tusemin canım benimde ilk tedaviye başladığımda kist çıkmıştı ve ertelenmişti tedavim bende çok üzülmüştüm ama bak bundada bi hayır varmış seninde hayırlısı budur belki canım üzme kendini
kalınlaşmaz olur mu hiç. şimdi sana progesteronu verirler oooh mis rahmin yatak gibi olur sen merak etmeböylesi daha hayırlıdır senin için inşallah sıkma canını
tatlim aklindan kotu dusunceleri atmaya calis bak bebislerin hissederler ona gore.
Bu konuda egitim almis biri olarak sana tavsiyem oncelikle yikildim gibi kelimeleri kullanmamaya calis soylesen bile bir dusun yikilirmisin gercekten dunyanin sonu mu hayir demelisin cunku hayatta cok daha kotu seyler r.
Aslinda hepinize bu konuda cok yardimci olmak istiyorum ne yapsam acaba. Cok faydali cunku ben kesinlikle etkisini gordum. Benkayraya gevseme egzersizlerini mail atmistim transfer oncesi belki sizlere de gonderebilirim.
Canım seni çok iyi anlıyorum ama hayırlı olan zaman da olsun sonu güzel olsun biz üzülüyoruz ama Rabbimin vardır bir bildiği moralini düzelt sende kendini kuzularını almaya hazırla olur mu? Bak bizim kızlar nar suyu içtiler rahimi kalınlaştırıyormuş ikramayacım söyler sana ilk önce moral tatlım inşallah güzel olacak her şey...
Canim benim biliyorum beni cok iyi anladiginizi oyuzden hemen size kostum bide etrafimdaki insanlara laf anlatiyorum bide hayirlisi daha gencsiniz olur demiyolarmi bogasim geliyo onlari ama gecicek canim bildigimiz paketlerde satilan nar suyumu icerim hemen onu ondan kolay ne var bide baska ne yapabilirim axaba kalinlasmasi icin kizlar
gercekten nar suyu kalınlaştırıyormu hiç duymamıştım doktorum crinonan jel verdi bana vajınal onu kullanıyorum hala
Canim bende biiyorum burda kizlar dedi insallah da kalinlastirir clinone yi banada vermisti o transfer sonrasi kullanilacakti ama o dusmemesi icin rahim kalinlasmasiyla bi alakasi varmi bilmiyorum
kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
canım bence süper olur stres bizim en büyük düşmanımız bence yapmalısın benim bekleme sürecim berbattı her saatim ağlayarak geçti olmadı diyeKizlar ben dusundum bana faydasi olan seyleri sizlerle paylasayim diyorum. Gunluk dersleri
size aktarabildigim kadariyla anlatmaya calisicam. Odevlerimiz de olacak katilmak isteyenler bunlari mutlaka yapmali faydali olmasi icin.
Egitimin adi "tup bebek tedavisinde farkindaliga dayali stres yonetimi"
Belki bu isimde bir topik acmaliyim burda paylasirimbildiklerimi. Burda da anlatirim ama burda muhabbet koyu oluyo arada girip bakmak isteyenlere bulmasi zor olur belki. Orda sadece bu konuya yonelik sohbet ve sorular olabilir. Gevseme egzersizlerini isteyenler bana ozelden mail adreslerini yazsinlar cunku boyutlari cok buyuk ses dosyalari.
Ben boyle dusunuyorum fikri olan varsa soylerse sevinirim.
ayyyyy çok güzel olmuş canım bayıldım sağlıkla giysin bebişin kız olunca insan daha istekli oluyo değil mikızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?