Tüp Bebek Günlüğümüz !

Anaaam kizlar taze annelerimiz hep ayni seyi soyluyo sipalardan ne uyku var ne gece gunduz
Ben iki tane sipayla nasil basedicem bilmiyom valla. Simdiden yaramazlar suan da tepisiyolar
Allahim hepinize nasip etsin de siz de uykusuz kalin emi

kart anneleremizde bundan şikayetçi :)))) yine yeniden elifi sallıyorum ve artık yorgunluktan ölmek üzereyim eğer yine yatınca hemen uyanırsa böğüre böğüre ağlamayı düşünüyorum.. rabbim hepinize akıllı uslu uyumayı bilen sıpalar versin...

cnm cok soru sordum ama nasıl oluyo traşlamam dr dün yaptıgı bi amelişyatı izletti yakma gibi sonra kökünden koparıo ya ben ne yapacagım cok kkararsızım

tatlim aklindan kotu dusunceleri atmaya calis bak bebislerin hissederler ona gore.
Bu konuda egitim almis biri olarak sana tavsiyem oncelikle yikildim gibi kelimeleri kullanmamaya calis soylesen bile bir dusun yikilirmisin gercekten dunyanin sonu mu hayir demelisin cunku hayatta cok daha kotu seyler var.
Aslinda hepinize bu konuda cok yardimci olmak istiyorum ne yapsam acaba. Cok faydali cunku ben kesinlikle etkisini gordum. Benkayraya gevseme egzersizlerini mail atmistim transfer oncesi belki sizlere de gonderebilirim.

evet tatlım 24 olduk bana öle kolay geçmiyo günler ama bunada şükür
tabi kucağına almak koklamak paha biçilemez olsa gerek allah hepimize yaşatsın o duyguları

merhaba kızlarr özledim sizi:) nasılsınız? uzun zamandır giremedim.
turquoisse transfer sonrası nasıl gidiyo canım

Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
kalınlaşmaz olur mu hiç. şimdi sana progesteronu verirler oooh mis rahmin yatak gibi olur sen merak etme böylesi daha hayırlıdır senin için inşallah sıkma canını

sedacım hoş geldin özlemiştim seni kaan paşayı da çok kokla benim yerime
Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
geçmiş olsun canım üzülme herşeyde bi hayır vardır bu şekilde transferin yapılsa tutmasa daha çok üzülecektin
Anaaam kizlar taze annelerimiz hep ayni seyi soyluyo sipalardan ne uyku var ne gece gunduz
Ben iki tane sipayla nasil basedicem bilmiyom valla. Simdiden yaramazlar suan da tepisiyolar
Allahim hepinize nasip etsin de siz de uykusuz kalin emi

maşallah kıyamam şimdiden tepişiyolar ha yandın tızım sen dünyaya geldiklerinde vay haline

Aaa canim sakin birakma kendini vardir bundada bir hayir. Bu sekliyle transfer yapilsa tutmayacak bosa uzuleceksin moralin daha da bozulacak. Bende seni merak etmistim ne yapti acaba diye soracainktim simdi.
Canim gercekten moralim cok bozuldu bebislerim almadan birakip geldim simdi olsalardi beraber olucaktik Ne bilim canim bakmadimi anlamadimi bende daha oncede vardi bu sorun eski dr asilamalarinda bu yuzden tutmadi muhtemelen dedi kizlar hepinize cok tesekkur ederim desteginiz icin ama moralim kotu yani

Canım seni çok iyi anlıyorum ama hayırlı olan zaman da olsun sonu güzel olsun biz üzülüyoruz ama Rabbimin vardır bir bildiği moralini düzelt sende kendini kuzularını almaya hazırla olur mu? Bak bizim kızlar nar suyu içtiler rahimi kalınlaştırıyormuş ikramayacım söyler sana ilk önce moral tatlım inşallah güzel olacak her şey...

Canim sagolun desteginiz icin benimde tek teselliim o zaten belki yapilsaydi tutmuyicakti daha cok uzulucektim insallah bi daha sorun cikmaz Meleklerime kavusurum bi dahaki aya

kalınlaşmaz olur mu hiç. şimdi sana progesteronu verirler oooh mis rahmin yatak gibi olur sen merak etme böylesi daha hayırlıdır senin için inşallah sıkma canını

Canim ya ben zaten progestan kullaniyodumki ama fayda etmemis iste bakalim artik hayirlisi

Canim gercekten cok iyi olur egzersizleri gonderirsen yaparim bunlara gercekten cok ihtiyacim var yoksa iyi olmicak benim icin cok kaptirmistim kendimi cunku

Canim benim biliyorum beni cok iyi anladiginizi oyuzden hemen size kostum bide etrafimdaki insanlara laf anlatiyorum bide hayirlisi daha gencsiniz olur demiyolarmi bogasim geliyo onlari ama gecicek canim bildigimiz paketlerde satilan nar suyumu icerim hemen onu ondan kolay ne var bide baska ne yapabilirim axaba kalinlasmasi icin kizlar

gercekten nar suyu kalınlaştırıyormu hiç duymamıştım doktorum crinonan jel verdi bana vajınal onu kullanıyorum hala

Son düzenleme:
gercekten nar suyu kalınlaştırıyormu hiç duymamıştım doktorum crinonan jel verdi bana vajınal onu kullanıyorum hala

Canim bende biiyorum burda kizlar dedi insallah da kalinlastirir clinone yi banada vermisti o transfer sonrasi kullanilacakti ama o dusmemesi icin rahim kalinlasmasiyla bi alakasi varmi bilmiyorum

Kizlar ben dusundum bana faydasi olan seyleri sizlerle paylasayim diyorum. Gunluk dersleri
size aktarabildigim kadariyla anlatmaya calisicam. Odevlerimiz de olacak katilmak isteyenler bunlari mutlaka yapmali faydali olmasi icin.
Egitimin adi "tup bebek tedavisinde farkindaliga dayali stres yonetimi"
Belki bu isimde bir topik acmaliyim burda paylasirimbildiklerimi. Burda da anlatirim ama burda muhabbet koyu oluyo arada girip bakmak isteyenlere bulmasi zor olur belki. Orda sadece bu konuya yonelik sohbet ve sorular olabilir. Gevseme egzersizlerini isteyenler bana ozelden mail adreslerini yazsinlar cunku boyutlari cok buyuk ses dosyalari.
Ben boyle dusunuyorum fikri olan varsa soylerse sevinirim.

kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)

Eklentiler

• $09042013034.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $09042013036.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $09042013037.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 32
Canim bende biiyorum burda kizlar dedi insallah da kalinlastirir clinone yi banada vermisti o transfer sonrasi kullanilacakti ama o dusmemesi icin rahim kalinlasmasiyla bi alakasi varmi bilmiyorum

ben kalınlaşma dıye biliyodum ama doktor öle demişti ama hormon takviyesiymiş gerçekten ala ala yaw hala kullanıyorum doktorum bıraktırmadı progestanın kapsülünü içiyorum iğneyide gecen ay bıraktım ikiz diyemi acaba bıraktırmıyolar ben kalınlatırma diye biliodum hehehe

canım bence süper olur stres bizim en büyük düşmanımız bence yapmalısın benim bekleme sürecim berbattı her saatim ağlayarak geçti olmadı diye
herkesin işine yarar bence..
kızlar bu örmüş olduğum patik nasıl olmuş ama sadece 1 tekini örebildim :)
ayyyyy çok güzel olmuş canım bayıldım sağlıkla giysin bebişin kız olunca insan daha istekli oluyo değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…