Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadi gözün aydın canımm..bi dönemeci daha geçtin bin şükür..

durulife canım bende katılmak istiyorum şu stresle başetme işine benim işimde çok stresli tam bana göre bende kitap okuyarak kafamı dağıtmaya çalışıyodum bide şimdi örgüye sardım işte ne zaman canım nasıl anlatcan bilgi verirsen sevinirim

canım çok sevindim, benim 2li testim kötü çıkmıştı, cvs yaptırmak zorunda kaldım ama 2 hafta öldüm öldüm dirildim. çok şükür temiz çıktı. Allah size sağlık versin
ben hiç bulantı yaşamadığım için fikir veremiyorum ama bilen arkadaşlar bana da yardım etsin. tamam mide bulantım yok ama et ve balık yiyemiyorum. besin değerlerini neyle karşılasam ki :44:

çok sağol canım inşallah darısı sizlere olsun sizinde teker teker bu heyecanı yaşadığınız günleri görücez

canım gözün aydın bende geçen cumartesi doktor yaptır dedi ama akan diğer doktor net göremedi benim sezeryan gibi ameliyat kesiğim var o yüzden net gözükmüyo dedi bide 11 hafta 0 gündüm haftaya gel dedi bu cumartesi gitcem tekrar inşallah benimkide güzel çıkar

sağol canım inşallah sende hayırlısıyla güzel haberler alırsın bu arada çok geçmiş olsun yazamadım bir türlü sana ama çok şükür ikinizde iyisiniz bende yaşadım bizim bebekler nazlı doğana kadar ağzımız yüreğimizde olucak neyse sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçerinşallah

biliyorum canım neler yaşadığını rabbim bidaha korkutmasın balığı bilmemde et için yeşil mercimek yiyebilirsin bende eti hiç sevmem hamile olmadan öncede muhakkak mercimek yerdim zaten şuan hiçbişey yiyemiyorum

İyi akşamlar canım nsılsın son dönemlerde yaşadıgım olaylrı biliyorsundur tatlım banada yardımcı olabilirmisin stresimi ve sıkıntılrımı bi türlü atamadım kafam çok karışıkk özelden yardımcı olursan sevinirimm

Yarin baslamayi dusunuyorum canim bir topik acarim ordan anlatirim soru cevap yapariz falan
Mail adresini de yaz ozelden ses dosyalarini gonderirim yarin.

Tamam canim simdi kocisle oturuyoz yarin aksama kadar ful sizinim
Mail adresini yaz ozelden.

Kizlar sormaniza gerek yok herkese yardimci olmaya calisirim elimden geldigince. isteyen herkes mail adreslerini yazsin bana.

Canim ya ben zaten progestan kullaniyodumki ama fayda etmemis iste bakalim artik hayirlisi

canım progestanı fitil olarak kullanırsan daha etkili olur. aynı ilacı hem oral yoldan alabiliyosun hem fitil olarak. eczane fitil daha etkili dedi bence böyle dene.. hem de ilacın yan etkilerini görmezsin. oral yoldan kullandığından ilaç mideni bağırsaklarını mahvediyo bulantı uyku hali yapıyo..

gercekten nar suyu kalınlaştırıyormu hiç duymamıştım doktorum crinonan jel verdi bana vajınal onu kullanıyorum hala
hmm bu narı ben de deneyim. ama narı tanesiyle yemek daha iyi oluyodur vitamini orda:)

Canim bende fitil. Olaeak kullanmmistim ama iste kismet Şemsi

Canım hasan serdaroglu gittigim dr nişantasında muayahanesi var ist cerrahide işlemi yapıyordu tatlım ama 1 kere muayahane oldun o kadar herşey yoluna giricek tatlımm ben inanıyorum dualarım seninlee

Himm canim demekki gitmis o dr yok burda canim sagol agzindan bal damliyo insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…