Tüp Bebek Günlüğümüz !

bir mağrude daha
nolcak bu tüp baby lerden çektiğimiz hem arkadaşlarımızı aldılar bizden hemde uykusuz bırakıyolar annelerini...
siz bizi çok istediniz alın size işte olmadığımız günlerin acısını gece gündüz çıkarıyoruz diyolar
kk da şu an bir sorun yok canım...

bak sennnn bi de kedi gibi cırmalıyooo yani
zaten sert ve asabi bakışlı doğdu o gayet ciddi ve cool du hala öyle bence...
en beğendikleri oyuncak bu dönemde anneleri oluyooo başka bişi almaya gerek yok

olabilir cnm bi de bizimkiler cok paraci.

ayyyy gozumun onunde canlandirdim da cok tatli yaaaaa cadiii:))))

bu arada kizlar ben telden giriyom bi sorun yok..

slm güzel hatunlar günaydın herkese benim kaç günden beri vajinada kaşıntı var fazla önemsemedim ama dün gece uykumda nasıl bi kaşıdıysam sesine uyandım bebişe zarar gelcek diye korktum doktoru aradım muayenedeymiş birazdan arıcakmış sizede sorayım dedim ne sürceğimi bilemedim krem sürsemmi acaba bepanten falan yada bildiğiniz bi krem var mı?

uzunnccaaaa bi zamandan sonra ilk defa topiği kapatayım.. ışıkları söndürüp çıkayım.... sabah gelecek olanlara koccamaaan GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN diyeyim
Ayyyy nostalji yaptim duygulandim Akasyamm mesalrini okurken... Kizini da al gel ozledik bitanem
semuşum haklısın valla... gelemiyom buraya aslında bahaneside yok..sen yat dinlen öpüyoruz seni cadı kızımla...
Yiyeim seni o cadi kizinin bal dudaklarini kocaman gozlerini ....
Canim ben histereskopi de deneyimli ve sonuuclarina maruz kalmis biri oilarak soyluyorum. Aman iyi ellerde ve mumkunse olmasin bu islem Rahmimizin oyle hassas bir yapisi var ki ne kadar az dokunulursa o kadar iyi... Bana ilk laporoskopimde doktorum hafifi bir traslama yapacaz dedi... Ondan sonra. Rahim$ bi daha toparlanamadi... 2 histereskopi daha oldumm..ama nafilee... Rahim duvarina dokunmasinlar histereskoopide aman hAaa... Asherman sendromu riski var... İlla olacak diye bisey yok ama inan bana sonrasi kabus olabilrbenim ki gibi...
günaydınnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin. Julii bebekimmmm
İyisin demek aman hep iyi oil. Tutunsun sipalar aayrilmasin gobusunden tatlimm... Be
n de aksamdan usuttum sanirim dun de pazarda ruzgari yagmuru yedimm gece sicak su torbalariyla ancak isindimm hala karnim agriyor tuvalete cikamiyorum agridan yururyup dolanamiyorum evde yatiyoru yataktan telden giriyom su anda... Az daha iyi olursam tusemim icin kalkipFetih okuyacam taransferinde bir estek olur insaallah...... Totem mi yaptim ne son birkac seferdir. Transferinde fetih okudugum arkadaslarim pozitif aldilar yaaa cok mutlu oluyorumm okuyam$zsam kotu hissedecem sanirim...
Dua edin toparlaniim bacilar daha yarisma icin yemek yapacam fotolariini koyacam siteye ahhh ahhh

cnm şimdi korkuttun beni zaten daha yasım 21 dr bu yaslarda pek görlmezz ama sende var dedi ben ne yapacağım yaa tam bebeğime bu kadar yaklaştım demişken şimdi bu hiç iyi olmadı:26:

Gecmiş olsun canım hamilelikte mantar olunanılıyo sıkca en etkılı yontem bi şişeye biraz sirke koy uzerıne ılık su tahretını hep bu suyla yap faydasını görürsün

cnm şimdi korkuttun beni zaten daha yasım 21 dr bu yaslarda pek görlmezz ama sende var dedi ben ne yapacağım yaa tam bebeğime bu kadar yaklaştım demişken şimdi bu hiç iyi olmadı:26:
canım hrkesin başına gelecek birşey değil... 10 kişiden belki de brinde olabiliyor o senin bünyenin bağışıklık sisteminin bir tepkiis oluyor...traşlama falan yaptırma onu kesinlikle söyleyebilrim kistlerini alıp bıraksın doktorun neme lazımm...nolur ne olmaz...benim polipler faan vardı ufak ufak onları da kazımış doktor cd de seyrettim o da bitirmiş tabii rahimi...Gözünü korkuttum ama riskleri bilmende fayda var diye düşünüyorumm..ben öğrendiğimde artık çok geçti...bilsem sadece tüpleri alın istereskopiye gerek yok der bir de ısrar ederdim ne biliimm...vücudumun böyle bir tepki vereceğini aylarca adet bile olamayacağımız nasipten ötesi yokmuş işte napsak boş...inşaallah senin bebişine giden yolu açar bu operasyonn canımm Rabbim kimseye yaşatmasınn bu durumu...
canım benim geçmiş olsun..... dikkat et kendine sen bize lazımsın..

saol canım kalktım şimdi mutfağa geçtim ocağımı falan temizledimm abdest alıp duamı okuyup manava gidecem eksiklerimi almaya sonra ver elini mutfak....
bir de müzik açiimm hadi size....ama kısık dinleyecem kardeşim nöbetten geldi..uyuyor içerde akşama ziyafet var kendisinee..

valla tünaydın dicemm bu sefer günaydıın die yazdım da siliverdim saatin 12:22 olduğnu görünce..
günün yarısı bitmiş ama..mutlu günler olsun geri kalanı..

travazol mantar kremi var kullanabilirsin.gebeler kullanabiliyomuş,doktor söylemişti.

selaaaaam.
upuzuuun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum.hiç vaktim olmuyo.
bir gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo hiç anlamıyorum.
doğum,eve gelen ziyeretçiler ve tabi Kaan'ım çarçabuk geçip giden 49 gün.
özeti bu olsa gerek.
hepinizi çok özledim,herkesi çok merak ediyorum.
bazılarını face den takip edebiliyorum ama burada olanlardan haberim yok.
umarım herkes çok iyidir.
birazdan misafir gelecek.oğlum uyurken selam vereyim dedim.
ama benim pıtırcık kıpırdanmaya başladı bile.
sanırım çıkmam lazım.hepinizi öpüyorum.

Selam canim
Bende cok cektim ayni seyi doktorun hangisini verirse onu al bence
Bana bir jel vermisti tek doz vajinadan iceriye veriyosun aninda kesti ve nerdesye 2 aydir birdaha hic olmadi ondan once devamli oluyodu

ay canım maşallah kaan paşaya geçen aklıma geldin ben hamiş kaldığımda sen benim haftalarımdaydın bu haftaları görücekmiyim derdim
günler geçiyo baksana kaan paşa 49 günlük olmuş
arada sırada gelmeye çalış canım bizde özlüyoruz seni
kokla kaan paşa yı bol bol bizim yerimize

Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa

Anaaam kizlar taze annelerimiz hep ayni seyi soyluyo sipalardan ne uyku var ne gece gunduz
Ben iki tane sipayla nasil basedicem bilmiyom valla. Simdiden yaramazlar suan da tepisiyolar
Allahim hepinize nasip etsin de siz de uykusuz kalin emi

Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa

Aaa canim sakin birakma kendini vardir bundada bir hayir. Bu sekliyle transfer yapilsa tutmayacak bosa uzuleceksin moralin daha da bozulacak. Bende seni merak etmistim ne yapti acaba diye soracaktim simdi.

canım çok şaşırdım ee bakmamışmıydı kalınlığına ama üzülme canım bak şanslısın 5 tane dondurulmuş maşallah önümüzdeki ay olur transferin her işte bi hayır vardır tatlım

ozim, sedamu,durulife sağolun kızlar önerileriniz için kendimi kızıma patik örmeye verdim aklımı oraya getirmemeye çalışıyorum bu arada tusemin canım benimde ilk tedaviye başladığımda kist çıkmıştı ve ertelenmişti tedavim bende çok üzülmüştüm ama bak bundada bi hayır varmış seninde hayırlısı budur belki canım üzme kendini

maşallah tatlım sen de 24 haftalık olmuşsun bile.
oğlum yanımda kıpırdanıp duruyo,uyandı uyanacak.
bu arada karnında taşımak da ayrı bir şey.ayrıcalık.tadını çıkar.
ama kucağında olması da tarifsiz.
günlerin çabucak,sağlıkla geçsin.
bebeğini hayırlısıyla kucağına al canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…