Tüp Bebek Günlüğümüz !

İste bu sari kafakardan bahsediyorum

Tatlim benimkide casper gerci telden girincede yapamiyorum anlamadim
Canım ekstra bişii yapmadım ama kk ınn sitesini indirdiysen olmaz ama Google dan gir oluyo kuzum
bende teknoloji özürlüyüm normalde ama bunda ekstra. Bişii yapmadım yada tam ekran yazısı varsa altta ona tıkla

doktoruna sor canım ezbere bir krem kullanma bencee nolur nolmaz hamişsin sonuçtaa...
hoşgelmişsin canımm...maşallah oğluşuna siz iyi olunda biz bekleriz ama çok da ihmal etme aradaa uğra haber ver kendinizden..
cadı demek kız prensesimeee..çok tatlı o annesi herhalde yani ilgileneceksin..yoksaa niye yaptın bu kızı vitrinine süsü mü duracak dar edecek işte size dünyayı
cnm cok soru sordum ama nasıl oluyo traşlamam dr dün yaptıgı bi amelişyatı izletti yakma gibi sonra kökünden koparıo ya ben ne yapacagım cok kkararsızım
taraşlama hafiif birşekil bozukluğu varsa br nevi düzeltme oluyor.. sanırım sen de öle birşey yok sıkıntı olmaz herhalde... gerekliyse yapılacak işlemin kafanı karıştırmayım ben boşu boşunaa..gebeliğe engel ne varsa temzilensimm ve miisss giib teremiz rahime gelsin bebişlerin inşaallah
Hoşgeldin güle güle seda sultannnn..öpüldün canımm sen ve oğluşun
Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa

Canım benim yaaa ben de dün gece fanalaştım sabah da kalkıp Fetih sureni bir türlü okuyamadımm...demek transferin ertelendi..üzülme lütfen en doru kararı vermiş doktorun...incecik rahimde şansın çok düşerdi zaten...ben de 6 ay boyunca bekledim neler kullandım rahim kalınlaşsın diye sonunda biraz kalınlaştı da oldum tedaviyi ama yeeterl, değildi ve tutmadı...benim sıkıntım ileri derecede incelme olduğu için zor oldu haliylee...sen doktorunun vereceği ilaçlarla ulaşırısın işaallah yeterli endometrium kalınlığına...adet in biiminde başlayıp opu zamanına kadar nar suyu içiyorsun katkısız ve organik de olabilir taze sıkma da olabilir...günde 2 bardak...ekstra ben climara bant ve ve günde 4 adet astrofem hap kullanıyorudm son hapı gece vajinadan ittiriyordum fitil gibi..ayrıca Hiperbaric oksijen tedaviis gördümm özel bir merkezde....jel olarak kullandığım crinone u saymıyorum bilee....birkaç ay da cyclo proginova kullandım adet döngümün düzelmesi ve rahimin toparlanması için taransfer olacağım aya kadar...
sonunda gelebildim kizlarrrr odevi aldim sonunda coook sukur rabbime

Gözün aydın hayatımmm öpüyorum ve tebrik ediyorum azmin zaferinii...

ben de bu saate kadar gene oturdum amaişlerimi de hallettim ve yarışmaya tariflerimi gönderdim çok şükür...
sabaha hasta uyandım ama akşama iyiyimm..çook şükür Allahıma
Muhabbete dahil olamadım bu gece yarına görüşrüz inşaallah kızlar Allah rahatlık versin ben kaçıyorum çok yorgunum ve müthiş uykum varr

gunaydin canlarrr,
artik erkr uyudugum icin bu saate ayakta oluyorum ben bu saatlerde uyanicak kadin miydim:)))))))

gecmis olsun cnm benim ustuste cok yoruldun once temizlik.sonra gezi misafir misafirin arkasindan temizlik vucut artik birak beni diye bagirdi galba.biraz dikkat et cnm.
fetih okuduklarinin arasinda ben de varim insallah totemini bozmam zira hic bise hissetmiyom(
aaa demek yarismaya yolladin ha resimleri biz nerden oy yollicaz acaba telden girdigim icin hic bise anlamiyom.

Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
canim gercekten uzulme vahim bi durumun yok transferin iptal olmamis ertelenmis o.kadar 5 donmus blast cok iyi maasallah diger ay guzelce rahmini kalinlastir git bu ay konsa tutmicakti demekki bunu farketmis en azindan doktorun gec de olsa.ayrica bebisler dinlenmis vucut seviyorlarlar sekerim 1 ay sonra rahim dinlenmis olucak oncesinde opu filan yapilmamis olcak sonuctta ohhh mis gibi rahme koncak hic uzulme.

merhaba kızlarr özledim sizi:) nasılsınız? uzun zamandır giremedim.
turquoisse transfer sonrası nasıl gidiyo canım
mrb cnm nolsiun oyle evde takiliom.biraz yatiyom biraz geziniom bi belirti aryiyom ama yok ((
asil sen naoiosun taze gebe ...ikiz anasi olucan gibime gelio:))

günaydınlaaaarrrrr..
uyuyamadım bu gün ben yaaaaa
böle açılı gözlerim sabahın körüsünde..
sanırım akşamki nohut yemeğinin etkisi

günaydın turkuazcım nasılsın bakim iyi gidyormu bekleyişin inş bebişn önür boyu senle olur ne zamn sonuç günün bna hiç geçmickmiş gbi gelrdi

aaaa ne guzel bilgiler veriosun desene bizim bebeler hep stresli olcak.bu kursu hastane ucretsiz mi verio cnmbe olayi tam anlayamadim kacirdim..

cnm asagida full site diye bi yer var ona tikla.

günaydınlaaaarrrrr..
uyuyamadım bu gün ben yaaaaa
böle açılı gözlerim sabahın körüsünde..
sanırım akşamki nohut yemeğinin etkisi
gunaydin cnm :)))) baya guzel uyanmissin gune:)))))

günaydın turkuazcım nasılsın bakim iyi gidyormu bekleyişin inş bebişn önür boyu senle olur ne zamn sonuç günün bna hiç geçmickmiş gbi gelrdi
gunaydin cm valla evde takiliom iste ..insallahhh benimledir brbelerim hala bilemiyorum..teste daha cok var kiz daha 4.gunum soyle bi haftayi gecseydim cubuklara isemeye baslardim

gunaydin cnm :)))) baya guzel uyanmissin gune:)))))

gunaydin cm valla evde takiliom iste ..insallahhh benimledir brbelerim hala bilemiyorum..teste daha cok var kiz daha 4.gunum soyle bi haftayi gecseydim cubuklara isemeye baslardim

inş canım bebişlerine söyle sımsıkı tutunsunlar sana rabbimin iznyle iyi haberini alırz inş çubuklarda benm şansım olmadı be kuzum 8 11 inci günler yapmıştım negatifti kanda çıktı işte nasip değilmiş devm edemdi allhım hayırlısını versin ne diyelim

Güyadıınnnnnn
Küçük paşam gibi günaydın dedim size
Günümüz dünden güzel olsun inşallah
Sabahın körü uyandım sonra azcık yattı kaltım son halim
Bu arada ikramaya yemek yarışması için başvurusunu yaptı kendi adına topik açılmasını bekliyoruz

güyadın canım sanırım öğlene doğru açılır ikramayanın topiği oylamada haftaya başlıyo

kızlar elossanın topiğine bakın dün akşama yaptığım çiğköftelerimin resmini oraya bıraktım buraya bırakmadım zira hamileler var geçen gün sac kavurma ve salatamın tarifini buraya bıraktım sonra pişmen oldum kaldıramadımda saati geçtiğinden neyse çiğköfteme bakanlar mercimekli köfteye daha çok benzemiş diyo yeşillikleri çok diri kalmışmış bence çiğ köftenin yeşilliği çok ezilmez yanlışmı biliyorum

günaydın sara sultanımmmm
bekliyorum topiği valla...
tüpçüler olarak ilk kez katılcaz
diğer kızlar kıdemliler...
evet ilk kez katılıyoruz inşallah alnımızın akıyla birinci çıkacaz bende merak ediyorum ikramayamın menüsünü:26::26::26::26::26::26::26:

bakayım hemencene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…