Canım ekstra bişii yapmadım ama kk ınn sitesini indirdiysen olmaz ama Google dan gir oluyo kuzumİste bu sari kafakardan bahsediyorum
Tatlim benimkide casper gerci telden girincede yapamiyorum anlamadim
doktoruna sor canım ezbere bir krem kullanma bencee nolur nolmaz hamişsin sonuçtaa...slm güzel hatunlar günaydın herkese benim kaç günden beri vajinada kaşıntı var fazla önemsemedim ama dün gece uykumda nasıl bi kaşıdıysam sesine uyandım bebişe zarar gelcek diye korktum doktoru aradım muayenedeymiş birazdan arıcakmış sizede sorayım dedim ne sürceğimi bilemedim krem sürsemmi acaba bepanten falan yada bildiğiniz bi krem var mı?
hoşgelmişsin canımm...maşallah oğluşuna siz iyi olunda biz bekleriz ama çok da ihmal etme aradaa uğra haber ver kendinizden..ayyy çok özlemişim burayı,hey gidi günler hey.. ne var ne yok herkes iyidir inşallah! ben mücadale halindeyim,2 aydır belki ilk kez dün gece sadece 1 kez kalktım emzirmek için,bide sabah emzirdim,yani uykum fazla bölünmedi çok şükür,UYUDUMMMM :) sonra kalktık geldik salona altını alıp koydum ana kucağına ağzına emzik sallaya sallaya uyuttum,hala kımıldadıkça ayağımla ittiriyorum,açlıktan da ölüorum ama kahvaltıya başlasam uyancak güvenmiorum,zor geçio günler,hele de gaz sancıları,ne çekio oğluşum ah ahtabi biz de .. 13 nisanda 2 aylık oluo bile maaşallah,günler hızla geçio onla,egunalcım sana anneler ve bebekler listesinden yazmıştım görmedin sanırım hepinizi öptm arkadaşlar,herşey gönlünüzce olsun,eviniz bebek sesleriyle dolsun inşallah,hoşçakalınnnnn ( ya buarada ben telefondan giremiorum kadınlar kulübüne,internette sorun yok,başka her siteye bakabiliorum,face falan ama bunda bi sorun var anlamadım,sizde de vardır belki bi soriyim dedim)
cadı demek kız prensesimeee..çok tatlı o annesi herhalde yani ilgileneceksin..yoksaa niye yaptın bu kızı vitrinine süsü mü duracak dar edecek işte size dünyayıhoşbulduk cancazım....
aynen dediğin gibi 20 dakka uyudu kalktı geri cadı... belki uyur diye yatakta meme verdim bi fırt çekiyo sonrada dikiyo gözlerini gözümün içine bakıyo bişey yapsında şımarayım diye:))) ben oralı olmayıncada önce yüzümü tırmalayıp sonrada bağırmaya başlıyo ilgilen benle diye.... kocişin değimiyle çekeceğimiz var bu cadıdan....
taraşlama hafiif birşekil bozukluğu varsa br nevi düzeltme oluyor.. sanırım sen de öle birşey yok sıkıntı olmaz herhalde... gerekliyse yapılacak işlemin kafanı karıştırmayım ben boşu boşunaa..gebeliğe engel ne varsa temzilensimm ve miisss giib teremiz rahime gelsin bebişlerin inşaallahcnm cok soru sordum ama nasıl oluyo traşlamam dr dün yaptıgı bi amelişyatı izletti yakma gibi sonra kökünden koparıo ya ben ne yapacagım cok kkararsızım
Hoşgeldin güle güle seda sultannnn..öpüldün canımm sen ve oğluşunselaaaaam.
upuzuuun bir aradan sonra ancak yazabiliyorum.hiç vaktim olmuyo.
bir gün nasıl başlıyo nasıl bitiyo hiç anlamıyorum.
doğum,eve gelen ziyeretçiler ve tabi Kaan'ım çarçabuk geçip giden 49 gün.
özeti bu olsa gerek.
hepinizi çok özledim,herkesi çok merak ediyorum.
bazılarını face den takip edebiliyorum ama burada olanlardan haberim yok.
umarım herkes çok iyidir.
birazdan misafir gelecek.oğlum uyurken selam vereyim dedim.
ama benim pıtırcık kıpırdanmaya başladı bile.
sanırım çıkmam lazım.hepinizi öpüyorum.
Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
Canım benim yaaa ben de dün gece fanalaştım sabah da kalkıp Fetih sureni bir türlü okuyamadımm...demek transferin ertelendi..üzülme lütfen en doru kararı vermiş doktorun...incecik rahimde şansın çok düşerdi zaten...ben de 6 ay boyunca bekledim neler kullandım rahim kalınlaşsın diye sonunda biraz kalınlaştı da oldum tedaviyi ama yeeterl, değildi ve tutmadı...benim sıkıntım ileri derecede incelme olduğu için zor oldu haliylee...sen doktorunun vereceği ilaçlarla ulaşırısın işaallah yeterli endometrium kalınlığına...adet in biiminde başlayıp opu zamanına kadar nar suyu içiyorsun katkısız ve organik de olabilir taze sıkma da olabilir...günde 2 bardak...ekstra ben climara bant ve ve günde 4 adet astrofem hap kullanıyorudm son hapı gece vajinadan ittiriyordum fitil gibi..ayrıca Hiperbaric oksijen tedaviis gördümm özel bir merkezde....jel olarak kullandığım crinone u saymıyorum bilee....birkaç ay da cyclo proginova kullandım adet döngümün düzelmesi ve rahimin toparlanması için taransfer olacağım aya kadar...Canim benim biliyorum beni cok iyi anladiginizi oyuzden hemen size kostum bide etrafimdaki insanlara laf anlatiyorum bide hayirlisi daha gencsiniz olur demiyolarmi bogasim geliyo onlari ama gecicek canim bildigimiz paketlerde satilan nar suyumu icerim hemen onu ondan kolay ne var bide baska ne yapabilirim axaba kalinlasmasi icin kizlar
sonunda gelebildim kizlarrrr odevi aldim sonunda coook sukurrabbime
gecmis olsun cnm benim ustuste cok yoruldun once temizlik.sonra gezi misafir misafirin arkasindan temizlik vucut artik birak beni diye bagirdi galba.biraz dikkat et cnm.ben de bu saate kadar gene oturdum amaişlerimi de hallettim ve yarışmaya tariflerimi gönderdim çok şükür...
sabaha hasta uyandım ama akşama iyiyimm..çook şükür Allahıma
Muhabbete dahil olamadım bu gece yarına görüşrüz inşaallah kızlar Allah rahatlık versin ben kaçıyorum çok yorgunum ve müthiş uykum varr
canim gercekten uzulme vahim bi durumun yok transferin iptal olmamis ertelenmis o.kadar 5 donmus blast cok iyi maasallah diger ay guzelce rahmini kalinlastir git bu ay konsa tutmicakti demekki bunu farketmis en azindan doktorun gec de olsa.ayrica bebisler dinlenmis vucut seviyorlarlar sekerim 1 ay sonra rahim dinlenmis olucak oncesinde opu filan yapilmamis olcak sonuctta ohhh mis gibi rahme koncak hic uzulme.Kizlar rahim duvarim incelmis diye transferim yapilmadi 5 tane bebisimo birakip geldim orda dondurduk dr adet olunca tekrar gel dedi ilacla kalinlastirmaya calisicaz dedi ya kalinlasmazsa ya offf kizlar cok kötuyum yaa
mrb cnm nolsiun oyle evde takiliom.biraz yatiyom biraz geziniom bi belirti aryiyom ama yokmerhaba kızlarrözledim sizi:) nasılsınız? uzun zamandır giremedim.
turquoisse transfer sonrası nasıl gidiyo canım
günaydınlaaaarrrrr..
uyuyamadım bu gün ben yaaaaa
böle açılı gözlerim sabahın körüsünde..
sanırım akşamki nohut yemeğinin etkisi
aaaa ne guzel bilgiler veriosun desene bizim bebeler hep stresli olcak.bu kursu hastane ucretsiz mi verio cnmbe olayi tam anlayamadim kacirdim..Bu arada sadece tedavidekiler degil hamis arkadaslarda yapmali bence. Egitimde ilk ogrendigimiz sey bu olmustu hayat boyu faydasi olacak seylerdi.
Mesela stres yasadigimizda beynimizden bir hormon salgilaniyo ve kana karisiyo vucuttan atilmasi da yaklasik birbucuk ay suruyormus. Bebeklerde bizim kanimizdan beslendigine gore stresimiz direk yansiyo.
cnm asagida full site diye bi yer var ona tikla.Selam canlar tel.veya tablettn girenlere bi sorum olucak simdi babacigim sagolsun umreden geldi ya butun cocuklarina hediye olarak tablet aldi ama ben simdi pc ye alistim kim var goremiyorum su yuz ifadelerinide yapamiyorum lutfen bana yardim edin bak sakin ha gulmeyin
gunaydin cnm :)))) baya guzel uyanmissin gune:)))))günaydınlaaaarrrrr..
uyuyamadım bu gün ben yaaaaa
böle açılı gözlerim sabahın körüsünde..
sanırım akşamki nohut yemeğinin etkisi
gunaydin cm valla evde takiliom iste ..insallahhh benimledir brbelerim hala bilemiyorum..teste daha cok var kiz daha 4.gunum soyle bi haftayi gecseydim cubuklara isemeye baslardimgünaydın turkuazcım nasılsın bakim iyi gidyormu bekleyişin inş bebişn önür boyu senle olur ne zamn sonuç günün bna hiç geçmickmiş gbi gelrdi
gunaydin cnm :)))) baya guzel uyanmissin gune:)))))
gunaydin cm valla evde takiliom iste ..insallahhh benimledir brbelerim hala bilemiyorum..teste daha cok var kiz daha 4.gunum soyle bi haftayi gecseydim cubuklara isemeye baslardim
güyadın canımGüyadıınnnnnn
Küçük paşam gibi günaydın dedim size
Günümüz dünden güzel olsun inşallah
Sabahın körü uyandım sonra azcık yattı kaltım son halim
Bu arada ikramaya yemek yarışması için başvurusunu yaptı kendi adına topik açılmasını bekliyoruz
güyadın canımsanırım öğlene doğru açılır ikramayanın topiği oylamada haftaya başlıyo
evet ilk kez katılıyoruz inşallah alnımızın akıyla birinci çıkacazgünaydın sara sultanımmmm
bekliyorum topiği valla...
tüpçüler olarak ilk kez katılcaz
diğer kızlar kıdemliler...
kızlar elossanın topiğine bakın dün akşama yaptığım çiğköftelerimin resmini oraya bıraktım buraya bırakmadım zira hamileler var geçen gün sac kavurma ve salatamın tarifini buraya bıraktım sonra pişmen oldum kaldıramadımda saati geçtiğinden neyse çiğköfteme bakanlar mercimekli köfteye daha çok benzemiş diyo yeşillikleri çok diri kalmışmış bence çiğ köftenin yeşilliği çok ezilmez yanlışmı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?