Tüp Bebek Günlüğümüz !

zeytinyağlı portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası...
hıııııım isimleri bile güzel eminim tadlarıda öyledir açıklansında benimde köyden gelmiş taze pırasalarım var akşama belkim bu tarifi yaparım pırasa pişircektim bugüne zaten

hıııııım isimleri bile güzel eminim tadlarıda öyledir açıklansında benimde köyden gelmiş taze pırasalarım var akşama belkim bu tarifi yaparım pırasa pişircektim bugüne zaten

zamanlama süpper olmuş o zaman ana malzemen var portakalı soyup başucuna korsan pırasanın oldu bu iş demektir
senden de foto bekliyorum...çiğ köftenede bayıldım ellerine sağlık

sara canısm çiğköfte enfes görünüyo bayılırım bende kendilerine
hertürlüsünü severim..
etli etsiz...
aha çok etlisi damak tadıma hitap ediyiiii...

zamanlama süpper olmuş o zaman ana malzemen var portakalı soyup başucuna korsan pırasanın oldu bu iş demektir
senden de foto bekliyorum...çiğ köftenede bayıldım ellerine sağlık
tamam canım fotosunu koyarım keni topiğime yada elossanın topiğinesen geçen gün yaptıklarımı gördünmü burayada bırakmıştım:26::26::26::26::26::26:

evet yine merhaba deyip kaçıyorum.ama çamaşırları asmam lazım.. inanın hiç oturmuyorum.. ama hala 13 kilo fazlamla dolaşıyorum.. moralim çok bozuk kızlar... nasıl kilo almışım ben hamileyken.. inanamıyorum kendime.....nasıl vercem bu kiloları bilmem.. ancak bebiş altı aylık olunca verririm hrehalde..çünkü şimdi süt yapmam lazım bebişime....

çot ayıp ama çot ayıııııpsenin topiğine okaday yemek tarifi koyuyoz sen bakmıyon hıııııh

Çok ayıp gerçektende kendimi kınama ötesi kınıyorum yaniii

hayır kaçma özel mesaj kutuna baakkkkk

günaydın güzel hatunlar, hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
bende tembelleştim iyice geç kalkar oldum. yeni kahvaltı yaptım kayınvalide ve kayınpederi de doyurdum şimdi keyif çayımı içiyom.

günaydın güzel hatunlar, hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
bende tembelleştim iyice geç kalkar oldum. yeni kahvaltı yaptım kayınvalide ve kayınpederi de doyurdum şimdi keyif çayımı içiyom.
afiyet olsun canım :13::13::13::13::13::13::13:

aaaa ne guzel bilgiler veriosun desene bizim bebeler hep stresli olcak.bu kursu hastane ucretsiz mi verio cnmbe olayi tam anlayamadim kacirdim..

cnm asagida full site diye bi yer var ona tikla.

canım bizim hastanede tüp hastalarına psikolog ücretsiz. bireysel görüşüyosun ister eşinle birlikte. geçen sene başlattıkları bir tübitak projesi var tüp bebek tedavisinde strese yönelik birşey ben ona katıldım stres konusunda eğitim veriyorlar olumlu olumsuz etkilerini ölçüyolar belli zamanlarda kan veriyosun stres hormonunu ölçüyolar. bu da ücretsiz zaten masrafları tübitak karşılıyomuş. bende öğrendiklerimi arkadaşlara aktarayım dedim belki bir faydası olur.

kanda stres hormonu diye bişeymi varmış ilk kez duydum ben baktırsam tavan yapar değerler heralde

Bikaç gündür giremiyorum yoğunluktan ya misafirler oluyor ya da ben bi yerlerde oluyorum bi türlü giremedim. Nasılsınız hepiniz.
Turkuazzzz şafak kaççç
Güldenim sen nasılsın
Mehtapp, Ayşegül ve tüm kızlar bi yaramazlık yoktur inş.
Moreblue tebrik ederim arkadaşım Allah kucağına aldığın günleri göstersin
İkramaya yarışmaya katılmışsın inşallah kazanırsın ama nerden oy vericez bizi bilgilendirirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…