evet ilk kez katılıyoruz inşallah alnımızın akıyla birinci çıkacazbende merak ediyorum ikramayamın menüsünü:26::26::26::26::26::26::26:
hıııııım isimleri bile güzel eminim tadlarıda öyledir açıklansında benimde köyden gelmiş taze pırasalarım var akşama belkim bu tarifi yaparım pırasa pişircektim bugüne zatenzeytinyağlı portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası...
hıııııım isimleri bile güzel eminim tadlarıda öyledir açıklansında benimde köyden gelmiş taze pırasalarım var akşama belkim bu tarifi yaparım pırasa pişircektim bugüne zaten
tamam canım fotosunu koyarım keni topiğime yada elossanın topiğinesen geçen gün yaptıklarımı gördünmü burayada bırakmıştım:26::26::26::26::26::26:zamanlama süpper olmuş o zaman ana malzemen var portakalı soyup başucuna korsan pırasanın oldu bu iş demektir
senden de foto bekliyorum...çiğ köftenede bayıldım ellerine sağlık
tamam canım fotosunu koyarım keni topiğime yada elossanın topiğinesen geçen gün yaptıklarımı gördünmü burayada bırakmıştım:26::26::26::26::26::26:
sanırım görmedim hangileriydi acaba
çot ayıp ama çot ayıııııp senin topiğine okaday yemek tarifi koyuyoz sen bakmıyon hıııııh
evet yine merhaba deyip kaçıyorum.ama çamaşırları asmam lazım.. inanın hiç oturmuyorum.. ama hala 13 kilo fazlamla dolaşıyorum.. moralim çok bozuk kızlar... nasıl kilo almışım ben hamileyken.. inanamıyorum kendime.....nasıl vercem bu kiloları bilmem.. ancak bebiş altı aylık olunca verririm hrehalde..çünkü şimdi süt yapmam lazım bebişime....
ben geldim... dediğini yaptım.. kızımı uyuttum şimdi kendimde azcık uyumaya gidiyom
afiyet olsun canım :13::13::13::13::13::13::13:günaydın güzel hatunlar, hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
bende tembelleştim iyice geç kalkar oldum. yeni kahvaltı yaptım kayınvalide ve kayınpederi de doyurdum şimdi keyif çayımı içiyom.
aaaa ne guzel bilgiler veriosun desene bizim bebeler hep stresli olcak.bu kursu hastane ucretsiz mi verio cnmbe olayi tam anlayamadim kacirdim..
cnm asagida full site diye bi yer var ona tikla.
kanda stres hormonu diye bişeymi varmış ilk kez duydum ben baktırsam tavan yapar değerler heraldecanım bizim hastanede tüp hastalarına psikolog ücretsiz. bireysel görüşüyosun ister eşinle birlikte. geçen sene başlattıkları bir tübitak projesi var tüp bebek tedavisinde strese yönelik birşey ben ona katıldım stres konusunda eğitim veriyorlar olumlu olumsuz etkilerini ölçüyolar belli zamanlarda kan veriyosun stres hormonunu ölçüyolar. bu da ücretsiz zaten masrafları tübitak karşılıyomuş. bende öğrendiklerimi arkadaşlara aktarayım dedim belki bir faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?