Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın güzel hatunlar, hepinize güzel ve mutlu bir gün diliyorum.
bende tembelleştim iyice geç kalkar oldum. yeni kahvaltı yaptım kayınvalide ve kayınpederi de doyurdum şimdi keyif çayımı içiyom.

sende çok mutlu ol inşallahhhh...
işi bıraktınmı sen sanki evde çok kalıyosun gibi geliyoo tam da anlayamadım noluyooooo
ne iyi gelinsin sen takdir edilecek hatunsun biraz senin gibi olabilsem keşke...

gerçekten kınadım kendimi hiç gülüncek bişi değil yanii

Selam kızlar herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bebekli bir gün diliyorum

selam canım nasıl gidiyoooo hamişlik

ahh ahh bende kan verip bikaç derse katılanlardanım ama eşim burda yalnız diye ankaradan gelince kaldı ..
evdede tembellik yaptım cdlerim var bende hala..
negatifi aldığım gün didem hanım halimi iyi görmemişti rastlaştık az konuştuk o an dedikleri bile rahatlatmıştı..
ama ödevlerini yap demiştii..
stres o günlerde yaşadığım üzüntü bağışıklığımı çökertti sürekli hasta oldum adetlerim hep gecikti..
çok doğru 1.5 ayda çıktığı yani...
hoş benimki 3 ay sürdü ama (
allah razı olsun canım ne güzle yardım ediyosun burdan kızlara ...
mevlam evlatlaırnı sağlıkla aldırsın kucağına inşaallahhh
seni tanıdım karşıdan sonradan transfer gününde bende trasnfer sonrası pıhtı için ordaydım..
hey gidi zman nasıl geçtiii

Son düzenleme:

evdeyim şekerim belli olmuyo mu
1 aydır evdeyim raporluyum canikom, bundan sonrada böyle gidecek doğuma kadar yatış...

canım hiçç takılma sen şimdi kilona bebeğin hareketlenince sende zayıflarsın inş. zaten..
bide bunun stresine girme şimdii...
öpüyorum senii ve bebişiniiiiiiiiiiii

6 ay geçti üzerinden valla.
bak ne güzel sende egzersizler de var yapsana kız arada sırada. olay beyinde bitiyo biliyosun onu yönetebilmek önemli.

güyadınnn yerim ben o dillerii...
bende erken kalktım ama az uyumuşum tv izlerken..
kabus gördüm resmen aklıma geldikçe ağlayasım geliyor uyandım öyle...
bende bekliyorum ikramayamııı

6 ay geçti üzerinden valla.
bak ne güzel sende egzersizler de var yapsana kız arada sırada. olay beyinde bitiyo biliyosun onu yönetebilmek önemli.

evet geçti akşam telefonumunda temmuz ayına bakıyodum ramazan kaçında bide benim dgs sınavım var 21de..
neyse bi baktım temmuz 15 işaretli unutmuşum bu neydii dedim..
inşallah :) aynen bunu yazmışım kasımdaydı tüp bebeğim benim doğum haftammış tahminen...
hesap yapmışım ahh ahhh..
nasıl içlendim hiçte böyle bişi yapmazdm...
rabbim sağlıklı doğum nasip etsin bizide daha fazla bekletmesin..
beynimi yöneticem nasip olursaa:26:

kızlarr iki günlük ayran detoksuna başladım bana başarılar dileyin lütfennnn
arınıcam inşallah ...

kızlar "Tüp bebek tedavisinde stres yönetimi" başlıklı bir topik açtım, burdan paylaşıcam öğrendiklerimi.
bildiklerinizle sizde katkıda bulunabilirsiniz.

Egunal canım başka topik açtım senin için sakıncası yoksa şekerim. burda muhabbet çok koyu olduğu için geçmişe dönüp bakmak zor olur diye düşündüm hem okumak isteyenlere hemde bana. sende güzel fikirlerini paylaşırsan sevinirim sonuçta hepimizin yaşadığı şeyler.
bir kişiye bile faydamız dokunsa ne mutlu bize.

bende erken kalmamdan kaynaklı uyudum sonrasında keşke uyumasaydık kafam bi milyon kalktım sende kabus görmüşsün töbe töbe kötü herşey uzak olsun senden ve hepimizden...ikramayanın tariflerinden ses yok:26::26::26:

evdeyim şekerim belli olmuyo mu
1 aydır evdeyim raporluyum canikom, bundan sonrada böyle gidecek doğuma kadar yatış...

belli oluyo valla ama ben sık sık gelemiyorum bu ara ondan acaba yanlışmı anlıyorum didim...
stres yönetimi vs..hakkındaki bilgi paylaşımını alkışlıyorum şu an bu yönetime çok ihtiyacım var bebek için değil genel olarak

evet aslında iyi olmuyor sonra uyumak ama gece geç yattığımdan dayanamadım..
resimleri göndermiş bakalım ..
zaten kendi sağlığımız olmalı önce biz iyi olmalıyız bende dinlediğimde stresin bize neçok zararı var demiştim..

benim için sakıncası olmaz tabikide çok iyi yapmışsın bence stres yönetimine bi türlü katılamamış biri olarak banada faydası olcak eminim...hani nerde topik

benim beden sağlığım için önce psikolojimin iyi olması lazım hala toparlanamadım sürekli kuruyorum düşünüyorum yazıyorum kendi içimde diyaloglar yaşıyorum hayatımın hiç bir döneminde böyle olmadım ben...bazen kimseyle görüşmek istemiyorum bazen herkesi arayıp hadi bişiler yapalım demek istiyorum...bir iyi bir kötüyüm ama genel olarak iyi değilim...içimde halledemediğim ve herkesle paylaşmadığım şeyler var bende saklı beni yiyip bitiryor işte

guldencim o yarismanin topugini linkini yazabilir misin?telden giriyon ya benim yanda filan bise cikmio da.

canım zaten kafa iyi değilse bden hiç iyi olmuyorkii..
bende yaşıyorum aynı şeyleri yaşadımda dediğin gibi hiç kimseyi görmek istemiyorum an geliyor evde duramıyorum nefes alamıyorum..
ama kendi başına halledemiyosan destek alsan valla çok üzlüyorum benim arkdaşım neden böyle oldukii...
istersen herzman dinlerim ama bence bi an önce konuş hallet bunlarıı
biliyosun zamanında halledilmeyn sorunlar yıllar sonra bile bizden çıkabilir tüketebilir bizi..
aslında sağlık sorunu gibi sonradan nüksedebilir ertelediğimiz sorunlar maaleseff...:13:

Son düzenleme:
guldencim o yarismanin topugini linkini yazabilir misin?telden giriyon ya benim yanda filan bise cikmio da.
turkuazım güldene sormuşsun ama gülden şimdi çevrimdışı ben cevaplayım istersen
yarışma yemekteyiz zeytinyaplılar ve salatalar bölümünde ama ikramayanın menüsü henüz onaylanmamış onaylanıp yarışmaya katılınca söylediğim ana sayfadan söylediğim başlıktan ulaşabilirsin hatta şimdide bakabilirsin diğer yarışmacıların tarifleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…