hayırlı olsun canım başarılar bol şans Allah yardımcın olsun
sağol canım bendemi topik açsam
hazırladım iki saatte bir kase yiyecemmm afiyetlen sıfır tuzsuz ama
sara'm ya simdi telden nasil bulim ben buranin linkini tele kaydettim direk giriyom:))turkuazım güldene sormuşsun ama gülden şimdi çevrimdışı ben cevaplayım istersen
yarışma yemekteyiz zeytinyaplılar ve salatalar bölümünde ama ikramayanın menüsü henüz onaylanmamış onaylanıp yarışmaya katılınca söylediğim ana sayfadan söylediğim başlıktan ulaşabilirsin hatta şimdide bakabilirsin diğer yarışmacıların tarifleri var
guldencim o yarismanin topugini linkini yazabilir misin?telden giriyon ya benim yanda filan bise cikmio da.
güldenim gelmiş linki vermiş bileeeeeeeeeeeesara'm ya simdi telden nasil bulim ben buranin linkini tele kaydettim direk giriyom:))
linkini veriver sekerim ya.
buyur canım link..henüz ikramayanın tarifi yayınlanmadı ama:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar-18.html
canım zaten kafa iyi değilse bden hiç iyi olmuyorkii..
bende yaşıyorum aynı şeyleri yaşadımda dediğin gibi hiç kimseyi görmek istemiyorum an geliyor evde duramıyorum nefes alamıyorum..
ama kendi başına halledemiyosan destek alsan valla çok üzlüyorum benim arkdaşım neden böyle oldukii...
istersen herzman dinlerim ama bence bi an önce konuş hallet bunlarıı
biliyosun zamanında halledilmeyn sorunlar yıllar sonra bile bizden çıkabilir tüketebilir bizi..
aslında sağlık sorunu gibi sonradan nüksedebilir ertelediğimiz sorunlar maaleseff...:13:
güldenim gelmiş linki vermiş bileeeeeeeeeeee
evet ya neden bu saate kadar yayınlanmadı acaba umarım bi terslik olmaz ve yayınlanır
sağol canım bendemi topik açsam
hazırladım iki saatte bir kase yiyecemmm afiyetlen sıfır tuzsuz ama
yok yaa şaka ettim kendime başarı dileyin dedim ya ondanne üzerine açcan peki topiki
tüp bebek günlüğümüz topiğinin soy ayacı olcak ne güzel
bende bi dönem nörolojiye gitmiştim sinirlerime bakmıştı el ayak harekt bişiler yaptrıdı..zaten bu sorunlar 13 yıllık sorunlar katlanarak gelen zamanında çözülmediği için şimdi bir çığ olmuş şeyler var...
eşimle tanıştığım dönemle başlıyor 13 yıl...
evlenincede bebek sorunu üzerine tuz biber oldu...
psikolojik destek eminim iyi gelir ama ben kendimin antideprasanlık gördüğümden ilaç kullanmak istemiyorum...
nasıl aşıcam bazı şeyleri bilmiyorum...
kısır bi döngü bu düşünüyorum bedenime yansıyor sağlığımda sorun çıktıkça daha çok üzülüyorum ve tekrar başa dönüyorum böyle olduğu yerde dönüp duruyor herşey...
geldim bi koşu saracım verdim linki ama valla meraktayım yani neden geç kaldı ya da geç kalmadıda bizemi öle geliyoo acelemi ediyozki:26::44:
canım nar falan yeme sen düsüge sebeb oluyomus allah muhafaza bosver sen narıcanım progestanı fitil olarak kullanırsan daha etkili olur. aynı ilacı hem oral yoldan alabiliyosun hem fitil olarak. eczane fitil daha etkili dedi bence böyle dene.. hem de ilacın yan etkilerini görmezsin. oral yoldan kullandığından ilaç mideni bağırsaklarını mahvediyo bulantı uyku hali yapıyo..
hmm bu narı ben de deneyim. ama narı tanesiyle yemek daha iyi oluyodur vitamini orda:)
iki saatte bir ne yiyon ayran detoksu demiştin yanlışmı biliyorum:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ayran detoksumu
nerden çıktı oooo öle bişidemi varmış şaşırdım gerçektende...
kim dedi sana böle bişeyi kandırılmış olmayasın
duygularınlanmı oynandıki
woooooow aslında zor değil ama ben yapmaya kalksam iş yerinde iki saatte bir nasıl içeyim bu ayranı olmaz dimi hem benim bu aralar ağzımın tadı hiç yok yaaaaa başımda ağrıyo gözlerimde çok yorgunki kapatınca biber gibi yanıyo canımda sıkılıyo şimdi evde olmak ve uyumak istiyom çünkü burda hava kapalı ve ben kapalı havaları hiç sevmiyorum yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:çok etkisni gören olmuş çok kilosu olanlar ayda 2kere 2 gün yapılıyomuş.
diğerleride birkere iki gün..
şok diyet değil bir tür arınma..
bende kortizon aldım ya bide vücudum arınsn dedim..
2 günde 2 kilosu gidenler var deniycem bakalım...
oo ne kürler var tabii sen aşırı çıtır olduğundan bilmezsinn
1.5 litre kıvamlı ayrana 4 kaşık haşlanmış bulgur,4 kaşık nohut,4 kaşık yeşil mercimek,iki salatalık rende..
tuz yok nane biber atabilriisn 2 saatte bir içilcek..
kahvaltım bir yumurta,1 dilim ekmek,bir parça peynir,bol söğüş domates salatlıktı...
öyle yaniiii...
ııı ııııh acele etmiyoz akşamdan gönderenlerin sabah yada öğlene doğru yayınlandı hep ama beğenmedikleri yada uygun bulmadıkları menüler olursa yönetim menü sahibine dönüyomuş acaba ikramayaya böyle bi dönüş oldumu gelsede sorsak
çok etkisni gören olmuş çok kilosu olanlar ayda 2kere 2 gün yapılıyomuş.
diğerleride birkere iki gün..
şok diyet değil bir tür arınma..
bende kortizon aldım ya bide vücudum arınsn dedim..
2 günde 2 kilosu gidenler var deniycem bakalım...
oo ne kürler var tabii sen aşırı çıtır olduğundan bilmezsinn
1.5 litre kıvamlı ayrana 4 kaşık haşlanmış bulgur,4 kaşık nohut,4 kaşık yeşil mercimek,iki salatalık rende..
tuz yok nane biber atabilriisn 2 saatte bir içilcek..
kahvaltım bir yumurta,1 dilim ekmek,bir parça peynir,bol söğüş domates salatlıktı...
öyle yaniiii...
kızlar napıyosunz gülden abla bi varsın bi yoksun tızz nirdesinmisal senin hamile oldugunu biliyordım yanlış mı? biliyom yoksa tusemim canım senin transfer işi olmadıydı sanırım öyle okudum galiba yanlış değilse diğer kızlar nabıyonuz ben adet olmayı bekliyorum 14 nisandan olmam gerk normlde oluyumda sogan suyuna başlicam şifa niyetine içiyim rabbimn izniyle olur inş
yok yaa şaka ettim kendime başarı dileyin dedim ya ondan
bende bi dönem nörolojiye gitmiştim sinirlerime bakmıştı el ayak harekt bişiler yaptrıdı..
o haplardan verdi ama bıraktım hemen dayanamadım aslında zamanlar alışıyor bünye ve ilaçsız bişiler geçmiyor..
bol bol dua et canım bende edicem rabbim kolaylık inşirah versin...
ilaçsız birilerinden destekde alabilriisb inan çok rahatlarsın...
yattım yattım uyuyamadım sinirlendim geri kalktımmakinamı boşaltım, tezgahtakileri geri doldurdum elifin çorbasını hazırladım geri geldimm ama şimdide gözlerim yanıyo ekrana bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?