depresifiklik değilde içinden çıkamadığım sürekli kafamı meşgul eden şeyler var birilerini hizaya getirmeden rahat edemeyecem sanırım zamana bırakıyorum...
Sana boşver diyemiyorum cnm çünkü gerçekten insanın kafasında sıkıntılar olunca uyku bile kalmıyor yaşadığını anlayamıyor insan umarım çözülür de rahatlarsın cnm çözülmeyince birike birike çığ oluyor çünkü
evet 13 yıllık bir çığ var küçük bir kar tanesiydi çığ oldu...
benimde buna nokta koymam ruh beden sağlığım açısından farz oldu
evet 13 yıllık bir çığ var küçük bir kar tanesiydi çığ oldu...
benimde buna nokta koymam ruh beden sağlığım açısından farz oldu[/QUOTE
Canim hic bisey senden onemli de gil unutma bunu sakin ama bi an oncede hallet bunu tatlim senin sagligin icin onemli kafan rahat olmazsa hic biseyin tadi olmuyo biz hep yanindayiz senin hic merak etme
Allah yardımcın olsun cnm bir an önce çözülsün ve içine ferahlık gelsin inşallahseviyorum seni ve üzülmeni istemiyorum
Canim hic bisey senden onemli de gil unutma bunu sakin ama bi an oncede hallet bunu tatlim senin sagligin icin onemli kafan rahat olmazsa hic biseyin tadi olmuyo biz hep yanindayiz senin hic merak etme
he yaa birkaç gündür takıldığımm vasfiye teyze de olsa aynı şeyi söylerdi.... doktor da ultarson cihazı da milattan kalma tarihi eserdi...adam bol su içip idrara çıkacan ki taşı düşürecen dedi iğne falan ağrı kesiciler fayda etmez ağrın geçmez o taş düşmeden dedi....şimdi gelde anma Vasfiye teyzeyi ne işedin be rıza deyişiniihemde ne bastırıyorum sorma yanii ara ara dışavurum ve patlama yaşasamda geneli içimde...
şekerim benim ablam yok kız kardeşim var
farketmez gerçi dimi ama
ne çektin be semuş şu ağrıdan
şaka ediyommm tarifler için çok mu kastın kendini acaba yordunmu ki noldu...
inşallah bir an önce toparlanırsın canım benim...
görüşrüz canımm arayı açma fazlaa...benimde iişlerim var ama kociş bişey yapma yat dinlen dedi...uzun oturuyorum koltuktaaazcık işlerim var cancağızlarım buralardayım heryerlerdeyim sizinleyim bırakmam uleennnn
maasallah cnm peki hesapliomusun artisi kat kat artiyomu?iyiyim cnmm gün sayıyomm halaageçtiğimiz pazar baktırdım 1924 tü cnm. sen nasılsın şççç
maasallah cnm peki hesapliomusun artisi kat kat artiyomu?
he yaa birkaç gündür takıldığımm vasfiye teyze de olsa aynı şeyi söylerdi.... doktor da ultarson cihazı da milattan kalma tarihi eserdi...adam bol su içip idrara çıkacan ki taşı düşürecen dedi iğne falan ağrı kesiciler fayda etmez ağrın geçmez o taş düşmeden dedi....şimdi gelde anma Vasfiye teyzeyi ne işedin be rıza deyişinii
Vasfiye Teyze, Rıza'ya sardı - YouTube
görüşrüz canımm arayı açma fazlaa...benimde iişlerim var ama kociş bişey yapma yat dinlen dedi...uzun oturuyorum koltuktaa
canım benim hesabıma göre 2 katı artışla hesapladığımda 896 olması gerekti ama gebelik ilerledikçe 3 katı artış da normal kabul ediliyor
bu saatten sonra iki kat artıştan fazla olur canım kat be kat artar
ohhh cok sevindim cnm geride kalmasin da insallah isterse 5 kat artsin:))demwkki neymis dusuk sayi da yiukselebiliomus:))canım benim hesabıma göre 2 katı artışla hesapladığımda 896 olması gerekti ama gebelik ilerledikçe 3 katı artış da normal kabul ediliyor
evet cnm ben öyle kabataslak hesaplamıştım
en fazla binlerde bekliyodum görünce çok sevindim şaşırdım
ben yoktum da görmedimmeraba meraba merabaaa hepinizee sabah verdiğim selam alınmamış hiç gözden kaçmışım
nasılsınız canlar
bak işte benim yüüzmden miş...seviyiyorum kız senii...çok zor bir gündü benim için Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah..düşmanıma vermesin taş sancısını...doktor diyor kii doğum yaptıysan bilirisn daha beterdir bunun ağrısı sancısı...yapmadım bilmiyorum dedimm...ama bu kadar zor değildir herhalde...sonunda taş doğurmuyorsun ya nuryüzlü meleğin geliyor kucağına zor olsa ne yazar şikayet edebilir mi biizim giib hasret çekenler....seni unutmadık annem bugün yarışma heyecanımız var ikramaya zeytinyağlılar ve salatalar yarışmasına katıldı ona hep destek tam destek turlarındayız
iyiyim cnmm gün sayıyomm halaageçtiğimiz pazar baktırdım 1924 tü cnm. sen nasılsın şafak kaçççç
tohhh cok sevindim cnm geride kalmasin da insallah isterse 5 kat artsin:))demwkki neymis dusuk sayi da yiukselebiliomus:))
canım pazartesi gidiyorum Allah kısmet ederserandevun ne zaman hangi gün yaniii belki yazdın ama ben leyla gibi dolandığımdan görmemiş olabilirim
ben yoktum da görmedimkızlar da benim yüzümden görmediler kesinnn iyiiyz sen nasılsın tatlım..ayy bunu demek ne güzel bir duyguymuşş..çok şükür iiyiyimm..o kadar iğneden sonraa...
bak işte benim yüüzmden miş...seviyiyorum kız senii...çok zor bir gündü benim için Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah..düşmanıma vermesin taş sancısını...doktor diyor kii doğum yaptıysan bilirisn daha beterdir bunun ağrısı sancısı...yapmadım bilmiyorum dedimm...ama bu kadar zor değildir herhalde...sonunda taş doğurmuyorsun ya nuryüzlü meleğin geliyor kucağına zor olsa ne yazar şikayet edebilir mi biizim giib hasret çekenler....
maaşallah değerlerine Rabbim saağlıkla devamını da nasip etsin inşaallah...
misal cnm soylemeyi unuttum test tarihim 18 i cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?