Tüp Bebek Günlüğümüz !

depresifiklik değilde içinden çıkamadığım sürekli kafamı meşgul eden şeyler var birilerini hizaya getirmeden rahat edemeyecem sanırım zamana bırakıyorum...

Sana boşver diyemiyorum cnm çünkü gerçekten insanın kafasında sıkıntılar olunca uyku bile kalmıyor yaşadığını anlayamıyor insan umarım çözülür de rahatlarsın cnm çözülmeyince birike birike çığ oluyor çünkü

evet 13 yıllık bir çığ var küçük bir kar tanesiydi çığ oldu...
benimde buna nokta koymam ruh beden sağlığım açısından farz oldu

evet 13 yıllık bir çığ var küçük bir kar tanesiydi çığ oldu...
benimde buna nokta koymam ruh beden sağlığım açısından farz oldu

Allah yardımcın olsun cnm bir an önce çözülsün ve içine ferahlık gelsin inşallahseviyorum seni ve üzülmeni istemiyorum

Canim hic bisey senden onemli de gil unutma bunu sakin ama bi an oncede hallet bunu tatlim senin sagligin icin onemli kafan rahat olmazsa hic biseyin tadi olmuyo biz hep yanindayiz senin hic merak etme

saol canım benim ne güzel sözler bunlar duygulandım
yazdıklarında haklısın ve çözümlenmesi lazım en kısa zamanda...

he yaa birkaç gündür takıldığımm vasfiye teyze de olsa aynı şeyi söylerdi.... doktor da ultarson cihazı da milattan kalma tarihi eserdi...adam bol su içip idrara çıkacan ki taşı düşürecen dedi iğne falan ağrı kesiciler fayda etmez ağrın geçmez o taş düşmeden dedi....şimdi gelde anma Vasfiye teyzeyi ne işedin be rıza deyişinii

Vasfiye Teyze, Rıza'ya sardı - YouTube

azcık işlerim var cancağızlarım buralardayım heryerlerdeyim sizinleyim bırakmam uleennnn
görüşrüz canımm arayı açma fazlaa...benimde iişlerim var ama kociş bişey yapma yat dinlen dedi...uzun oturuyorum koltuktaa

Son düzenleme:

taş gibi ikramaya sultanım vasfiye teze ile gelmiş
taşı düşürmek için sana bi tavsiye şekerim...
hergün bir limonu suyunu bir su bardağına sık ılık suyla karıştır iç çok faydasını görceksin deneyimlerle test edilmiştir...

t
canım benim hesabıma göre 2 katı artışla hesapladığımda 896 olması gerekti ama gebelik ilerledikçe 3 katı artış da normal kabul ediliyor
ohhh cok sevindim cnm geride kalmasin da insallah isterse 5 kat artsin:))demwkki neymis dusuk sayi da yiukselebiliomus:))

meraba meraba merabaaa hepinizee sabah verdiğim selam alınmamış hiç gözden kaçmışım
nasılsınız canlar
ben yoktum da görmedim kızlar da benim yüzümden görmediler kesinnniyiiyz sen nasılsın tatlım..ayy bunu demek ne güzel bir duyguymuşş..çok şükür iiyiyimm..o kadar iğneden sonraa...
seni unutmadık annem bugün yarışma heyecanımız var ikramaya zeytinyağlılar ve salatalar yarışmasına katıldı ona hep destek tam destek turlarındayız
bak işte benim yüüzmden miş...seviyiyorum kız senii...çok zor bir gündü benim için Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah..düşmanıma vermesin taş sancısını...doktor diyor kii doğum yaptıysan bilirisn daha beterdir bunun ağrısı sancısı...yapmadım bilmiyorum dedimm...ama bu kadar zor değildir herhalde...sonunda taş doğurmuyorsun ya nuryüzlü meleğin geliyor kucağına zor olsa ne yazar şikayet edebilir mi biizim giib hasret çekenler....
iyiyim cnmm gün sayıyomm halaa geçtiğimiz pazar baktırdım 1924 tü cnm. sen nasılsın şafak kaçççç

maaşallah değerlerine Rabbim saağlıkla devamını da nasip etsin inşaallah...

tohhh cok sevindim cnm geride kalmasin da insallah isterse 5 kat artsin:))demwkki neymis dusuk sayi da yiukselebiliomus:))

sağol cnmm inşallah Rabbim herkese sağlıklı hamilelik verir. evet yaa 12yle başladım mucize gibi

randevun ne zaman hangi gün yaniii belki yazdın ama ben leyla gibi dolandığımdan görmemiş olabilirim
canım pazartesi gidiyorum Allah kısmet ederse

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bende iyiyim cnm kese için gün sayıyorum. Bu arada tekrar burdan da başarılar yarışmanda çok güzel olmuş ellerine sağlık

semussss ben niye kacirmisim tas sancisi mi cektin ayy o cok zordur cok gecmis olsun cnm.hic kosusturman bitniyo be cnm biraz dikkat et kendine ins en kisa zamanda iyilesirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…