sağol canım darısı sana az kaldı inşallah sen bi prens bi presenses odası alırsıncanım güle güle kullansın prensesin çok güzel
amin canım çok sağol darısı başına olsun şimdi sana uzak gibi geliyodur ama bana da hayaldi inan rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh sen nasılsın toplayabildin mi kendini biraz dahaAyyy masallah subhanallah diyim once cok guzel gercekten nazarim degmesin canim allah yavruna saglikla huzurla yatmayi sanada o odada yavrunu saglikla mutlulukla huzurla buyutmeyi nasib etsin canim gule gule kullanin
sağol canım darısı sana az kaldı inşallah sen bi prens bi presenses odası alırsın
amin canım çok sağol darısı başına olsun şimdi sana uzak gibi geliyodur ama bana da hayaldi inan rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh sen nasılsın toplayabildin mi kendini biraz daha
canım hiç hayal gelmesin benim bu ilk tüpümdü ama maalesef 3 bebeğimi kaybettim bundan önce bu haftalat bana nasıl uzaktı kaldı ki bebek odası almak hayalden de öteydi rabbim ol dedi oldu dua et canım bol bol olmayacak diye bişii yok inanıyorum hepimiz anne olacağızBugün dünden daha iyiyim tabi annem burda yanimdaydi sizlerin destegi bana iyi geldi ama artik okadar cok uzak biseymis gibi geliyoki bana gercekten hayal gibi bugun tvde bez reklami varfi sadece basit bi bez reklami beni ne kadar kotu etkiledigini anlatamam inan suan yazarken bile kotu oldum aklima gelince o derece obebegin annesine tutunusunu gorunce icim ciz etti rabbim hicmi anne olamicam hicmi bu duygulari tadamicam dedim ama durulife stres egzersizlerini okuyorum onlari yapicam iyi gelicek insallah canim insaallah darisi tez zamanda hepimizin basina canim
Rmasko çok pahalı tatlım orayıda gezdik 4500 den aşağı yokbize çok geldi çok kullanışlı diyorum ya çatısı bile sandık oluyo ben gardolobın üstündeki çekmeceleri istemedim o göz sırf raf olsun dedim tavsiye ederim canım adamların maskoda da yeri varmış aynı ürün orada 4000 tl miş
Bugün dünden daha iyiyim tabi annem burda yanimdaydi sizlerin destegi bana iyi geldi ama artik okadar cok uzak biseymis gibi geliyoki bana gercekten hayal gibi bugun tvde bez reklami varfi sadece basit bi bez reklami beni ne kadar kotu etkiledigini anlatamam inan suan yazarken bile kotu oldum aklima gelince o derece obebegin annesine tutunusunu gorunce icim ciz etti rabbim hicmi anne olamicam hicmi bu duygulari tadamicam dedim ama durulife stres egzersizlerini okuyorum onlari yapicam iyi gelicek insallah canim insaallah darisi tez zamanda hepimizin basina canim
sağol kuzu masko evet daha pahalı biz yinede uyguna aldık daha uygunlarda vardı 2500 tl civarı şu beyaz taşlılardan ama kocam istemedi bebek odasımı alıyoruz yatak odasımı dedi bunu beğenditatlım prensesimizin odası çok güzel, sağlıkla büyüsün inş odasındaarkadaşım 4 ay önce aynı odayı maskodan aldı, yanlış hatırlamıyorsam 3.500 ödedi pazarlıkla, bir de beşik kopardı fiyatın içinde
ben evimdeki mobilyaları modesadan almıştım, bence orası da pahalı, sen iyi almışsın maaşallah
ya erkek odalarının temaları hep aynı, çok sıkıcı... napıcam ben
turkuaz nerde yaaaaaaaaaaaaa :44:
sağol kuzu masko evet daha pahalı biz yinede uyguna aldık daha uygunlarda vardı 2500 tl civarı şu beyaz taşlılardan ama kocam istemedi bebek odasımı alıyoruz yatak odasımı dedi bunu beğendievet genelde gemici odaları var erkek ler için ama güzeld mobilyalar var hani
vallahi bana erkek dediklerinde öyle olmştum hiç alacak bişii bulamıyodum bebishrom var orda bi prens yatak odası bebeğenmiştim öylesine ama güzel şeylerde var aslında gezince görüyosun isim ben mustafa kaan koyacaktım canım bide yiğit isminide seviyorumgemici odalarından kustum artık. mobilyalar güzel ve kullanışlı ama valla görmek istemiyorum. hiç olmadı bembeyaz mobilyalar alıp ben temalandırmayı düşünüyorum. hoş aklıma çok değişik şeyler de gelmiyor ki
erkek bebek çok zormuş ya, isim bile gelmiyor aklıma
canım hiç hayal gelmesin benim bu ilk tüpümdü ama maalesef 3 bebeğimi kaybettim bundan önce bu haftalat bana nasıl uzaktı kaldı ki bebek odası almak hayalden de öteydi rabbim ol dedi oldu dua et canıml bol olmayacak di e bişii yok inanıyorum hepsqimiz anne olacağız
birkaç isim var aklımızda, eskiden beri rüzgar ve çınar isimlerini severim ama şimdilerde çok ağızlarda diziler yüzünden, ben de vazgeçtim. eşim tuna ve toprak isimlerini seviyor. ben hala aramadayım :)
nafiyeeeee kız test yaptın mı?
R
çok güzel cnm Rabbim herkeslere yaşatsın bebişlerine alışverişler yapmayı. tavsiyeni göz önünde bulundurucam cnm zamanı gelince inşallah
Canım sana da çok geçmiş olsun transferin ertelenmiş ama inan ki hiç üzülme aksine mutlu ol ya rahim inceyken yapılsaydı transferin ve negatif sonuç alsaydın daha mı iyiydi benim tam iki aşılamam iptal oldu okadar ağladım ki o kadar iğneyi yemişken aşılama iptal olunca seni bekleyen donmuş bebişlerin de olmuyor nasip tüp bebeğeymiş ki senin donmuş bebişlerin var Rabbim herşeyi kararlaştırıyor sen hiç merak etme güzel bi takiple rahim duvarın kalınlaşacak ve olacak bebeğin üzülme sevin bence cnm.
insallahhhhh canimmmmmm keske dedigin gibi olsa...18 inde kutamalar yapcaz inşşşşaaalllahhhhh
pazartesi kese ve kalp atışını bir arada görüp geldiğinde dünyanın en mutlu insanı hissedeceksin kendini ne güzelllll
hayırlı olsun canım koyda bakalım resimlerine
aysegulllllllll yemin ederimmmmm bayildimmm harika buiseeeeeeo bembeyazlardan suan itibariyle vazgectim:))tam bi kiz odasiiiiii cokkk tatliiii...gule gule kullansin prensesimmizzzzPrensesin odası
burdayim kizzz:)))tatlım prensesimizin odası çok güzel, sağlıkla büyüsün inş odasındaarkadaşım 4 ay önce aynı odayı maskodan aldı, yanlış hatırlamıyorsam 3.500 ödedi pazarlıkla, bir de beşik kopardı fiyatın içinde
ben evimdeki mobilyaları modesadan almıştım, bence orası da pahalı, sen iyi almışsın maaşallah
ya erkek odalarının temaları hep aynı, çok sıkıcı... napıcam ben
turkuaz nerde yaaaaaaaaaaaaa :44:
hosgeldin nafiye sultan nbr?kızlaaarrrr hu huuuuuu ben geldiiimmmm
nasılsınız bakalım ne var ne yok
kiz nafis isim zevklerimiz hic uyusmuyooooooyok canım pazar günü yapıcam...umudum yok daha gecen ay kürtaj oldum diye ama kısmet bakalım..
benimde bu aralar erkek ismi ali ömer hoşuma gidiyo...kız tabikisi ZEYNEEPPPPP
hosgeldin nafiye sultan nbr?
kiz nafis isim zevklerimiz hic uyusmuyoooooo
ali omrr zeyneppp hicc tarzim isimler degillll
yavrum hadi bi test yapıver artık, çok merak ediyorum
nafiye de herkesi çatlattı kendisinde tık yok, pazar yapıcam diye tutturmuşkız ikizlerin gelir de sevdiğin bütün isimleri koyarsın inş :)
kiz anam bi haftalik filan olsam neyse daha 4. gunum ... insallah olur ikizim ama ne isim bulsam kocam dalga gecio ona sunu derler buna bunu derler diye..yavrum hadi bi test yapıver artık, çok merak ediyorum
nafiye de herkesi çatlattı kendisinde tık yok, pazar yapıcam diye tutturmuşkız ikizlerin gelir de sevdiğin bütün isimleri koyarsın inş :)
taam yaaa koy sen:))))iyiym canım işteyim bende ne olsun sen nasılsın...
ayrıcanam bikerem ZEYNEP ime laf yok taaaammmııı
ali ömer i de su yüzden seviyorum hz Ali gibi yiğit hz ömer gibi adeletli olsun diye yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?