Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sağol cnm Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

misal cnm soylemeyi unuttum test tarihim 18 i cnm.

18 inde kutamalar yapcaz inşşşşaaalllahhhhh

pazartesi kese ve kalp atışını bir arada görüp geldiğinde dünyanın en mutlu insanı hissedeceksin kendini ne güzelllll

Kızlar nasılsınız bebişin odasını aldık
allah herkese yaşatsın inşallah

hayırlı olsun canım koyda bakalım resimlerine

canim masallah degerine. Insallah keseyi ve kalp atislarini da gorursun sonra da karnina tekmeleri yersin
Suan benim sipalar costu yine.

Amin cnmm ayy kalp atışlarını da duyacakmıyım ki erken değilmidir kiben hep keseyi görcem sanıyorum şimdi

canim masallah degerine. Insallah keseyi ve kalp atislarini da gorursun sonra da karnina tekmeleri yersin
Suan benim sipalar costu yine.

sağolasın cnm amin ya inşallah güzel Allah ım sadece bana değil tüm herkese nasip etsinyerim sewnin sıpalarını ben isim düşündün mü cnm sen ne koycaksın kızımızla oğlumuza isim

iyiyiz cnmm sen nasılsınnoyy maşallah prensesimize hayırlı olsun odası amin cnm kimbilir ne güzeldir koysana fotosunu gelince cnm

Sağolun canlar çok güzel babası beğendi bana kalsa beyaz taşlılardan alıcaktım o çiçekli böceklilerden istedi 1 ay sonra teslim ama çok güzel çatılı gardolopı var

Amin cnmm ayy kalp atışlarını da duyacakmıyım ki erken değilmidir kiben hep keseyi görcem sanıyorum şimdi

duyarmısın bilmem ama kesin görürsün canım ekranda...

Sağolun canlar çok güzel babası beğendi bana kalsa beyaz taşlılardan alıcaktım o çiçekli böceklilerden istedi 1 ay sonra teslim ama çok güzel çatılı gardolopı var

bebekle ilgili ürünlerin hangisi kötü ki zaten eminim harika bir seçim yapmışsınızdır...
o zaman resimlerini 1 ay sonra görebilcez...

sağolasın cnm amin ya inşallah güzel Allah ım sadece bana değil tüm herkese nasip etsinyerim sewnin sıpalarını ben isim düşündün mü cnm sen ne koycaksın kızımızla oğlumuza isim

Valla isim konusunu hic sorma cunku dusunmedim. Arada annem soyluyo biseyler. Fikirlere acigim bu arada.

canım benim hesabıma göre 2 katı artışla hesapladığımda 896 olması gerekti ama gebelik ilerledikçe 3 katı artış da normal kabul ediliyor

Ohhh ohhh masallah canim degerlerin cok guzel dahada artsin insallah? Rabbim bizede nasib etsin bu gunleri gormeyi

kızlar orada çekmiştim fotosunu gardolobın üstü çatı ve çok güzel sandık şeklinde karyolası büyüyo ve oyuncak sandığı var orada görülmeyen yatağıda büyoyo altındanda yatak çıkıyo ekstra olarak misalcim modesa dan aldık eyüpten en uygun fiyatlar orada maskoda aynı ürün 4500 5000 arası biz 2850 tl aldık 3200 den indirdi anlıycan en uygun yer eyüp geldi bize

gercekten baya özellikliymiş yatak çıkması oyuncak sandığı falan bence bunlara göre fiyatı çok uygun hemen not alıyorum cnm eyüp modesa ilerde biz de alırız maskoyu herkes pahalı diyo zaten

gercekten baya özellikliymiş yatak çıkması oyuncak sandığı falan bence bunlara göre fiyatı çok uygun hemen not alıyorum cnm eyüp modesa ilerde biz de alırız maskoyu herkes pahalı diyo zaten
masko çok pahalı tatlım orayıda gezdik 4500 den aşağı yok bize çok geldi çok kullanışlı diyorum ya çatısı bile sandık oluyo ben gardolobın üstündeki çekmeceleri istemedim o göz sırf raf olsun dedim tavsiye ederim canım adamların maskoda da yeri varmış aynı ürün orada 4000 tl miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…