ben yoktum da görmedimkızlar da benim yüzümden görmediler kesinnn iyiiyz sen nasılsın tatlım..ayy bunu demek ne güzel bir duyguymuşş..çok şükür iiyiyimm..o kadar iğneden sonraa...
bak işte benim yüüzmden miş...seviyiyorum kız senii...çok zor bir gündü benim için Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallah..düşmanıma vermesin taş sancısını...doktor diyor kii doğum yaptıysan bilirisn daha beterdir bunun ağrısı sancısı...yapmadım bilmiyorum dedimm...ama bu kadar zor değildir herhalde...sonunda taş doğurmuyorsun ya nuryüzlü meleğin geliyor kucağına zor olsa ne yazar şikayet edebilir mi biizim giib hasret çekenler....
maaşallah değerlerine Rabbim saağlıkla devamını da nasip etsin inşaallah...
Kızlar nasılsınız bebişin odasını aldık
allah herkese yaşatsın inşallah
misal cnm soylemeyi unuttum test tarihim 18 i cnm.
sağol cnmm inşallah Rabbim herkese sağlıklı hamilelik verir. evet yaa 12yle başladım mucize gibi
canım pazartesi gidiyorum Allah kısmet ederse
Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunbende iyiyim cnm kese için gün sayıyorum. Bu arada tekrar burdan da başarılar yarışmanda çok güzel olmuş ellerine sağlık
18 inde kutamalar yapcaz inşşşşaaalllahhhhh
pazartesi kese ve kalp atışını bir arada görüp geldiğinde dünyanın en mutlu insanı hissedeceksin kendini ne güzelllll
hayırlı olsun canım koyda bakalım resimlerine
canim masallah degerine. Insallah keseyi ve kalp atislarini da gorursun sonra da karnina tekmeleri yersin
Suan benim sipalar costu yine.
iyiyiz cnmm sen nasılsınnoyy maşallah prensesimize hayırlı olsun odası amin cnm kimbilir ne güzeldir koysana fotosunu gelince cnm
Sağolun canlar çok güzel babası beğendi bana kalsa beyaz taşlılardan alıcaktım o çiçekli böceklilerden istedi 1 ay sonra teslim ama çok güzel çatılı gardolopı var18 inde kutamalar yapcaz inşşşşaaalllahhhhh
pazartesi kese ve kalp atışını bir arada görüp geldiğinde dünyanın en mutlu insanı hissedeceksin kendini ne güzelllll
hayırlı olsun canım koyda bakalım resimlerine
Sağolun canlar çok güzel babası beğendi bana kalsa beyaz taşlılardan alıcaktım o çiçekli böceklilerden istedi 1 ay sonra teslim ama çok güzel çatılı gardolopı var
Amin cnmm ayy kalp atışlarını da duyacakmıyım ki erken değilmidir kiben hep keseyi görcem sanıyorum şimdi
Sağolun canlar çok güzel babası beğendi bana kalsa beyaz taşlılardan alıcaktım o çiçekli böceklilerden istedi 1 ay sonra teslim ama çok güzel çatılı gardolopı var
sağolasın cnm amin ya inşallah güzel Allah ım sadece bana değil tüm herkese nasip etsinyerim sewnin sıpalarını ben isim düşündün mü cnm sen ne koycaksın kızımızla oğlumuza isim
Valla isim konusunu hic sorma cunku dusunmedim. Arada annem soyluyo biseyler. Fikirlere acigim bu arada.
canım benim hesabıma göre 2 katı artışla hesapladığımda 896 olması gerekti ama gebelik ilerledikçe 3 katı artış da normal kabul ediliyor
Prensesin odası
Ohhh ohhh masallah canim degerlerin cok guzel dahada artsin insallah? Rabbim bizede nasib etsin bu gunleri gormeyi
kızlar orada çekmiştim fotosunu gardolobın üstü çatı ve çok güzel sandık şeklinde karyolası büyüyo ve oyuncak sandığı var orada görülmeyen yatağıda büyoyo altındanda yatak çıkıyo ekstra olarak misalcim modesa dan aldık eyüpten en uygun fiyatlar orada maskoda aynı ürün 4500 5000 arası biz 2850 tl aldık 3200 den indirdi anlıycan en uygun yer eyüp geldi bize
masko çok pahalı tatlım orayıda gezdik 4500 den aşağı yokgercekten baya özellikliymiş yatak çıkması oyuncak sandığı falan bence bunlara göre fiyatı çok uygun hemen not alıyorum cnm eyüp modesa ilerde biz de alırız maskoyu herkes pahalı diyo zaten
Prensesin odası
Prensesin odası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?