Tüp Bebek Günlüğümüz !

kiz anam bi haftalik filan olsam neyse daha 4. gunum ... insallah olur ikizim ama ne isim bulsam kocam dalga gecio ona sunu derler buna bunu derler diye..

taam yaaa koy sen:))))
nasip olursa koycam tabii:)))
söyle bakalım sende aklındaki isimleride kocişinmi abartıyo sunu derler bunu derler diye yoksa gerçekten öylemi biz karar verelim...
gerçi sen benmkilere kulüp buldun bende seninkilere bulcaammm)

hoşgelmişsen kuzum napıyosun nerdesin bakim sen iysin inş spr işi nasıl gidiyor kızz yap bi test olsun bitsin bende bekliyom adet olmayı en son 14 ocak ta oldum malum şubatta bebek oldu düştü ondan beri daha adet olmadım bu ay inş olurumda sogna başlarım bi temzlesin içim 14 nisanı geçeck kesin galiba yada gc olurum gbide geliyor malum polikistoverden kaynaklı allhım bugunlerimzi artmasın ve ne verirse hayırlısını versin ......... MONSSSS KIZ NE GÜZEL ODA TAKIMI ÖYLE RABBİM SAGLIKLA HUZRLA O ODADA BUYTMENİ NASİP ETSİN İNŞ MAŞLLH

canım ya şaka diyorum tabi ben, Allah hayırlısını nasip etsin hayırlısı da senin hamiş olman olsun inş :)

kiz anam bi haftalik filan olsam neyse daha 4. gunum ... insallah olur ikizim ama ne isim bulsam kocam dalga gecio ona sunu derler buna bunu derler diye..

taam yaaa koy sen:))))

aaaaaaa bana bir ay geçmiş gibi geliyor valla
turkuaz, bana mantıklı isimler bulsana kız, biz de dalga geçmekten güzel isimlerin bile içine ettik
uykum geldi

canım nasılsın.... iyimisin görüşemiyoruz bayadır

bnde sana yaZdıydım kız kalp klbe karışymış iyi olmya çlışıyorum canım bogaIm agrıyor yine bağdemcik soğa gelmiyii uğraştıryor beni bu hafta sonu kaynvldm gidiyii köye ynlız klıyom anlicanız

canım ya şaka diyorum tabi ben, Allah hayırlısını nasip etsin hayırlısı da senin hamiş olman olsun inş :)
inşallah öyledir canım hayırlısı artık pazar yapıp kurtulcam stersten kendimi o zamana sartladım cünkü

isimler uçuşmuş havada bende sölicem işteee
kız olursa kesin CEREN olcak
erkek olursa isim koymayacam kendisi büyüyünce karar versin
yani daha bulamadım

Hürrem başladı siz napıyonuz

özetin bitmesini ve erkek egemenliğinin sona ermesini bekliyorum ben

hoş geldin tatlım. sen hala adet olamadın mı yaaaaaa en kısa zamanda olur da yeni tedavine başlarsın inş canım

evet canım kalp kalbe karsıymış...
canım bennimde son adet tarihim 2 ocaktı 28 subatta kürtaj oldum dr um adetini o zamandan sayacaksın dedi yani 28 subatta adet oldum ve bugün 41 gün oldu sende o zamandan say yani düşük olduğu için 3 gün sonrasındanda sayabilirsin...
geçmiş olsun canım cabuk toparlanırsın inşallah..

hahahaha tammam sen de bana bu ama ben guzel degil demedim tarzim degil dedim hani o isimler eski isimler ya ondan yojsa shepsi kuran da gecen onemli kisilerin isimleri ins olurda koyarsin cnm.
simdi ben soyluyom oglanin ismi hazir kaan koycaz ins. olursa basina da esimin ismini ama orasi kesin degil
kiz da sevgdigim isimler
sare, mina, derin,nisa

Hürrem başladı siz napıyonuz
merhameti izliom o bitsin hurreme gecis yapicimm

şekerim test günü bekler gibi idrar testi için bekletiyosun ayıp ama yazzık değilmi bize merakımızın kotasını sende doldurcaz çatlayacaz benim çatlamış halimi herkes bilir çok çirkin oluyom

Son düzenleme:

aaaa olmaz hemen hürreme geç daha helecanlı:121::121::121:

yani daha bulamadım

ben de bulamadım, son çare Dede Korkutu çağırırım, boy boylar soy soylar oğluşumun ilk yeteneğine göre isim koyar o güne kadar şimdiki ismiyle idare edicek "tüpçünün veledi" yani başka bişi de burda yazamıyorum
amaaaaaaaannn neyse hürrem başladı, hade görüşürüz

yani daha bulamadım
kendisi karar versin he??? oda güzelmiş

hoş geldin tatlım. sen hala adet olamadın mı yaaaaaa en kısa zamanda olur da yeni tedavine başlarsın inş canım
canım bugün burdada hepimiz seni sasırtıyoz...
benim test yapmamam.. turkuazın 4. günü sana 1 ay gibi gelmesi yokhe ninde adet olmaması bakalım daha nelere sasırcan???

hoşbulduk sende hoşgldin canım hayırlısı olsun ama kışa anca olurz bizmkinin işi malum raht zamnlar olmuyor yazın ztn ful çalışıyor kndisi olayımda sogan suyumu içyim diom rabbimn izniyle belkim şifa olur senin bebişte buyuyo maşllh allh saglıkla doğmasını nasip etsin

özet bitti erkek egemenliğide epeydir bitik bence sarayın kadınlarına bak sana hepsi entrikalar peşinde bu kadar olaya iş çevirmeye hangi erkek hizaya gelmez sözde erkekler var özde kadınlar yürütüyooo yani hürrem sultan ve gerisi teferruat olan hatunlar...

bencede iyi fikir dede korkutgiller gelsinler
tüpçünün veledide çok sert beeee

evt canım seninki baygı geçmiş bi yap istersen belkide kürtajdanda olur dicem ama inş bebiştendir canım. benim bi bucuk ay oldu diyebilirm benm boğaZıma kışnn soğuk değmese rahtım bazen unutuyom işte meyve suyu tolptn olnca böle oluyor allhım hepimze hayırlısını versin kızlar bizm ki oğlan olursa babanın ismini koycak bayramcan kız olursa bn koyacmmışm bnde feride ve buke dedim erkekte efe mert oyle geliyo aklıma rabbim bigun birni koymayı nasip etckmi acep

ne niyetle dediğini anlıyorum canım ama laf olsun torba dolsun bende bulcam işte sana bişeylerrrr
hımmm söyle baslııım ozaman senin çocuğuna kaan mı kağanmı dicekler bu biirrrrr:)))
sare mina ve nisaya lafım yookkk bu ikiiiii:))))
derin ama ne kadar derin azmı cok mu yoksa dibi görünmücek sekildemi derin bu üüüçççççç
şekerim test günü bekler gibi idrar testi için bekletiyosun ayıp ama yazzık değilmi bize merakımızın kotasını sende doldurcaz çatlayacaz benim çatlamış halimi herkes bilir çok çirkin oluyom
aynen yaa dimiiii sanki test günü bekliom gerçi oda bi nevi test günüüü ama tüp değil doğaalll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…